Selam anneler...Kızım çok keyifsizdi haftasonu,ağladı .Aç olduğu halde biberonu almıyordu doktora götürdük,boğazında kızarıklık varmış,hafif ateşi vardı zaten..Üstüne üstlük bir de sağ gözü çapaklandı kuzumun..Anne olarak ben soğuk kanlıyım ama eşim hemen hassaslaştı
Küçük olduğu için ilaç vermedi doktor ,ateşi olursa yeniden kontrole getirin dedi,hemen antibiyotik vermeyelim dedi.Şiyi çok şükür dünden beri..Kontrole de götürmüş olduk.Kuzularım boyu,kilosu iyi maşallahArda yı sünnet ettirmeyi planlıyoruz 2,3 ay sonra..doktora sorduk.O da yaptırmamızı önerdi..
Bu sabah da aşıya götürdük,zatürre yokmuş sağlık ocağında 3. ay yaptıracağız..Verem,karma yapıldı..Zaten ateş yapan oymuş,bugün ateş ihtimali yok şükür..3 gün yıkanmayacaklar diye gece yıkadık kuzuları,kocam da kokltu sanki çocuklar diyo
Şimdi uyuyorlar
kabussssss :S
kapı çaldı ve karşı komşu bir tabak burma getirdi elde açmış :S 30 tane fln koymuş heralde. e haftasonu almanyadan gelen kuzenımız çeşit çeşit çikolata getırmıstı, dun gelen kuzenler de gulluoglundan baklava getırdıler :S
ay ben nerelere gıdeyım atcam kendımı aşağı tutmayın beni
Selam anneler...Kızım çok keyifsizdi haftasonu,ağladı .Aç olduğu halde biberonu almıyordu doktora götürdük,boğazında kızarıklık varmış,hafif ateşi vardı zaten..Üstüne üstlük bir de sağ gözü çapaklandı kuzumun..Anne olarak ben soğuk kanlıyım ama eşim hemen hassaslaştı
Küçük olduğu için ilaç vermedi doktor ,ateşi olursa yeniden kontrole getirin dedi,hemen antibiyotik vermeyelim dedi.Şiyi çok şükür dünden beri..Kontrole de götürmüş olduk.Kuzularım boyu,kilosu iyi maşallahArda yı sünnet ettirmeyi planlıyoruz 2,3 ay sonra..doktora sorduk.O da yaptırmamızı önerdi..
Bu sabah da aşıya götürdük,zatürre yokmuş sağlık ocağında 3. ay yaptıracağız..Verem,karma yapıldı..Zaten ateş yapan oymuş,bugün ateş ihtimali yok şükür..3 gün yıkanmayacaklar diye gece yıkadık kuzuları,kocam da kokltu sanki çocuklar diyo
Şimdi uyuyorlar
selaaamm :) naberselam güzel anneler, umarım herkes iyidir...
Ne güzel ismi var maşallah yapsın şekerleme üzmesin anneciğini:)ne olsun asocumm...ege kucağımda şekerleme yapıyor, bende bi yanda buralarda sürtüyom:))
senin keyifler nasıl..
kızlar elmalı tartın tarıfını ekldım sıteme gırın okuyun trafıgımı arttırın benım sınırımı bozmayın
Harika görünüyor.. ellerine sağlık yaptığın ve gelen tatlıları yersen düşünemiyorum halini. kilo bir kenara diğer etkilerini ne yapacaksın.
paris de az gelir o kadar tatlıya
ne olsun asocumm...ege kucağımda şekerleme yapıyor, bende bi yanda buralarda sürtüyom:))
senin keyifler nasıl..
Ne güzel ismi var maşallah yapsın şekerleme üzmesin anneciğini:)
Napayım cnm ben de ya sabah uyandığımdan beri sağ kulağımda bir hışırtı var sinirimi bozdu.Su kaçtı desem uyandıktan sonra duş aldım anlamadım bende
oğullarımız adaş. kızımın adı ece. bana soruyorlardı ege, efe gibi isimleri koymayacam dedim. standart oldu artık dedim. eşim aaaa ege ne güzel isim dedi eceye de uyuyorbende egeliyim zaten çok güzel olur dedi. şimdi de o kadar güzel geliyor ki isim.. iyi ki koymuşum diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?