2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evet canım söylediklerine katılıyorum..aglayan ve durmayan bebekler için gerçekten kaçınılmaz son oluyor bunu yakın çevremden biliyorum..tekçareyi sallayarak sakinleştirmede buluyorlar..
ama bence bebek duran bir bebekse ve sadece uyumuyor diye sallanıyorsa amanınn sakın ha..
nasilolsa uyur ilerisi için hep bunu söylüyorum ama sizin rahatlogınız için gerçekten çok zor yaa..

buı arada benimkide bakıyor etrafi çok güzelinceliyor..hatta kızımın oyuncagi vardi..onu gösterdim yagmura nasil takipediyor nasilizliyor trampet çalan kedi..

Asocum eşimle biz de yeni kavuştuk ve belli zaman sonra yine ayrılcaz(
seni çok iyi anlıyorum yalnızlık çok zor..hele bebişle yalnızlık çok çok zor
hadi ya :s yok ben yalnız değilim annemdeyim ankarada.yalnız zor olur diye geldim ameliyat oldum ya. allah kimseyi yalnız bırakmasın valla

şu 3ayı atlatsak inş daha normale döner sanırım..
bizimki ayaktayken bi 5 10 dk inceliyo sonra mız mız mız:))
sizin ikinci galiba e tabi tecrübeli olmak daha farklıdır şimdi daha rahat büyüyodur minik heralde

Nasıl olsa uyumuyo benim kız diye ayık kalabilmek için içtim kahveleri, benim kız uyudu ben cin gibi ayaktayım şimdi, olacak iş değil yani...

Tam ben zar zor uyurum on dakikaya kalmaz o kalkar...Hey allahım bu çocuklar neden böle ters acaba...

hehehepsi böle anacım:dnasılsa 12buçuğu eder gene diye babamız namazını kılmadı güya erteledi durdu,ahanda sıpam mışıl mışıl uyuyo biz daha ayaktayız

kızlar ii geceler ben b,işe sormak istiyorum ben bebegıme bıberona sagarak süt verıyorum 2 saatte bır yada en gec 3 saatte bır emıyor.gece 12de sagıp yatıyorum ve o 3 te kalkıp ıcıyor ben bıberonu sogumasın dıye sarıp sarmalıyorum şimdi bı yerde okuduguma gorede odanın serın bı yerınde saklayın dıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım

peki tekrar ısıtmadan mı veriosun?oda sıcaklığında süt tazeliğini 6 saat koruomuş diye biliorum.ama tabi bebişe vermden gene ısıt

aynını yapıyorum sağarak veriyorum. ama ben genelde petegin üzerine koyuyorum ve en geç 4 saat içinde tüketmesini sağlıyorum. süt soğuyunca gaz yapar diye ılık veriyorum.

bende oglum uyurken yatip dinleneyim diyorum ama daha birkere bile o uyurken yatmadim gece haric biz niye böyleyiz

bişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...

1. kaç cc içtigini bilmiyorum , DOYMAK ve DOYMAMAK adına.
2. meme emerken süt boğazına kaçıyor ,oda bebişi rahatsız ediyor.
3.1-2 saat içinde gögüsümdeki süt boşalmazsa çok rahatsız oluyorum,gögüslerim sızlıyor ve süt gelmeye başlıyor.

geceleri emziyorum ,daha sakin emiyor.gündüzleri hızlı hızlı emdiginden havayı çok yutuyor birde süt fışkırdığında aşırı ağlıyor.

slm kılzar ben nurturia ya üye oldum aranızda üye olan varsa beni ekleyebilir kızımın adıyla üyeyim beren su:))))

ay ne kalabalık olmuş burası. benim kızım da hala uyuyor. 3 saat oldu uyuyalı. şimdi ben yatarım o uyanır. en iyisi biraz daha beklemek galiba. offfff uykum da geldi.:85:

canım senınkıdemı boguluyo,ben gecelerıde emzıremıyorum hıc emzırmıyorum hatta sadece sagıyorum ınsallah sutum bıtmez dıyorum .bıde kac cc verıyosun her sferde

cıncıkcım aynı sorun bizdede var..
emerken acayip boguluyor memeyi agzindan çekiyorum bakıyorum hala kendinde degilsöle bi sallıyorum ozaman öksürmeye başlıyor
bende çok korkuyorum bu durmdan dolayı

cıncıkcım aynı sorun bizdede var..
emerken acayip boguluyor memeyi agzindan çekiyorum bakıyorum hala kendinde degilsöle bi sallıyorum ozaman öksürmeye başlıyor
bende çok korkuyorum bu durmdan dolayı
buna ragmen emıyorsa ne m utlu sana benımkıde aynı oyle oluyo hatta bazen kendını toplayamıyo ters cevırıp sırtına vuruyorum falan oksururken kuscak gıbı oluyo zaten ben o sırada mahfoluyorum elım ayagım tıtrıyo o yuzden kac gundur hıc meme vermıyorum sadece sagıyorum napıyım bıraz buyusun belkı emer dıyorum tabı memeyı unutmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…