2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
regli olcakmışım gibi belim de bir gariplik var inşallah olmam ya:S alıştım olmamaya ne güzel

şapşal

ya benim iğne fobim var, ben kendime iğne batarken ağlıyorum bu yaşımda oğluma hiç dayanamadım. bi de o surat ifadesi var kuzumun (

anlıyorum((( canım bi de bişe sorcam Demiri ana kucağına nasıl alıştırdın? bizimki sadece kucağımızda gezmek istiyo ööle etrafa bakcak bi o tarafa bi bu tarafa:)) ana kucağına alışsın kendi kendine dursun çok istiyorum ama en fazla iki üç dk duruyo

özel bi çabam olmadı ki, koydum durdu :) ama 10 günlükten beri duruyo orda, ılk zamanlar 10 dk fln anca dayanıodu, sımdı 2 saat bıle oturuo keyfı yerınde olursa tabı. ben belı agrımasın dıye alıorum yoksa daha da durabılır. belkı sız bastan hıc koymadınız da sonradan koymaya calısıosanız..

evet aynen ööle..hep kucağa aldık hep kucak hep kucak..ben evimde olmadığım için aylardır,hani başka işim gücüm de yok 24 saat tek işim Buğra aman şurda dursun azıcık demedim hiç..bir de oğlum öyle huysuzdu ki yani kucakta bile sakinleşmiyodu çoğu zaman..yeni yeni, dediğin gibi gazı mazı olmazsa keyifleniyo yavrum..
alıştırmam lazım kucakta olmuyo yaa hem gittikçe ağırlaşıyo taşıması ayrı dert olur...

selam kızlar
dduru dün akşam feci huysuzdu sanırım aşının ekisi devam ediyordu ateşi yoktu ama mızık mızık kim dokundıysa bas bas bağırdı hep katıla katıla ağladı sanırım aşının etkisi 2 gün devam ediyor bakalım bugün 3. gün nolucak

bi geçmişe bakıyım

of semaaaa.. bıjo da aynı seyı soyledı. ben bı gun daha uykusuzluga dayanamıcam artık yaaaa. ıkı gundur toplam 3-4 saat uyudum heralde.. pöfffffffffffff

prop bijo geçmiş olsun bacılar

prop valla duru gündüz harikaydı ama ne olduysa akşam oldu bide başım kalabalıktı annem kaynanam ablam her telden bi ses yok buçocuk nazlı yok kulağı ağrıyo yok sen alıştırdın bçyle hiçkimseye anlatamadım aşıdan olduğunu neyse inşallah bugün iyi geçer ama akşam tekrar calpol vermediğime pişman oldum belliki ağrısı vardı eziyet ettim bebeme ama bugün yine öle olursa hiç acımam dayarım calpolü

bizimki bir oncekı gece de uyumamıstı ıkı gundur gece gunduz huysuz işte, bı uyusa kendıne gelcek de ınat etti anası hariç eşek sıpası...

Kızlar selam, dünden beri karın ağrısı,ishal ateş başağrısı bulantı durumlarındayım ve daha yenı kahvaltı yaptım.dün akşam 6-7 adet kestane yedım onlaydım.sütümü hep sağdım ve döktüm amaan bebeye geçer hastalığım diye.sabah emzirmeye başladım yeniden.içim gitti sütleri dökerken ama süt bozuk gibiydi biberona koyuyorum 10 dk sonra aşağı kısıma su çöküyor ama siyahımsı gibiydi zehirler diye vermedim döktüm 300 -400 cc gitmiştir eviyeye. şunu farkettim ki aç olunca süt daha bir çook oluyor sabaha kadar değiştirdiğim gögüs pedinin haddi hesabı yok o kadar çok süt geliyoorki :)

bişey soracağım bebişte ateş vardı akşam ,öksürüp ,hapşırıp duruyordu yarım kaşık calpol verdik.calpol u ateşli durumlarda vermekte sakınca yoktuur demi ? reçetesinde aşılarda verin yazıyorduda.

biz hero baby 1 numaralı mamaya geçtiğimizden beri bebede kabızlık var .sizler hangi mamaları kullanıyorsunuz ve kabızlık oluyor mu.

diyorlarki , bebek süt ve mamayı beraber alırsa kabızlık olur bu doğru mu? mamayı kesen annelerimiz var onların bebeklerinde de kabızlık oluyor mu? aklıma çok takılıyor bu durum.sabunsuz kakasını yapamıyoor sıpam

