2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Anne babamızın neden bizlerin doktor olmamızı istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum. Çocuklarımın seçimlerine karışmam ama gönlümde doktor olmaları yatar

doktor olmak degıl de doktor cocugu olmak lazım. doktorlar claısmaktan para harcayamıo sefayı veletlerı suruyo hep. hepsı yurtdısında okuo, altlarında guzel guzel arabalar ohhhh yıyın anasını satayım ananızın babanızın paracıklarını :))

benim cimcime ne emzik alıyor ne anakucağında duruyor esir etti beni offffffff gaz çıkarıcam diye saldırıp duruyor memeye. herkes kucağa alıştırma diyor da kucaktan yatağa geçince nasıl o derin uykusundan uyanıp çığlık çığlığa ağlıyor bilseler....

evet canım aynı fikirdeyim...keşke bizimkilerde doktor olsalarmış...gerçi ege'de ilerde bizim için bunu söyleyebilir bu durumda...
ben kesinlikle meslek seçimine müdahale etmek istemem ama şöyle karizmatik meslekler olsun isterim aslında..:))))
erkek anası olarak hava atalım azıcıcık:)))

babası bızımkını de programcı yapcakmış, ben de kesınlıkle mımar olma dıcem aksıne :))

Canım gecmis olsun masalında boğazları kızardı bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz bizimkide bastı ilacı hemen. Bak simdi yine canım sıkıldı bu dr lar niye farklı kararlar verir ki bugün kontrolümüz vardı balgamı varmıs bir ilac daha off canım cok sıkkın hasta ettik el kadar bebeği

Sıkma canını hasta olmasalar bağışıklık sistemleri nasıl çalışacak elbetteki çocuğumuzun hasta olmasını istemeyiz ama bunun bile gerekli olduğunu söylüyor doktorlar. ayrıca iltahabın boyutuna göre ilaç veriyorlar eğer biraz ilerlemişse o zaman gerekli görüyorlar. geçmiş olsun .

selam anneler
çoğu zmn bilgisayarı açıyorum ama yazmaya fırsatım olmuyor malum 2 çocukla zor oluyor
kızım okuldan geliyor bir kapris bir kapris sormayın gitsin dersleri,istekleri vs... bebişten daha çok yoruyor beni oğlum uyuyorken yazayım dedim ama kıpırdanmaya başladı bile
bizimde bugün 40 ımız doldu çok şükür

hasta olan bebelere acil şifalar diliyorum öpüldünüz

koca kıza bak sen, o bu yaşta kıskanclık yapıosa mınık bebecıkler napsın.
aslı hala hamıle gorunuosun degıstırı şu tıcker ı:))

Canım gecmis olsun masalında boğazları kızardı bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz bizimkide bastı ilacı hemen. Bak simdi yine canım sıkıldı bu dr lar niye farklı kararlar verir ki bugün kontrolümüz vardı balgamı varmıs bir ilac daha off canım cok sıkkın hasta ettik el kadar bebeği

Canım sağol,masal a da geçmiş olsun..Kötü düşünme hasta olacağı varmış..Bağışıklık kazanmalılar bişekilde .Evet küçük oldukları için insan üzülüyor ister istemez ama sakın suçluluk hissetme.
Biz ilkinde yakın bir hastaneye gittik,sonra kendi doktorumuza gittik.İkisi de ilaç vermeyi uygun görmedi..Belki masalinki daha ilerlemiş bişeydir,mecbur vermişlerdir

Bizde uyusak daha az kalkacaz belki ama uyumuyoruz ki...

sağol canım hadi darısı başınıza
öyle öyle dudakmetre en iyisi

Geçmiş olsun sema, inş. ateşi çıkmaz...

Sizin orda halı silkeleniyor mu daha, sen nerde oturuyosun ki? Bizim burda kimse silkelemiyo, çok ayıp karşılanır burda, kıçıyla güler millet valla burda, zaten 2011 senesine giriyoruz balkondan halı silkeleme, ya da kapının önünde halı yıkama bunlar çok tuhaf geliyo bana, ilkel birazda...

biz aşılara didiyos

Oy kolay gelsin size..

kızlar merhaba ben zombi gibiyim 4 gündür oğlan hergün gece 3te 4 te uyuyup sabah 7de kalkıyor
uykusuzluk başıma vurdu iice gece uyumuyo diye çocuğu azarlıyorum sanki anlıcak gibi sonrada içime batıyo oturup ağlıyorum ay kafayı yicem ya aç diyo babası mama veriyorum çocuğa paso sütüm var ama yetmiyo demek ki nasıl düzelticem uyku saatlerini napıcam bilmiyorum kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki çok mutsuzum ya

selam kızlar yazamadım kaç gündür dün cerenin mevlüdü vardı çok şükür atlattım oda bende çok gerildik:) ay ben ne kadar düşüncesizim ya kızım öyle güzel mevlüt kıyafetini giyince stüdyoya götürdüm fotoğrafçı çekmedi çekim ona zararlı dedi ben bunu düşünemedim birde bıktım bu gazdan artık ıkınırken kusuyor kusunca acıkıyor tekrar gaz tekrar ıkınma kusma acıkma offfffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…