nalan kazasız belasızaşı derdini bitirmişsiniz...geçmiş olsun..
tünaydın kızlar
nalancım geçmiş olsun canım atlattınız siz de maşallahbakalım yarın biz napıcaz. hem verem aşısını da aynı gün olucaz biz
prop dönmüş ha demir hahakoyduğumuz gibi bulmaya alıştık di mi ama çok az bi zaman sonra fır dönücekler yataklarında. benimki de ne yan ne yüzüstü yatıyo malesef. hep kafa yanda sırtüstü yatıcak bey..
sabahtan beri emzir uyut gezdir valla mafoldum. deminden beri de huysuzluk yapıyodu açtım dönencesini mutfağa gittim bi döndüm uyumuşş.. inşallah hep yer bu numarayı da gündüzleri uyutmak çok kolay olur :) ben de evimi temizleyeyim artık..
günaydın.
çok kabus bı geceydıdemır en uzun 40 dk uyudu. allahtan yaramazlık huysuzluk yapmadı pek. zombı gıbıyım su anda
aksam kocam geldı ve ne dedı bılıo musunuz, yrn yemek yemek ıstemıolarmıs pasta borek yap. dicek bişi bulamıorum cidden..
sbh demır çığırıodu kalktım gıttım yanına oo paşamz dönmüş yüzüstü yatıo.yan yatırmıştım oysakı kı. yan yatırma yastıgını da 1. aydan berı kullanamıouz cok ısnırlenıo o yastıga. o f cok tehlıkelı ya. allahım yavrularımız sana emanet
günaydın.
çok kabus bı geceydıdemır en uzun 40 dk uyudu. allahtan yaramazlık huysuzluk yapmadı pek. zombı gıbıyım su anda
aksam kocam geldı ve ne dedı bılıo musunuz, yrn yemek yemek ıstemıolarmıs pasta borek yap. dicek bişi bulamıorum cidden..
sbh demır çığırıodu kalktım gıttım yanına oo paşamz dönmüş yüzüstü yatıo.yan yatırmıştım oysakı kı. yan yatırma yastıgını da 1. aydan berı kullanamıouz cok ısnırlenıo o yastıga. o f cok tehlıkelı ya. allahım yavrularımız sana emanet
dünkü misafirlerden biride 13 günlük bir bebekti çok tereddüt etmişler 40 ları karışırmı diye ama geldiler 40 lar karıştı şimdi nolucak bilmem :18: ben inanamıyorum öyle şeylerede gerçi :26:
ama maşallahçok uslu bir bebekti altını dğiştirip emzirdikten sonra ful 3 saat uyuyormuş devamlı bu şekilde devam ediyormuş bende bebekleri değiştirelim birazda biz uyuyalım dedim ama kabul etmediler tabi :18:
Bana da hurafe geliyor böyle şeyler eskiden tesadüfleri hep birşeylere yormuşlar... ona bakarsan ayında aşısına götürüyoruz orda bir sürü bebek var hepsinin mi kırkı karışıyor
Nalancım geçmiş olsun canım, çok şükür ateşi çıkmamış
prop bizimkide yüzüstü yatmaktan çok hoşlanıyor, ama ben yatırırsam tabiçok dikkat etmek lazım...
kızlar geçtiğimiz salı doktora gittik bebişimiz kilosu gelişimi gayet iyi dedi.sütüm yetiryor mu yetimiyor mu diye kaygılarım var dedim.doktora merak etmeyim sütünüz yetiyo dedi.sonraki günlerde mememden ayrılmıyoo 1 saat emiyoo rahat iki mememni birden veriyorum hatta gene yalanıp duruyoo yatırıyorum hemen kalkıyooo gene istiyooo çok sık emince süt kalmıyoo...sanki oğlum doymuyooo gibi geliyo cuma günü hep ağladı bütün gün memeden ayrılmadı dünde mama aldırdım verdim
hem mama hem beni emdi...
sizce doktora sormadan vermem yanlış mı?ama dayanamadım oğlumu açlıktan ağladığını görünce:26::26:miğdesi büyüdü galiba doyduğunu anlamıyo mu ne?kızlar bi akıl verin bana ne yapayım ben????
eger doymadığını düşünüyorsan aç bırakamazsın ya mecburen takviye yapacaksın. sonuçtsa bebeğini en iyi bilen sensin . canını sıkma bence ama yinede danışsan fena olmaz bence..
kızlar geçtiğimiz salı doktora gittik bebişimiz kilosu gelişimi gayet iyi dedi.sütüm yetiryor mu yetimiyor mu diye kaygılarım var dedim.doktora merak etmeyim sütünüz yetiyo dedi.sonraki günlerde mememden ayrılmıyoo 1 saat emiyoo rahat iki mememni birden veriyorum hatta gene yalanıp duruyoo yatırıyorum hemen kalkıyooo gene istiyooo çok sık emince süt kalmıyoo...sanki oğlum doymuyooo gibi geliyo cuma günü hep ağladı bütün gün memeden ayrılmadı dünde mama aldırdım verdim
hem mama hem beni emdi...
sizce doktora sormadan vermem yanlış mı?ama dayanamadım oğlumu açlıktan ağladığını görünce:26::26:miğdesi büyüdü galiba doyduğunu anlamıyo mu ne?kızlar bi akıl verin bana ne yapayım ben????
bence de dilegece ben doymadığını hissediyorum bazen........bazen diyorum ki dudak tiryakiliğimi yaptı diye.... mememde uyuyoo emzik verdim bugün 3 saatte bir emzirmeye çalışacağım bakalım.pzt aşısı var sorucam doktora...
o kadar üzülüyorum ki kaç gündür...bir kaynana var bende o da gelip gidip çocuk doymuyormu hasta mı çocuk deyince iyice çıldırıyorum.lohusalık bir taraftan.offfffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?