kızlar merhaba ben zombi gibiyim 4 gündür oğlan hergün gece 3te 4 te uyuyup sabah 7de kalkıyor
uykusuzluk başıma vurdu iice gece uyumuyo diye çocuğu azarlıyorum sanki anlıcak gibi sonrada içime batıyo oturup ağlıyorum ay kafayı yicem ya aç diyo babası mama veriyorum çocuğa paso sütüm var ama yetmiyo demek ki nasıl düzelticem uyku saatlerini napıcam bilmiyorum kendimi o kadar yetersiz hissediyorum ki çok mutsuzum ya
al bende de o kadar((biz de öyleyiz emiyoo süt bitiyooo gene yalanıyo aranıyoo...mama verince bebişim bir güzel uyuyoo görmeniz gerek kıçını havaya dikiyoo ayakların ı üst üste atıp yan yatıyoo kafasını arkaya atıyoo
ama benim emince olmuyoo hemen uyanıyoo bu 1 haftadır böyle.....cuma günü mememden hiç düşmedi hep meme olur mu süt hiç dolmuyoo o zaman süt gelmeyince bağırıyoo.
kızlar bende dün geceden beri sütümü sağıyorum bakalım ne kadar emdi diye bazen iki mememden 120 lik çıkyoo bazen den 70 lik anlamadım gittineyse veriyorum 80 lik doyar gibi oluyoo 120 versem belki onu bile içer
kızlar sizin bebişler ne kadar içiyoo?2-3 saatte bir emer oda zor dururne yapıcam bilemiyorum..doktorum sütün yetiyoo diyor ama ne bileyim
al bende de o kadar((biz de öyleyiz emiyoo süt bitiyooo gene yalanıyo aranıyoo...mama verince bebişim bir güzel uyuyoo görmeniz gerek kıçını havaya dikiyoo ayakların ı üst üste atıp yan yatıyoo kafasını arkaya atıyoo
ama benim emince olmuyoo hemen uyanıyoo bu 1 haftadır böyle.....cuma günü mememden hiç düşmedi hep meme olur mu süt hiç dolmuyoo o zaman süt gelmeyince bağırıyoo.
kızlar bende dün geceden beri sütümü sağıyorum bakalım ne kadar emdi diye bazen iki mememden 120 lik çıkyoo bazen den 70 lik anlamadım gittineyse veriyorum 80 lik doyar gibi oluyoo 120 versem belki onu bile içer
kızlar sizin bebişler ne kadar içiyoo?2-3 saatte bir emer oda zor dururne yapıcam bilemiyorum..doktorum sütün yetiyoo diyor ama ne bileyim
hahahaha 80 le mi doyuyo kuzum.. bizimki 150 içiyo 2-2.5 saatte bir. oğlumun danalığının boyutlarını daha bi anladım
benim nereli olduğum muamma:)))))) annem babammaraşlı ama hiç orda yaşamadık biz.babamın işinden dolayı tüm şehirlerde oturdum nereli olduğum meçhul:)))))))))izmitte 8 sene oturduk biz.ben ilkokula başladığımda gebzeye taşındık sonrakii şehirleri hiç saymayım:)))))))))aydın'lıyım canım ama izmit'te oturuyoruz..iş nedeniyle..
sen nerelisin..
benimki de hep kusuyo hep.şuruba başladık ama yok faydası.emdikten sonra dik tutun dedi doktor tutuyoruz işte.fazla emdiği için kusuyorsaçlarımı iyice kestirdim hınçımı saçlarımdan alıyorum rahat şekil veririm bakımlı olurum dedim nerdeee yine dağınığım yine dağınığım son kontrolünde ceren çok az kilo almıştı içim içimi yiyor çok mutsuzum 10 gün önce 3900 dü inşallah bir dahakine iyi kilo almış olur düzgün bir doktorda bulamadım kızlar küçükçekmeceye yakın bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
aptamilin kusan bebekler için ar diye bir maması varmış bunları hep ben araştırıyorum doktor şurup verdi ama fayda etmedi tekrar gittiğimde sorucam bakalım ne olacak bu böyle sürekli kusarsa kilo alamaz ki çocuk
prop kusmuyor mu
benimki de en az 150 cc süt içiyor hemde saatte bir bazen yarım saatte bir.kusmasa danacık olcak kustuğundan normal kloda kalıyorhahahaha 80 le mi doyuyo kuzum.. bizimki 150 içiyo 2-2.5 saatte bir. oğlumun danalığının boyutlarını daha bi anladım
tabi ki kusmuyor, kussa saymam zaten o kdr içio demem :))
hahahaha 80 le mi doyuyo kuzum.. bizimki 150 içiyo 2-2.5 saatte bir. oğlumun danalığının boyutlarını daha bi anladım
