2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

altını aç tatlım...

benım isteklerim bıraz abartı gibi ama kızıma sosyol herşeyi yaptımayı düşünüyorum... ata binme, bale, ve spor kucuk yaşta bu aktivitelere başlatacagım...

ohh bi güzel banyo yaptimm..bebişim uyudu..kocamda gelir birazdan eylülüde yatırırm azcık anne baba saati yaparizz

off ya rabbim ben napcam bu çocukla uykusu var ağlıyo,ama sallanmadan uyumuyor, bıktım vallahi..
güyya alt kata salona park yatak aldım orda yatar uyur diye ama bi poka yaradığı yok..(
habire sallanması için olan ayakları düşüyor..zaten bu yatağıda kocamın yüzünden aldım, bana kalsa ne güzel sepet alcaktım..çok sinirliyim çok...
biraz önce kocişle kavga da ettik zaten..parisi marisi zor görür artık:)))

höfff bebem sabahın 8 inden beri 5 dk lık bir kaç uykuyla akşamın 7 sine kadar dayandı
sounda pes etti ve gece uykusuna yattı banyo için zorla uyandırdım huzuru kaçtı ağladı :S emdi genzine kaçtı yine ağladı :S uyumak için tekrar ağladı şimdi sızdı

ilk haftalar sarılık zımbırtısı yüzünden uyandırmam gerekiyordu. çok zorlanmıştım. sıkıntıdan uçuk çıkmıştı. sonra annem bi yöntem keşfetti. ıslak bezle bacaklarını silince bizimki sinir olup uyanıyodu:)

anam yazık kıyamam yaa ürperip uyanıyor yavrucak(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…