2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tünaydın kızlar
nalancım geçmiş olsun canım atlattınız siz de maşallah bakalım yarın biz napıcaz. hem verem aşısını da aynı gün olucaz biz

prop dönmüş ha demir haha koyduğumuz gibi bulmaya alıştık di mi ama çok az bi zaman sonra fır dönücekler yataklarında. benimki de ne yan ne yüzüstü yatıyo malesef. hep kafa yanda sırtüstü yatıcak bey..

sabahtan beri emzir uyut gezdir valla mafoldum. deminden beri de huysuzluk yapıyodu açtım dönencesini mutfağa gittim bi döndüm uyumuşş.. inşallah hep yer bu numarayı da gündüzleri uyutmak çok kolay olur :) ben de evimi temizleyeyim artık..

Evet kızımın ateşi 36.4 e düşmüş, bu arada bu kulaktan ateş ölçme cihazları sölendiği kadar pratik gelmedi bana, belkide bebeler için çok uygun değildir....

Saol zeynepcim darısı yarın sizin başınıza inş. ateşi çıkmadan atlatırsınız...

Verem aşısı ateş yapmıyormuş bu arada dr. öle dedi...

Hadi sana kolay gelsin....

Herkese merhaba,gerçi topik baya sessiz bugün,bebecikler analarını rahat bırakmıyo anlaşılan,benimki uyuyo bi bakayım dedim

haydeee,o kadar yemek yaptın hazırlandın,şimdi yine mutfağa ha!neyse olsun artık,kolay gelsin sana

Allah ım ya son dakka golü desene.. o kadar hazırlık yaptın akşama kadar gel git ye pasta börek le uğraşacan simdi birde.. Allah kolaylık versin valla

uzun süre olmadımı yüzüstü yatmasından korkma artık başlarını kaldırıyorlar çünkü.

Kızlar varisi olan var mı? bende hamilelik öncesi vardı hamileliğimle azıttı. doktor doğumdan sonra bakalım dedi ama olupta tedavi ettiren varmı

Nalancım geçmiş olsun canım, çok şükür ateşi çıkmamış
prop bizimkide yüzüstü yatmaktan çok hoşlanıyor, ama ben yatırırsam tabi çok dikkat etmek lazım...

Herkese merhaba bu arada...
dün yaklaşık 15 kişi misafirim vardı yemeğe, gerçi yabancı sayılmazlar ama çok yoruldum çoook
iyiyki annem ve ablamda vardı da yardımcı oldular... bizimki 1 dk bile durmadı herkes gördü tabi ne yaramaz bir bebek olduğunu, gecede banyo yaptırdık yatmadan önce, biraz uyudu neyseki o yorgunluğun üzerine...

dünkü misafirlerden biride 13 günlük bir bebekti çok tereddüt etmişler 40 ları karışırmı diye ama geldiler 40 lar karıştı şimdi nolucak bilmem :18: ben inanamıyorum öyle şeylerede gerçi :26:
ama maşallah çok uslu bir bebekti altını dğiştirip emzirdikten sonra ful 3 saat uyuyormuş devamlı bu şekilde devam ediyormuş bende bebekleri değiştirelim birazda biz uyuyalım dedim ama kabul etmediler tabi :18:

Bana da hurafe geliyor böyle şeyler eskiden tesadüfleri hep birşeylere yormuşlar... ona bakarsan ayında aşısına götürüyoruz orda bir sürü bebek var hepsinin mi kırkı karışıyor

Bana da hurafe geliyor böyle şeyler eskiden tesadüfleri hep birşeylere yormuşlar... ona bakarsan ayında aşısına götürüyoruz orda bir sürü bebek var hepsinin mi kırkı karışıyor

tabi canım, bebekler artık hastanede doğuyorlar yani doğdukları gün bütün bebeklerin 40 ı karışıyor ona göre...

kızlar geçtiğimiz salı doktora gittik bebişimiz kilosu gelişimi gayet iyi dedi.sütüm yetiryor mu yetimiyor mu diye kaygılarım var dedim.doktora merak etmeyim sütünüz yetiyo dedi.sonraki günlerde mememden ayrılmıyoo 1 saat emiyoo rahat iki mememni birden veriyorum hatta gene yalanıp duruyoo yatırıyorum hemen kalkıyooo gene istiyooo çok sık emince süt kalmıyoo...sanki oğlum doymuyooo gibi geliyo cuma günü hep ağladı bütün gün memeden ayrılmadı dünde mama aldırdım verdim
hem mama hem beni emdi...
sizce doktora sormadan vermem yanlış mı?ama dayanamadım oğlumu açlıktan ağladığını görünce:26::26:miğdesi büyüdü galiba doyduğunu anlamıyo mu ne?kızlar bi akıl verin bana ne yapayım ben????

eger doymadığını düşünüyorsan aç bırakamazsın ya mecburen takviye yapacaksın. sonuçtsa bebeğini en iyi bilen sensin . canını sıkma bence ama yinede danışsan fena olmaz bence..

eger doymadığını düşünüyorsan aç bırakamazsın ya mecburen takviye yapacaksın. sonuçtsa bebeğini en iyi bilen sensin . canını sıkma bence ama yinede danışsan fena olmaz bence..

bence de dilegece ben doymadığını hissediyorum bazen........bazen diyorum ki dudak tiryakiliğimi yaptı diye.... mememde uyuyoo emzik verdim bugün 3 saatte bir emzirmeye çalışacağım bakalım.pzt aşısı var sorucam doktora...
o kadar üzülüyorum ki kaç gündür...bir kaynana var bende o da gelip gidip çocuk doymuyormu hasta mı çocuk deyince iyice çıldırıyorum.lohusalık bir taraftan.offfffffffffffff

seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bizdede var doktor sütün yetiyor diyor ama oğlum bir saat emiyor her iki mememide ve deli gibi ağlıyor nasıl mama vermiceksin üzülüyorum o ağlayınca bende ağlıyorum allahtan doktorum rahat bir adam mamadan korkma verebilirsin diyor sütün çoğalınca o mamadan vazgeçecek diyor...bir saat emziriyorum arkasından mama yapıyorum onuda bitiriyor bazen mamanın üzerine bile ağlıyor ama o zaman vermiyorum bekliyorum biraz susuyor bir saat sonra tekrar emzirip uyutuyorum şimdilik böyle götürüyoruz...

canım onlar kaynana değil hem pediatrist, hem beslenme uzmanı, hem genel cerrah hem ortopedist... Hepsi aynı mı olur ya.. bide bana diyor ki ben 3 tane büyüttüm benden iyi mi bileceksin bende dedim sen üç tane büyütmüsün yorulmuşsundur bırak bunu da ben büyüteyim..

esin58 ayakta sallama ile ilgili yorumuna kesinlikle katılıyorum. arkadaşım hamileyken 2 yaşındaki oğlunu hala ayağında sallıyordu doğuma gidene kadar da salladı doğumdan sonra yeni doğanı ayağında sallayarak uyutmaya çalıştı şimdi büyük oğlunu eşi küçük oğlunuda kendisi ayağında sallayarak uyutuyor
alıştırmamak lazım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…