2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
propcum geçmiş olsun canım..
sende atlattın hayırlusu olsun

evet verem aşısının iz yapması lazım
ama endişe etmeyin öyle bi sulanıor iltihaplanıyorr..kanıyor..zaten bunların olmasılazım..

asocum bende hep özele gittim eylüldede hepözle gittik orda yaptirdik..allaha şükür herhangi bir problem olmadi
ayrıca saglik ocaklari beni kasıyor yaa..
özle hastne olunca bebeklere daha narin davranıyolar yani bizim dr öyle
incitmeden kırmadan hallediyr işi

iyi akşamlar kızlar...

ya bugun kızım hep kustu.. üstüm başım kalmadı.. üşüttü mü acaba... (((

fıtılde de oyle yazıo ama galıba cıdden agrısı var.. burcu pekı calpol versem sımdı fıtılı ne zmn kullanabılırım en erken, kac saat snr ? fıtılın adı paranox

ya sız böyle anlatırken benım içim kıyılıyor aglıyorum... ben nasıl dayanacagım bilmiyorum aşıya.. (((

Son düzenleme:
allah kahretsın böyle insanları.. daha bır gunluk bebegı merdıvene bırakıp kaçmişlar.. nasıl vıcdansızlık ya.... şimdi haberlerde izledim...

ben sağlık ocağına hiç gitmedim ondan yorum yapamıcam ama burda gidenler pek memnunmuş.ben doktorumuzdan memnunum zaten aşıyı da doktorumuz yapıyor sabırla:)

Propcum kocam aradı haftasonu büyük ihtimalle gelemiyomuş önümüzdeki hafta içi bir gün gelicek yani büyük ihtimal senle görüşcez çarşamba fln görüşürüz gibi görünüyor

ohh süper aso, bı cepa yaparız senle sefamız olsun...

bu arada bızım kayıtlı oldumuz saglık ocağı nişantaşı :)) çok sosyetiğiz amanınnnn

merhaba arkadaşlar,biz dayanamayıp anneme gittik dün,kocacım 1 gece bari uyusun dedim,Alya huy değiştirdi,gece 11de yatıp 4te kalkan bebek şimdi gece 4e kadar uyumuyo,ağlıyo mızıldıyo en sonunda sızıp kalıyo oofff napcamı şaşırıyorum,sanırımm gaz sancısından ağlıyo,sadece memede susuyo.Memelerim emilmekten mahvoldu,sabaha kadar mememde uyuyo uyanıyo,yoruldum valla artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…