sütüm çoğalmaz mı artık benim????azalmaya mı geçiyooo bundan sonra??bizim bebiş 4500 gr oldu daha 1 ayımıza yeni girdik..............sonrasını düşünemiyorum........
canım kusması beni çok korkutuyor ondan söyledim mesela her öğününden sonra yarım saat onu izliyorum kusmasın diye geceleri çok zor oluyorAllah korusun bütün bebişleri
asenam avcılar medicanada mı doktor bende oraya gidiyorum ömer beye ama memnun kalmadım hastane bir tuhaf doktorunda sürekli uyukusu var gibi
canım kusması beni çok korkutuyor ondan söyledim mesela her öğününden sonra yarım saat onu izliyorum kusmasın diye geceleri çok zor oluyorAllah korusun bütün bebişleri
asenam avcılar medicanada mı doktor bende oraya gidiyorum ömer beye ama memnun kalmadım hastane bir tuhaf doktorunda sürekli uyukusu var gibi
Kızlar yılbaşı programınız nedir? gazlı bebeklerimizle ilk yılbaşıkızımın ilk yılbaşısında gaz derdimiz bitmişti
maşallahbenden çıkmıyoo her zaman offffffffffffffff bebişim aç ben nerelere gidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:
kizlar bisi sorcam burda 4 sene spiral kullanan biri ardi ismini hatirlamicam burdaysa eger cevap alabilirmiyim biz parise gittikten sonra lekelenme oluo normalmi bu hep olemi olcak
Kızlar yılbaşı programınız nedir? gazlı bebeklerimizle ilk yılbaşıkızımın ilk yılbaşısında gaz derdimiz bitmişti
maşallah
bu demek oluyorki 80lik az 150 olamsa bile en az 100 lük içmeli o sütte ben de yok offfffffffffffffffmama şart o zaman:84::84:
propcum kilolu doğdu bebişim benim o sebeple...sütüm yetmiyoo bebişimeben senın derdını anlamadım bı sutum yok dıosun bı cok kılo aldı dıosun :S
ben 4 sene kullandım ama ben yazmadım.. lekelenme olmadı bende ... belki yapı geregidir. bana hiç sorun yaratmadı ama yengem kullanamadı çıkarttırdı
ben 120 veriyorum sağdiğim zaman.daha da olsa içer gibi geliyor ama kusmasin diye vermiyorum.
bu aylarda doyduklarini pek bilemiyormuş bebekler araştirmalarim sonucu bunu öğrendim.
günlük ihtiyaci zaten 750 gibi bişii tabi bebekten bebeğe değişir
yaa öyle miymiş bak bunu bilmiyordum.......
mamayı kaç cc ve ne kadar sıklıkla veriyosnuz peki mama verenler
bende bebeğim seninki kadarken 80-90 veriodum gece yetiyordu.şimdi yetmiyor tabi..
yavaş yavaş çoğalttim..
süt konusunda da endişen olmasin bebek büyüdükçe sütte artiyor.
ben gündüz sadece emziriyorum gece iyice emdikten sonra 60-70 veriyorum ki iyice doymuş olsun rahat uyusun diye.kusmasin diye bekletip yarim saat sonra yatiriyorum..gece uyaninca uykusu bölünmesin diye bibreonla veriyorum 120 cc.
çok pisletmediyse altini değiştirmiyorum uykusu açilio o zaman..pişpişlayip geri yatiriyorum.uyuyunca da süt sağiyoruym.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?