2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

canım mama vermen gerekiyorsa ver gitsin bende çok inatlaştım mama konusunda ama çocukta bende sürekli mutsuzduk o açlıktan ben onun ağlamasından sütün olduğu kadar ver mama takviye yap belki gerçekten açlıktan uyumuyordur

canım emmeye başladımı an az 1 saat emiyor doyduğunu düşünüyorm bende e bakıyorum sütte var o kadr emmenin üstüne ağlıor uyumuyr die mama veriyorum lıkır lıkır içiyor kaç cc vermeliyim günde kaç kez vermeliyim mamayı bilmiyorum

al bendende o kadar doyduğunu bilmiyor bunlar çok yiyincede kusuyor vermiyim diyorum o zamanda çığlık çığlığa delirdim iyice

kızlar bılıosunuz demır gece uyumuo pek. gece uyuması ıcın yapabılceklerınız:
kesınlıkle konusmayın sohbet etmeyın
tv bılgısayar sarkı turku acmayın, yanı ses yapmayın
ışık acmayın sadece los ısık olsun odada tabı karanlıkta durmayın allah korusun da los ısık olsun
altını kaka yapmadıgı surece degıstırmeyın

ben konuşmuyorum uyumuyor diye küsüyorum ona homurdanıyorum daha çok oda kendi kendime:)

ben dün artık şuurumu kaybettim iloş büyük adam gibi azarladım çocuğu

konuşmayın kesinlikle bide loş ışıkta olun ve ışık değişimi yapmayın
ben akşam 10 gibi odaya alıyorum gece lambasını yakıp ve hiç konuşmuyorum
çok şükür gece çok güzel uyuyo etkisi varmı bilmem tebi

eferin mirac el kadar bebe ne anlar kızmaktan
yazık yavrum uyuyamıyosa bi derdi vardır =(
ama tebi bizim sinirlerde laçka insan bi an tutamıyo kendini
geçen gün kocemden azar işittim o yüzden ki laf söylemedim sadece ofluyodum
çocuğun olduğu için pişmanmışsın gibi bi haldesin dedi =( kahroldum dahada ağzımı açmiyom =)

Evet atlatmışsın gözün aydın.. sen nerden bileceksin çekimin zararlı olduğunu bu düşüncesizlik değil bence tecrüben olsa bilirsin. hatta bilmiyorda olabilirsin. nede güzel olmuştur telefonlar sağolsun onlardan çekseydin bol bol. evet gaz hepimizi çok yordu hele de bebeklerimizi.

aynen çişliyse açmıyorum
mesela şuan bokuyla uyuyo
gazı vardı uyandı emerken bi çörttledi rahatlayıp uyuya kaldı bende bozmadım rahatını 1.30dan beri uyuyo

iloş sonra oturup ağlıyorum sinirimden ama uykusuzluk mahvetti beni am 4 gündür günde sadece 3 saat uyku tekim bi de sürekli bişey yemeye vakim olmuyo açlık uykusuzluk bi garip oldum

saçlarımı iyice kestirdim hınçımı saçlarımdan alıyorum rahat şekil veririm bakımlı olurum dedim nerdeee yine dağınığım yine dağınığım son kontrolünde ceren çok az kilo almıştı içim içimi yiyor çok mutsuzum 10 gün önce 3900 dü inşallah bir dahakine iyi kilo almış olur düzgün bir doktorda bulamadım kızlar küçükçekmeceye yakın bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
aptamilin kusan bebekler için ar diye bir maması varmış bunları hep ben araştırıyorum doktor şurup verdi ama fayda etmedi tekrar gittiğimde sorucam bakalım ne olacak bu böyle sürekli kusarsa kilo alamaz ki çocuk

Canım gecmis olsun masalında boğazları kızardı bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz bizimkide bastı ilacı hemen. Bak simdi yine canım sıkıldı bu dr lar niye farklı kararlar verir ki bugün kontrolümüz vardı balgamı varmıs bir ilac daha off canım cok sıkkın hasta ettik el kadar bebeği

miracle seni çok iyi anlıyorum en son ben cereni büyük çocukmuş gibi azarladım ertesi gün akşama kadar ağladım o günden beri asla of bile demiyorum en fazla ağlıyorum sende haklısın sinirler laçka ama biraz daha sabır düzelecekler

miracle seni çok iyi anlıyorum en son ben cereni büyük çocukmuş gibi azarladım ertesi gün akşama kadar ağladım o günden beri asla of bile demiyorum en fazla ağlıyorum sende haklısın sinirler laçka ama biraz daha sabır düzelecekler

insan kaç yaşında olursa olsun ilk çocuk ne kadar tecrübesizliğe geliyor... ne giyecek ne kadar emecek ne kadar mama uyku banyo vs......

kızlar kanguru mu bebek taşıyıcı mı daha kullanışlı? ve dışarı öyle çıkarken ne giydirmek lazım? battaniye kullanmayacağımıza ve 2 aylık bebeğe mont vs giydirmeyeceğimize göre???

aynen çişliyse açmıyorum
mesela şuan bokuyla uyuyo
gazı vardı uyandı emerken bi çörttledi rahatlayıp uyuya kaldı bende bozmadım rahatını 1.30dan beri uyuyo

benımkının gece duzenı otıurdu ama bı garıp oturdu :) saat 10 gıbı yatıp 2ye kdr uyuyo uc asagı 5 yukarı :) snr kalkıp 1 saat emdıkten snr yatıp her saat bası kalkıo :)) sınırlı fln degılse gazı yoksa kalkıp emıp yatıo, ben 10 kere uyandıgımla kalıorum ama yatar yatmaz tekrar uyuyabılıorum artık. ama gazı fln vRsa sabhı zor edıoruz :))

cnm ben mont giydiriyorum. içi polarlı dışı yün hırka gibi ama hırka değil yani. gercı nefret edıo ama napalım

ben kanguru aldım ama kızım içine küçük geldi birde bu havada battaniyesiz montsuz nasıl çıkar bilmiyorum off kış bebeği zor ya en iyisi evden çıkmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…