2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
selam anneler :)
kızım oto koltuğunda uyuyor gaz sancısı geldikçe ağlayıp uyuyr tekrar

aşı olanlara geçmiş olsun atlattınız 4. aya kadar bizim de haftaya kolayca atlatırız inşallah

atık bezler artık fena kokutmaya başladı :)) hergün atıyoruz ama çöp kovası kokmuş artık... şu angelcare ve korbell çöp kovalarından kullanan var mı? artık alıcaz galiba. hangisi daha iyiydir acaba?

bir de termos bulamıyorum marketlerde 0,3 veya 0,5 lt olanlardan. hepsiburadada baktım da ne kadar pahalı adam gibi olanlar hangisi iyidir acaba kapağını açmadan düğmeye basılarak kullanılan hangisi yazmamışlar ki özelliklerini...
uyumak veya yemek yapmak yerine nette dolaşıyorum iyi mi!

gazan mubarek olsun cnmmm:2:

çok geçmiş olsun esincim şimdi nasıl oldu eşin?

geçmiş olsun cnm, sende atlattın aşı olayını...

bi dr.a götürseydin cnm, ciddi bi durum olmasın...

gazan mubarek olsun cnmmm:2:

nabersin kız gece kuşu...artık geceleri mi takılıyon buraya bakim...

geçmiş olsun bijo

selam kızlar
duru dün akşam mızıklandı durdu bi ara katıla katıla ağladı ateşi en yüksek makattan 37.5 kulaktan 37.1 i gördük 2 kere çay kaşığı şurup verdim bir öğlen bir 9 da biraz rahatlattı kuzumu fakat çok mızmızdı kimseye elletmiyordu kendini ayağımdan mememden hiç inmedi en son uyurken garip garip hareketler yapmaya başladı sıçrıyıp duruyordu uçucak gibi bende ince penye battaniyeyle kollarını sıkıştırdım raht rahat uyudu üstünde penye çıtçıtlı badi altında penye alt vardı sadece ve hiç soba yanmadı üstünede gece 2 ye kadar penye battaniye örttüm sonra baktım üşümş belli ikinci battaniyeyi örttüm

ben nöbet tutmadım beraber uyuduk zaten ara ara kalkıp dudağımla alnına baktım buz gibiydi hep zaten gazıda vardı sık sık kıvranarak uyandırdı beni hanımefendi

neyse bir aşı maceramızı atlattık hadi geçmiş olsun umarım ateşlenme riski geçmiştir ebeye sormayı unuttum çünkü kaç saat etki edicek diye

ya bu kulaktan ateşölçere sinir oldum kulağı çek içine yerleştir kızım sinir old baya bide ben her defasında filtre değiştirmedim ucunu temiz bir peçeteyle sildim zaten bi taraftanda makattan baktım ay en zorrlanıcamı düşündüğüm şey en kolayıymış keşke almasaydım makattan ölçmek daha kolay valla sadece duru bi kere işedi derecey

makattan ölçmekle kulaktan arasında hep 0,5 derece oynadı

kocamda kızdı keşke alından ölçer alsaydık diye tıp fakültesinin acil servisindede alından ölçer kullanıyorlar

neyse sağlık olsun

geçmiş oslun semacım.Ben de alındanölçer kullanıyorum gayet de memnunum hem bebeğim rahatsız olmuyor hem de kolay

Buğrayla sabah 6da uyuduk...bikaç saat sonra ben kalktım tabi..o da ara ara uyanıyo..gece bişe oluyo oğluma..emiyo uyuyo yatağa koyunca cin..ya da sallıyorum tam uyuyo birden uyanıyo ve deli gibi ağlıyo...bu gece babasıyla defalarca çarşafta bile salladık yaa..bi yandan sallıyoruz bi yandan halimize gülüyoruz...ööle beter bağırıyoki anca ööle sakinleşiyo memeyi bile istemiyo ağlama krizine girince...
bu arada aşı olan herkese geçmiş olsun..
okuyunca tırstım walla şimdiden korkusu sardı 6 ocak bizim tarihimiz....ve çok komik ama bizim derecemiz yok hala,nedense almak hiç aklıma gelmemişti.. küçük bi ilçedeyiz şimdi inşş adam gibi bişe bulurız...eczanelerde satılıyodur dimi?elektronik olanından mı kullanıyosunuz yoksa klasik hani koltukaltına konulandan mı??

ohh ege oto koltuğunda sallanarak uyudu bende rezene yaptım kendime keyif yapıyorum...
bakalım bu keyif ne kadar sürecek:???

valla gece gündüz ne zaman fırsat bulursam bakıyorum cnmm sen nasılsın bugün verem aşınız var dimi?

geberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımde allah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..

geçmiş olsun annesi((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…