2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

al bende de o kadar ((biz de öyleyiz emiyoo süt bitiyooo gene yalanıyo aranıyoo...mama verince bebişim bir güzel uyuyoo görmeniz gerek kıçını havaya dikiyoo ayakların ı üst üste atıp yan yatıyoo kafasını arkaya atıyoo
ama benim emince olmuyoo hemen uyanıyoo bu 1 haftadır böyle.....cuma günü mememden hiç düşmedi hep meme olur mu süt hiç dolmuyoo o zaman süt gelmeyince bağırıyoo.

kızlar bende dün geceden beri sütümü sağıyorum bakalım ne kadar emdi diye bazen iki mememden 120 lik çıkyoo bazen den 70 lik anlamadım gittineyse veriyorum 80 lik doyar gibi oluyoo 120 versem belki onu bile içer
kızlar sizin bebişler ne kadar içiyoo?2-3 saatte bir emer oda zor dururne yapıcam bilemiyorum..doktorum sütün yetiyoo diyor ama ne bileyim

hahahaha 80 le mi doyuyo kuzum.. bizimki 150 içiyo 2-2.5 saatte bir. oğlumun danalığının boyutlarını daha bi anladım

benimki 3 saatte bir 90 ml içiyor bazen 120 içtiği oluyor ama vermiyorum 70 ml veriyorum çünkü fazla içince kusuyor kusana kadar yemenin alemi yokki :)

aydın'lıyım canım ama izmit'te oturuyoruz..iş nedeniyle..
sen nerelisin..
benim nereli olduğum muamma:)))))) annem babammaraşlı ama hiç orda yaşamadık biz.babamın işinden dolayı tüm şehirlerde oturdum nereli olduğum meçhul:)))))))))izmitte 8 sene oturduk biz.ben ilkokula başladığımda gebzeye taşındık sonrakii şehirleri hiç saymayım:)))))))))
benimki de hep kusuyo hep.şuruba başladık ama yok faydası.emdikten sonra dik tutun dedi doktor tutuyoruz işte.fazla emdiği için kusuyor

hahahaha 80 le mi doyuyo kuzum.. bizimki 150 içiyo 2-2.5 saatte bir. oğlumun danalığının boyutlarını daha bi anladım

maşallah
bu demek oluyorki 80lik az 150 olamsa bile en az 100 lük içmeli o sütte ben de yok offfffffffffffffff mama şart o zaman:84::84:

bir düzgün doktor bulamadımki o dik tutmayıda senden duydumda denedim yok olmuyor kafasına yastık koydum dik tuttum evirdim çevirdim yok ya benimkinin kilo alımınıda etkiledi acilen düzgün bir doktor bulmam lazım bu çocuk şimdi kilo almazsa ilerde hiç alamaz diş çıkarır iştahsızlaşır hareketlenir aman ne zormuş çocuk doktoru bulmak

ben sağdığımı buzluğa atıyorum
artık ihtiyacı fazlalaştığı için onu bile atamıyorum anca ona yetiyo biberonla vermediğim için bilmiyorum ne kadar içer ne kadarla doyar
daha hiç mamada vermedim çok şükür

en iyisini yapıyorsun 1 ay bende attım buzluğa şimdi azaldı sütüm stoktan tüketiyoruz stok bitince ne olur bilmiyorum

Kızlar yılbaşı programınız nedir? gazlı bebeklerimizle ilk yılbaşı kızımın ilk yılbaşısında gaz derdimiz bitmişti

Anne babamızın neden bizlerin doktor olmamızı istediklerini şimdi daha iyi anlıyorum. Çocuklarımın seçimlerine karışmam ama gönlümde doktor olmaları yatar

belki olur:))) şimdiden söylemeye başla sen :)))

biz aşılara didiyos

geçmiş olsun canım...

geçen gun bizede burnu hafıf kapalı diye ilaç verdı ama ben almadım.. bıtkosel dedi sözde doktor.. ne kadar bıtkısel olsada içinde vardır katkı maddesi.. sankı inceleme imkanımız mı var...
ama kullanmadıgımız halde iki gunde geçtı.. sorun olmadı..

bahçelievlerde oturuyorum...
sorma kafayı yıyorum burada.. sabah sabah deli ediyorlar benı.. her sesse kızım sıçrıyor zaten.. kaç kez şikayet ettım yıne aynılar.. cahiller..
buraya taşınalı daha 8 ay oldu.. ama yapamıyorum.. baharda taşınacagız artık. kış ortası eşim kabul etmedı taşınmayı... iş yeri uzak diye kendı evımızden buraya geldık.. ama burada da ben yapamıyorum... ilk fırsatta taşınacagız zaten..

allah kabul etsın canım.... evet canım flaşlar gözune zarar veriyormuş.. flaşssız çekmek lazım evdede....

gece uyumayan bebelerle konuşuyomusunuz çok merak ettim =)

oooo bız neler konuşuyoruz... öyle dınlıyor.. hatta saçmalaya başladım mı da bagırıyor... konuşacak bır şey bulamayınca...

al bendende o kadar doyduğunu bilmiyor bunlar çok yiyincede kusuyor vermiyim diyorum o zamanda çığlık çığlığa delirdim iyice

ben vermıyorum.. çunku doydugu halde emınce hemen geri çıkarıyor...alişti artık..

canım benımkı loş ısıkta sarkı söyleyıp konser verıyor.. mırıl mırıl sesler çıkarıyor... eger etrafta ses varsa o kadar guzel uyuyor kı....

iloş sonra oturup ağlıyorum sinirimden ama uykusuzluk mahvetti beni am 4 gündür günde sadece 3 saat uyku tekim bi de sürekli bişey yemeye vakim olmuyo açlık uykusuzluk bi garip oldum

geçeçek bu gunler... allah sabır versın canım...

bende bakıyorum doktor... sezen nın gittigi doktor vardı.. perşembe gidecegim bende... medıcana alper bey... sana uzak mı kalır bilemem.. aracınız varsa rahat rahat gelırsınız...

ben sagınca 120 lik çıkıyor ama kızım hepsını emmıyor zaten... kalanını sagıyorum bende dolapa atıyorum..

Son düzenleme:
ben sagınca 120 lik çıkıyor ama kızım hepsını emmıyor zaten... kalanını sagıyorum bende dolapa atıyorum..

maşallahbenden çıkmıyoo her zaman offffffffffffffff bebişim aç ben nerelere gidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:

ya bu şans değil ki, hepsinin derdi farklı işte, biri kusuyo, birinin gazı var, biri durup dururken ağlıo fln, hiç öyle 4x4 luk dııler bısılerı var mutlaka.
ben hıc buzluga sut atamıyorum mesela, ne var ne yok ıcıo

benimki 3 saatte bir 90 ml içiyor bazen 120 içtiği oluyor ama vermiyorum 70 ml veriyorum çünkü fazla içince kusuyor kusana kadar yemenin alemi yokki :)

bizimki daha hiiç kusmadı gerçi o kadar sütüm de olmadı 70 lik içiyoo şimdilik o da en fazla bazen o bile olmuyoooo

canım kusması beni çok korkutuyor ondan söyledim mesela her öğününden sonra yarım saat onu izliyorum kusmasın diye geceleri çok zor oluyor Allah korusun bütün bebişleri
asenam avcılar medicanada mı doktor bende oraya gidiyorum ömer beye ama memnun kalmadım hastane bir tuhaf doktorunda sürekli uyukusu var gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…