inşallah artar dediğin gibi artık takmıyacağım olmadı mam vericem taktıkça olan sütte gitmesin bari:(((((((
Aynen katılıyorum..Biz de eşimle dikkat ediyoruz ve geceyi gündüzü öğrendiler...Arda bir ara geceleri uyanıktı ama o da öğrendi çok şükürkızlar bılıosunuz demır gece uyumuo pek. gece uyuması ıcın yapabılceklerınız:
kesınlıkle konusmayın sohbet etmeyın
tv bılgısayar sarkı turku acmayın, yanı ses yapmayın
ışık acmayın sadece los ısık olsun odada tabı karanlıkta durmayın allah korusun da los ısık olsun
altını kaka yapmadıgı surece degıstırmeyın
Valla canım ben zaten mama ağırlıklı besliyorum malesef..3,4 saate bir 90 cc veriyorum bazen 120 de oluyor..Ama sütüm artmaya başladı ,boza,malt içeceği faydalı oldu sanırım..mamayı kaç cc ve ne kadar sıklıkla veriyosnuz peki mama verenler
altı degısırken demır bır ısedı omuzlarına kdr iyı kı agzına yuzune gelmedı
altı degısırken demır bır ısedı omuzlarına kdr iyı kı agzına yuzune gelmedı
sorma banada oluyor arada. kaynanam da diyor ki alt 2 tane alt açma koyisterse 10 tane olsun aşağı gitmiyor ki fıskiye gibi havadan suluyor. zeki kadın
slm herkese. bugün 40ımız çıktı yuppiiii....
koca kıza bak sen, o bu yaşta kıskanclık yapıosa mınık bebecıkler napsın.
aslı hala hamıle gorunuosun degıstırı şu tıcker ı:))
pfffff aşı bizde huysuzluk yaptı bağıra bağıra ağladı duru ateşi çıkmadı ama belli ağrısı vardı mememde bile susmadı bende 1 çay kaşığı calpol verdim hemen sustu uyudu rahatladı kuzum
kızlar şurup hakkınızı aşıdan sonraya saklayın giderken vermeyin bekleyin sonra huzursuz olursa verirsiniz zaten 3 çay kaşığı hakkı var harcamayın onuda ebede tembihliyor zaten huzursuz olursa ver diye inad edip acı çektirmeyin bebelere şurup hemen etki etti allahtanda sakinleşti kuzum bide gazı var fena şekilde üst üste geldi pfffffffff
ben 180 cc yapiom mamayi bi 10 cc bi kerede yiyo uyuyo kalanida uyaninca yiyoo
ben kalan mamayı döküyorum bekleyebiliyormu? ne kadar süresi var
yapip veriorum uyuyo 2 saat sonra tekrar uyanio kalanini o zaman veriom cok bekletmiorum.
hazal anneme sordum şimdi 10 yıldır sprail kullanıyor öle sorun olmamış canım sen doktora bir git istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?