sagol canimzeynepcim size de geçmiş olsun.. kotu hatıralarınızı hatırlamayın şimdi yanımızda meleklerımız allah bize bağışlasın
cok gecmis olsun canim duruyaBiz geldik
bebemin yüzünün o hale gelmesine dr bile şaşırdı :S
kıyafetler, deterjanlar, yediğim, içtiğim herşeyden kaynaklanabilir dedi :S bi krem verdi kullanacaz bakalım pööff..
Hastanede bebemi sevmeyen kalmadı gelen geçen sevdi dr beklerken.
Sonra bir 45 dk da dr teyzesi sevdi. Hastaneden çıktık markete uğradım marketten çıktığımdan bebemin gözünün altı kanıyor çizmiş tırnağıyla nazar değdi kuzucuğuma bi tane karı maşallah bile demedi ay ay diye sevdi pis
Dr bile sevdi sevdi sonra okudu üflediKızlar valla nazar acayip bişey çok okuyun bebelerinizi benim bir arkadaşım var acayip nazarı değer ve kendiside söyler bunu herzaman 3 gün önce geldi sevdi çocuğumu o günden beri vallahi ağlama şekli değişti resmen nefesi kesilene kadar ağlıyor
Bugün dr a özellikle söyledim muayene etti baktı gayet sağlıklı hiç bir problemi yok ama çok mutsuz huzursuz duruyor dedi.
Bu arada rotavirüs aşısını yaptırmıyoruz doktorumuz gerek görmedi..
masallah canim bebegineselam kızlar
dün bi doktor maceramızıda atlattık çok şükür duru 1 ayda 900 gr almış 4900 olmuş boyuda 60 cm dr doğduğundan beri kilo alımı çok iyi dedi sütün yetiyor günde 1 kere 60 cc mama vermen bişey ifade etmez verme illa vericem diyosan kaşıkla ver dedisırtüstü yatır hiç yan yatırma dedi anlamadım iyide boğazına tükürük kaçıyor kusmaya çalışıyor gece tehlikeli değilmi ya
bide artık kafasını yukarda yatır altına yastık koy yada yatağını yükselt dedi
üff ne çok dedi demişim
hic sorma canim allah kimsenin basina vermesin cok zor birsey biranda kavusup sevinirken biranda kaybedecek korkusuzeyncim Allah korumuş yavrunu canım ya.
allah iyiligini versin emiguyya nası gırersen bı yıl oyle gecermış, bız gecen sene parısteydık de noldu butun seneyı hamıle gecırdım :)
hadi gözünüz aydinbız 40ımızı uçurduk . nihayet 40ımızda çıktı çok şüküüürrrrrr
parise gitmedik daha. pööffffff
kanamam gelıyor . bide popom acıyor basur dediler bilmiyorum bide o derdim başladı((((((( 14:
sagol tatlimmerhaba güzel anneler...
nalancım çok çok geçmiş olsun..seni en iyi ben anlayabilirim herhalde..
bizde 2-3 hafta önce nefessiz kalıp acile gitmiştik..o dakikalar nasıl geçti anlatamam, 5 dk lık yol 5 saat gibi gelmişti..oofff allahım kimsenin bebeğine böyle acılar yaşatmasın..çok diikkat etmemiz lazım..
zeynepcim sana da çok geçmiş olsun canım..umarım bir daha böyle şeyler yaşamazsınız..
propcumm size de çok geçmiş olsun canım..demir bebek neyse ki atlattı artık şu lanet olası aşıyı, bundan sonra geçer artık huzursuzluğu...
geçen yıl ne güzel dışarda kutlamıştık yılbaşını, bizim buraya hüsnü şenlendirici gelmişti onu dinlemeye gitmiştik, ahh ne güzel günlerdi..
bu sene mısır patlatarak gireriz herhalde..annemde şuan bizde, pariste zor yani:))
neyse napalım bizde daha sonra amerikayı yeniden keşfederiz:))))
pöf köydeyim sanki anasını satayım:s elektirkler gitti:S sıpamla kaldık öle dımdızlak mum ışığında:s neyseki şimdi geldi
ben 15 senedir almanyada yasiyorum daha birkere bile elektrik kesildigini görmedim bizim türkiyemiz nezaman düzene girecek