esın evet allah ızın verırse gıtcez haftaya. bgnu bı atlatsaydık sag salim
canim gecmis olsun kiyamam ben onageberdim yaa.. hem yorgunluktan hem de psikolojik baskıdan her yerim ağrıdı valla. Demir aşı olurken dayanamadım çıktım, o içerde ben dışarda hüngür hüngür ağladk. Babasının dediğine göre şiödiye kdrki hiçbi ağlayışına benzemiodu, resmen acı çekerek agladı dedı, onun da gozlerı dolmustu ben ıcerı gırdıgımdeallah belalarını versın bu nası bı memleket ya dunyanın hıcbı olkesınde el kadar bebeye aynı gun 3 aşı yapmıolar ..
canim duruyada gecmis olsun yerim ben onuevet cnm, aşımızı olduk geldik, kuzum azcık ağladı, şimdi emdi ve kucağımda uyuyakaldı, arada iç çekiyo cnm kuzum, aslında baya acıdı kesin, ben fena oldum valla görünce iğneyi nasıl batırdığını...
Geçmiş olsun cnm, şimdilik sizde atlattınız aşı stresini...
oy oy nasil tatlidir simdi mis kokulu benimkide gögsümde yattimi cok seviyorum icime sokasim geliyoray kuzum göğsümde yatıyor şuan evlat bambaşka bişeymiş nasıl bir sevgiymiş böyle yarabbim
Allahım korusun hepsini..
propcum geçmiş olsun canım..
sende atlattın hayırlusu olsun
evet verem aşısının iz yapması lazım
ama endişe etmeyin öyle bi sulanıor iltihaplanıyorr..kanıyor..zaten bunların olmasılazım..
asocum bende hep özele gittim eylüldede hepözle gittik orda yaptirdik..allaha şükür herhangi bir problem olmadi
ayrıca saglik ocaklari beni kasıyor yaa..
özle hastne olunca bebeklere daha narin davranıyolar yani bizim dr öyle
incitmeden kırmadan hallediyr işi
bende bugün doktora gittim kontrol oldum rahim toparlanmis eski haline gelmis hersey güzel görünüyor dedi hemen korunma yöntemlerini anlatti ben hap yazdirdim alti aylik onu deniycem simdiye kadar hic korunmamistim nasil olur bilmiyorum birde hemen yumurtalarim olusmus dikkat et hamile kalabilirsin dedi doktorallahim isteyenlere versin
yarinda camide kuran okutuyorum birsürü isim var sabah erkenden kalkip birsürü hazirlik yapicam bayagi kalabalik olucaz coluk cokukla 70-80 kisi oluruz heralde insallah oglum cok huysuzlanmaz
aynı fikirdeyim canım bizim doktorda çok iyi sağolsun bayağı ilgili aşıyıda kendi yapıyor ve bilgilendiriyor daha ben soru sormadan
Allah kabul etsin canım ve nazarlardan korusun
bende bugün doktora gittim kontrol oldum rahim toparlanmis eski haline gelmis hersey güzel görünüyor dedi hemen korunma yöntemlerini anlatti ben hap yazdirdim alti aylik onu deniycem simdiye kadar hic korunmamistim nasil olur bilmiyorum birde hemen yumurtalarim olusmus dikkat et hamile kalabilirsin dedi doktorallahim isteyenlere versin
yarinda camide kuran okutuyorum birsürü isim var sabah erkenden kalkip birsürü hazirlik yapicam bayagi kalabalik olucaz coluk cokukla 70-80 kisi oluruz heralde insallah oglum cok huysuzlanmaz
ay canım çok üzüldüm ya neyi vat acaba belkide huysuzluktur sadece:SGünaydınlarrr:81:
aşı olanlar sizin bebelerin ağrısı sızısı var ağlıyor benim bebenin derdi ne anlamadım :S
dün akşam öyle bir ağladı ki banyodan sonra dedim herhalde çocuğun kolunu bacağını kırdım tutarken töbe yarabbim 15 dk ağladı bu arada meme veriyorum 2 emiyor sonra yine feryat :S En sonunda sızdı kaldı
Ve az önce yine aynı şekilde katıla katıla ağladıbilemedim :26:
propcum günaydın
elfpnrckr bu kim ya nurturia üyesi.tanıyo muyum seni dedim belki?çok şehir gezdim çok yerde yaşadım dedi:=
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?