2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam kıslar selam esin selam aso:d iisiniz işallah:d benim kcoa geldi bu sabah
ahhhh paris:97:
çok mutluyumay ne bu herkeşlerin kocası yanında biz yalnızdık
bi ben kaldım parise gitmeyen herhalde:)bir de prop kaldı:)))
ayyy dünya güzelidirşimdi ooo..
nasıl olsunlar aso ben perişan oluyorum eylülevakitayırmak için hep fırsat yaratıyyorum yagmuru biraz babaannesine verdim..
eylülle yattımmıncık mıncıkettim birazz
ay yerim onları beeeeeeeenn.kıskanıyo mu eylül kardeşini
koca milleti iştee..
anam ben küsüncee epey tirip atıyoumm müstahak onlara konuşma kız valla
ay gönlümü aldı hemen:))) bende hiç uzatamıyorum anam hemen yelkenleri suya indiriyorum
asooo lohusa sendromuna sen giriceğine kocan girdi tersi oldu sizdee
işlerden bunalmış adam.fabrikayı taşıycaklar aylardır ne taşınmazmış

selam kızlar nasılsınız

nalancım cevapların için öncelikle çok teşekkür eder başarılarının devamını dilerim ve çok geçmiş olsun bir aşı seriveninide atlattın maşallah

bizimde sabah aşı serüvenimiz var allah yardımcımız olsun

kızlar uzman tv deki uzmanların videolarını izledim biraz çay kahve kola çok gaz yapamış haberiniz ola

selam kızlar
Alya doğrudüzgün uyumadı,mızıldandı durdu bugün,gazı var heralde.o ağladıkça meme veriyorum,anca memede susuyo,böyle olunca öğünler birbirine girdi Ya emiyo,ya uyuyo bunların haricinde mızmızlanıp ağlıyo.Yani kendikendine duruup ağlamadan zaman geçirmiyo,sizinkilerde böylemi.Ben istiyorumki emip gazını çıkardıktan sonra yatırayım kendikendine bakınsın,oyalasın falan.Sanırım bunun için çook erken dimi?

zaten kahveden ve çay dan başka içemiyoruz kı... her şey gaz yapıyormuş meger..

reca ederim tatlım umarım işine yarar, Allah yardımcınız olsun yarın, ateşsiz ağrısız bi gün geçirirsiniz inş.

Anlaşılan herkeşler pazar keyfi yapıyo, duru babasının ayaklarında uyuyo, bende keyif yapıyorum 2 saattir, ii geldi ama aslında uykum var uyumak istiiimmm...

canım bizimki farklımı sanıyonn aynı hepsi
şimdi onlar için daha erken cnm

ben geldim
çoook yoruldum bgn. sbhtan berı oturmadım elmalı turta ve kıymalı poğaça yaptım yanına da tuzlu tatlı karısık kurabıye aldım bıttı gıttı. cok kalabalıktı ve elden ele gezdı demır, babasıyla rahatsız olduk brz ama gelenler sevdıgımız ınsanlardı bısı de dyemedık ısallsa hasta fln olmaz yavru kusum. snr da foruma gıttık alısverıs yaptık. demır cok huysuzdu butun gun orda da burnumuzdan getırdı sımdı koynumda sızdı bakalım bıraz uyusa kendıne gelse yavrum

esıncım sepetı de var ana kucagı da oto koltugu da ama yatagına alıstırdım orda uyuyo gecelerı mutlaka

asocum bız coook gıttık geldık cnm, gelıp buraya yazmıorum sadece :) yanı bı sen kaldın galıba huhuheee

dilime bi şarkı takıldı ne alakaysa indim havuzbaşınaaa bir kız çıktı karşımaaa :))))))))))))))

slm..biz bugün yalınızız oğluşla..babamız nöbette...
yarın buraya geleli 1 hafta olcak..otel gibi bi yerde kalıyos..Buğrayla iki oda bi banyoda geçiyo zamanımız..gerçi o 24 saat dizimde o ayrı:) evet ayakta sallamaya alıştırmamam lazımdı ama çok ağlayan bi bebekti bi nebze sakinledi dizimde sallaya sallaya...hem nasılsa ev işi derdim de yok..yemek saatlerinde de inemiyoduk önce ama artık uyku saatleriyle birleştirip arabasını habire sallaya sallya rahatça yiyoruz..hatta üstüne keyif çayı kahvesi bile içiyos:)))
sizin bebişler ööle etrafa bakmaya başladı mı? bizimki bi altı açılınca oyalanıyo,keyifleniyo etrafı izliyo:) onun dışında ya uyuyacak ya mayışık halde sallanacak ya da emecek..

kızlar bi de süt mama konusunda naçizane tavsiyede bulunmak isterim..bi kaç sayfa öncesinde yazmış bi kaç kişi, ben de doymadığını düşünüp mama veriyodum günde 1 ya da iki kere..ama kontrolde doktor gerek olmadığını sööledi, kilo alımı da iyi olunca kendime güvenim arttı..o kadar çok emmesi bizi emzik olarak kullanmak istemesiymiş..aç olduğundan değil zevkine emmek istiyolar yaniii...şimdi kesinlikle mama vermiyorum ve gazı da azaldı..o azıcık mama bile tüm sistemini alt üst ediyodu yavrumun..bence doktor da gerek yok diyosa ağlıyo diye hemen mamaya sarılmayın..sonuçta içinde ne olduğu belirsiz bişe o, Allah muhtaç etmesin..sütüm yetiyo sütüm çok diye düşünün inanın düşünce gücüyle bile artıyo süt..ağlayınca amaaaaan bu çocuk açlıktan ağlıyo diyenleri de kulak arkası edin..sadece anne sütü vermek çok önemliymiş..

anam ne çok yazmışım..bi yandan oğluma baktığım için devrik cümleler falan olabilir:))
sevgiler

Asocum eşimle biz de yeni kavuştuk ve belli zaman sonra yine ayrılcaz(
seni çok iyi anlıyorum yalnızlık çok zor..hele bebişle yalnızlık çok çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…