uzmanlarla ilgili o açıkalamayı ben de biliyorum ama uzamnaların kastı tvden koparın veya hiç izletmeyin diil,anne ve bablar tv karşısına çocuğu koyup saatlerce öle bırakıyo ya ona karşı söylenmiş,nedeni de küçük yaştaki çocuklar çok uzun süre tv karşısında sabit hareket eden ve kendisine tepki verömeyen bi şeye maruz kaldığında otistik oluyor:s biizi de tv izleterk büyüttüler sonuçta,ama sorun izletmek diil çocuğu sosyalleştirmeden onunla ilgilenmeden sürekli tvye maruz bırakmak.
4.hafta bitmedi diye canım bitsin ondan sonra değişir o.prop kız bizim bu tıckerde niye 1 ay 4 hafta 1 gün diyo biz bugün 2 olmadıkmı kafam karıştı :26:
prop kız bizim bu tıckerde niye 1 ay 4 hafta 1 gün diyo biz bugün 2 olmadıkmı kafam karıştı :26:
cnm 4 hafta 28 gun ama 1 ay 30 gun. yrn 2 ay yazcak zannedıorum kı
o muhterem insanla tanıştığın için çok şanslısınasocum ben dısarda sıra bekleyenlerden bırı olsaydım karıyı yolardım ama ben de kadınla ıcerdeydım :)
Ohhhh yarasın süt olsun süt:)))))kabussssss :S
kapı çaldı ve karşı komşu bir tabak burma getirdi elde açmış :S 30 tane fln koymuş heralde. e haftasonu almanyadan gelen kuzenımız çeşit çeşit çikolata getırmıstı, dun gelen kuzenler de gulluoglundan baklava getırdıler :S
ay ben nerelere gıdeyım atcam kendımı aşağı tutmayın beni
Al o burmaları buzluğa at.Misafir fln gelince çıkarırsın işte.hem de yememiş olursun şimdi canım.Hem de lazım olur biri geldiğinde çeşit olur işte
şerbetli tatlı girer mi buzluğa hiç anacım :S dolaba bile girmio
dun babamız rahat alısverıs yapsın dıye demırı aldım bebek bakım odasına gıttım, hem karnını doyurayım he altını degıstıreyım dıye cok huysuzdu cunku. 16 aylık bebegı olan bır kara cahıl kadın emzırıodu kızını. kapıda bır suru mınık bebek sıra beklıo :S çüş yanı. dedım nıye emzırıosun, hadı emzırıosun evınde emzır, yemek yemıo mu bu cocuk dısarda o kdr bebek sıra beklerken ınsan evden cıkmadan mama hazırlar meyve suyu sıkar bısı yapar yanı. o cocugun emmesı şart mı. bızım aılede 5 yasına kdr emzırıolar dıyo :S yanı tmm banane ıstedıgı kdr emsın de ayıp dııl mı kapıda sıra bekleyen o kdr ınsana kocaman cocuk emcek dıye bebecıkler kapıda aglayıp duruo yuh yanı dedım. bı de kadın bana dıo kı pplastık bıberon sakıncalı degıl mı, bu dedım bpa free, hıı dıo, sankı cok anladı, salak karı cok sınır oldum. dısarda cıglık cıglıga bebeklerı gorunce hele ııce sınır oldum, cahıl salak gerızekalı kadın
:82:hehe aklın yolu bir kuzuaynen katılıyorum sana ben de bundan bahsettim
oh oh diyet yalan oldu desenekabussssss :S
kapı çaldı ve karşı komşu bir tabak burma getirdi elde açmış :S 30 tane fln koymuş heralde. e haftasonu almanyadan gelen kuzenımız çeşit çeşit çikolata getırmıstı, dun gelen kuzenler de gulluoglundan baklava getırdıler :S
ay ben nerelere gıdeyım atcam kendımı aşağı tutmayın beni
zuha:dgüzel yapıştırdın canımBurdan çıkaracağımız sonuç şu ki 5 yaşına kadar emmek beyin gelişimini kötü etkiliyor baksana kadın geri zekalı olmuş töbe töbe..iyi demişsin prop.
Burdan çıkaracağımız sonuç şu ki 5 yaşına kadar emmek beyin gelişimini kötü etkiliyor baksana kadın geri zekalı olmuş töbe töbe..iyi demişsin prop.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?