2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
zeynepcim size de geçmiş olsun.. kotu hatıralarınızı hatırlamayın şimdi yanımızda meleklerımız allah bize bağışlasın
sagol canim
cok gecmis olsun canim duruya
masallah canim bebegine
zeyncim Allah korumuş yavrunu canım ya.
hic sorma canim allah kimsenin basina vermesin cok zor birsey biranda kavusup sevinirken biranda kaybedecek korkusu
guyya nası gırersen bı yıl oyle gecermış, bız gecen sene parısteydık de noldu butun seneyı hamıle gecırdım :)
allah iyiligini versin emi
hadi gözünüz aydin
sagol tatlim
pöf köydeyim sanki anasını satayım:s elektirkler gitti:S sıpamla kaldık öle dımdızlak mum ışığında:s neyseki şimdi geldi

ben 15 senedir almanyada yasiyorum daha birkere bile elektrik kesildigini görmedim bizim türkiyemiz nezaman düzene girecek

iyi akşamlar kızlar Allahın izni ile aşı olayını atlattık dün olmuştuk bu saatten sonrada ateş yapmaz sanırım. ben dün sabah aşı yaptırdıktan sonra şurup verdim bide 6 saat sonra allaha şükür ateş falan yapmadı.. biraz huysuzluğu oldu tabi sonuçta banada batırsalar 3 iğne bende huzursuz olurum.. Nalancım geçmiş olsun canım seni çok iyi anlıyorum Allah hiçbirimize yaşatmasın.. bende odasını ayırmayı düşünüyordum ama gecen hafta çok kusunca vazgeçtim. Bir süre daha bizim odada kalıcak ama düzenini de oturtmak istiyorum.. herkes dizi keyfi yapıyor sanırım hadi size iyi seyirler

zeynepcim bu arada ben geçmişi okumadım ne oldu??? bebişin ii di mi?herkes geçmiş olsun yazmış sana inşallah kötü bişi yoktur

bu arada kızlar 2 gün önce kraft kanguru aldım eve geldim oğlum sıkıldı içinde etrafı çok az görebvişliodu baş desteğini koymasam bile çok içerde kalıodu pierre cardinle deiştirdim o da mmübarek çocuğa badi gibi oldu kıyafetinden daha çok sardı vücudunu:Ssıkıldı ağladı içindeyken,en sonunda bundan da vazgeçtim yarın bunu da geri vercem yerine oğluşuma ciciler alcam,anladımki benim oğlan kanguru çocuğu deil:Sofff off hevesim vardı ama o öle çığrınınca sıkılınca hepsi kırıldı(
zaten 6 kilo olmuş tosun kanguru alsam 9 kiloya kadar anca taşıyabilcem off of

Nalaancım çok geçmiş olsun,Allah bir daha yaşatmasın.O anki halini gözümün önüne getirmek bile istemıyoorum.Allah sana bağışlamış yavrunu.

ayy nalan çok geçmiş olsun kıyamam bebişe(

nalancim çok geçmiş olsun.Rabbim korusun bebeklerimizi..
çok korkuyorum bende yanımda olduğu halde beşiği..

allah korumuş canım çok geçmiş olsun heralde tükürüğü kaçtı yada kusamadı ondan oldu

Çok teşekkür ederim kızlar, hakkaten Allah korudu kuzumu, Allah hepimizin bebelerini korusun...

zeyn nalanı geçmişsin alıntı konusunda

Sefan olsun cnm tadını çıkart valla benim için de dinlen, çok sevindim senin adına, kendi adıma da çok üzüldüm maalesef, neyse, herkes kendi kaderini yaşar yarim, diye bi şarkı vardı o benim durumuma cuk oturdu şu an...

Oy maşallah durucuğa cnm ii beslenmiş bak endişelenmene gerek yok, benim dr. da hep sırtüstü yatır diyo...yastıkla ilgili bi şi sölemedi benimki...

netten sipariş vereyim diyorum..hangü marka ve hangi çeşidi tavsiye edersiniz ???

ben braun kulaktan ölçer almıştım hamileyken, geçen gün aşıdan sonra kızımın ateşini ölçerken bebeklere göre olmadığını annadım, çok kullanışsızmış, kızımın kulağına sokana kadar canımız çıktı, güya rahatsız etmeden ölçecektik, baktım böle olmayacak dün weewell in alından ölçerini sipariş ettim, kuzum için onu kullancam bundan sonra, diğerini de biz kullanırız, popodan ölçen de var ama onu hiç kullanmadım şimdiye kadar, ecza dolabında süs duruyo...

aman diyim o zaman bu sene pariste falan olmayın :))
evet ben biliyorum bunu malt içeceği de içebilirsin bira sevmiyorsan ben severim mesela miller olsa iyi gider şimdi :))

bende miller sevim hemide çok sevim...
Yarın akşam bende bi bardak şarap içicem, ben bunu fazlasıyla hakkettim...

Eski bi sigara tiryakisi olarak hamileliğimde ve doğumdan sonra bi tane bile sigara içmedim, ömrüm boyunca kendim için yapmadığım fedakarlığı bebem için yaptım ve tam 22 sene sonra sigarayı bıraktım...İlerde tekrar içermiyim bilmiyorum ama şu an hayatta içmem, içende bebeme dokunamaz, bu konuda hiç taviz vermem...

Onun için yarın akşam sigara değil ama bi kadeh şarap içerim...

Çok geçmiş olsun zeynep, neden böle yapıyo acaba bi ağrısı felan mı var, dr.u arayıp sordun mu?

Ya Fınfık la Prop kızacak bana şimdi yine bu kadar çok alıntı yaptım diye ama napim fırsat bulunca hemen alıntı yapıp yanıtlıyom, öle tek tek cevap verecek zamanım olmuyo valla kızlar...

Entschuldigung...

Topicte yalnız başınayım yine, bütün sayfaları dolduracak kadar yazı yazasım var ama halim yok, uykum var ama uyuyamıyorum, sürekli kızımı dinliyorum sanırım fabrika ayarlarına dönmem biraz zaman alacak...

Yarın temizlik var, öööffff nefret ediyorum ayağımın altında bi yabancının dolaşmasından ama napim evimi pok götürüyo, birisinin mecbur yapması lazım bu işleri, kocamda erken çıkacakmış büyük ihtimalle, kadına söle işini çabuk bitirsin ben erken gelebilirim dedi...

Neyse hiç olmazsa evim yeni yıla temiz girecek her zamanki gibi, bende vaktim olursa şöle bi güzel hazırlanim yarın, malum nasıl girersek öle geçermiş ya yeni yıl...

Fınfık geçmiş olsun bu arada cnm demek kızımın adaşının suratı kurudu, kıyamam ben ona ya, inş. krem iyi gelirde bir an önce düzelir kuzucuk...

Zeynep toprak nasıl oldu merak ettim, umarım şimdi daha iyidir cnm...

Prop demir nasıl oldu sakinledi mi biraz?

Sema cnm senin kuzun ne alemde, umarım bu geceyi hepiniz rahat geçirirsiniz...

Yarın akşam için tavuk ızgara yapcem, patates salatası, erişte ve kabak yemeği var zaten,bi kaç bi şi daha aklımda var ama kızım rahat bırakır mı bilemiyorum, eğer bırakırsa hepsini yapıcam inş...

Eşimde gelirken mado dan tatlı getirecek, eh daha ne olsun ki, bundan iyisi can sağlığı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…