2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
inşallah artar dediğin gibi artık takmıyacağım olmadı mam vericem taktıkça olan sütte gitmesin bari:(((((((

artar merak etme banada ööle oldu çünkü.her hafta biraz daha artti.
emzirdikten sonra sağinca da pek süt alamazsin bu moralini bozmasin.
2 saat dinlenmiş memeden alirsin ancak

Aynen katılıyorum..Biz de eşimle dikkat ediyoruz ve geceyi gündüzü öğrendiler...Arda bir ara geceleri uyanıktı ama o da öğrendi çok şükür
mamayı kaç cc ve ne kadar sıklıkla veriyosnuz peki mama verenler
Valla canım ben zaten mama ağırlıklı besliyorum malesef..3,4 saate bir 90 cc veriyorum bazen 120 de oluyor..Ama sütüm artmaya başladı ,boza,malt içeceği faydalı oldu sanırım..
Önce emzir doymadıysa takviye yaparsın ,ya da göğüslerim iyice dolsun diyip bir mama bir anne sütü de olabilir senin durumuna göre...

pfffff aşı bizde huysuzluk yaptı bağıra bağıra ağladı duru ateşi çıkmadı ama belli ağrısı vardı mememde bile susmadı bende 1 çay kaşığı calpol verdim hemen sustu uyudu rahatladı kuzum
kızlar şurup hakkınızı aşıdan sonraya saklayın giderken vermeyin bekleyin sonra huzursuz olursa verirsiniz zaten 3 çay kaşığı hakkı var harcamayın onuda ebede tembihliyor zaten huzursuz olursa ver diye inad edip acı çektirmeyin bebelere şurup hemen etki etti allahtanda sakinleşti kuzum bide gazı var fena şekilde üst üste geldi pfffffffff

koca kıza bak sen, o bu yaşta kıskanclık yapıosa mınık bebecıkler napsın.
aslı hala hamıle gorunuosun degıstırı şu tıcker ı:))

burcucuğum bikere denedim olmadı lilypie sitesinden tickerfactory dende denedim ama kabul etmemişti linki. malesef kaldı öle yani canım

geçmiş olsun canım ağrı kesici rahatlatmış Allah'tan

hazal anneme sordum şimdi 10 yıldır sprail kullanıyor öle sorun olmamış canım sen doktora bir git istersen

saol cnm ilgilendiin icin bende yine regl oldum sandim spiral kullananlar genelde adet duzensizlii olur demislerdi lekenme siyah ve cok deil simdide yok en iisi dr.a sormak bole giderse cikaririm artik

kızlar çok teşekkür ederim hepinize şimdilik iyiyiz biraz mızmızlık var oda gazdan herzamanki mızmızlık yatmadan bidaha şurup veririm herihtimale karşı
yanlız ebeye sormayı unuttum bu aşıların ateş çıkarma riski kaç saat içinde oluyor yani ne kadar süre sonra geçer bu huysuzluk bilen varmı

bebelere ne zaman su vercez ki simdi cokmu erken ne zaman su ihtiyaclari oluo dr a soran varmi aranizda

arkadaşımla konuştum 3 yaşında kızı var aman diyor mutlaka şurup ver huzursuz olmasın çocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…