2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
diyoki haftasonu sabahtan gelip akşama dönerim diyor.e hani bizi de alcaktın diyorum çok yoğun olcam eve geç gelicem hep zor olur kalın daha diyor.tövbeler yarabbim deli mi ne. inadına da gitmicem ne yapıyosa yapsın.kartların limitini bitireyim de görsün

valla kaldik gzüelim olsun ben memnuumm..
benim ufaklik uyuyoo..eylül elinde biberon dolaıyo..
kaynanam bende oda sforayı topluyo
amnnn bnede azcık sefa süremdedimm
benimki de annemde annemle aşk yaşıyolar:)ben de bakınıyroum öyle nasıl güzellerin

selam kıslar selam esin selam aso:d iisiniz işallah:d benim kcoa geldi bu sabah
ahhhh paris:97:
çok mutluyumay ne bu herkeşlerin kocası yanında biz yalnızdık

hehehe:)))
bebekle biraz sıkar canim..
onlara güvenimilyorki gidip adamı basasın
tek olsan kolayda bunlar hakikaten perişan ederler
aslında gidebilirim inadım çok fenadır.damarıma basıldı mı gözüm bişey görmez valla.uyuz etti beni dedim msne girdi bak şimdikonuşmıcam işte küsüm onla hıh

benimki de annemde annemle aşk yaşıyolar:)ben de bakınıyroum öyle nasıl güzellerin

ayyy dünya güzelidirşimdi ooo..
nasıl olsunlar aso ben perişan oluyorum eylülevakitayırmak için hep fırsat yaratıyyorum yagmuru biraz babaannesine verdim..
eylülle yattımmıncık mıncıkettim birazz

aslında gidebilirim inadım çok fenadır.damarıma basıldı mı gözüm bişey görmez valla.uyuz etti beni dedim msne girdi bak şimdikonuşmıcam işte küsüm onla hıh

koca milleti iştee..
anam ben küsüncee epey tirip atıyoumm müstahak onlara konuşma kız valla

selam anneler valla sabahtan beri yeni isleri bitirdim anca firsat buldum girdim
cayimi demledim icmeden bir bakayim dedim

Bugün pazar diye sakin herhalde burası... herkes çocuğuyla kocasıyla harika bir gün geçiriyordur inşallah.

valla nehirdaycmunutuyosun hatta küçük bebek özlüyosun..
ikisi birden büyüyecekler..sende düşünceceksin bak gör 2 sene sonra:))
hayrlı evlatlar olsun

apar topar çıktım kusura bakmayın misafir geldi...
bakalım bilmiyorum nasip artık büyük konuşmim...
amin esincim aminnn hayırlı insan olsunlar hayırlı insanlarla karşılaşsınlar inşallahhhh hepimizin evlatları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…