geberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımdeallah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..
geçmiş olsun annesi((
oyyy kıyamam yaayemin ederim şimdiden strese girdim üfff
sağlık ocağına mı gittiniz
ya evet cnm aıle hekımımızın bulundugu saglık ocagı henuz verem aşısına başlamamıs o yuzde fulyadakı dora nın hemen ıkı arka sokagındakı saglık ocagına gıttık yaptırdık. ya mınıcık ayakları bıle terden sırılsıklam olmustu demırın nasıl sıktıysa kendını
çok çok geçmiş olsun canım. kıyamam yaaa gözlerim doldu valla okurken ben napcam nasıl dayancam ooooooffffffff ooofff. şimdiden ağlayasım geldi:Sgeberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımdeallah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..
propcum geçmiş olsun demirciime ya accaip tırstım
ayin 5inde de biz yaşicaz bu eziyeti.
zaten mizmiz bu kiz napicam o gün bilmiorum(
şu mama muhabbetinden illallah geldi.kimi görsem bebeğe emzirdikten sonra azcik mama ver diyo.boşuna mi direniyorum acaba..
çok çok geçmiş olsun canım. kıyamam yaaa gözlerim doldu valla okurken ben napcam nasıl dayancam ooooooffffffff ooofff. şimdiden ağlayasım geldi:S
of kızlar valla ateş fln umrumda değil düşürülür bi şekilde yavrum ıkı saattır ınlıo ıcını cekıo cıglık atıo fln durup dururken( allahın cezaları nolcak..
fairy cnm nıye dırenıosun gerekıosa ver..
aso salı gunu gelınce ösj atcam konusuruz
ayy çok aciodur bacaklari kolu kiyamam yavrum ya((
1-2 gün sürüomuş galiba acisi
gerekiomu gerekmiomu bilmiorum ki..bakalim dr ne dicek sorcam günde bi defa veriimmi die.
çok merak ediorum ne kadar kilo aldi diye
prop geçmiş olsun
çok üzülmüşsün sen sakin ol canım yarına bişeyciği kalmaz demirin evet bugün sıkıntı çekiceksin ama napalım onlaarın iyiliği için mecburuz bende kızdım bu kadar ağır aşılar aynı güne olrmu diye ama bizim ülkenin işleri işte yapıcak pekde bişey yok
şurup ver mutlaka baya rahatlar uyur sakinler çünkü baya ağrısı oluyor sanırım
valla gece gündüz ne zaman fırsat bulursam bakıyorum cnmm sen nasılsın bugün verem aşınız var dimi?
geberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımdeallah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..
ben cok rahatım mama konusunda doktor da saolsun sız benden ıyı bılırsınız ben hep yanınızda degılım dıyo. sutum varsa emzırıyom yoksa ıskence etmıom bebeme mama yapıom. dogdugundan berı 3 kutu mama bıtırdık, nedır kı, hıc yanı. 2 ayda 3 kutu. ben emzırdıken snr mama almasında da sakınca gormuorum. hıc vermesem olur muydu olurdu ama hem bana hem demıre yazık olurdu yanı o sutumun dolmadıgı saatlerde.
ben cok rahatım mama konusunda doktor da saolsun sız benden ıyı bılırsınız ben hep yanınızda degılım dıyo. sutum varsa emzırıyom yoksa ıskence etmıom bebeme mama yapıom. dogdugundan berı 3 kutu mama bıtırdık, nedır kı, hıc yanı. 2 ayda 3 kutu. ben emzırdıken snr mama almasında da sakınca gormuorum. hıc vermesem olur muydu olurdu ama hem bana hem demıre yazık olurdu yanı o sutumun dolmadıgı saatlerde.
bu arada size söyledilermi verem aşısını olduğu yer yara olup kabuk bağlıycakmış çok canım sıkıldı pff
sema yok işte 3 kutu. ben her gun vermıorum sutum olmadıgında o ogunluk kadarını verıorum oyle 60 fln degl. bızım cocugun ogunu 120-150 cc arası yapıp verıorum ama bazen ıcmıo da cooooook çöpe gıttı. 3 kutunun bı kutusu çöp olmuştur cunku şapşal babası her agladıgında ac bu cocuk dıye mama hazırlıo demır de ıcmeden uyuyo :) o mama aynen çöp oluyo :) ben sagıyorum kı emmekle ugrasmasın cabucak ıcebılsın dıye gecelerı.
fairycim sen nasıl dogru dıosan oyle yap tabı, en ıyısını anne bılır. ama bı tek bebek yok onemlı olan sen de onemlısın, ben bazen emzırmekten sıkılıorum artık belım sırtım kopuo babasına dıorum yap bı mama sen içir. ben de ınsanım yanı sureklı ınek gıbı dolasamıorum aynı enerjıde.
nalan saol cnm olduk bakalım hain aşıları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?