2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bebelere ne zaman su vercez ki simdi cokmu erken ne zaman su ihtiyaclari oluo dr a soran varmi aranizda

hazal ne sexi avatarın var bacım hormonlar fıkır fıkır heralde

canım suya gerek yok sütten alıyorlar zaten bide rezene filan ordanda alıyorlar yeterli 6 aydan sonra vericekmişiz sanırım

hazal ne sexi avatarın var bacım hormonlar fıkır fıkır heralde

canım suya gerek yok sütten alıyorlar zaten bide rezene filan ordanda alıyorlar yeterli 6 aydan sonra vericekmişiz sanırım

he bacim olee yilbasi gelioo ya parti yapcam kocama avatardan hazirlik yapiomm
saol cnm cvp icin bende cay veriom bizde 6 aydan sonra veririz

iyi geceler hanımlarr nasılsınızzz biz bugün kalça çıkığı ultrasonumuzu yaptırdık temiz çıktı oda çok şükür şimdi haftaya rota aşımız var onuda atlattıkmı şubata kadar rahatızz:89:

biz aşılara didiyos
gelince yazmamışsın nasıl oldu toprak
bende gece konuşmam kaka yapmazsa altınıda açmıyorum kuzum benle yatıp benle uyanıyoo
belki olur:))) şimdiden söylemeye başla sen :)))

Son düzenleme:
sezen acıl cvp ver bana sızın aşıları saglık ocagındakı herhangı bır doktor mu yaptı yoksa aıle hekımınız mı yaptı ? verem ıcın onceden haber verılmesı gerekıo dedı bızım doktorumuz sız de oyle mı yaptınız, randevulu mu gıttınız ?

Son düzenleme:
off Buğra iki gündür dellendi yine...gece çılgın gibi ağladı zorla susturdum kıçımdan ter aktı..gündüz iyiydi..akşamdan beri yine kuduruk..babasının kucağında vız vız deli gibi ağlıyo...boncuk gibi yaş dökülüyo gözünden..gaz belası yeniden hortladı sanırım..iyice azalmıştı oysa ki yaaaa

çok geçmiş olsun sema...

oohhh gözünaydın cnm...

Hepinize iyi geceler analar öperim sizi çok

ii geceler ana bizde seni öperizzz....

tüm analara ve danalarına iyi geceler,
bizim dana uyudu hemen kaçayım bende:))
artık ne kadar uyursak kardır...

sağlık ocağında aşı odası var ordaki çocuk hemşireleri yapıyo cnmm bize hepatit aşısı olduğumuzda randevu vermişlerdi verem randevulu cnmm

cnm alper bey randevusuz bakmıyor randevu alıp git istersen randevu telini verebilirim

slm kızlar nasılsınız..
benim için çok yorgun birgündü
eşim rahatsızlandı onunla ugraştıkbütün gün..

bende kızımıyıkadım yatıyor şimdii..öbürküüde ayakta.))
valla ne yorulmuşumm

önce verem savaşa gittik randevu falan almadık. zaten bi odada sıradan aşı yapıyolar bebeklere. neyse o aşıda fazla bağırmadı koldan diye heralde..

ordan sağlık ocağına gittik kontroller falan. sonra ben tuttum 2 bacağından da aşı yaptı yeliz teyzesi. allahtan ebemiz iyi kafa birisi de bi de onla uğraşmıyorum. ordan da eve geldik. ağlamaktan yoruldu sızdı yavrum ben de onla yattım gece ayakta durabilmek için. hala ara sıra zıplıyo uykusunda ya da nedensiz mızıldanıyo.. 10 bucuga kadar babası baktı sonra beni uyandırdı işe gitti. o saate kadar ateşi de çıkmadı iyi oldu babasının aklı kalmcak en azından. 11 e doğru başladık ateşlenmeye. 38,4 ü gördüm en son. 37,4 de şurup verdim ara ara ölçüyorum yine. ebe 38,5 u geçerse fitil at dedi bu gece uyumak yok feda olsun aşkıma..

şimdi de altını değiştrirdim, üzerine kısa kollu badi e ince bi pijama altı giydirdim. üzerine de ince bi çarşaf örttüm uyuyor ebe altını değiştirirken tutarken dikkatli ol aşı yerleri ağrır dedi de anam dedim 3 yerden aşı vurdunuz nası tutucam bu çocuğu ben :S

ateşi yok dimi cnmm

canım toprakla uğraşıyodum şimdi gördüm. var ateşi kontrol altında tutuyorum bakalım.. eşimi servisle yolladım arabanın anahtarını da bıraktı allah korusun inşallah hiç lazım olmaz tek olmak çok zor :S

bijocum geçmişolsun canim hayırlısyla atlatırsın merak etme aşı ateşi çokçıkmaz zaten..
nedensiz degilendişe etme..
hayırlısyla bu geceyi atlatirsin inş..
evet yanliz olmak zor ama eldende bişigelmio şartlar işte..
allah yardimcimiz olsun
çok geçmişolsun cnm

hadı gazanız mübarek olsun
hadi bijo biz kurtulduk sende kurtul şu aşı stresinden şimdiden geçmiş olsun
Oy kolay gelsin size..
tşk ederiz teyzoşları

hadi maşallah canım ben yaptırmicam rota. bizim de bir sonraki aşı şubatta oh 2 ay rahatız.. ama 6. ayda 4 aşı varmış biri ağızdan :S

gelince yazmamışsın nasıl oldu toprak
zeynebe baktım ama gelip yazmamış...
toprakla ben de uyudum canlarım yorulmuşum..

sağlık ocağında aşı odası var ordaki çocuk hemşireleri yapıyo cnmm bize hepatit aşısı olduğumuzda randevu vermişlerdi verem randevulu cnmm
bizim de aşı kartımız var. orda tarihler yazıyo. o tarihlerde herhangi bir saatte gidiyoruz, her bebeğin kendi ebesi var aile hekimine bağlı olarak. o yapıyor aşıları. hem sürekli aynı kişiye gittiğimiz için de kanka oluyoruz. burda aile hekimliği 1 yıldan beri var çok memnunuz..

çok teşekkürler esincim valla süper moral veriyosun tecrübeli olmak başka bişey tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…