2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ayrıca sbh mayışır uyur yazmışsınız ya gzler açık inleyip ağlayıp duruyo, işallah uyur.

ben süt ya da mama goturmedım ozellıkle emzırdım kı tenıme temas ettıgı zaman sakınlesmesı cok daha kolay. bı mememı gırmeden once, bırını de asılardan snr emzırdım zaten memeyı alınca ıcını ceke ceke emmeye başladı kuzum, snr mayıştı. ama şu saat oldu hala uyumadı..hayırlısı

oyyy kıyamam yaa yemin ederim şimdiden strese girdim üfff
sağlık ocağına mı gittiniz

oyyy kıyamam yaa yemin ederim şimdiden strese girdim üfff
sağlık ocağına mı gittiniz

ya evet cnm aıle hekımımızın bulundugu saglık ocagı henuz verem aşısına başlamamıs o yuzde fulyadakı dora nın hemen ıkı arka sokagındakı saglık ocagına gıttık yaptırdık. ya mınıcık ayakları bıle terden sırılsıklam olmustu demırın nasıl sıktıysa kendını

yavrum benim (

propcum geçmiş olsun demirciime ya accaip tırstım
ayin 5inde de biz yaşicaz bu eziyeti.
zaten mizmiz bu kiz napicam o gün bilmiorum (

şu mama muhabbetinden illallah geldi.kimi görsem bebeğe emzirdikten sonra azcik mama ver diyo.boşuna mi direniyorum acaba..

Son düzenleme:
çok çok geçmiş olsun canım. kıyamam yaaa gözlerim doldu valla okurken ben napcam nasıl dayancam ooooooffffffff ooofff. şimdiden ağlayasım geldi:S

çok çok geçmiş olsun canım. kıyamam yaaa gözlerim doldu valla okurken ben napcam nasıl dayancam ooooooffffffff ooofff. şimdiden ağlayasım geldi:S

of kızlar valla ateş fln umrumda değil düşürülür bi şekilde yavrum ıkı saattır ınlıo ıcını cekıo cıglık atıo fln durup dururken ( allahın cezaları nolcak..

fairy cnm nıye dırenıosun gerekıosa ver..

aso salı gunu gelınce ösj atcam konusuruz

ayy çok aciodur bacaklari kolu kiyamam yavrum ya ((
1-2 gün sürüomuş galiba acisi

gerekiomu gerekmiomu bilmiorum ki..bakalim dr ne dicek sorcam günde bi defa veriimmi die.
çok merak ediorum ne kadar kilo aldi diye

prop geçmiş olsun
çok üzülmüşsün sen sakin ol canım yarına bişeyciği kalmaz demirin evet bugün sıkıntı çekiceksin ama napalım onlaarın iyiliği için mecburuz bende kızdım bu kadar ağır aşılar aynı güne olrmu diye ama bizim ülkenin işleri işte yapıcak pekde bişey yok

şurup ver mutlaka baya rahatlar uyur sakinler çünkü baya ağrısı oluyor sanırım

ayy çok aciodur bacaklari kolu kiyamam yavrum ya ((
1-2 gün sürüomuş galiba acisi

gerekiomu gerekmiomu bilmiorum ki..bakalim dr ne dicek sorcam günde bi defa veriimmi die.
çok merak ediorum ne kadar kilo aldi diye

ben cok rahatım mama konusunda doktor da saolsun sız benden ıyı bılırsınız ben hep yanınızda degılım dıyo. sutum varsa emzırıyom yoksa ıskence etmıom bebeme mama yapıom. dogdugundan berı 3 kutu mama bıtırdık, nedır kı, hıc yanı. 2 ayda 3 kutu. ben emzırdıken snr mama almasında da sakınca gormuorum. hıc vermesem olur muydu olurdu ama hem bana hem demıre yazık olurdu yanı o sutumun dolmadıgı saatlerde.

Son düzenleme:

agrısı 2-3 gun surermiş ama doktor şurup verme durup duruken dedı, ateşlenırse fitil oncelıgımız. ates olmazsa huysuz dıye surup verme dedı. bakalım gorelım. ınleyıp duruo henuz uyumadı

valla gece gündüz ne zaman fırsat bulursam bakıyorum cnmm sen nasılsın bugün verem aşınız var dimi?

evet cnm, aşımızı olduk geldik, kuzum azcık ağladı, şimdi emdi ve kucağımda uyuyakaldı, arada iç çekiyo cnm kuzum, aslında baya acıdı kesin, ben fena oldum valla görünce iğneyi nasıl batırdığını...

Geçmiş olsun cnm, şimdilik sizde atlattınız aşı stresini...

3 kutumu ben günde 1 60 cc bazen 2 60 cc bazende 2 günde 1 60 cc veriyorum biz 3 kutu mama bitirdik ozaman sende az veriyorsun demekki ben daha çok veriyorsun sanmıştım sanırım sağarak verdiklerini yanlış anladım

bu arada size söyledilermi verem aşısını olduğu yer yara olup kabuk bağlıycakmış çok canım sıkıldı pff

gece 9-10 gibi sütüm azalio çünkü hiç firsat tanimio dinleneme
bir hafta daha sabredicem dr.la iyice tartişcam bunu çünkü aslaaaaaa demişti geçen ay..
gündüz hiç uyumuyo hiç bişii yapamiorum.gece de toplasam 5-6 saat araliklarla o da..
uyusunda büyüsünn niinniiii yalan oldu bize

sema yok işte 3 kutu. ben her gun vermıorum sutum olmadıgında o ogunluk kadarını verıorum oyle 60 fln degl. bızım cocugun ogunu 120-150 cc arası yapıp verıorum ama bazen ıcmıo da cooooook çöpe gıttı. 3 kutunun bı kutusu çöp olmuştur cunku şapşal babası her agladıgında ac bu cocuk dıye mama hazırlıo demır de ıcmeden uyuyo :) o mama aynen çöp oluyo :) ben sagıyorum kı emmekle ugrasmasın cabucak ıcebılsın dıye gecelerı.

fairycim sen nasıl dogru dıosan oyle yap tabı, en ıyısını anne bılır. ama bı tek bebek yok onemlı olan sen de onemlısın, ben bazen emzırmekten sıkılıorum artık belım sırtım kopuo babasına dıorum yap bı mama sen içir. ben de ınsanım yanı sureklı ınek gıbı dolasamıorum aynı enerjıde.

nalan saol cnm olduk bakalım hain aşıları

propcum çok geçmiş olmuş demir'e...nasıl canı yandı kimbilir...
inş.ateş filan da olmaz, hemencecik atlatırsınız..
hain aşıların darısı bize artık18:

haklisin bende mahvoluyorum bi saatten sonra tükeniyorum artik.eşim saolsun sağdiklarimdan isitip verio bende dinleniyorum.gece zaten sadece biberon veriorum . sağiyorum bende.
babasida verelim günde bi defa noolcak sanki dio ama ooofff bilmiorum yaa..
kilo almişsa başla diceeni sanmam dr.un.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…