benim nereli olduğum muamma:)))))) annem babammaraşlı ama hiç orda yaşamadık biz.babamın işinden dolayı tüm şehirlerde oturdum nereli olduğum meçhul:)))))))))izmitte 8 sene oturduk biz.ben ilkokula başladığımda gebzeye taşındık sonrakii şehirleri hiç saymayım:)))))))))
benimki de hep kusuyo hep.şuruba başladık ama yok faydası.emdikten sonra dik tutun dedi doktor tutuyoruz işte.fazla emdiği için kusuyor
ben sağdığımı buzluğa atıyorum
artık ihtiyacı fazlalaştığı için onu bile atamıyorum anca ona yetiyo biberonla vermediğim için bilmiyorum ne kadar içer ne kadarla doyar
daha hiç mamada vermedim çok şükür
Anne babamızın neden bizlerin doktor olmamızı istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum. Çocuklarımın seçimlerine karışmam ama gönlümde doktor olmaları yatar
biz aşılara didiyos
Canım gecmis olsun masalında boğazları kızardı bir haftadır antibiyotik kullanıyoruz bizimkide bastı ilacı hemen. Bak simdi yine canım sıkıldı bu dr lar niye farklı kararlar verir ki bugün kontrolümüz vardı balgamı varmıs bir ilac daha off canım cok sıkkın hasta ettik el kadar bebeği
Sizin orda halı silkeleniyor mu daha, sen nerde oturuyosun ki? Bizim burda kimse silkelemiyo, çok ayıp karşılanır burda, kıçıyla güler millet valla burda, zaten 2011 senesine giriyoruz balkondan halı silkeleme, ya da kapının önünde halı yıkama bunlar çok tuhaf geliyo bana, ilkel birazda...
selam kızlar yazamadım kaç gündür dün cerenin mevlüdü vardı çok şükür atlattım oda bende çok gerildik:) ay ben ne kadar düşüncesizim ya kızım öyle güzel mevlüt kıyafetini giyince stüdyoya götürdümfotoğrafçı çekmedi çekim ona zararlı dedi ben bunu düşünemedim birde bıktım bu gazdan artık ıkınırken kusuyor kusunca acıkıyor tekrar gaz tekrar ıkınma kusma acıkma offfffffffffff
gece uyumayan bebelerle konuşuyomusunuz çok merak ettim =)
al bendende o kadar doyduğunu bilmiyor bunlar çok yiyincede kusuyor vermiyim diyorum o zamanda çığlık çığlığa delirdim iyice
kızlar bılıosunuz demır gece uyumuo pek. gece uyuması ıcın yapabılceklerınız:
kesınlıkle konusmayın sohbet etmeyın
tv bılgısayar sarkı turku acmayın, yanı ses yapmayın
ışık acmayın sadece los ısık olsun odada tabı karanlıkta durmayın allah korusun da los ısık olsun
altını kaka yapmadıgı surece degıstırmeyın
iloş sonra oturup ağlıyorum sinirimden ama uykusuzluk mahvetti beni am 4 gündür günde sadece 3 saat uyku tekim bi de sürekli bişey yemeye vakim olmuyo açlık uykusuzluk bi garip oldum
saçlarımı iyice kestirdim hınçımı saçlarımdan alıyorum rahat şekil veririm bakımlı olurum dedim nerdeee yine dağınığım yine dağınığım son kontrolünde ceren çok az kilo almıştı içim içimi yiyor çok mutsuzum 10 gün önce 3900 dü inşallah bir dahakine iyi kilo almış olur düzgün bir doktorda bulamadım kızlar küçükçekmeceye yakın bildiğiniz iyi bir doktor var mı?
aptamilin kusan bebekler için ar diye bir maması varmış bunları hep ben araştırıyorum doktor şurup verdi ama fayda etmedi tekrar gittiğimde sorucam bakalım ne olacak bu böyle sürekli kusarsa kilo alamaz ki çocuk
ben sagınca 120 lik çıkıyor ama kızım hepsını emmıyor zaten... kalanını sagıyorum bende dolapa atıyorum..
benimki 3 saatte bir 90 ml içiyor bazen 120 içtiği oluyor ama vermiyorum 70 ml veriyorum çünkü fazla içince kusuyor kusana kadar yemenin alemi yokki :)
ya bu şans değil ki, hepsinin derdi farklı işte, biri kusuyo, birinin gazı var, biri durup dururken ağlıo fln, hiç öyle 4x4 luk dııler bısılerı var mutlaka.
ben hıc buzluga sut atamıyorum mesela, ne var ne yok ıcıo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?