günaydın.
çok kabus bı geceydıdemır en uzun 40 dk uyudu. allahtan yaramazlık huysuzluk yapmadı pek. zombı gıbıyım su anda
aksam kocam geldı ve ne dedı bılıo musunuz, yrn yemek yemek ıstemıolarmıs pasta borek yap. dicek bişi bulamıorum cidden..
sbh demır çığırıodu kalktım gıttım yanına oo paşamz dönmüş yüzüstü yatıo.yan yatırmıştım oysakı kı. yan yatırma yastıgını da 1. aydan berı kullanamıouz cok ısnırlenıo o yastıga. o f cok tehlıkelı ya. allahım yavrularımız sana emanet
canım onlar kaynana değil hem pediatrist, hem beslenme uzmanı, hem genel cerrah hem ortopedist... Hepsi aynı mı olur ya.. bide bana diyor ki ben 3 tane büyüttüm benden iyi mi bileceksin bende dedim sen üç tane büyütmüsün yorulmuşsundur bırak bunu da ben büyüteyim..
esin58 ayakta sallama ile ilgili yorumuna kesinlikle katılıyorum. arkadaşım hamileyken 2 yaşındaki oğlunu hala ayağında sallıyordu doğuma gidene kadar da salladı doğumdan sonra yeni doğanı ayağında sallayarak uyutmaya çalıştı şimdi büyük oğlunu eşi küçük oğlunuda kendisi ayağında sallayarak uyutuyor
alıştırmamak lazım...
esincim maşallah sana yaa ikiniciyide aradan çıkardın ikisi bir büyücekler ne güzel,benim ikinci hayal gibi hamileliğim doğumum çok rahattı ama bakmak çok zor hele ilk günler,anneme ikincileri nasıl yaptınız diyorum zamanla unutuluyor yaşananlar tekrar özlem duyuyorsun diyorr ayy bana ikinci hayal gibi geliyorr :78:
esincim maşallah sana yaa ikiniciyide aradan çıkardın ikisi bir büyücekler ne güzel,benim ikinci hayal gibi hamileliğim doğumum çok rahattı ama bakmak çok zor hele ilk günler,anneme ikincileri nasıl yaptınız diyorum zamanla unutuluyor yaşananlar tekrar özlem duyuyorsun diyorr ayy bana ikinci hayal gibi geliyorr :78:
bende cok korkuyorum boyle alısmasındanesin58 ayakta sallama ile ilgili yorumuna kesinlikle katılıyorum. arkadaşım hamileyken 2 yaşındaki oğlunu hala ayağında sallıyordu doğuma gidene kadar da salladı doğumdan sonra yeni doğanı ayağında sallayarak uyutmaya çalıştı şimdi büyük oğlunu eşi küçük oğlunuda kendisi ayağında sallayarak uyutuyor
alıştırmamak lazım...
Aynen annenin dediği gibi oluyor çok enteresan geliyordur şu an ama gerçekten unutuyorsun çocuğum kardeşsiz kalmasın diyorsun 2. düşünüyorsun.. ben 2. bebeğimi kızımdan 4 sene sonra doğurdum çok şükür kıskançlık falan olmadı. ideal yaş gibi geliyor bana.
:))aynen tahmin ettiği gibi şekerim:))))))))))ben bildim desemaynı fikirdeyim desem
hee canım ya evdeyim kocam yok gelmeye de niyeti yok.ne zaman gelcen beni almaya diyorum işlere göre diyor.ağlıcaktım sinirden az daha.fabrikayı bi taşıyamadılar
sözde bu cuma kocam gelicekti gelmesi meçhul bir hafta daha kalıcaz ona göre.şubatta da fransaya gitcek. bu ne ya randevuyla görüşcez herhalde adamla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?