2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim gecmis olsun kiyamam ben ona cok sükür atlattiniz darisi bizlere ben nasil dayanicam ogluma bilmiyorum bizim cocuk doktoruda zart diye sokuyor igneyi insallah kariyi bogmam
canim duruyada gecmis olsun yerim ben onu
ay kuzum göğsümde yatıyor şuan evlat bambaşka bişeymiş nasıl bir sevgiymiş böyle yarabbim
Allahım korusun hepsini..
oy oy nasil tatlidir simdi mis kokulu benimkide gögsümde yattimi cok seviyorum icime sokasim geliyor

bende bugün doktora gittim kontrol oldum rahim toparlanmis eski haline gelmis hersey güzel görünüyor dedi hemen korunma yöntemlerini anlatti ben hap yazdirdim alti aylik onu deniycem simdiye kadar hic korunmamistim nasil olur bilmiyorum birde hemen yumurtalarim olusmus dikkat et hamile kalabilirsin dedi doktorallahim isteyenlere versin

yarinda camide kuran okutuyorum birsürü isim var sabah erkenden kalkip birsürü hazirlik yapicam bayagi kalabalik olucaz coluk cokukla 70-80 kisi oluruz heralde insallah oglum cok huysuzlanmaz

aynı fikirdeyim canım bizim doktorda çok iyi sağolsun bayağı ilgili aşıyıda kendi yapıyor ve bilgilendiriyor daha ben soru sormadan

Allah kabul etsin canım ve nazarlardan korusun

propcuğum soruna ben cevap vereyim ağrı kesici ateş düşürücüler 4-6 saat ara ile veriliyor. benim tavsiyem ateşi olmasa bile 4 saat ara ile vermelisin
deneyimli bir anne olarak söylüyorum bunu test edilip onaylanmıştır..

hadi cnm gözün aydın..ben hapa güvenemem giibi geliyor ya zeyncim spiral taktırıcam kafam rahat olur en azından
amanınn bencede allah isteyene versin..bizimkilerede uzun ve hayırlı ömürler versin..

bu arada sanada kolay gelsin allah kabul etsin

demir bu saate kadar hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiç uyumadı, hiçççç... babasıyla ayaktayız sürekli ağlıyor. ilk defa salladık, dızımızde ayagımızda degıl de battanıyesıyle yanı, uykusuzluktan salak oldu iice huysuzlaştı. valla çıldırmak üzereyiz sürekli cığlık cığlıga aglıo

günaydın kızlar
dün akşam 5-6 arası o kadar çok bağırdı ki toprak, doğduğundan beri böyle ağlamamıştı :S öğlen saat 2-3 gibi tekrar ateşi çıkmaya başladı kontrol ediyodum. soydum badisiyle kaldı. sonra 5 de başladı ağlamaya. allahım kucağımda evi gezdiriyorum, zıplatıyorum, meme veriyorum, sallıyorum yokkkk :S:S çığlık çığlığa ağlıyor. babası uyuyodu gece işe gitcee için o da kalktı. ikimiz de kaldık böyle napıcaz diye. of sonra pedifen diye bi şurup var ağrı kesici ateş düşürücü onu verdim bir çay kaşığı sanırım aşı yerleri ağrıyodu ya da ateş rahatsız etti gerçi düşüktü ama :S içini çektiği bi anda da hemen meme verdim yorgunluktan sızdı yavrum of bir günle de bitmiyo yani bu aşı serüveni :S:S

akşam 6 da yattı az önce kalktı. şimdi koltukta gülücükler atıp spor yapıyo :) gece de güzel uyudu maşallah.. ben ise perişan haldeyim

Günaydınlarrr:81:

aşı olanlar sizin bebelerin ağrısı sızısı var ağlıyor benim bebenin derdi ne anlamadım :S
dün akşam öyle bir ağladı ki banyodan sonra dedim herhalde çocuğun kolunu bacağını kırdım tutarken töbe yarabbim 15 dk ağladı bu arada meme veriyorum 2 emiyor sonra yine feryat :S En sonunda sızdı kaldı
Ve az önce yine aynı şekilde katıla katıla ağladı bilemedim :26:

günaydınlar;
bijo prop sizlere geçmiş olsun şekerler benimde gözüüm korkmaya başladı aşı yüzünden
fınfık canım benim oğlumda geçen akşam öyle meğerse pişik olmuş birde bezden olmuş. Bezi 3 numara taktım poposunu da ılıksuyla yıkadım güzelce uyudu. Senin prenses sanırım gazdan ağladı kolik ağlamaları baya uzun sürüyor maalesef

ay canım çok üzüldüm ya neyi vat acaba belkide huysuzluktur sadece:S

propcum günaydın
elfpnrckr bu kim ya nurturia üyesi.tanıyo muyum seni dedim belki?çok şehir gezdim çok yerde yaşadım dedi:=

bijonun da dediği gibi dogdugumuz gunden berı en kotu gecemızı gecırdık bız de. ne yaptıysak susmadı, emmıyo, durmuyo, susmuyo, cıglık cıglıga feryat fıgan agladı butun gece. babasıyla ıkımız kaldık bız de oyle napcaz dıye. benı bı gulme krızı aldı gece sınırden, kocam da bana bı azar kaydı, gece gece bı de kavga ettık yanı. bı sefer battanıyede salladık o zmn 1.5 saat uyudu, snr bı de sbh ates rıskı kalmayınca artık gogsumun ustunde 1.5 saat uyuttum. toplam 3 saat uykuyla duruyoruz. babamız hala uyuyo, ben tabı yıne nobetteyım, demırın gıdım uykusu yok, su an sustu ama cok huzursuz tıpınden bellı.

bu arada verem aşısı yerıne hıcbbı skeılde su degmemesı gerekıo ya gece demır emerken sırılsıklam oldu bodysı de tulumu da cok korktum ısalla bısı olmaz, sag mememı vermıorum artık sadece solu emzırıp sagı sagıyorum.

Bijocum ve propcum çok geçmiş olsun hem bebişleriniz için hem geceniz için bu çocuklar bizi bizden alıyor küçük sıpalar:) benimkide gece 1,30du hala uyumamıştı yatırdım yanıma. ışıklar da kapalı deli gülücükler atıyor ben uykudan ölmüş haldeyim hanfendi gülücük saçıyor inatla yaşasın uyutmıcam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…