2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet canım buna ragmen emziriyorum dr bize ilk 6 ay bunlarolacak normal dedi..
bende çokkorkuyorum ama benim sıpam biberonla dahada kötü oluyor dolayısıyla emziriyorum

allah koruusn hepsini

Asocum eşimle biz de yeni kavuştuk ve belli zaman sonra yine ayrılcaz(
seni çok iyi anlıyorum yalnızlık çok zor..hele bebişle yalnızlık çok çok zor

merhaba eşinin işi dolayısı ile mi kalıyorsun otel de.. yalnız zor oluyor gercekten Allah kolaylık versin.

Son düzenleme:

aynı gecede tüketecekse de ısıtmalısın canım
ben termosta sıcak suyu hazır ediyorum uyanınca hemen biberonu sıcak suya koyup ısıtıyorum
zaten sıcak tutan termos çanta içinde tutuyorum
birde süt kolay ısınıyor soğuk verme bebeğin midesine zaar ve çokgazı olur

bişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...
benim bebeğim memeyi hiö almadı mecburen sağıp veriyorum

slm anneler nasılsınız.oğlum 1 den beri uyuyo ama benim gram uykum yok.sandeviç yaptım onu yiyorum.vücudum evrim geçiriyo galiba

bişi sorcam neden sütlerinizi sağıp veriyosunuz emzirmek yerine? merak ettim de...

ben meme ucu kullanıyorum tam sütümü çekemiyo ((meme ucu çatllaklarımda var..meme ucu çatlaklarım geçsin bakalım sağmadan vereceğim.birde bazen doymuyoo 2 mememi emmesine rağmen bende az içtiğinde sağıp dolapta bekletiyorum....

peki tekrar ısıtmadan mı veriosun?oda sıcaklığında süt tazeliğini 6 saat koruomuş diye biliorum.ama tabi bebişe vermden gene ısıt

ben hemen vermeyeceksem oda sıcaklığında bekletmiyorum dolaba koyuyorum.dolaptam çıkarıca sıcak suda bekletip öyle veriyorum....

insan dayanamıyo yavrusu aç aç gözlerine bakıp emecek birşeyler aramasını ben sütümü sağıp vermeyi deniyeceğim nehirday bakalım doymadığı zamanlar veririm artık...2 mememde 120 çıkıyo 3 saatte sağdığımda..gene doymazsa mama vericem çağresiz...

dimi herşeyi bilirler büyütmüş de ne olmuş..valla papaz olduk iyice...dün geldik habersiz çat kaptı oğlum bütün gün uyumamış zor uyutmuşum mız mız zaten aç üzülüp duruyorum.ben bebeği sevmeye geldim uyundırma diyorum yoksa sabaha kadar sen bakarsın dedim...yüzünü astı bütün akşam öylede gitti...yemek yapanım bile yok gel gündüzleri yardım et demi yooo yapmaz

selam kizlar nasilsiniz biz nobetteyiz yine zirt pirt uyanio oglum lanet olasi gaz yuzunden ne oglum rahat ne ben off ya sabaha kadar deliksiz uyumak istiomm a

günaydınlar!
herkesin keyfi yerindedir umarım. ben şimdi portakal suyu içtim. gaz yapar diye içmiyordum takmıyorum artık herşeyi yiyorum.
ama hazır gıdalar abur cuburdan uzak durun derim çünkü bir ara pringles yedim kabız oldu oğlum iki günde bir yapmaya başladı kakasını. şimdi tekrar sık ve cıvık kaka yapmaya döndü. ben pringlesa bağlıyorum o günlerde çok yedim canım çekti diye ama zararlı işte. bence katkılı gıdalar yememek lazım.
uykular düzelmeye başladı mı? biz artık geceleri daha az kalkar olduk

günaydınn:))
biz mamayı bıraktık o nedenle daha sık kalkıyoruz geceleri. yavas yavas emiyo , emerken uyuyo, yerıne yatırıyorum 1 saat sonra falan tekrar uyanıyo. bööölee kısır bi döngü .. kısa sürede düzelir umarım:26:

günaydın kızlar
Demir televızyon seyredıyo ben de kahvaltımı aldım elıme sıze bakayım dedım. bacaklarım hala agrıyo ya amma yoruldum haftasonu

günaydın
uykusuzum :S dün akşam arkadaşlara gittik. tabi toprak yine iplemedi ses gürültü yolculuk tınnnn. uyudu uyudu ve uyudu tabi sabah 5 gibi de kalktı yine.. normalde onla uyuduğum için sorun olmuyodu ama bugün başım ağrıyo. üstüne üstlük aşıya gidicez öğleden sonra bu gece de nöbet var hem de tek başıma :S evde de yemek yok köfte çıkarıcam artık dolaptan bi de makarna tamamdır.

demire tv izletiyon mu prop ben baktırmıyom hiç, bakarsa da mutlaka kafasını çeviriyorum.

bijo babası başlattı, demir kafasını cevırmeye calısıodu ıkı buklum cok dıkkatını cekıodu televizyon babası da ay boynu kopcak goreıo cocuk dıye dıye o tarafa cevırdı hep ana kucagını :)) zaten uzun sure syretmıo sıkılıo ıste 10-15 dk snr sıkılıo

fınfık hava guzel olsa da gıdemezdım bgn ya. hem dun cok para harcadım hem de bı odadan dıgerıne zor gıdıorum ztn :) cok yorgunum cooook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…