propp yanında uyumuyomu demir
yok hep yatagında yatıyo. ya orda uyuyp ya hıc uyumuo
masallah canim epeyce kisi agirlamissin bende carsamba günü okutucam insallah bende hayirlisiyla atlatirimıyı aksamlar kızlar nasılsınız
offf ayaklarımın altı acıyor valla bugun kızımın mevlidi vardı kımse kırılmasın dıye herkesı cagırdım nasılsa herkes gelmez dıye üsenmedım saydım valla 62 kısıydık cocukları saymadım bıle aslında hosumada gıttı herkrsın gelmesı neyse
kızlar cok mutluyum kızım dogru duzgun emmıyordu sadece sag gogusumu alıyordu ama 10 gundur ıkısınıde rahatlıkla emıyor masallah kuzuma
Nalancıgım gecmıs olsun atesı cıkmıs kuzunun ama sukur dusmus
yok hep yatagında yatıyo. ya orda uyuyp ya hıc uyumuo
masallah canim epeyce kisi agirlamissin bende carsamba günü okutucam insallah bende hayirlisiyla atlatirim
valla biz oglumla koca yatakta ikimiz yatiyoruz ablamizida babamizida kovduk
ohhhhhhhhhhhhhh sefamiz olsun
selam kızlar,inşallah herkes iyidir
Annem gittiğinden beri doğrudüzgün giremedim nete.Alyayla tekbaşıma ilgileniyorum,akşamları kocamla tabi.O uyudumu bende yatıyorum veya iş güçle uğraşıyorum.Bugün ilk kez tekbaşıma giydirebildim bebeğimisapasağlam hallettim işi,kolu bacağı yerinde çok şükür
nalancım geçmiş olsun tatlım,atlattınız aşı işini.
naloş düşmüş ateşi durunun sevindim
ama zatenbu aşılardan dolayı pek yükselmez hastalık falan oldugunda beter oluyor allah korusun
eylül öyle bir kere ateşlenmişti..39.5 derecehemen soguk suya falan soktuk şurup verdik dogru acilee..
çocuk tabi bunlar hastalanmadan ateşlenmeden bünyeleri güçlenmez
Çok saol esincim, temincek yine ölçtüm 36.2 ye düşmüş çok rahatladım ama takibe ne güzel olurdu...tabi, sabaha kadar yarım saat arayla ölçerim, nolur nolmaz işimi şansa bırakmayayım, huysuzluğuda var bugün, uykudan ağlayarak uyandı hep aralarda da durduk yere ağladı uyanıkken, yazık benim kuzuma ya...
Keşke aşıyı bize yapsalar da sütümüzden kuzulara geçse onlarda bölelikle hiç acı çekmese...
he valla kuzum..
ondan deliksiz uyuyorbenimkiii
ben kalkmasam oda kalkmaz
babamızda kızıyla yatıyorr çok güzeloluyomuş dio
bizde halimizden cok memnunuz ama ablamiz degil oda bizlen yatmak istiyor ama ben birakmiyorum cok deli yatiyor cocugu ezersin diyince cesaret edemiyor
canim benim kiz 7. sinifta zaten onun derslerini artik hic anlamiyorum kendide fazla anlamiyor bu sene durumu kritik zaten hayirlisi olsun napalimzeyn senin kızın okuluyla küçük bebişi nasıl idare edion
Çok saol esincim, temincek yine ölçtüm 36.2 ye düşmüş çok rahatladım ama takibe ne güzel olurdu...tabi, sabaha kadar yarım saat arayla ölçerim, nolur nolmaz işimi şansa bırakmayayım, huysuzluğuda var bugün, uykudan ağlayarak uyandı hep aralarda da durduk yere ağladı uyanıkken, yazık benim kuzuma ya...
Keşke aşıyı bize yapsalar da sütümüzden kuzulara geçse onlarda bölelikle hiç acı çekmese...
selam kızlar,inşallah herkes iyidir
Annem gittiğinden beri doğrudüzgün giremedim nete.Alyayla tekbaşıma ilgileniyorum,akşamları kocamla tabi.O uyudumu bende yatıyorum veya iş güçle uğraşıyorum.Bugün ilk kez tekbaşıma giydirebildim bebeğimisapasağlam hallettim işi,kolu bacağı yerinde çok şükür
nalancım geçmiş olsun tatlım,atlattınız aşı işini.
he valla kuzum..
ondan deliksiz uyuyorbenimkiii
ben kalkmasam oda kalkmaz
babamızda kızıyla yatıyorr çok güzeloluyomuş dio
kız yaparsın dedimdi sana analık içgüdüsü..yarında yıkamaya kalkarsın bak görr
amann allah korusunnn
bende zaten çok diikkat ederimnası yatyoamöle kalkıyorum valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?