2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aslı gunaydın. senınkı 5-6 saat uyumadan mu duruo :) benimki toplam 5-6 saat uyuyo beeeee.. koca gun ıcınde sadece 5-6 saat. ben yakında huni takacam kafaya

kızlar sizden bişey rica etsem olur mu ya ben bi türlü tickerı yapamadım neden olmuyor anlamıyorum sizlerden biri yapıp bana mesaj atabilir mi bilgileri vereyim

Doğum tarihi: 17 Kasım
Adı: BUĞRA

aslı gunaydın. senınkı 5-6 saat uyumadan mu duruo :) benimki toplam 5-6 saat uyuyo beeeee.. koca gun ıcınde sadece 5-6 saat. ben yakında huni takacam kafaya

Yok anlatamadım aralıksız 6 saat kadar uyumuyor sonra 1 saat kadar uyuyor sonra yine o kadar uyumuyor. kahve içmeyide bıraktım acaba kahvedenmidir diye anlamadım gitti yani
benim kız emer uyurdu bu nasıl bişey çözemedim. erkek bünyesi dirençli heralde

Son düzenleme:
ya prop ve bijo çok korktum bu aşılardan şimdi. ben öyle ağlarsa ne yapacağımı şaşırırım.
feryat figan ağlamıyor benim oğlum çünkü. yaptırmasak mı

ya prop ve bijo çok korktum bu aşılardan şimdi. ben öyle ağlarsa ne yapacağımı şaşırırım.
feryat figan ağlamıyor benim oğlum çünkü. yaptırmasak mı

canım benim korkacak bişe yok mecbur yapılacak. aşıya götürmeden önce 1 kaşık ağrı kesici şurup ver ondan sonra 4-6 saat ara ile verirsin duruma göre ateşi olmasa bile ağrısı oluyor bebelerin

profılındekı temel bılgılerde cızelgeyazıo yanındakı kaleme tıklayıp oraya yapıstırıosun

oldu galiba en sonunda teşekkürler Burcu cuğum

bilgisayarın şarjı bitiyor ben şarjını takayım o sırada oğlanın bezini değiştireyim sonra grş. kızlar

valla demır sı dıye kdr hıc gormedıgımız bı tarzda agladı dun gece :))
aynen aynen.. demek aynı şeyler yaşanıyor. el ayak karışması, pes edip ağlamasını izlemek, eşlerin birbirine bakakalması, çaresizlik, ne yapsam ne etsem sorunsalı vs :S

of neyse geçirdik şükür inşallah bizden sonrakiler hafif geçirirler..

prop dikkat et bugün de yapabilir öyle.

cnm hala huysuz zaten uykusuzluktan bayılacak ama inlemekten uyuyamıyo

uff dünden beri yazdıklarınızı okudukça gerim gerim gerildim yahuuu(
aşı anı, aşı gecesi..başka şey düşünemez oldum walla..propcum özellikle senin hüngür hüngür ağlaman çok etkiledi sanırım ben metin olmaya çalışırım hep, daha üç haftalıkken falan Buğranın kasığında iltihaplı bişi olmuştu,onu neşterle kesip iltihabı akıttılar..o zaman bile ağlamadım ama aşıda ağlıycam galiba

hadi oğlum uykuya dal da annen kahvaltı yapsın..öldüm açlıktan...tabi keyfi yerinde dizimde tıngır mıngır sallanıyo:))

ne dalgası kız ben takıyorum fosforlu yeşil de ondan dedim:))))
şapşal

ya benim iğne fobim var, ben kendime iğne batarken ağlıyorum bu yaşımda oğluma hiç dayanamadım. bi de o surat ifadesi var kuzumun (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…