çok geçmiş olsun..ben de bi 10gün öncesine kadar arada mama veriyodum...aptamil pre ve comformil..evet çoğunlukla mama verdiğim gün kaka konusu sıkıntılı oluyodu ve kesinlikle çooook daha fazla gazımız oluyodu..
maşallah o kadar da sütünüz varmış neden mama veriyosunuz ki yavrucağıza yaa..ben daha bi kere bile göğüs pedi kullanmadım hepsi açılmamış kutularda duruyo.hiç akmıyo bile yani..ama yine de idare etmeye çalışıyos..
mama düşmanı oldum ben bugünlerde:))) Allah muhtaç etmesin...ama "sadece anne sütü" vermek gerçekten çok önemliymiş..
bi de sabun işi nasıl?sabun mu sürüyosunuz popoya? ay kıyamam

aaa ne güzel..bi Buğra daha varmış...
Buğralar yaramaz oluyo demişti bi arkadaşım..ne kadar haklı olduğunu görüyorum..sizinki nasıl?

benimkide huysuz canım ismi ile ne kadar alakalı bilmiyorum ama laftan anlamaya başlasın adam edicem ben onu Allah'ın izni ile. Bide benimkinin göbeğinde kanama vardı 17 günlük olana kadar 5.gün göbeği düşmüştü sonra kan durmamıştı o yüzden ağlamaması gerekiyordu en ufak bişeyde kucağımıza aldık şimdi uğraştırıyor bizi malesef. Ama biliyorum ki bugünler geçecek ve herşey yoluna girecek. Sen de bu şekilde telkin et kendi kendini

Geçmiş olsun canım sadece ateş ise ver ama öksürürken hırıltı filan varsa dikkat et doktora göster bence

ay canım çok üzüldüm ya neyi vat acaba belkide huysuzluktur sadece:S

barays ne gaz değildi o kesin çünkü gaz ağlamsını biliyorum. Pişikten ben çok çektim 20 gün sürdü dr 3 krem verdi karıştırıp sürdüm de öyle geçti.

Aso o ağlamaların ardından hemen uyudu huy mu değşitiriyorlar anlamadım :S

öyle anlar oluyoor ki , özellikle banyodan sonra ve kakasını yaptıktan sonra HEMEN hazır olmalı yiyeceği yooksa ortalık feryat figan.Memeyi tutturmaya çalışıyorum ama süt boğazına kaçınca iyice ağlıyor deliriyor.O nedenle mama vermek zorunda kalıyorum toplasan gün içinde verdigim mama 100 cc yı geçmez.doktora sordum çok vermiyormuşsun dedi.dün ilk defa mama ile beslemek durumunda kaldım aman benden hastalık geçer diye.verdigim ögünlerde de 2 ölçekten fazla vermedim zaten.sabun olayıda şu, ben uyarmazsam popoyu onun yapacagı yok 2 gün içinde bekletiyor.minnacık sabun parçası sokuyorum 1 dk geçmiyor bütün kaka çıkıyor :)

kıyamam yaa geçmiş olsun..bizimkinin ağlaması o kadar çok ki derece derece ilerliyo artık alıştım ilk zamanlardaki gibi elim ayağıma dolaşmıyo..evet biz de aman ağlamasın diye hep kucağa aldık şimdi de inmiyo:) meme istiyo diyelim ki yatırdım kucağıma o an hemen ağzında olmalı..bi iki dk oyalanınca ciyak ciyak bağırıyo ve daha ağzını bile açmıyo beyefendi..çok yaramaz çoook.. amin inşallah..en kötü ihtimal 1 yaşına kadar bööle olcak diyorum kendimi alıştırıyorum

temizlik yapıyorum bugün kurabiyemin izin verdiği sürece bi yandan da kargo bekliyoum dün kanguru siparişi verdim gelsin istinye parka gidecem bugün kesin acayip bunaldım ruhum sıkıldı :S

off bizimki de çok sinirli ve sabırsız..bi de bilmişlik yapmak istemem ama bizimkinin de özellikle gece çok boğazına kaçıyodu hızlı çektiği için ama inan zamanla öğreniyo kendi kendine..şimdi daha çok çay kalıyo..akşamları gece çayı ve rezene karıştırıp veriyorum biberonla 50ml..onu içene kadar iki üç kere boğulma tehlikesi geçiriyo resmen..
katı sabun mu yani ne kadar koyuyosun mercimek kadar falan mı? aklımda bulunsun:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…