2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim sipamda 1 haftadir kusuyor.
fazlaligini cikarioo emerken ole bi saldirioki ac saniorum artik yarim saat emzirip birakiom yoksa emip emip kusuyoo

sütüm çoğalmaz mı artık benim????azalmaya mı geçiyooo bundan sonra??bizim bebiş 4500 gr oldu daha 1 ayımıza yeni girdik..............sonrasını düşünemiyorum........

haznedar dakıne

ya o zor tabi :S gece cayı verırken 2-3 kere fıskırta fıskırta kustu deır elım ayagım bırbırıne dolandı valla

kizlar bisi sorcam burda 4 sene spiral kullanan biri ardi ismini hatirlamicam burdaysa eger cevap alabilirmiyim biz parise gittikten sonra lekelenme oluo normalmi bu hep olemi olcak

maşallahbenden çıkmıyoo her zaman offffffffffffffff bebişim aç ben nerelere gidemmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:84::84::84:

benımkı emmıyor kı fazla... az emıyor.. bazen hırslanıp emıncede agzında tutuyor yutmuyor...

kalan da iki gogusten 120 lık çıkıyor

ayyy allahim günlerdironline görünüorum çikiş yapmak bile kismet olmamiş :)))

herkes iidir inşallah...

ben bu bebeği doyuramicam artik kanaat getirdim.
velete verdiğim sütle 3 bebek doyururdum koyardim kenara yaa
göğüslerim sütle doluyken emmeye bi başliyor artik sünene kadar içiyo doymuyo memele kavga edio vuruyo ağliyo..napicam ben böyle

dün annemlere gittik yanlarina oturup sohbet etmek kismet olmadi...

kizlar bisi sorcam burda 4 sene spiral kullanan biri ardi ismini hatirlamicam burdaysa eger cevap alabilirmiyim biz parise gittikten sonra lekelenme oluo normalmi bu hep olemi olcak

ben 4 sene kullandım ama ben yazmadım.. lekelenme olmadı bende ... belki yapı geregidir. bana hiç sorun yaratmadı ama yengem kullanamadı çıkarttırdı

Kızlar yılbaşı programınız nedir? gazlı bebeklerimizle ilk yılbaşı kızımın ilk yılbaşısında gaz derdimiz bitmişti

yaaa ne program yaptık... sabaha kadar eglenecegız... içecegiz... dans edecegiz... kuduracagız.... sabahın ilk ısıklarına kadar eglence devam edecek...

maşallah
bu demek oluyorki 80lik az 150 olamsa bile en az 100 lük içmeli o sütte ben de yok offfffffffffffffff mama şart o zaman:84::84:

ben 120 veriyorum sağdiğim zaman.daha da olsa içer gibi geliyor ama kusmasin diye vermiyorum.
bu aylarda doyduklarini pek bilemiyormuş bebekler araştirmalarim sonucu bunu öğrendim.
günlük ihtiyaci zaten 750 gibi bişii tabi bebekten bebeğe değişir

ben 4 sene kullandım ama ben yazmadım.. lekelenme olmadı bende ... belki yapı geregidir. bana hiç sorun yaratmadı ama yengem kullanamadı çıkarttırdı

cevap icin saol
bana yaramadi bu zimbirti bole giderse cikaririm artik

Son düzenleme:

yaa öyle miymiş bak bunu bilmiyordum.......

iyice aptal oldum yaaa gidiyim diğer odaya oğlumu uyandırmadan hüngür hüngür ağlayayım belki kendime gelirim..........

yaa öyle miymiş bak bunu bilmiyordum.......

bende bebeğim seninki kadarken 80-90 veriodum gece yetiyordu.şimdi yetmiyor tabi..
yavaş yavaş çoğalttim..
süt konusunda da endişen olmasin bebek büyüdükçe sütte artiyor.
ben gündüz sadece emziriyorum gece iyice emdikten sonra 60-70 veriyorum ki iyice doymuş olsun rahat uyusun diye.kusmasin diye bekletip yarim saat sonra yatiriyorum..gece uyaninca uykusu bölünmesin diye bibreonla veriyorum 120 cc.
çok pisletmediyse altini değiştirmiyorum uykusu açilio o zaman..pişpişlayip geri yatiriyorum.uyuyunca da süt sağiyorum.

inşallah artar dediğin gibi artık takmıyacağım olmadı mam vericem taktıkça olan sütte gitmesin bari:(((((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…