Günaydın aslı naber
aslı gunaydın. senınkı 5-6 saat uyumadan mu duruo :) benimki toplam 5-6 saat uyuyo beeeee.. koca gun ıcınde sadece 5-6 saat. ben yakında huni takacam kafaya
kızlar sizden bişey rica etsem olur mu ya ben bi türlü tickerı yapamadım neden olmuyor anlamıyorum sizlerden biri yapıp bana mesaj atabilir mi bilgileri vereyim
Doğum tarihi: 17 Kasım
Adı: BUĞRA
ya prop ve bijo çok korktum bu aşılardan şimdi. ben öyle ağlarsa ne yapacağımı şaşırırım.
feryat figan ağlamıyor benim oğlum çünkü. yaptırmasak mı
burcucuğum çok teşekkür ederim ama yine aynı hatayı veriyor ya
Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun.
gene bu çıktı kontrol panelinde profil den yapılmıyor mu
ya prop ve bijo çok korktum bu aşılardan şimdi. ben öyle ağlarsa ne yapacağımı şaşırırım.
feryat figan ağlamıyor benim oğlum çünkü. yaptırmasak mı
profılındekı temel bılgılerde cızelgeyazıo yanındakı kaleme tıklayıp oraya yapıstırıosun
aynen aynen.. demek aynı şeyler yaşanıyor. el ayak karışması, pes edip ağlamasını izlemek, eşlerin birbirine bakakalması, çaresizlik, ne yapsam ne etsem sorunsalı vs :Svalla demır sı dıye kdr hıc gormedıgımız bı tarzda agladı dun gece :))
aynen aynen.. demek aynı şeyler yaşanıyor. el ayak karışması, pes edip ağlamasını izlemek, eşlerin birbirine bakakalması, çaresizlik, ne yapsam ne etsem sorunsalı vs :S
of neyse geçirdik şükür inşallah bizden sonrakiler hafif geçirirler..
prop dikkat et bugün de yapabilir öyle.
Sana çingene pembesi huni alayım mıaslı gunaydın. senınkı 5-6 saat uyumadan mu duruo :) benimki toplam 5-6 saat uyuyo beeeee.. koca gun ıcınde sadece 5-6 saat. ben yakında huni takacam kafaya
Sana çingene pembesi huni alayım mı
ne dalgası kız ben takıyorum fosforlu yeşil de ondan dedim:))))seni de görcez bakalım, geç şimdi dalganı(
şapşalne dalgası kız ben takıyorum fosforlu yeşil de ondan dedim:))))
uff dünden beri yazdıklarınızı okudukça gerim gerim gerildim yahuuu(
aşı anı, aşı gecesi..başka şey düşünemez oldum walla..propcum özellikle senin hüngür hüngür ağlaman çok etkiledi sanırımben metin olmaya çalışırım hep, daha üç haftalıkken falan Buğranın kasığında iltihaplı bişi olmuştu,onu neşterle kesip iltihabı akıttılar..o zaman bile ağlamadım ama aşıda ağlıycam galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?