2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
esincim eşin hastaymış şimdi gördüm geçmiş olsun çok çok. erkeklerin hastalığı daha da bir zor valla..

benim de kızkardeşim hastalanmış ciğerlerine inmiş enfeksiyon 4 tane serum yemiş bugün ona da üzüldüm. serum yerken haaala işe gitmem lazım diyodu manyak.. hastanede uyumuş uyanamamış bi türlü e arabayı kim kullancak :S annem artık komşumuzu çağırmış da adam gelmiş almış annemle kızkardeşimi, o kadar fena olmuş yani..

selam kizlar anca vakit buldum bugün oglum cok huysuz yeni yatti daha insallah uyanmazda bende yatarim birde yavrum bir haftadir beni emmek istemiyor napicagimi sasirdim memem agzina girdimi cigligi basiyor halbuki biberonda vermiyorum sadece yalanci meme emiyor ondanmi öyle yapiyor yoksa baska birseymi var anlamadim internette okuduguma göre ortakulak iltihabi olursada emince daha cok acidigi icin emmek istemezler yaziyor ama bilemedim bu durum beni cok üzüyor insallah düzelir biran önce:85::85::85:

barays ben de ataberkın yenı fotolara bakıodum, ne kdr büyümüş canımmmm..
ay bı benım bebemın gulen fotosu yok kaşlar hep catık, cok kıskanıyorum :):)

sağol canım benim güldüğünü yakaladığım an çekiyorum :))
büyüyorlar yaa yetişemiyorum hızına walla :)

canım geçmiş olsun
çapaklanma bizde de var damlaya rağmen tam geçmedi bu hafta hem aşımız hem kontrolümüz var bakalım umarım sorunsuz atlatırız

kızlar elmalı tartın tarıfını ekldım sıteme gırın okuyun trafıgımı arttırın benım sınırımı bozmayın

bende girmiştim bugün okudum
hatta okurken dedim ki bu kız ne zaman uğraşıp yaptı bunu tek başına diye
maaşallah sana

iloş uzman tvde dinlemiştim anne sütünün sağıldığı ayda tüketilmesi gerekirmiş
çünkü msela 1.ayda sağdığın süt 1 aylık bebeğe yararlıymış içindeki değrler bir aylık bebek içinmiş
1.aydaki sütü 3.aylık veremezmişsin
istersen sende uzman tv de izleyebilirsin bilgin olsun canım
sonra sütler boşa gitmesin

mamayı kaç cc ve ne kadar sıklıkla veriyosnuz peki mama verenler

benim oğlum 2 saattae bir besleniyor
ya 60 cc yada 90 cc yiyor

geçmiş olsun canım

geçmiş olsun bijo inş. bir daha ateşi çıkmadan atlatırsıın canım

esin geçmiş olsun

ölüyorum yorgunluktan artık... dün öğleden snr 3den berı ayakta ve aglıo demır, cıldırcam valla. 1 saat uyuyo kalkıo uyudugu zaman da. cok yoruldum ayrıca burnum sulaıo ve gözlerım yanıyo hasta oluorum galıba cok fena dınlenmeye ihtiyacım var ama nerdeee

hala uyuyamadık. yıne bı yarım saat kadar uyudu uyandı ben de uyudum hemen ama sersemledım artık ııce. bı 2 saat dellıksız uyusak kendıme gelcem ama yok. bı de butun ustu bası sırılsıkla uyandı işemiş. nevresımlerı fln da battı yrn degıstırcem artık sımdı ugrasamıcam. pofff azcık uyu oğlum yaaa

bijocum topragada gecmis olsun
geçmiş olsun bijo inş. bir daha ateşi çıkmadan atlatırsıın canım
tşk ederim kızlar...

