nalancım geçmişi okuyamadım. niye ateşi çıktı durunun aşı mı oldu.. geçmiş olsun canım
yaa kızlar primanın takvimini arıyorum bulamıyorum primanın sitesinde. ben kör müyüm.....
Allah senin iyiliğini versin emi...Senin, iloşun, propun ve asoşun şu hazır cevap hallerinize bayılıyorum ya, hele asoşun şu, duru sesin gidik, muhabbetine kopmuştum, tükürüklerim uçtu yani o kadar düşün, alemsiniz valla...
Valla öle olmuş, normalde ben yazıyorum böle, ya yazıyorum yazdıkca aklıma geliyo döşüyorum, vaktimde oluyo tabi...
Durucuk uyudu mu? Benim Durucuk uyudu ama inleyerek uyuyo nedense, hıııhhh hıııhhhh diye sesi geliyo garip kızımın...
evet cnm aşı oldu...
primanın facebook sitesinden bakcen cnm...
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
offf ayaklarımın altı acıyor valla bugun kızımın mevlidi vardı kımse kırılmasın dıye herkesı cagırdım nasılsa herkes gelmez dıye üsenmedım saydım valla 62 kısıydık cocukları saymadım bıle aslında hosumada gıttı herkrsın gelmesı neyse
kızlar cok mutluyum kızım dogru duzgun emmıyordu sadece sag gogusumu alıyordu ama 10 gundur ıkısınıde rahatlıkla emıyor masallah kuzuma
Nalancıgım gecmıs olsun atesı cıkmıs kuzunun ama sukur dusmus
Bende adet oldum zannetmiştim ama adet kanaması değilmiş az emzirmekten dolayı öle aralarda azar azar kanama olabilir dedi, bol bol emzir geçer dedi ama böle stres yaptıkca neden gelio onu annamadım ya, pazartesi yine telefon açıp sorcam, her seferinde önceden kalanlar akıyo temizleniyo için diyo..
Ay acaba paris yolculuğu yüzünden olmuş olabilir mi? Bak aklıma gelmemişti...
62 mi amanın.. kendimi öyle düşüğnemiyorum. dün 13 kişi ağırladım o bile zordu. maşallah canım yavruna. curk curk emsin minikler.
hahahay evet nalancım kızımın adını ne hale getirmişti aso
Durucum uyudu ama benim uykum kaçtıöyle güzel uyuyorki bayılıyorum seyretmeye
iyiki yapmışız bu duru'ları demi nalan
bu arada durunun temellerini attığım gün geldi aklıma hey gidi günler hey :86:
Benim duru da arada inleyerek uyuyor bende anlamadım :S
tekrar geçmiş olsun canım. benim facebook üyeliğim yok neyse artık..
ıyı aksamlar kızlar nasılsınız
offf ayaklarımın altı acıyor valla bugun kızımın mevlidi vardı kımse kırılmasın dıye herkesı cagırdım nasılsa herkes gelmez dıye üsenmedım saydım valla 62 kısıydık cocukları saymadım bıle aslında hosumada gıttı herkrsın gelmesı neyse
kızlar cok mutluyum kızım dogru duzgun emmıyordu sadece sag gogusumu alıyordu ama 10 gundur ıkısınıde rahatlıkla emıyor masallah kuzuma
Nalancıgım gecmıs olsun atesı cıkmıs kuzunun ama sukur dusmus
Masal maşallah kızına emsin kuzucuklar cok cok
Benim bende de haftaya pazar var aynı kalabalık :S
Parisle ilgili olduğunu sanmam çünkü ben bugün hem ultrason çubuğuyla bende smear için o koca zımbırtıyla parise gittim sayılır bende olmadı kanama
sen sor bence doktoruna
Masal maşallah kızına emsin kuzucuklar cok cok
Benim bende de haftaya pazar var aynı kalabalık :S
kızlar bizim ege parmaklarını ağzına sokmaya başladı, imkanı olsa hepsini birden yiyip bitircek obur çocuğum:))
sizinkilerde yapıyormu?
bide eşim yeni birşey keşfetti 3 defadır deniyoruz ağlayan zırlayan çocuk tarkan'ın sevdanın son vuruşu şarkısında kendinden geçiyo ve susuyo:)))hatta bazen uyuyor bile:))
tam ortamcı olcak herhalde..şarkıcımı yapsak acep:))
yahşi cazibedeki cazibe emzirme pijaması giymişherhalde bilmeden giymiştir
nalancım çok geçmiş olsun canım, umarım tekrar yükselmez ateşiniz..
neyseki aşı olayını da atlattınız, sıra bizlerde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?