slm..biz bugün yalınızız oğluşla..babamız nöbette...
yarın buraya geleli 1 hafta olcak..otel gibi bi yerde kalıyos..Buğrayla iki oda bi banyoda geçiyo zamanımız..gerçi o 24 saat dizimde o ayrı:) evet ayakta sallamaya alıştırmamam lazımdı ama çok ağlayan bi bebekti bi nebze sakinledi dizimde sallaya sallaya...hem nasılsa ev işi derdim de yok..yemek saatlerinde de inemiyoduk önce ama artık uyku saatleriyle birleştirip arabasını habire sallaya sallya rahatça yiyoruz..hatta üstüne keyif çayı kahvesi bile içiyos:)))
sizin bebişler ööle etrafa bakmaya başladı mı? bizimki bi altı açılınca oyalanıyo,keyifleniyo etrafı izliyo:) onun dışında ya uyuyacak ya mayışık halde sallanacak ya da emecek..
kızlar bi de süt mama konusunda naçizane tavsiyede bulunmak isterim..bi kaç sayfa öncesinde yazmış bi kaç kişi, ben de doymadığını düşünüp mama veriyodum günde 1 ya da iki kere..ama kontrolde doktor gerek olmadığını sööledi, kilo alımı da iyi olunca kendime güvenim arttı..o kadar çok emmesi bizi emzik olarak kullanmak istemesiymiş..aç olduğundan değil zevkine emmek istiyolar yaniii...şimdi kesinlikle mama vermiyorum ve gazı da azaldı..o azıcık mama bile tüm sistemini alt üst ediyodu yavrumun..bence doktor da gerek yok diyosa ağlıyo diye hemen mamaya sarılmayın..sonuçta içinde ne olduğu belirsiz bişe o, Allah muhtaç etmesin..sütüm yetiyo sütüm çok diye düşünün inanın düşünce gücüyle bile artıyo süt..ağlayınca amaaaaan bu çocuk açlıktan ağlıyo diyenleri de kulak arkası edin..sadece anne sütü vermek çok önemliymiş..
anam ne çok yazmışım..bi yandan oğluma baktığım için devrik cümleler falan olabilir:))
sevgiler
hadi ya :s yok ben yalnız değilim annemdeyim ankarada.yalnız zor olur diye geldim ameliyat oldum ya. allah kimseyi yalnız bırakmasın vallaAsocum eşimle biz de yeni kavuştuk ve belli zaman sonra yine ayrılcaz(
seni çok iyi anlıyorum yalnızlık çok zor..hele bebişle yalnızlık çok çok zor
evet canım söylediklerine katılıyorum..aglayan ve durmayan bebekler için gerçekten kaçınılmaz son oluyor bunu yakın çevremden biliyorum..tekçareyi sallayarak sakinleştirmede buluyorlar..
ama bence bebek duran bir bebekse ve sadece uyumuyor diye sallanıyorsa amanınn sakın ha..
nasilolsa uyur ilerisi için hep bunu söylüyorum ama sizin rahatlogınız için gerçekten çok zor yaa..
buı arada benimkide bakıyor etrafi çok güzelinceliyor..hatta kızımın oyuncagi vardi..onu gösterdim yagmura nasil takipediyor nasilizliyor trampet çalan kedi..
tühhhhhhhhhhhhh gitti kayef be:82:
hadi ya :s yok ben yalnız değilim annemdeyim ankarada.yalnız zor olur diye geldim ameliyat oldum ya. allah kimseyi yalnız bırakmasın valla
Nasıl olsa uyumuyo benim kız diye ayık kalabilmek için içtim kahveleri, benim kız uyudu ben cin gibi ayaktayım şimdi, olacak iş değil yani...
Tam ben zar zor uyurum on dakikaya kalmaz o kalkar...Hey allahım bu çocuklar neden böle ters acaba...
kızlar ii geceler ben b,işe sormak istiyorum ben bebegıme bıberona sagarak süt verıyorum 2 saatte bır yada en gec 3 saatte bır emıyor.gece 12de sagıp yatıyorum ve o 3 te kalkıp ıcıyor ben bıberonu sogumasın dıye sarıp sarmalıyorum şimdi bı yerde okuduguma gorede odanın serın bı yerınde saklayın dıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım
kızlar ii geceler ben b,işe sormak istiyorum ben bebegıme bıberona sagarak süt verıyorum 2 saatte bır yada en gec 3 saatte bır emıyor.gece 12de sagıp yatıyorum ve o 3 te kalkıp ıcıyor ben bıberonu sogumasın dıye sarıp sarmalıyorum şimdi bı yerde okuduguma gorede odanın serın bı yerınde saklayın dıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım
evet ısıtmıyorum ısıtmalımıyım bılmıyorum oda ısısında verılmesı yeterlı falan yazıyodapeki tekrar ısıtmadan mı veriosun?oda sıcaklığında süt tazeliğini 6 saat koruomuş diye biliorum.ama tabi bebişe vermden gene ısıt
bişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...
bişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...
1. kaç cc içtigini bilmiyorum , DOYMAK ve DOYMAMAK adına.
2. meme emerken süt boğazına kaçıyor ,oda bebişi rahatsız ediyor.
3.1-2 saat içinde gögüsümdeki süt boşalmazsa çok rahatsız oluyorum,gögüslerim sızlıyor ve süt gelmeye başlıyor.
geceleri emziyorum ,daha sakin emiyor.gündüzleri hızlı hızlı emdiginden havayı çok yutuyor birde süt fışkırdığında aşırı ağlıyor.
buna ragmen emıyorsa ne m utlu sana benımkıde aynı oyle oluyo hatta bazen kendını toplayamıyo ters cevırıp sırtına vuruyorum falan oksururken kuscak gıbı oluyo zaten ben o sırada mahfoluyorum elım ayagım tıtrıyo o yuzden kac gundur hıc meme vermıyorum sadece sagıyorum napıyım bıraz buyusun belkı emer dıyorum tabı memeyı unutmazsacıncıkcım aynı sorun bizdede var..
emerken acayip boguluyor memeyi agzindan çekiyorum bakıyorum hala kendinde degilsöle bi sallıyorum ozaman öksürmeye başlıyor
bende çok korkuyorum bu durmdan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?