salla salla bak nası uyuyo :))))

günaydın kızlar
gece boyu 2 saat parça parça uyudum gibi bişey. rüyamda da hep ateş ölçtüm :S bu kulaktan ölçerler 10 dk da bi doğru sonuç veriyomuş ya, valla çok sinir.. neyse ateşimiz hep 37-38,5 arası değişti. sadece kısa kollu badi ile kaldı üzerine de çarşaf örttüm. güzel uyudu sadece 1 kere emmeye kalktı. normalde 3-4 defa kalkardı canım benim. 1 saattir koltukta spor yapıyodu şimdi size yazarken baktım sızmış aşkım :) 11 bucukta 1 çay kaşığı calpol verdim bi de 3 bucukta. 4 saatte bir ver demişti ebe. bakıcam yedi bucukta ateşi 37 den aşa inmemişse bir çay kaşığı daha vericem. sonra da atlatmış oluruz heralde. hedefim fitil vermemekti bakalım başarabilecek miyiz oğlumla..

mutfak almış gitmiş ama bugün muhtemelen çok uykum olucak. toprak ne zaman uyursa ben de hemen uyucam inş. eşim de az sonra gelir aile boyu uyuruz. allahtan zili söktü.

Günaydın güzel anneler

Sizin oralarda hava nasıl bilmem ama Antalya eh işte. zaten yarından itibaren soğuyacakmış. gezmek lazım Ağdacıya gidecem of sevmiyorum bu işleri. Fınfık umarım dediğin gibi güzel bir gün olur.

teşekkür ederiz fınfık valla korktuğum kadar değilmiş. aşı olma aşamaları daha zor :S hepiniz atlatırsınız inşallah hayırlısıyla..

Çok geçmiş olsun. oh ilk serüven bitti. Hem çocuklara aşı yapılıyor diye üzülüyoruz hemde aşıyı yaparken dizlerini biz tutuyoruz Ama aile hekimliği gerçekten iyi oldu , ebemizde güler yüzlü ve en önemlisi çocukları seviyor... kimi si var yüzünden düşen bin parça suratı asık o zaman sende birşey soramıyorsun. şanslıyız çok şükür.

hadi gözünaydın zeynep atlattınız şubata kadar rahatızz bizimde ebemiz var ama veremde randevuluymuş burda belkide yoğumluktandır diğer aşıları günü gelince gidip yaptırıyorum

oyyyy aşıya gıdıoruz bırazdan prsmbe gunu gıtcektık verem aşısı bı tek salı gunuymus tesadufen ogrendık hem de hepsını bgn yaptırmanız gerek dedı doktor apar topar demırı yıkadım esyalarını hazırladım sımdı emzırıorum snr once asıya snr da aylık kontrolune gıdıcez. poffff cok endıselıyım

günaydın güzel anneler...

bijocum ohh ne güzel atlattınız aş olayını, darısı bize...çok geçmiş olsun..
esincim seninde eşine çok geçmiş olsun..onlarla uğraşmakta hakkaten zor...
propcumm yorgun savaşcı gibi dolanıyoz hepimiz ortalıkta..geçecek inş..şöyle saatlerce mışıl mışıl uyuyacakları günlerde gelir umarım...:))

tşkler.. ben çok memnunum aile hekimliğinden. suratı asık olunca değiştirebiliyosun hekimini ve ebeni. e onlar da hasta başı para alıyolar. artık sıkıysa assınlar bakalım suratlarını

hadi gözünaydın zeynep atlattınız şubata kadar rahatızz bizimde ebemiz var ama veremde randevuluymuş burda belkide yoğumluktandır diğer aşıları günü gelince gidip yaptırıyorum
sağolasın sezencim. evet orası kalabalık diye randevuludur. burda in cin top oynuyodu :) şubata kadar rahatız evet oh..

pf seni anlıyorum dün de ben öyleydim..

zaten cok huysuz butun gece uyumadı sıçtım ben bgn yaaaaaa...
aynen benimki de aşı olca gün durmadı. ama aşıdan sonra baya uyuyolar yoruluyolar ağlamaktan. sağılmış sütün varsa götür karma aşıdan hemen sonra ver susuyolar. ben öle yaptım ebe şaşırdı bravo ne güzel yöntem dedi.

zaten cok huysuz butun gece uyumadı sıçtım ben bgn yaaaaaa...

oy oy bol şans. aşıdan sonra güzelce uyur inşallah yorgun düşüyorlar çünkü
birde gece uyumadıysa dahada yorgundur rahatı bulunca yatar en rahat nerdeyse arabasında falan orda dursun uzun süre uyur bence. hadi Allah yardımcınız olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…