ben bildim desemaynı fikirdeyim desem
selam ana:) bebişide alışverişe götürdünmü? bende chicccoya gitmek istiyorum, ist da caruselde vardı sanırım, merak ettim cicişlerinizi, güle güle kullanın....
bugün itibariyle çocuğu olan insanların neden koltukların üzerini örttüklerini daha iyi anladım..
ege'nin altını alırken alt açması kaymış, bir anlık dikkatsizlikle salon koltuğum batmış durumda...şuan makinada yıkanıyor(
anam yazık kıyamam yaa ürperip uyanıyor yavrucak(
bızde bilsek:))))) fikir versek
saolun kızlar kusma kabusum oldu valla
ama benim oğlan kendi dönüyo yan yatırsam da:s ancA SAĞINA SOLUNA DÖNMESİN DİE BİŞE KOYARSAM DURUYO o zamanda sıkılıyo ağlıyo
nalan gibi peş peşe döşemişim hahahay gidip yatsammı bebem uyurken
aman o uyurkende hiç cazip gelmiyor uyumak en güzeli bebem huysuzlanınca uyuyabilmek
özgülcüm yan yatış yastığı alsana. ben onu kullanıyorum doğduğundan beri. aklın onda kalmaz.
yüzümde sivilce olmayan 1 liralık yer bile yokhatta burada yazarken habire çıkyor hala
bu arada ben regl olmuşum haberim yok bugün dr dedi
karıştı kanamalar bir de önceki gibi değildi ondan bilemedim
nalan kız 1 gün yıkamıyosun bence yıkamayı deneme
üstünü incelt arti 37.4 e kadar normal haberin olsun telaş yapmnana gerek yok cnm
inşallah daha da çok çıkmaz canım ya:S
höfff bebem sabahın 8 inden beri 5 dk lık bir kaç uykuyla akşamın 7 sine kadar dayandı
sounda pes etti ve gece uykusuna yattı banyo için zorla uyandırdım huzuru kaçtı ağladı :S emdi genzine kaçtı yine ağladı :S uyumak için tekrar ağladı şimdi sızdı
yüzümde sivilce olmayan 1 liralık yer bile yokhatta burada yazarken habire çıkyor hala
bu arada ben regl olmuşum haberim yok bugün dr dedi
karıştı kanamalar bir de önceki gibi değildi ondan bilemedim
hangisini kullanıyorsun canım
canım ya ben de kırkım çıktı ertesi gün adet sancısı gibi bir sancıyla az kanamam oldu.seninkide mi böyleydi?
Adet olduğun içindir bebeğim geçer bi kaç güne, hem sen sivilcelerinle de güzelsindir bundan eminim...
Benimde kanama başlamış yine az bi şi gerçi ama nedense doğumdan sonra her seferinde stres yaptığımda kanama oluyo annamadım gitti, 2 gün içinde de geçiyo...
Dr.uma sordum bu durumu, zamanında yeterince emzirememişsin ondan böle oluyo dedi, ilginç..Eğer düzenli ve yeterli emzirirsen 6 aya kadar adet görmezsin bu tamamen sana bağlı dedi...
ay smear testinde öyle bir kasmışım ki birden gerdeğe tekrar girmekten beter oldum
sonrada muayene etti tertemiz herşey kist falanda yok süper dedi diyecektim kaç aydır kullanılmıyor tabi temiz olacak diye demedim
nalan gibi peş peşe döşemişim hahahay gidip yatsammı bebem uyurken
aman o uyurkende hiç cazip gelmiyor uyumak en güzeli bebem huysuzlanınca uyuyabilmek
yok benim 40 ım çıkmadan bitti kanama ve tekrar başladı hiç ağrı sancı olmadı ve 46. günde tamamen bitti
sağol kuşum o senin güelliğin
banada dr öyle söyledi yeterli emzirseydik zamanında olmayacakmışız adet ama ben anca yeni yeni düzenli emzirmeye başladım başlarda yaraydı bilmem neydi diye emziremedim ki düzenli bebemi
aman boşver olalım adet iyidir sinir stres olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?