Asocum eşimle biz de yeni kavuştuk ve belli zaman sonra yine ayrılcaz(
seni çok iyi anlıyorum yalnızlık çok zor..hele bebişle yalnızlık çok çok zor
kızlar ii geceler ben b,işe sormak istiyorum ben bebegıme bıberona sagarak süt verıyorum 2 saatte bır yada en gec 3 saatte bır emıyor.gece 12de sagıp yatıyorum ve o 3 te kalkıp ıcıyor ben bıberonu sogumasın dıye sarıp sarmalıyorum şimdi bı yerde okuduguma gorede odanın serın bı yerınde saklayın dıyor ne yapmalıyım yardımcı olursanız sevınırım
benim bebeğim memeyi hiö almadı mecburen sağıp veriyorumbişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...
bişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...
peki tekrar ısıtmadan mı veriosun?oda sıcaklığında süt tazeliğini 6 saat koruomuş diye biliorum.ama tabi bebişe vermden gene ısıt
seni çok iyi anlıyorum aynı sorun bizdede var doktor sütün yetiyor diyor ama oğlum bir saat emiyor her iki mememide ve deli gibi ağlıyor nasıl mama vermiceksin üzülüyorum o ağlayınca bende ağlıyorum allahtan doktorum rahat bir adam mamadan korkma verebilirsin diyor sütün çoğalınca o mamadan vazgeçecek diyor...bir saat emziriyorum arkasından mama yapıyorum onuda bitiriyor bazen mamanın üzerine bile ağlıyor ama o zaman vermiyorum bekliyorum biraz susuyor bir saat sonra tekrar emzirip uyutuyorum şimdilik böyle götürüyoruz...
canım onlar kaynana değil hem pediatrist, hem beslenme uzmanı, hem genel cerrah hem ortopedist... Hepsi aynı mı olur ya.. bide bana diyor ki ben 3 tane büyüttüm benden iyi mi bileceksin bende dedim sen üç tane büyütmüsün yorulmuşsundur bırak bunu da ben büyüteyim..
bayağı bir kat verdirdim canım boyundan da 10 cm kadar gitti:26:kızz saçlarınımn ne kadarına kıydın?
bayağı bir kat verdirdim canım boyundan da 10 cm kadar gitti:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?