- 28 Ekim 2010
- 2.156
- 349
- 148
canim masallah kizinaKizim her gece 1:00 de yatiyor sabah 5 te kalkiyor. aslinda kalklicakta ben zorla kaldirip emziriyorum. bugun kaldirmim bakalim nolcak dedim Sabah 8 e kadar uyudu kuzucum. Yine uyanmicakti sesler çikarinca ben uyandirdim. emzirdim altini degistim simdi yine uyuyor :) Masaallah kizimaa benimmmmm
sizler nasilsiniz tatli anneler
ah canim cok gecmis olsun insallah biran önce hallolurkocamın moral boooooooooombok. gece sunucu çökmüş, 600.000 üye kaybetmişler, pzts satışı varmış bi de satış iptal tabi( suratından dusen bın parca oflaya puflaya calısıo. arkadaslarımı arıcam gelmeyın dıcem şimdi
ben mesaj atali bayagi oldu geri dönmedi heralde hatirlamak istemiyorzyn msj atmıs cvp vermemiş
masallah canim duruyaBiz geldik kızlar, nabersiniz...
Kızım aşılarını oldu, bi tek verem aşısı kaldı onu da salı günü yaptırcaz Allah kısmet ederse, kalça çıkığı için ultrason da çekildi, birazdan neticeyi öğrencez, dr. dan haber bekliyoruz, umarım unutmazda çıkmadan arar bizi...
Aşıları olurken azcık ağladı kızımama genel olarak çok metanetliydi yavrum benim , hemen sustu, ateş olursa calpol ver dedi dr. ...
Muayenesi de yapıldı, dr. göz teması, kafasını tutması çok iyi dedi...
Kilosu 5070 gr boyu 56 cm olmuş kuzucuğumun...
Şimdilik bizden bu kadar...
canim cok haklisin erkekler bizi anlamiyorlar sikiya gelemiyorlar sen üzme kendini insallah hersey yoluna girerslm kızlar
gittim muayenemi oldum bugün smear testini de yaptırdım :S
hastaneden sonra güya alışveriş yapacaktım çocuğumun karnını doyurdum altını temizledim babasına verdim Park Bravonun kapısından içeri girer girmez ağlamaya başladı çünkü uykusu vardı.. kocam anında triplere girdi ağlayacak durmayacak diye benim sinirlerim tepeme geldi anında çıktım mağazadan bindim arabaya
bir sürü eksiklerim vardı haftaya mevlüt yapacam bir dünya şey almam lazımdı hiç birşey almadan geldim eve sinirim geçmedi 2 saat ağladım
ben koca bir hafta bekliyorum haftasonu gelsin biraz dışarı çıkayım diye yine evdeyiz malesef
kesinlikle konuşmayacam özür dileyene kadar hatta gidip şuan gırtlağını sıkasım geliyor
ay benım bu cocugum neden bu kdr zor bı cocuk ya. kocamın zaten kafa bı dunya sabahtan berı bılg basında kod yazıo cozum uretmeye calısıo probleme, demır zırıl zırıl agladı butun gunkucagımdan ındıkce agladı, butun gun kucagımda gezdı. sımdı yorgunluktan sızdı gıbı bısı ama arada konusuo kendı kendıne, kocam da teee sabıha gokcene gıttı hem de cmts trafıngınde. ay ben nerelere gıdeyım basımı nerelere vurayım.. adamı rahat ettıremedım evde (
Şııııııışşşşttttt kızlar aramızda kalsın, ben temincek ilk paris yolculuğumu yaptım, hadi darısı sizin başınıza, oy özlemişim kocamı be...
OoOoOoOoOooOOOOOOOooo:))))))))))))))))))))) hadi hayırlı uğurlu olsunŞııııııışşşşttttt kızlar aramızda kalsın, ben temincek ilk paris yolculuğumu yaptım, hadi darısı sizin başınıza, oy özlemişim kocamı be...
aynen oyle zeyncimbugunkulerı ıptal ettım ama yrnkıler akraba. ben de yemek yapıom harıl harıl ıkı sogan dogruom, bı emzırıom, bı yemek koyuyom ocaga, ıkı pışpış yapıom fln :))
hadi gözünüz aydin canim
OoOoOoOoOooOOOOOOOooo:))))))))))))))))))))) hadi hayırlı uğurlu olsunnasıldı var mı ağrı sızı burda parise çıkanlar ağrılı oldu yazmıştı öyle mi
:))) adamcağız öelmiştir napsınTeşekkürler kızlar darısı sizin başınıza...
Valla ağrımadı desem yalan olur, sanki ilk defa yapıyormuşum gibi oldu, iç kısımda kuruluk var gibiydi bi tuhaftı yani, eşim açısından bi sorun yoktu o gayet memnundu...
aynen oyle zeyncimbugunkulerı ıptal ettım ama yrnkıler akraba. ben de yemek yapıom harıl harıl ıkı sogan dogruom, bı emzırıom, bı yemek koyuyom ocaga, ıkı pışpış yapıom fln :))
offf balkona cıktım bı sıgara ıçtim, ılık ılık esıyooo super bı hava var offf.. valla mayıştım. sımdı cıkıp gezmek vardı:78:
hayalden bahsediyon heralde prop
gözün aydın naloşşş..
bizde iki gün önce gitik malum yere bendede acı oldu sızı gibi ilk defa yapıyomusum gibiyudi
ben 5.aydan beri hiç bişi yapmıyodum ondan hiralde
ama alişiriz kızz hehehe:))
:))) adamcağız öelmiştir napsınzamanla kuruluk gidecek inşallah.hormonlarımızdan kaynaklanan kuruluk olması normalmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?