tavuk yapıcam çöp şişte sosladım guzelce sabaha kdr beklıcek sımdı ama az gorundu gozume 3-4 kısılık anca ama bız 6-7 kısı olcaz.. opofffffffff keske daha cok aldırsaymısım aman beeeee.. borek fln yapıyım desem kıyma yok. ya lanet olsun keske kek kurabıye fln yapsaydım daha kolay olurdu..
özgül nurturıadakı fotomu mu dıosun ? sınopta cektırmıstım, hey be ne guzel memlekettı..
asenam nıye delı olasın bız babasıyla konustuk pıyanoya baslatıcaz, 3 yasında fln baslanıo ona da.
veee oglumu uyandıramıorummmmmm.. butun gun uyumayan cocuk yattı uyudu bu saatte emzırmek ıcın kaldırdım uyansın dıye gozlerı kapalı emdı gerı uyudu. 4 saattir uyuyo. bu gece sabaha kdr oturtcak benı bu cocuk. ay napayım da uyansın bı fıkır verın gurultuyu fln hıc tınlamıo :S cok uykusuzdu tabı yıne... poffffffffff
bende oğlumu kick boxa vereyim daha erkeksi olsun bari
allahım ne tipitip insanlar var şu dünyada yarabbim:)))))))))
yok hayatım sağaaa değell:)))))öylesine dedim iştee içimden geldi tutamadımbağa mı didin
aferın kız nalan uyandı :)) bıraz cok agladı ama actı gozlerı sonunda
bı de tekrar uyumazmış hiç:) o zmn elımden cekecegın var nalan
Ateş 37 ye yükseldi, uyuyor şu an uyanınca yıkıyalım bi bakalım...
inşallah daha da çok çıkmaz canım ya:SAteş 37 ye yükseldi, uyuyor şu an uyanınca yıkıyalım bi bakalım...
yok hayatım sağaaa değell:)))))öylesine dedim iştee içimden geldi tutamadım
tavuk yapıcam çöp şişte sosladım guzelce sabaha kdr beklıcek sımdı ama az gorundu gozume 3-4 kısılık anca ama bız 6-7 kısı olcaz.. opofffffffff keske daha cok aldırsaymısım aman beeeee.. borek fln yapıyım desem kıyma yok. ya lanet olsun keske kek kurabıye fln yapsaydım daha kolay olurdu..
özgül nurturıadakı fotomu mu dıosun ? sınopta cektırmıstım, hey be ne guzel memlekettı..
asenam nıye delı olasın bız babasıyla konustuk pıyanoya baslatıcaz, 3 yasında fln baslanıo ona da.
veee oglumu uyandıramıorummmmmm.. butun gun uyumayan cocuk yattı uyudu bu saatte emzırmek ıcın kaldırdım uyansın dıye gozlerı kapalı emdı gerı uyudu. 4 saattir uyuyo. bu gece sabaha kdr oturtcak benı bu cocuk. ay napayım da uyansın bı fıkır verın gurultuyu fln hıc tınlamıo :S cok uykusuzdu tabı yıne... poffffffffff
ilk haftalar sarılık zımbırtısı yüzünden uyandırmam gerekiyordu. çok zorlanmıştım. sıkıntıdan uçuk çıkmıştı. sonra annem bi yöntem keşfetti. ıslak bezle bacaklarını silince bizimki sinir olup uyanıyodu:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?