badem yağımı ii geliomuş canım. kakao die de duymuştum. ikisini karıştırıp sürsem mi acep
iloş ben badem yağını karnıma sürüyom ama :1shok:
ne zararı varkii
eren sezencim hadi gözün aydin masallah bebegi görmüssün büyümüs ne güzel insallah hep böyle güzel haberlerle gelirsin tatlimsorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan
iloş ben badem yağını karnıma sürüyom ama :1shok:
ne zararı varkii
hadi ya ilk defa duydum
arastırmak lazım
öğrenince yaz bize emi :kedi:
ben klasik müzik dinletiliyor diye duymuştum
selam..ben de bu aralar 11. haftadayım..öğrendiğime göre bebeğin bu haftalarda hafızası gelişmeye başlıyormuş.bu dönemde bebeğe sakinleştirici müzikler dinletilirse doğumdan sonra da bebek bu müzikleri hatırlayıp sakinleşiyormuş..acaba ne tarz müzikler bebek için olumlu etki yapıyor bilen yada araştıranınız var mı??
bi zararı var demedim nan sadece karnınıza sürüp bırakmayın tüm fiçudunuza sürün demek istedim alsanaalsanasmile
bende kizima hamileyken hergün hamileler icin olan yaglardan sürdüm heryerime genede karnim gögüslerim bacaklarim hep catladi eger catliycagi varsa oluyor kremlerin faydasi olmuyor tabi siz genede kullanin
[
ben klasik müzik dinletiliyor diye duymuştum
sorun yokk gayet iyi çıktı herşeyy büyümüş daha önce gördüğümde ceviz büyüklüğündeydi şimdi onun 2 katı olmuşş baktığımızda sırt üstü yatıyodu uyuyodu galiba kıyamam ya sonra ultrason ışığında uyandı oynadı biraz ama uyku mahmurluğu çok kıpırdamadı naz yaptı biraz 10+3 çıktı ölçümlerde 10+1 çıkması gerekiyodu ben 4 hafta önce yine salı gitmiştim 2 gün önden gidiyoruz doktorum yediklerin iyi yaramış dedi önden gitmek iyiymişş ikili test günümde 28 nisan
slmlarropuyorumnanaktan
bende soda içiyorum burdan okumuştum :))
dün bikaç yudum kola içtim acayip gaz yaptı bende kolayı çok severım görünce dayanamadım içtim azcık :bbo: nasıl dayanacağım kolasızlığa bilmeem Çok üzgünüm çoook
evet canım kaşınıyo
göbekte bişi yok ama göğüsler büyüyo sonuçta ben ne olur ne olmaz yaklaşık 1 aydır her duştan sonra badem yağı sürüyorum bütün vücuduma
sadece karına sürmeyin bu arada poponuza ve sırtınıza(elinizin ulaştığı yere kadar en azından) sürün unutmayın o kısımları =)
selam..ben de bu aralar 11. haftadayım..öğrendiğime göre bebeğin bu haftalarda hafızası gelişmeye başlıyormuş.bu dönemde bebeğe sakinleştirici müzikler dinletilirse doğumdan sonra da bebek bu müzikleri hatırlayıp sakinleşiyormuş..acaba ne tarz müzikler bebek için olumlu etki yapıyor bilen yada araştıranınız var mı??
Badem yağı organik olduğu için kıl köklerini besleyip uzatır hıc surulur mu butun vucuda :S Kaşları kalınlastırmak ıcın fln hep fındık badem yagı onerırler bılmıomusunuz :S
valla ben senelerdir sürerim hiç bi kıllanmada olmadı:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?