2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

hahahay evet nalancım kızımın adını ne hale getirmişti aso

Durucum uyudu ama benim uykum kaçtı öyle güzel uyuyorki bayılıyorum seyretmeye
iyiki yapmışız bu duru'ları demi nalan
bu arada durunun temellerini attığım gün geldi aklıma hey gidi günler hey :86:

Benim duru da arada inleyerek uyuyor bende anlamadım :S

ıyı aksamlar kızlar nasılsınız

offf ayaklarımın altı acıyor valla bugun kızımın mevlidi vardı kımse kırılmasın dıye herkesı cagırdım nasılsa herkes gelmez dıye üsenmedım saydım valla 62 kısıydık cocukları saymadım bıle aslında hosumada gıttı herkrsın gelmesı neyse

kızlar cok mutluyum kızım dogru duzgun emmıyordu sadece sag gogusumu alıyordu ama 10 gundur ıkısınıde rahatlıkla emıyor masallah kuzuma

Nalancıgım gecmıs olsun atesı cıkmıs kuzunun ama sukur dusmus

Bu gece nöbette olucam, uyanık olanlar arada gelip bana eşlik ederse ne kadan güzel olur, uykum gelmez bari buraya laf yetiştirmekten...

62 mi amanın.. kendimi öyle düşünemiyorum. dün 13 kişi ağırladım o bile zordu. maşallah canım yavruna. curk curk emsin minikler.

Son düzenleme:
benimkigıcırdamaya başladı. o uyanmadan ortalığı toparliyim biraz.iyi geceler anneler ve bebekler.

Parisle ilgili olduğunu sanmam çünkü ben bugün hem ultrason çubuğuyla bende smear için o koca zımbırtıyla parise gittim sayılır bende olmadı kanama
sen sor bence doktoruna

62 mi amanın.. kendimi öyle düşüğnemiyorum. dün 13 kişi ağırladım o bile zordu. maşallah canım yavruna. curk curk emsin minikler.

evet cnm 62 kısı yerler fılan doluydu valla allahdan salonum buyuk sıgdılar

curk curk ettıkce ben doymus gıbı oluyorum valla

kızlar bizim ege parmaklarını ağzına sokmaya başladı, imkanı olsa hepsini birden yiyip bitircek obur çocuğum:))
sizinkilerde yapıyormu?
bide eşim yeni birşey keşfetti 3 defadır deniyoruz ağlayan zırlayan çocuk tarkan'ın sevdanın son vuruşu şarkısında kendinden geçiyo ve susuyo:)))hatta bazen uyuyor bile:))
tam ortamcı olcak herhalde..şarkıcımı yapsak acep:))

nalancım çok geçmiş olsun canım, umarım tekrar yükselmez ateşiniz..
neyseki aşı olayını da atlattınız, sıra bizlerde..

Bi rahatsızlıkları olmasında inlesinler...benim çok uykum var aslında ama uyumam mümkün değil, kocamı gönderdim o uyuyo, saat 3-4 gibi kaldırırım o bakmaya devam eder bende yanlarında yatar biraz kestiririm, biraz uzansam bile bana ii gelir...Şu geceyi bi atlatsam çok rahatlicam...

tekrar geçmiş olsun canım. benim facebook üyeliğim yok neyse artık..

Hadi ya, sen fotoyu bana yolla, ben sana yapıp geri yollim istersen, mailine atarım takvimi...

Çok teşekkür ederim umarım tekrar çıkmaz, yarın akşam bu saatlerde sızmış olurum herhalde..

Masal maşallah kızına emsin kuzucuklar cok cok
Benim bende de haftaya pazar var aynı kalabalık :S

ben atlattım darısı basına canım
allahdan arkadaslarım vardıda mutfaga hıc gırmedım hallettıler sagolsun pılav ve tavuguda yemek sırketıne yaptırdım eee kalabalık olunca mecbur

bu arada Duru nun resmını face de gordum masallah nazar degmesın cok seker olmus

Parisle ilgili olduğunu sanmam çünkü ben bugün hem ultrason çubuğuyla bende smear için o koca zımbırtıyla parise gittim sayılır bende olmadı kanama
sen sor bence doktoruna

Sorcam cnm, adamda bıktı benden valla...

Masal maşallah kızına emsin kuzucuklar cok cok
Benim bende de haftaya pazar var aynı kalabalık :S

Ay sende yapcen mi mevlüt, Allah kolaylık versin valla...

Evet bizimkide yapıyo ama elinin üstünü parmaklarını değil, cok cok diyede ses geliyo hatta...
bizimki notre dame de paris - belle parçasını dinliyo hep onunla uyuyakalıyo hatta...

yahşi cazibedeki cazibe emzirme pijaması giymiş herhalde bilmeden giymiştir

Hadi ya, ben lale devrini izliyorum, ordaki zümrüt ü sevim...çok sıkı takip etmiyorum ama denk gelirsem izliyorum...

nalancım çok geçmiş olsun canım, umarım tekrar yükselmez ateşiniz..
neyseki aşı olayını da atlattınız, sıra bizlerde..

inş. yükselmez, hadi darısı sizin başınıza, inş. ateşi çıkmadan atlatırsınız hepiniz...

güyya uyandırdım cocugumu yataga koyup sarılmıştım mıncık mıncık yapıodum uyumusuz yıne. sımdı kendılıgınden uyandı o, gozlerını de actı kocaman kocaman, ama benım fecı uykum geldı yaprak gıbı sallanıyorum valla. ama demır uyandı tamamen uyku fln kalmamıstır bu cocukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…