2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
naloş düşmüş ateşi durunun sevindim
ama zatenbu aşılardan dolayı pek yükselmez hastalık falan oldugunda beter oluyor allah korusun
eylül öyle bir kere ateşlenmişti..39.5 derecehemen soguk suya falan soktuk şurup verdik dogru acilee..

çocuk tabi bunlar hastalanmadan ateşlenmeden bünyeleri güçlenmez

masallah canim epeyce kisi agirlamissin bende carsamba günü okutucam insallah bende hayirlisiyla atlatirim
yok hep yatagında yatıyo. ya orda uyuyp ya hıc uyumuo

valla biz oglumla koca yatakta ikimiz yatiyoruz ablamizida babamizida kovduk

selam kızlar,inşallah herkes iyidir
Annem gittiğinden beri doğrudüzgün giremedim nete.Alyayla tekbaşıma ilgileniyorum,akşamları kocamla tabi.O uyudumu bende yatıyorum veya iş güçle uğraşıyorum.Bugün ilk kez tekbaşıma giydirebildim bebeğimi sapasağlam hallettim işi,kolu bacağı yerinde çok şükür
nalancım geçmiş olsun tatlım,atlattınız aşı işini.

kız yaparsın dedimdi sana analık içgüdüsü..yarında yıkamaya kalkarsın bak görr

Çok saol esincim, temincek yine ölçtüm 36.2 ye düşmüş çok rahatladım ama takibe devam tabi, sabaha kadar yarım saat arayla ölçerim, nolur nolmaz işimi şansa bırakmayayım, huysuzluğuda var bugün, uykudan ağlayarak uyandı hep aralarda da durduk yere ağladı uyanıkken, yazık benim kuzuma ya...

Keşke aşıyı bize yapsalar da sütümüzden kuzulara geçse onlarda bölelikle hiç acı çekmese...

Son düzenleme:

oyyyyyyyyyyyyyy durucum benim nasıl etkilenmiş yavrummm
geçti kuzumgeçtii

he valla naloş gıı biz yesek şuiğnelerii

he valla kuzum..
ondan deliksiz uyuyorbenimkiii
ben kalkmasam oda kalkmaz

babamızda kızıyla yatıyorr çok güzeloluyomuş dio

bizde halimizden cok memnunuz ama ablamiz degil oda bizlen yatmak istiyor ama ben birakmiyorum cok deli yatiyor cocugu ezersin diyince cesaret edemiyor

zeyn senin kızın okuluyla küçük bebişi nasıl idare edion
canim benim kiz 7. sinifta zaten onun derslerini artik hic anlamiyorum kendide fazla anlamiyor bu sene durumu kritik zaten hayirlisi olsun napalim

canim cok gecmis olsun durucuga insallah sabaha birseyi kalmaz

Çok saol cnm darısı sizlerin başına inş...

he valla kuzum..
ondan deliksiz uyuyorbenimkiii
ben kalkmasam oda kalkmaz

babamızda kızıyla yatıyorr çok güzeloluyomuş dio

Bizde eskiden duruyu aramıza alıp uyuyorduk eşimle, sonra duru sukoyverdi geceleri hep zırlamaya başladı, babamız salona geldi biz yatak odasında kaldık kızımla, sonra babamızı yatak odasına gönderdik biz salondaki yatak olan koltuğu açıp orda yatmaya başladık, baktım benimle yatmaya çok alıştı yavaştan yatağına alıştırdım, artık hiç bizimle yatmıyo hep yatağında..İyiki zamanında alıştırdım...

kız yaparsın dedimdi sana analık içgüdüsü..yarında yıkamaya kalkarsın bak görr

yok canım,o kadarına henüz cesaret edemem,elimden kayar mayar allah korusun.Zatwn ağlayınca elim ayağıma dolaşıyo.Sanırım bikaç ay sonra anca yaparım o işi

valla ya keşke öyle olsa dimi?herşey sütten geçiyoda aşımı geçmicek,denemek lazım

amann allah korusunnn
bende zaten çok diikkat ederimnası yatyoamöle kalkıyorum valla

bende öyleyim nasil yatmissam öylede kalkiyorum ama cocuklar anlamiyor bi saga bi sola dönüp duruyorlar o yüzden cesaret edemiyorum kizimin bizle yatmasina

Benimkinin altını açmam lazım,uff uyanacak iyice şimdi.Neyse size iyi muhabbetler arkadaşlar,iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…