2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

geçmiş olsun canım...

bütün kabuslar böyle olsun..

Dilemmacım çok geçmiş olsun.:S bebek başını üşütürse gözü çapaklanırmış diyorlar ama tıbben bir açıklaması var mı bilmiyorum.İnşallah hemen iyileşir minik kuzun

geçmiş olsun cnm maşallah kuzucuklara

sağolun kızlar..asocum doktor burundan kaynaklı olduğunu söyledi..burun tıkanıyor yaa,bu durumda göze vuruyormuş..serum fizyolojik damlatın sık sık dedi..bir de göz pınarına masaj yapılmalıymış,yoksa tekrar edebilyormuş..iki gündür iyi çapaklanma yok,merhemle damla da kullanıyoruz

bende dün bilgisayarın bebeklere zararı varmı diye araştırırken dikkatimi çekti, özellikle 2 yaşına kadar tv izletmemek en sağlıklısıymış..özgülcüm senin de dediğin gibi otizme bile sebep olabiliyormuş.
bununda sebebi şöyleymiş; bebeklerin hafızaları özellikle 2 yaşına kadar en hızlı kodlama yapıyormuş.
hemen hemen her gördüklerini fotoğraflar gibi kaydediyorlarmış, bu durumda tv de herşey çok hızlı aktığı için hepsini hafızaya almaya çalışıyorlarmış, bu durumda gerekli gereksiz herşey öğrenilmeye çalışılıyormuş..
zamanı geldiğinde ise esas öğrenmesi gereken şeylere yer kalmayabiliyormuş bu da gelişme geriliğine, durumlar karşısında tepki verememeye dolayısıyla otizme sebep olabiliyormuş..
aslında sonrada otistik olan çocuklar en zeki çocuklarmış..
bence dikkatli olmak lazım..bizlerde izledik haklısınız ama bizim zamanımızda bu kadar kanal ve program yoktu, belki o da etkilidir...

ne olsun asocumm...ege kucağımda şekerleme yapıyor, bende bi yanda buralarda sürtüyom:))
senin keyifler nasıl..

ne olsun asocumm...ege kucağımda şekerleme yapıyor, bende bi yanda buralarda sürtüyom:))
senin keyifler nasıl..
Ne güzel ismi var maşallah yapsın şekerleme üzmesin anneciğini:)
Napayım cnm ben de ya sabah uyandığımdan beri sağ kulağımda bir hışırtı var sinirimi bozdu.Su kaçtı desem uyandıktan sonra duş aldım anlamadım bende

kızlar elmalı tartın tarıfını ekldım sıteme gırın okuyun trafıgımı arttırın benım sınırımı bozmayın

Harika görünüyor.. ellerine sağlık yaptığın ve gelen tatlıları yersen düşünemiyorum halini. kilo bir kenara diğer etkilerini ne yapacaksın.

paris de az gelir o kadar tatlıya

senin keyifler nasıl..

oğullarımız adaş. kızımın adı ece. bana soruyorlardı ege, efe gibi isimleri koymayacam dedim. standart oldu artık dedim. eşim aaaa ege ne güzel isim dedi eceye de uyuyor bende egeliyim zaten çok güzel olur dedi. şimdi de o kadar güzel geliyor ki isim.. iyi ki koymuşum diyorum.

ya o kdr tatlı yememlıyım ya ama mecbur yaptım napayım evıme ılk defa gelıo ınsanlar, tee almanyadan gelen var boş karsılayamazdım ki ( kaynanama gıtcek daha o haberler :)

akçacım takıl gitsin, yorum fln da bırak, trafık yapın dıorum bi işe yarayın aaaaa

salol canım, egeli olduğum için ben başından beri ege istedim eşimde beğendi ve öylece kaldı:))
bu bebişler bizi baya yoruyolar ondandır belki..iyi düşün iyi olsun canım::))

bizde çok seviyoruz oğluşumuzun ismini...bizede soyadı ile çok uydu gibi geldi..hatta arkadaşlar başta abartıyolardı yorumları, çok güzel sanki doktor ismi gibi diye..
hatta biri abarttı sanki kadın doğumcu ismi gibi diye heheheh:))
olsa fena olmaz aslında para basar vallahi...herkes pırt pırt doğuruyo:)))

şuna için 2. bebek asla diyorum ama büyük konuşmayayım olurda kazara felan olursa ve kız olursa ismi ela olur herhalde..çünkü bu kız olsaydı ela olcaktı..gerçi eşim hela diye dalga geçerler diyodu ama:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…