2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
barays ben de ataberkın yenı fotolara bakıodum, ne kdr büyümüş canımmmm..
ay bı benım bebemın gulen fotosu yok kaşlar hep catık, cok kıskanıyorum :):)

bizim oğlanda bakmaya çalışıo çok yakından olmasada benden baktığı zaman kaçırmıyorum,zaten gözünün rahtasız eden ışığa kendisi bakmıyo,yorulunca yada canı sıkılınca bırakıo bakmayı

özgül sorma hiç kurt kalmadı vallahi :)
oh oh maşallah:d
günaydın güzel annele ve tatlı bebişleri
günaydın canım:d güzel anneler diince nasıl atlıom:S
barays ben de ataberkın yenı fotolara bakıodum, ne kdr büyümüş canımmmm..
ay bı benım bebemın gulen fotosu yok kaşlar hep catık, cok kıskanıyorum :):)
kız seninki olaya şen kahkalara atarak başlıcak demekki

Duşumu aldım kahvaltımı yaptım mayıştım bir güzel.Annem de sütün olsaydı sağılmış dışarı çıkardın diyor.Bu mayışıklıkla zor çıkarım:) yarın artık bir panora yapsam diyorum.Kocamı azcık daha batırayım

selam
aşılarımızı olduk geldik bizim şansımıza bütün aşıları sağlık ocağı yapıyormuş kimsede yoktu hem yaptırdık çıktık pek ağlamadı duru sadece sonunda mızıklandı biraz şurubu verebilirsin dedi ebe hadi darısı aşı olmayanların başına bizde bugünü atlattıkmı çok şükür deriz artık
ben öyle sürekli ateşini ölçmiycem dudağımla alnına bakarım aradada kulaktan yada uslu durursa makattan ölçerim

çarşambada kontrolümüz var bugün sağlık ocağında tarttırmadım duruyu ebeyi bekledim gelmedi bitürlü kocamda hadi hadi sıkıştırdı bakalım çarşambaya görücez ne olmuş kilomuz

Kızlar uzmanlar 2 yasına kadar tv izletmeyin diyorlar beyin gelişimini engelliyormuş ciddi boyutta.bizde şimdilik izletmiyoruz ve mümkün olduğunca izletmemeye calisicam.

sağol canım benim:)senin de gözler yakıyor:)
hehe eyvallah canım saolasın

ya ankadara alışveriş yapmak ayrı bi keyf yaw,adamlar adım başı avm yapmışlar(istabulu görmdim kıyas yapamicim) vur kız alışverişin dibine,canın saolsun

dun babamız rahat alısverıs yapsın dıye demırı aldım bebek bakım odasına gıttım, hem karnını doyurayım he altını degıstıreyım dıye cok huysuzdu cunku. 16 aylık bebegı olan bır kara cahıl kadın emzırıodu kızını. kapıda bır suru mınık bebek sıra beklıo :S çüş yanı. dedım nıye emzırıosun, hadı emzırıosun evınde emzır, yemek yemıo mu bu cocuk dısarda o kdr bebek sıra beklerken ınsan evden cıkmadan mama hazırlar meyve suyu sıkar bısı yapar yanı. o cocugun emmesı şart mı. bızım aılede 5 yasına kdr emzırıolar dıyo :S yanı tmm banane ıstedıgı kdr emsın de ayıp dııl mı kapıda sıra bekleyen o kdr ınsana kocaman cocuk emcek dıye bebecıkler kapıda aglayıp duruo yuh yanı dedım. bı de kadın bana dıo kı pplastık bıberon sakıncalı degıl mı, bu dedım bpa free, hıı dıo, sankı cok anladı, salak karı cok sınır oldum. dısarda cıglık cıglıga bebeklerı gorunce hele ııce sınır oldum, cahıl salak gerızekalı kadın

Kızlar uzmanlar 2 yasına kadar tv izletmeyin diyorlar beyin gelişimini engelliyormuş ciddi boyutta.bizde şimdilik izletmiyoruz ve mümkün olduğunca izletmemeye calisicam.
Burda hepimizin beyni gelişmemiş o halde valla hiç sanmıyorum kiküçükken bizi tvden sakınsınlar.Sonuçta bebek uyanıkken fln herkes tvyi kapatacak mı hiç sanmıyorum.Tv bağımlısı olmadığı sürece hiçbir sorun yok bence.Çocuk sosyal olduktan sonra etkileyeceğini sanmıyourm.Diyorum ya burda o zman hepimizin beyni az gelişmiş:) ben izlemişim en azından sizi bilemem:)

cnm ben tvnın karsısına oturtup al ızle demıorum cocuga :) ana kucagında dururken etrafı seyredıo ben hareket edıosam utu fln yapıosam benı seyredıo ama ben bısı yapmıosam tvde hep power turk acık oluo, muzık de ılgısını cekıo o tarafa bakıo hep. gercı su an ne kdr uzagı gorebılıo bılmıorum da :S goruodur heralde bısıler

geçmiş olsun canımcım hadi bakalım inşallah skıntınız olmaz,ama bence sürekli dereceyle ölçme panik olursa,dudakmetre dediğin gibi en uygunu:d

uzmanlarla ilgili o açıkalamayı ben de biliyorum ama uzamnaların kastı tvden koparın veya hiç izletmeyin diil,anne ve bablar tv karşısına çocuğu koyup saatlerce öle bırakıyo ya ona karşı söylenmiş,nedeni de küçük yaştaki çocuklar çok uzun süre tv karşısında sabit hareket eden ve kendisine tepki verömeyen bi şeye maruz kaldığında otistik oluyor:s biizi de tv izleterk büyüttüler sonuçta,ama sorun izletmek diil çocuğu sosyalleştirmeden onunla ilgilenmeden sürekli tvye maruz bırakmak.

valla uzmanlara bakarsak uhuuuu yandık valla oların bi dediği bi deiğini tutmuyorki hemde 2 yaş allahım nirdeeeee tv kapalı olcek hatta tv yi kaldırıcaksın bana biraz uzun bir zaman gibi geldi 2 yaş

prop çüş yane 16 aylıkmı dediğin gibi mama alsın ne biliyim işte ek ne veriyorsa yanına alsın yedirsin ben bile bir yere giderken mama alıyorum yanıma nolur nolmaz

hehe eyvallah canım saolasın

ya ankadara alışveriş yapmak ayrı bi keyf yaw,adamlar adım başı avm yapmışlar(istabulu görmdim kıyas yapamicim) vur kız alışverişin dibine,canın saolsun
istanbul daha iyi:)
cahil insanlara uyuz oluyorum uyuz.alcan o karıyı yolcan saçını aslında.ah ben olsaydım cıngarı basardım orda.5 yaşına kdr emziriyomuş bir de çüşşşş çocuk ilkokula başlarken bırakcak memeyi nerdeyse yazık günah

prop kız bizim bu tıckerde niye 1 ay 4 hafta 1 gün diyo biz bugün 2 olmadıkmı kafam karıştı :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…