oyyyyyyyyyyyyyy durucum benim nasıl etkilenmiş yavrummm
geçti kuzumgeçtii
he valla naloş gıı biz yesek şuiğnelerii
bende öyleyim nasil yatmissam öylede kalkiyorum ama cocuklar anlamiyor bi saga bi sola dönüp duruyorlar o yüzden cesaret edemiyorum kizimin bizle yatmasina
canim benim kiz 7. sinifta zaten onun derslerini artik hic anlamiyorum kendide fazla anlamiyor bu sene durumu kritik zaten hayirlisi olsun napalim
canim cok gecmis olsun durucuga insallah sabaha birseyi kalmaz
yok canım,o kadarına henüz cesaret edemem,elimden kayar mayar allah korusun.Zatwn ağlayınca elim ayağıma dolaşıyo.Sanırım bikaç ay sonra anca yaparım o işi
valla ya keşke öyle olsa dimi?herşey sütten geçiyoda aşımı geçmicek,denemek lazım
Benimkinin altını açmam lazım,uff uyanacak iyice şimdi.Neyse size iyi muhabbetler arkadaşlar,iyi geceler
ay cok komik bir haldeyim iki memem acik oglum kollarimda bir sag gögsümü veriyorum bir sol gögsümü ikisinide istemiyor beyefendi diliyle itiyor karni cok ac degil bende istiyorumki midesi iyice dolsun gece fazla kalkmasin nerde o galip geldi tabiki simdi sizdi yataga koysam kalkicak
hehee valla durumumuzfarkli degil canım
sütaş ineklerine döndük resmen..
kucakde sen onlara sabaha kadar uyurlar orda
kızlar banada müsadee buda uyudu kucağimda yatirim bari uyanmazsa egerr iyi geceler hepiciginize
Anaaaa koca topic bana kalmış yine...
Eveeettttt koca bi gece geçti, kızımın ateşi bi ara yine yükseldi 37.1 oldu, yine altını açtım emzirdim yatırdım, şu an 36.9 ateşi, babasına devrettim artık o ilgilencek bende biraz uyuyim, çok yoruldum ama değdi, kızım şu an babasının kucağında uyumak üzere, oy yerim ben onu ya...
Dışarda yağmur var, piiiiiiiiiifffffffffff...
Eveeettttt koca bi gece geçti, kızımın ateşi bi ara yine yükseldi 37.1 oldu, yine altını açtım emzirdim yatırdım, şu an 36.9 ateşi, babasına devrettim artık o ilgilencek bende biraz uyuyim, çok yoruldum ama değdi, kızım şu an babasının kucağında uyumak üzere, oy yerim ben onu ya...
Dışarda yağmur var, piiiiiiiiiifffffffffff...
geçmis olsun nalan, bebeginin iyi olmasina sevindim. bizde simdi içtik ve yattik. uykuya dalmak uzere. bi uyusa bende uyicamda :) bekliyorum
canım ateşi yükselmemiş daha fazla ne güzel atlattın aşı stresinide dahada çıkmaz zaten rahat rahat uyu tabi duru izin verirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?