2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

propcum hakikaten demirde uykusuz hero resmen ya:))))):86:

bu arada kocanada pess ay ben olsam dalarım yaa..başka bi arzun deseydin sende..
buarada demirin potbebesi yokmuyanınızda yatsa gözetiminizdeolur canım

sana katılıyorum bende eşime diyorum ben hamile iken herkes jinekologtu doğurdum çocuk doktoru oldu herkes bir bilmiş bir bilmiş aman yarabbi

ayy inanmıyorum ya ilkini salladn hadi ikincisini ne diye alıştırıyosun çok kötü bi durumbenikincisini asla sallamıyorum ayy gına geldi artık dilegececm

esincim maşallah sana yaa ikiniciyide aradan çıkardın ikisi bir büyücekler ne güzel,benim ikinci hayal gibi hamileliğim doğumum çok rahattı ama bakmak çok zor hele ilk günler,anneme ikincileri nasıl yaptınız diyorum zamanla unutuluyor yaşananlar tekrar özlem duyuyorsun diyorr ayy bana ikinci hayal gibi geliyorr :78:

Aynen annenin dediği gibi oluyor çok enteresan geliyordur şu an ama gerçekten unutuyorsun çocuğum kardeşsiz kalmasın diyorsun 2. düşünüyorsun.. ben 2. bebeğimi kızımdan 4 sene sonra doğurdum çok şükür kıskançlık falan olmadı. ideal yaş gibi geliyor bana.

Bugün pazar diye sakin herhalde burası... herkes çocuğuyla kocasıyla harika bir gün geçiriyordur inşallah.

valla nehirdaycmunutuyosun hatta küçük bebek özlüyosun..
ikisi birden büyüyecekler..sende düşünceceksin bak gör 2 sene sonra:))
hayrlı evlatlar olsun

bende cok korkuyorum boyle alısmasından

evet canım sana kesinlikle katıllıyorum..
bencede 4 yaş en idealii..

hee canım ya evdeyim kocam yok gelmeye de niyeti yok.ne zaman gelcen beni almaya diyorum işlere göre diyor.ağlıcaktım sinirden az daha.fabrikayı bi taşıyamadılar

sözde bu cuma kocam gelicekti gelmesi meçhul bir hafta daha kalıcaz ona göre.şubatta da fransaya gitcek. bu ne ya randevuyla görüşcez herhalde adamla

hee canım ya evdeyim kocam yok gelmeye de niyeti yok.ne zaman gelcen beni almaya diyorum işlere göre diyor.ağlıcaktım sinirden az daha.fabrikayı bi taşıyamadılar

ayyy valla seni çok iyi anlıyourm benimkide aynen senn gibisaati yokkafayı yiyrumbazen..
oda artik bana güvenipsöz verme iş yapmafalan dio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…