günaydın.. tşk ederizgünaydın güzel anneler...
bijocum ohh ne güzel atlattınız aş olayını, darısı bize...çok geçmiş olsun..
oyyyy aşıya gıdıoruz bırazdanprsmbe gunu gıtcektık verem aşısı bı tek salı gunuymus tesadufen ogrendık hem de hepsını bgn yaptırmanız gerek dedı doktor apar topar demırı yıkadım esyalarını hazırladım sımdı emzırıorum snr once asıya snr da aylık kontrolune gıdıcez. poffff cok endıselıyım
slm kızlar nasılsınız..
benim için çok yorgun birgündü
eşim rahatsızlandı onunla ugraştıkbütün gün..
bende kızımıyıkadım yatıyor şimdii..öbürküüde ayakta.))
valla ne yorulmuşumm
canım toprakla uğraşıyodum şimdi gördüm. var ateşi kontrol altında tutuyorum bakalım.. eşimi servisle yolladım arabanın anahtarını da bıraktı allah korusun inşallah hiç lazım olmaz tek olmak çok zor :S
selam kizlar anca vakit buldum bugün oglum cok huysuz yeni yatti daha insallah uyanmazda bende yatarim birde yavrum bir haftadir beni emmek istemiyor napicagimi sasirdim memem agzina girdimi cigligi basiyor halbuki biberonda vermiyorum sadece yalanci meme emiyor ondanmi öyle yapiyor yoksa baska birseymi var anlamadim internette okuduguma göre ortakulak iltihabi olursada emince daha cok acidigi icin emmek istemezler yaziyor ama bilemedim bu durum beni cok üzüyor insallah düzelir biran önce:85::85::85:
gazan mubarek olsun cnmmm:2:
önce verem savaşa gittik randevu falan almadık. zaten bi odada sıradan aşı yapıyolar bebeklere. neyse o aşıda fazla bağırmadı koldan diye heralde..
ordan sağlık ocağına gittik kontroller falan. sonra ben tuttum 2 bacağından da aşı yaptı yeliz teyzesi. allahtan ebemiz iyi kafa birisi de bi de onla uğraşmıyorum. ordan da eve geldik. ağlamaktan yoruldu sızdı yavrum ben de onla yattım gece ayakta durabilmek için. hala ara sıra zıplıyo uykusunda ya da nedensiz mızıldanıyo.. 10 bucuga kadar babası baktı sonra beni uyandırdı işe gitti. o saate kadar ateşi de çıkmadı iyi oldu babasının aklı kalmcak en azından. 11 e doğru başladık ateşlenmeye. 38,4 ü gördüm en son. 37,4 de şurup verdim ara ara ölçüyorum yine. ebe 38,5 u geçerse fitil at dedi bu gece uyumak yok feda olsun aşkıma..
şimdi de altını değiştrirdim, üzerine kısa kollu badi e ince bi pijama altı giydirdim. üzerine de ince bi çarşaf örttüm uyuyorebe altını değiştirirken tutarken dikkatli ol aşı yerleri ağrır dedi de anam dedim 3 yerden aşı vurdunuz nası tutucam bu çocuğu ben :S
geçmiş oslun semacım.Ben de alındanölçer kullanıyorum gayet de memnunum hem bebeğim rahatsız olmuyor hem de kolaymakattan ölçmekle kulaktan arasında hep 0,5 derece oynadı
kocamda kızdı keşke alından ölçer alsaydık diye tıp fakültesinin acil servisindede alından ölçer kullanıyorlar
neyse sağlık olsun
valla gece gündüz ne zaman fırsat bulursam bakıyorum cnmm sen nasılsın bugün verem aşınız var dimi?çok geçmiş olsun esincim şimdi nasıl oldu eşin?
geçmiş olsun cnm, sende atlattın aşı olayını...
bi dr.a götürseydin cnm, ciddi bi durum olmasın...
nabersin kız gece kuşu...artık geceleri mi takılıyon buraya bakim...
geçmiş oslun semacım.Ben de alındanölçer kullanıyorum gayet de memnunum hem bebeğim rahatsız olmuyor hem de kolay
geberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımdeallah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?