2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ay cok komik bir haldeyim iki memem acik oglum kollarimda bir sag gögsümü veriyorum bir sol gögsümü ikisinide istemiyor beyefendi diliyle itiyor karni cok ac degil bende istiyorumki midesi iyice dolsun gece fazla kalkmasin nerde o galip geldi tabiki simdi sizdi yataga koysam kalkicak

canim benim kiz 7. sinifta zaten onun derslerini artik hic anlamiyorum kendide fazla anlamiyor bu sene durumu kritik zaten hayirlisi olsun napalim

canim cok gecmis olsun durucuga insallah sabaha birseyi kalmaz

çok saol zeynepcim inş. kalmaz ya...

dimi, keşke olsa valla, bedeli neyse öder alırım...

Benimkinin altını açmam lazım,uff uyanacak iyice şimdi.Neyse size iyi muhabbetler arkadaşlar,iyi geceler

iyi geceler kolay gelsin...

hehee valla durumumuzfarkli degil canım
sütaş ineklerine döndük resmen..
kucakde sen onlara sabaha kadar uyurlar orda

esime dedim bana sahlep al süt yapiyormus dün almis demin yaptim igrenc birsey eskiden negüzel tadlar vardi simdikiler acayip birde hergün tvde reklam yapan marka ben onu asla icemem tavsiye edecegniz bir marka varmi tadi güzel olan

temincek kızımın alnına baktım ateşi yükselmeye başlamış gibi geldi, hemen ateşini ölçtüm hakkat artmaya başlamış, hemen altını açtım yatağından kaldırmadan biraz popoyu havalandırdık, sonrada emzirdim çocuğumu zorla, ööööööffffffff, çok keyifsiz ve bitkin yavrum bugün memeyi emecek hali bile yoktu valla, benimde acayip moralim bozuk hep ağlayasım gelio, gıcık oldum şu aşı olayına...almanyada aşı tabancasıyla vuruyorlardı aşıyı eskiden o daha ii bi yöntemdi...

Eveeettttt koca bi gece geçti, kızımın ateşi bi ara yine yükseldi 37.1 oldu, yine altını açtım emzirdim yatırdım, şu an 36.9 ateşi, babasına devrettim artık o ilgilencek bende biraz uyuyim, çok yoruldum ama değdi, kızım şu an babasının kucağında uyumak üzere, oy yerim ben onu ya...

Dışarda yağmur var, piiiiiiiiiifffffffffff...

geçmis olsun nalan, bebeginin iyi olmasina sevindim. bizde simdi içtik ve yattik. uykuya dalmak uzere. bi uyusa bende uyicamda :) bekliyorum

günaydın.
çok kabus bı geceydı demır en uzun 40 dk uyudu. allahtan yaramazlık huysuzluk yapmadı pek. zombı gıbıyım su anda

aksam kocam geldı ve ne dedı bılıo musunuz, yrn yemek yemek ıstemıolarmıs pasta borek yap. dicek bişi bulamıorum cidden..

sbh demır çığırıodu kalktım gıttım yanına oo paşamz dönmüş yüzüstü yatıo.yan yatırmıştım oysakı kı. yan yatırma yastıgını da 1. aydan berı kullanamıouz cok ısnırlenıo o yastıga. o f cok tehlıkelı ya. allahım yavrularımız sana emanet

canım ateşi yükselmemiş daha fazla ne güzel atlattın aşı stresinide dahada çıkmaz zaten rahat rahat uyu tabi duru izin verirse

günaydın kızlar,

dün ilk mama verme deneyimim de bebişim yemedi annem geldi o verdi aralıksız tek dikişte bitirdi yedi60 lık mama yedi banyo yaptı sonra beni emdi sallaya sallaya zor uyuttukgece ve bugün emmeye devam ediyoz bakalım tekrar mamayı ne zaman isteyecek

nalan kazasız belasızaşı derdini bitirmişsiniz...geçmiş olsun..

geçmis olsun nalan, bebeginin iyi olmasina sevindim. bizde simdi içtik ve yattik. uykuya dalmak uzere. bi uyusa bende uyicamda :) bekliyorum

Çok saol, darısı sizlerin başına...

canım ateşi yükselmemiş daha fazla ne güzel atlattın aşı stresinide dahada çıkmaz zaten rahat rahat uyu tabi duru izin verirse

Evet artmadı Allaha şükür sezen, senle konuştuktan sonra uyandırdım, altını açtım öle debelendi biraz o arada şurubu verdim, sonrada ılık suyla yıkadık bi güzel, gece bi ara yükselcek gibi oldu ama sonra düştü yine Allaha şükür, neyse bunu da atlattık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…