2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aynen katılıyorum sana ben de bundan bahsettim

büyük konuşmayım ama 8. aydan snr emzırmeyı dusumuorum. sırf o gece yatarken bır öğün süt içcek diye benım kocamla ılıskımın duzelmesı aylarca ertelenmemelı yanı. sutyensz yataga gıremıorum, goguslerım aşırı şiş ve hassas oluo, emzırme sutyenı dısında bısı gıyemıorum, yedıgıme ıctıgıme dıkkat etmem gerekıo vs.

kabussssss :S
kapı çaldı ve karşı komşu bir tabak burma getirdi elde açmış :S 30 tane fln koymuş heralde. e haftasonu almanyadan gelen kuzenımız çeşit çeşit çikolata getırmıstı, dun gelen kuzenler de gulluoglundan baklava getırdıler :S
ay ben nerelere gıdeyım atcam kendımı aşağı tutmayın beni

Ohhhh yarasın süt olsun süt:)))))

gunaydın anneler

ya sabahtan berı snır oldum... butum mahalle halı silkelıyor...hele yan bınadan kut kut sesler geldıkçe kızım sıçrıyor... bıktım ya..

hastalık hastası olmuşlar.. haftada iki kez halımı sılkelenır:

Al o burmaları buzluğa at.Misafir fln gelince çıkarırsın işte.hem de yememiş olursun şimdi canım.Hem de lazım olur biri geldiğinde çeşit olur işte

Burdan çıkaracağımız sonuç şu ki 5 yaşına kadar emmek beyin gelişimini kötü etkiliyor baksana kadın geri zekalı olmuş töbe töbe.. iyi demişsin prop.

aynen katılıyorum sana ben de bundan bahsettim
:82:hehe aklın yolu bir kuzu
oh oh diyet yalan oldu deseneben de çikolata ve aburcuburdan uzak durayım diodumo da yalan oldukocam saolsun doldurmuş getirmiş tatlı çikolata:S
Burdan çıkaracağımız sonuç şu ki 5 yaşına kadar emmek beyin gelişimini kötü etkiliyor baksana kadın geri zekalı olmuş töbe töbe.. iyi demişsin prop.
zuha:dgüzel yapıştırdın canım

Selam anneler...Kızım çok keyifsizdi haftasonu,ağladı .Aç olduğu halde biberonu almıyordu doktora götürdük,boğazında kızarıklık varmış,hafif ateşi vardı zaten..Üstüne üstlük bir de sağ gözü çapaklandı kuzumun..Anne olarak ben soğuk kanlıyım ama eşim hemen hassaslaştı
Küçük olduğu için ilaç vermedi doktor ,ateşi olursa yeniden kontrole getirin dedi,hemen antibiyotik vermeyelim dedi.Şiyi çok şükür dünden beri..Kontrole de götürmüş olduk.Kuzularım boyu,kilosu iyi maşallah Arda yı sünnet ettirmeyi planlıyoruz 2,3 ay sonra..doktora sorduk.O da yaptırmamızı önerdi..
Bu sabah da aşıya götürdük,zatürre yokmuş sağlık ocağında 3. ay yaptıracağız..Verem,karma yapıldı..Zaten ateş yapan oymuş,bugün ateş ihtimali yok şükür..3 gün yıkanmayacaklar diye gece yıkadık kuzuları,kocam da kokltu sanki çocuklar diyo
Şimdi uyuyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…