bebelere ne zaman su vercez ki simdi cokmu erken ne zaman su ihtiyaclari oluo dr a soran varmi aranizda
hazal ne sexi avatarın var bacım hormonlar fıkır fıkır heralde
canım suya gerek yok sütten alıyorlar zaten bide rezene filan ordanda alıyorlar yeterli 6 aydan sonra vericekmişiz sanırım
gelince yazmamışsın nasıl oldu toprakbiz aşılara didiyos
bende gece konuşmam kaka yapmazsa altınıda açmıyorum kuzum benle yatıp benle uyanıyookızlar bılıosunuz demır gece uyumuo pek. gece uyuması ıcın yapabılceklerınız:
kesınlıkle konusmayın sohbet etmeyın
tv bılgısayar sarkı türkü ses yapmayın
ışık acmayın sadece los ısık olsun odada tabı karanlıkta durmayın allah korusun da los ısık olsun
altını kaka yapmadıgı surece degıstırmeyın
belki olur:))) şimdiden söylemeye başla sen :)))
pfffff aşı bizde huysuzluk yaptı bağıra bağıra ağladı duru ateşi çıkmadı ama belli ağrısı vardı mememde bile susmadı bende 1 çay kaşığı calpol verdim hemen sustu uyudu rahatladı kuzum
kızlar şurup hakkınızı aşıdan sonraya saklayın giderken vermeyin bekleyin sonra huzursuz olursa verirsiniz zaten 3 çay kaşığı hakkı var harcamayın onuda ebede tembihliyor zaten huzursuz olursa ver diye inad edip acı çektirmeyin bebelere şurup hemen etki etti allahtanda sakinleşti kuzum bide gazı var fena şekilde üst üste geldi pfffffffff
iyi geceler hanımlarr nasılsınızzz biz bugün kalça çıkığı ultrasonumuzu yaptırdık temiz çıktı oda çok şükür şimdi haftaya rota aşımız var onuda atlattıkmı şubata kadar rahatızz:89:
Hepinize iyi geceler analar öperim sizi çok
sezen acıl cvp ver bana sızın aşıları saglık ocagındakı herhangı bır doktor mu yaptı yoksa aıle hekımınız mı yaptı ? verem ıcın onceden haber verılmesı gerekıo dedı bızım doktorumuz sız de oyle mı yaptınız, randevulu mu gıttınız ?
belki olur:))) şimdiden söylemeye başla sen :)))
geçmiş olsun canım...
geçen gun bizede burnu hafıf kapalı diye ilaç verdı ama ben almadım.. bıtkosel dedi sözde doktor.. ne kadar bıtkısel olsada içinde vardır katkı maddesi.. sankı inceleme imkanımız mı var...
ama kullanmadıgımız halde iki gunde geçtı.. sorun olmadı..
bahçelievlerde oturuyorum...
sorma kafayı yıyorum burada.. sabah sabah deli ediyorlar benı.. her sesse kızım sıçrıyor zaten.. kaç kez şikayet ettım yıne aynılar.. cahiller..
buraya taşınalı daha 8 ay oldu.. ama yapamıyorum.. baharda taşınacagız artık. kış ortası eşim kabul etmedı taşınmayı... iş yeri uzak diye kendı evımızden buraya geldık.. ama burada da ben yapamıyorum... ilk fırsatta taşınacagız zaten..
allah kabul etsın canım.... evet canım flaşlar gözune zarar veriyormuş.. flaşssız çekmek lazım evdede....
oooo bız neler konuşuyoruz... öyle dınlıyor.. hatta saçmalaya başladım mı da bagırıyor... konuşacak bır şey bulamayınca...
ben vermıyorum.. çunku doydugu halde emınce hemen geri çıkarıyor...alişti artık..
canım benımkı loş ısıkta sarkı söyleyıp konser verıyor.. mırıl mırıl sesler çıkarıyor... eger etrafta ses varsa o kadar guzel uyuyor kı....
geçeçek bu gunler... allah sabır versın canım...
bende bakıyorum doktor... sezen nın gittigi doktor vardı.. perşembe gidecegim bende... medıcana alper bey... sana uzak mı kalır bilemem.. aracınız varsa rahat rahat gelırsınız...
ben sagınca 120 lik çıkıyor ama kızım hepsını emmıyor zaten... kalanını sagıyorum bende dolapa atıyorum..
çoook nazlıyız :S
ateşi yok dimi cnmm
hadı gazanız mübarek olsun
bol şans.
hadi bijo biz kurtulduk sende kurtul şu aşı stresinden şimdiden geçmiş olsun
tşk ederiz teyzoşlarıOy kolay gelsin size..
hadi maşallah canımiyi geceler hanımlarr nasılsınızzz biz bugün kalça çıkığı ultrasonumuzu yaptırdık temiz çıktı oda çok şükür şimdi haftaya rota aşımız var onuda atlattıkmı şubata kadar rahatızz:89:
gelince yazmamışsın nasıl oldu toprak
toprakla ben de uyudum canlarım yorulmuşum..zeynebe baktım ama gelip yazmamış...
bizim de aşı kartımız var. orda tarihler yazıyo. o tarihlerde herhangi bir saatte gidiyoruz, her bebeğin kendi ebesi var aile hekimine bağlı olarak. o yapıyor aşıları. hem sürekli aynı kişiye gittiğimiz için de kanka oluyoruz. burda aile hekimliği 1 yıldan beri var çok memnunuz..sağlık ocağında aşı odası var ordaki çocuk hemşireleri yapıyo cnmm bize hepatit aşısı olduğumuzda randevu vermişlerdi verem randevulu cnmm
bijocum geçmişolsun canim hayırlısyla atlatırsın merak etme aşı ateşi çokçıkmaz zaten..
nedensiz degilendişe etme..
hayırlısyla bu geceyi atlatirsin inş..
evet yanliz olmak zor ama eldende bişigelmio şartlar işte..
allah yardimcimiz olsun
çok geçmişolsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?