bi ben kaldım parise gitmeyen herhalde:)bir de prop kaldı:)))selam kıslarselam esin selam aso:d iisiniz işallah:d benim kcoa geldi bu sabah
ahhhh paris:97:
çok mutluyumay ne bu herkeşlerin kocası yanında biz yalnızdık
ay yerim onları beeeeeeeenn.kıskanıyo mu eylül kardeşiniayyy dünya güzelidirşimdi ooo..
nasıl olsunlar aso ben perişan oluyorum eylülevakitayırmak için hep fırsat yaratıyyorum yagmuru biraz babaannesine verdim..
eylülle yattımmıncık mıncıkettim birazz
ay gönlümü aldı hemen:))) bende hiç uzatamıyorum anam hemen yelkenleri suya indiriyorumkoca milleti iştee..
anam ben küsüncee epey tirip atıyoumm müstahak onlara konuşma kız valla
asooo lohusa sendromuna sen giriceğine kocan girdi tersi oldu sizdee
selam kızlar nasılsınız
nalancım cevapların için öncelikle çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerimve çok geçmiş olsun bir aşı seriveninide atlattın maşallah
bizimde sabah aşı serüvenimiz var allah yardımcımız olsun
kızlar uzman tv deki uzmanların videolarını izledim biraz çay kahve kola çok gaz yapamış haberiniz ola
selam kızlar nasılsınız
nalancım cevapların için öncelikle çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerimve çok geçmiş olsun bir aşı seriveninide atlattın maşallah
bizimde sabah aşı serüvenimiz var allah yardımcımız olsun
kızlar uzman tv deki uzmanların videolarını izledim biraz çay kahve kola çok gaz yapamış haberiniz ola
selam kızlar
Alya doğrudüzgün uyumadı,mızıldandı durdu bugün,gazı var heralde.o ağladıkça meme veriyorum,anca memede susuyo,böyle olunca öğünler birbirine girdiYa emiyo,ya uyuyo bunların haricinde mızmızlanıp ağlıyo.Yani kendikendine duruup ağlamadan zaman geçirmiyo,sizinkilerde böylemi.Ben istiyorumki emip gazını çıkardıktan sonra yatırayım kendikendine bakınsın,oyalasın falan.Sanırım bunun için çook erken dimi?
Anlaşılan herkeşler pazar keyfi yapıyo, duru babasının ayaklarında uyuyo, bende keyif yapıyorum 2 saattir, ii geldi ama aslında uykum var uyumak istiiimmm...
propcum sona kaldım sona
sen de mi brütüsyalnız değilsin aso
bu arada merhaba herkese. kızıma banyo yaptırdık. mışıl mışıl uyuyor. ben de bakayım neler olmuş dedim.
ohhhh yap bakalım cnmkeyfinii..
azcıkda sen çıkar valla..
ben olsam naloş senin yerinde yataruyurum:82:
artık çoookkkk geeeeçççç.....[/QUOT
tühhhhhhhhhhhhh
gittikayef be:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?