2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

haha bugün ben de örttüm. her yer kusmuk oldu. evdeki herkesin omzunun arkası beyaz leke. koltuklar da feci. bi de beyaz halım var benim oturma odasında iyi mi!!

yüzümde sivilce olmayan 1 liralık yer bile yok hatta burada yazarken habire çıkyor hala
bu arada ben regl olmuşum haberim yok bugün dr dedi
karıştı kanamalar bir de önceki gibi değildi ondan bilemedim

ay smear testinde öyle bir kasmışım ki birden gerdeğe tekrar girmekten beter oldum
sonrada muayene etti tertemiz herşey kist falanda yok süper dedi diyecektim kaç aydır kullanılmıyor tabi temiz olacak diye demedim

nalan gibi peş peşe döşemişim hahahay gidip yatsammı bebem uyurken
aman o uyurkende hiç cazip gelmiyor uyumak en güzeli bebem huysuzlanınca uyuyabilmek

saolun kızlar kusma kabusum oldu valla
ama benim oğlan kendi dönüyo yan yatırsam da:s ancA SAĞINA SOLUNA DÖNMESİN DİE BİŞE KOYARSAM DURUYO o zamanda sıkılıyo ağlıyo

özgülcüm yan yatış yastığı alsana. ben onu kullanıyorum doğduğundan beri. aklın onda kalmaz.

yüzümde sivilce olmayan 1 liralık yer bile yok hatta burada yazarken habire çıkyor hala

canım ya ben de kırkım çıktı ertesi gün adet sancısı gibi bir sancıyla az kanamam oldu.seninkide mi böyleydi?

nalan kız 1 gün yıkamıyosun bence yıkamayı deneme
üstünü incelt arti 37.4 e kadar normal haberin olsun telaş yapmnana gerek yok cnm

yok dr. istediğiniz zaman yıkayın, hatta gece ateşi çıkarsa hemen yıkayın dedi, az önce sezenle konuştum o da yıkayabilirsin dedi, yıkadık temincek vücudu yanıyo gibiydi, ateş 37.2 ye çıkmıştı, calpol verdik, şu an 36.7 inş. dahada düşer, bu gece bana uyku yok o kesin, koyu bi kahve yapıp aldım yanıma onu içiyorum şu an...

inşallah daha da çok çıkmaz canım ya:S

Biraz daha çıktı cnm, hemen yıkadık ve calpol verdik...

Oy yazık ona ya nasıl uykusu vardır kimbilir, neyse gece iyi uyur bari...

Adet olduğun içindir bebeğim geçer bi kaç güne, hem sen sivilcelerinle de güzelsindir bundan eminim...

Benimde kanama başlamış yine az bi şi gerçi ama nedense doğumdan sonra her seferinde stres yaptığımda kanama oluyo annamadım gitti, 2 gün içinde de geçiyo...

Dr.uma sordum bu durumu, zamanında yeterince emzirememişsin ondan böle oluyo dedi, ilginç..Eğer düzenli ve yeterli emzirirsen 6 aya kadar adet görmezsin bu tamamen sana bağlı dedi...

hangisini kullanıyorsun canım

valla ilk bulduğumu aldım tonton baby diye bişey. ama hepsi aynı tip oluyor. çok rahat ediyorum. geceleri döndü mü kustu mu derdi yok. gündüz başındaysam yüzüstü yatırıyorum zaten. gazını rahat çıkarıyor öyle. onun dışında hep yana yatış yastığı kullanıyorum. genişliği de ayarlanabiliyor bebek büyüdükçe genişletiyorsun.

canım ya ben de kırkım çıktı ertesi gün adet sancısı gibi bir sancıyla az kanamam oldu.seninkide mi böyleydi?

yok benim 40 ım çıkmadan bitti kanama ve tekrar başladı hiç ağrı sancı olmadı ve 46. günde tamamen bitti

sağol kuşum o senin güelliğin
banada dr öyle söyledi yeterli emzirseydik zamanında olmayacakmışız adet ama ben anca yeni yeni düzenli emzirmeye başladım başlarda yaraydı bilmem neydi diye emziremedim ki düzenli bebemi
aman boşver olalım adet iyidir sinir stres olmaz

Allah senin iyiliğini versin emi...Senin, iloşun, propun ve asoşun şu hazır cevap hallerinize bayılıyorum ya, hele asoşun şu, duru sesin gidik, muhabbetine kopmuştum, tükürüklerim uçtu yani o kadar düşün, alemsiniz valla...

nalan gibi peş peşe döşemişim hahahay gidip yatsammı bebem uyurken
aman o uyurkende hiç cazip gelmiyor uyumak en güzeli bebem huysuzlanınca uyuyabilmek

Valla öle olmuş, normalde ben yazıyorum böle, ya yazıyorum yazdıkca aklıma geliyo döşüyorum, vaktimde oluyo tabi...

Durucuk uyudu mu? Benim Durucuk uyudu ama inleyerek uyuyo nedense, hıııhhh hıııhhhh diye sesi geliyo garip kızımın...

nalancım geçmişi okuyamadım. niye ateşi çıktı durunun aşı mı oldu.. geçmiş olsun canım

yaa kızlar primanın takvimini arıyorum bulamıyorum primanın sitesinde. ben kör müyüm.....

Son düzenleme:

Bende adet oldum zannetmiştim ama adet kanaması değilmiş az emzirmekten dolayı öle aralarda azar azar kanama olabilir dedi, bol bol emzir geçer dedi ama böle stres yaptıkca neden gelio onu annamadım ya, pazartesi yine telefon açıp sorcam, her seferinde önceden kalanlar akıyo temizleniyo için diyo..

Ay acaba paris yolculuğu yüzünden olmuş olabilir mi? Bak aklıma gelmemişti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…