2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ii akşamlar kızlar:)geçmişi okuyamadım ne var ne yok?nasılsınız güzel anneler? bi aksilik yok inaşşalh kimsede???

Anam temincek şu engelli müzisyenler var ya sokakta şarkı söleyen onlar geldi kapının önüne, çocuğum zaten zar zor uykuya dalmıştı, bağıra bağıra şarkı sölediler, org un sesinide dibine kadar açmışlar, acayip sinirlendim, 15 dakika boyunca inlettiler burayı, Allahtan birisi polise şikayet etmiş de polis geldi kışkışladı bunları, ay sinirim gerildi valla, şimdi de kuzum mıcırdayıp duruyo kesin birazdan uyanıp huysuzluk yapacak, zaten bütün gece doğru dürüst uyumadı üstüne bi de aşı oldu, of of oooffff...

Allahım ne kadersizim ben ya...

Şııııııışşşşttttt kızlar aramızda kalsın, ben temincek ilk paris yolculuğumu yaptım, hadi darısı sizin başınıza, oy özlemişim kocamı be...

canim masallah kizina
ah canim cok gecmis olsun insallah biran önce hallolur
zyn msj atmıs cvp vermemiş
ben mesaj atali bayagi oldu geri dönmedi heralde hatirlamak istemiyor
masallah canim duruya
iyi asilarida atlatmisiniz darisi bize
canim cok haklisin erkekler bizi anlamiyorlar sikiya gelemiyorlar sen üzme kendini insallah hersey yoluna girer

canim allah kolaylik versin bunlarin üzerine misafirde cekilmez

aynen oyle zeyncim bugunkulerı ıptal ettım ama yrnkıler akraba. ben de yemek yapıom harıl harıl ıkı sogan dogruom, bı emzırıom, bı yemek koyuyom ocaga, ıkı pışpış yapıom fln :))

Şııııııışşşşttttt kızlar aramızda kalsın, ben temincek ilk paris yolculuğumu yaptım, hadi darısı sizin başınıza, oy özlemişim kocamı be...
OoOoOoOoOooOOOOOOOooo:))))))))))))))))))))) hadi hayırlı uğurlu olsun nasıldı var mı ağrı sızı burda parise çıkanlar ağrılı oldu yazmıştı öyle mi

aynen oyle zeyncim bugunkulerı ıptal ettım ama yrnkıler akraba. ben de yemek yapıom harıl harıl ıkı sogan dogruom, bı emzırıom, bı yemek koyuyom ocaga, ıkı pışpış yapıom fln :))

cocuklan yemek yapmak cok zor gercekten gecendede bana misafir geldi oglumunda huysuzlugu üzerindeydi misafirler geldiginde hic birsey hazir degildi artik onlara dedim siz oturun hemen hazirlayim allahtan elim cok cabukda hazirladim ama sirtimdan kara sular indi

Slm annişlerr,,

çok yorgun hissediyorum kendimi bir de baş ağrısı offfffffffff((
açken emer, gazı var emer, uykusu gelince emer...mememin hali harap
bu ilk defa mama vermeyi denedim takaatim kalmadı emzir emzir saatlerce neyse 2-3 yudum altı biberon başına alışkın değil ya yemedi gene emzirdim şimdi kucagımda uyuyoooyatağına koysam uyanır öyle kalakaldık

hadi gözünüz aydin canim

OoOoOoOoOooOOOOOOOooo:))))))))))))))))))))) hadi hayırlı uğurlu olsun nasıldı var mı ağrı sızı burda parise çıkanlar ağrılı oldu yazmıştı öyle mi

Teşekkürler kızlar darısı sizin başınıza...

Valla ağrımadı desem yalan olur, sanki ilk defa yapıyormuşum gibi oldu, iç kısımda kuruluk var gibiydi bi tuhaftı yani, eşim açısından bi sorun yoktu o gayet memnundu...

gözün aydın naloşşş..
bizde iki gün önce gitik malum yere bendede acı oldu sızı gibi ilk defa yapıyomusum gibiyudi
ben 5.aydan beri hiç bişi yapmıyodum ondan hiralde
ama alişiriz kızz hehehe:))

:))) adamcağız öelmiştir napsın zamanla kuruluk gidecek inşallah.hormonlarımızdan kaynaklanan kuruluk olması normalmiş.

offf balkona cıktım bı sıgara ıçtim, ılık ılık esıyooo super bı hava var offf.. valla mayıştım. sımdı cıkıp gezmek vardı:78:

gözün aydın naloşşş..
bizde iki gün önce gitik malum yere bendede acı oldu sızı gibi ilk defa yapıyomusum gibiyudi
ben 5.aydan beri hiç bişi yapmıyodum ondan hiralde
ama alişiriz kızz hehehe:))

:))) adamcağız öelmiştir napsın zamanla kuruluk gidecek inşallah.hormonlarımızdan kaynaklanan kuruluk olması normalmiş.

Ay alışırız valla esincim nolcek, ben alıştım bile ,

Allahım ben adamdan daha kuduruk çıktım olacak iş değil valla bende çok özlemişim kocamı, ama biz en son hamileliğimin 3. yada 4. ayında gitmiştik parise baya olmuş yani...

Bundan sonra kızı uyuttukca kaçarız biz parise, eski formuma geri dönmem lazım...

naloşş buarada geçmiş olsun gazan mübarek olsun gülümdarısı bizee inş..kızında huysuzluk yapmamış aşı yaparkene..aman dikkat etde canm ateşine git gel bakk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…