evet ya işkence resmen 3 tane arka arkayaa neyse atlattınızz 1 ay rahatızgeberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımdeallah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..
evet cnm kabuk olup izi kalıyo sonradandabu arada size söyledilermi verem aşısını olduğu yer yara olup kabuk bağlıycakmış çok canım sıkıldı pff
evet cnm, aşımızı olduk geldik, kuzum azcık ağladı, şimdi emdi ve kucağımda uyuyakaldı, arada iç çekiyo cnm kuzum, aslında baya acıdı kesin, ben fena oldum valla görünce iğneyi nasıl batırdığını...
Geçmiş olsun cnm, şimdilik sizde atlattınız aşı stresini...
tamam canım dediğim giib burda olursak kesin buluşur bir keyif yaparızof kızlar valla ateş fln umrumda değil düşürülür bi şekilde yavrum ıkı saattır ınlıo ıcını cekıo cıglık atıo fln durup dururken( allahın cezaları nolcak..
fairy cnm nıye dırenıosun gerekıosa ver..
aso salı gunu gelınce ösj atcam konusuruz
ben de iki tane var o izden iki.bana iki tane yapılmışkzım neye cnaın sıkıldı senın de benım de hepımızın konunda var o izden, sol omzumuzda, e bunlarda da olcak işte onların neyı eksık :))
kzım neye cnaın sıkıldı senın de benım de hepımızın konunda var o izden, sol omzumuzda, e bunlarda da olcak işte onların neyı eksık :))
fairy bizim kilomuz da maşallah çok ii gidio ama işte doktorum karışmıo bana sen bılırsın dıyo :) amaaaannnnn valla hepımız bıseye takıgız baksana ben de gaz ılacı vermıom aldım duruo oyle vermıcem dıye ınat ettım kı o kdr gaz problemımız var :)
benim popomda
senin niye dötündebenim popomda
nası yani, neden?
zinco veriorum ben dr sabah öğle akşam 8 er damla dedi ama ben sadece sabah akşam 4 er damla veriorum.
hatta bazen akşamlari vermiorum bile.
bebeğim ilk 2 haftasinda hiç kilo alamadiği için çok takiliyorum kilosuna gerçi sonra normale döndü ama yine de nasil endişeleniyorum anlatamam :18:
almanyada öyle yapıyorlarmış popomun altında
slm kızlar benim oğlanda bugün çok huysuz kucağımda uyutuyorum yatırdığımda uyanıyor
bugün 41.günümüz herşey eskisinden daha kötü düzeleceğine daha fena oluyor neyse sağlıkları yerinde olsunda yavrucakların hepsi gelir geçer
bide ben bişey dicem ben oğlumun aşılarını özel hastanede yaptırıyorum hem muayne ediyor hem aşısını yapıyor doktorumuz. kızımda da hastanede yaptırmıştım
sağlık ocakları hepsini tek seferde vuruyor ya hastane öyle değil mesela bizim 15 ocakta verem var ondan sonra yine randevu verecek teker teker yapılıyor
bence bi araştırın derim ben kızımda çok rahattım teker teker yapıldığı için, etrafımda arkadaşlarım çok sorun yaşamışlardı sağlık ocağında yaptıranlar
Biz hastanede yaptırıyoruz.Ankara dönüşünde gitcez yaptırmaya hem kontrolü var hem aşıları. bakalım nasıl yapcaklar:Sslm kızlar benim oğlanda bugün çok huysuz kucağımda uyutuyorum yatırdığımda uyanıyor
bugün 41.günümüz herşey eskisinden daha kötü düzeleceğine daha fena oluyor neyse sağlıkları yerinde olsunda yavrucakların hepsi gelir geçer
bide ben bişey dicem ben oğlumun aşılarını özel hastanede yaptırıyorum hem muayne ediyor hem aşısını yapıyor doktorumuz. kızımda da hastanede yaptırmıştım
sağlık ocakları hepsini tek seferde vuruyor ya hastane öyle değil mesela bizim 15 ocakta verem var ondan sonra yine randevu verecek teker teker yapılıyor
bence bi araştırın derim ben kızımda çok rahattım teker teker yapıldığı için, etrafımda arkadaşlarım çok sorun yaşamışlardı sağlık ocağında yaptıranlar
cnm ben de ozel hastaneye gıdıorum kendı doktorumuz saglık ocagına yonlndırdı ve ozellıkle soyledı bu asılar aynı gun yapılmalı yoksa 15 gun beklemek zorunda kalıoruz ve gunu gecıo o zmn dıye. bı tek verem farklı gun olabılıo ama bızım saglık ocagında salı gunlerı yapılıomus haftaya salı gec kalınacagından o da bgn oldu mecburen. ben boyle bılıorum yanı
Biz hastanede yaptırıyoruz.Ankara dönüşünde gitcez yaptırmaya hem kontrolü var hem aşıları. bakalım nasıl yapcaklar:S
burcucuğum aklını karıştırmak ve işine karışmak gibi olmasın ama benim bildiğim özel hastanede yapılan aşılarda içinde ağrı kesicide oluyor ve çocuk daha hafif atlatıyor 7 yıl önce böyleydi
beni sağlık ocağından aramışlardı doğum yaptığımda bebeği bizede getireceksiniz dediler neyse gittim aşılarını sordular ben dedim işte hastanede yaptırıcam kendi doktorunda sizlerin yaptığı aşılarda ağrı oluyor dedim, o da dediki 2 seneye kadar öyleydi ama artık aynı aşıları kullanıyoruz özel hastanelerle bi farkı yok dedi.
çok üzülüyorum bebişlere acı çektiklerinde sen yinede ateş düşürücü ver tatlım istersen biraz sakinleşir sevgili demir bebek
acıbadem e gidiyosun dimi canım sen, ben şimdilik sadece muayne parasını ödüyorum hem muayne hem aşısı için, sadece özel aşılarda fiyat değişiyor
evet canm acıbademe gidiyorum.Muayne+aşı parası ödüyoruz canım biz.yani ilk aşımızda öyle olmuştu bu da öyle olur büyük ihtimalle. Bakalım nasıl olcak ben de merak ediyorum çok ağlıcak galiba:S pek nazlıyız çünküburcucuğum aklını karıştırmak ve işine karışmak gibi olmasın ama benim bildiğim özel hastanede yapılan aşılarda içinde ağrı kesicide oluyor ve çocuk daha hafif atlatıyor 7 yıl önce böyleydi
beni sağlık ocağından aramışlardı doğum yaptığımda bebeği bizede getireceksiniz dediler neyse gittim aşılarını sordular ben dedim işte hastanede yaptırıcam kendi doktorunda sizlerin yaptığı aşılarda ağrı oluyor dedim, o da dediki 2 seneye kadar öyleydi ama artık aynı aşıları kullanıyoruz özel hastanelerle bi farkı yok dedi.
çok üzülüyorum bebişlere acı çektiklerinde sen yinede ateş düşürücü ver tatlım istersen biraz sakinleşir sevgili demir bebek
acıbadem e gidiyosun dimi canım sen, ben şimdilik sadece muayne parasını ödüyorum hem muayne hem aşısı için, sadece özel aşılarda fiyat değişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?