2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl ama coşmuşum yine dimi, salak saçma yazıp durdum yine, aman ne bilim burayı boş görünce dayanamıyorum yazıyorum her seferinde, delimiyim neyim ya...

Sezenim canım arkadaşım benim, her konuda bana yardımcı olduğun için beni hep arayıp sorduğun için çok teşekkür ederim tatlım, gerçekten çok çok çok datlusun sen, seni sevim valla kız, işte insanın memleketlisin olunca kan çekiyor demek...

Hakkını verdim boş topiğin valla, bende yatim artık, şimdi ben yatarım benimki ayaklanır, neyse onun canı sağolsun napalım, hepinize ii geceler tatlı rüyalar...

masalım burada 1 aylık maşallah teyzeleri
masallah canim kizina cok tatli

zeynepcim bu arada ben geçmişi okumadım ne oldu??? bebişin ii di mi?herkes geçmiş olsun yazmış sana inşallah kötü bişi yoktur

canim o simdi olmadi oglum iki günlükken rahatsizlanmisti burda daha yeni bahsettimde o yüzden arkadaslar gecmis olsun dediler

selam kızlar
nalancığım çok geçmiş olsun ben sürekli yan yatırma yastığı kullanıyorum bebefon sürekli açık buna rağmen en fazla 15 dakikada bir yanına gidip bakıyorum eşim ailem halime gülüyor sen delimisin falan diyor ama ne yapım her an dikkatli olmamız lazım Allah korusun bütün yavrularımızı en çokta uykum gelince korkuyorum ( çocuklarımız hayırlısıyla kendini koruyacak kadar büyüseler kafamız daha rahat olurdu çok abarttım çoook sesini duyamam diye eşim yoksa süpürge açmıyorum adımı piskopat taktılar

Zeynep toprak nasıl oldu merak ettim, umarım şimdi daha iyidir cnm...
canım çok tşk ederim.. gelip buraya yazdım ya uyudu diye saat 17.30 falandı. o saatten bu saate uyudu sadece emmeye kalktı.. işte ne hikmetse akşamüstü 1 saat ağlama peydah oldu bizde :S

Günaydın millet..
Ölüyoruum uykusuluktan başım çatlıyor dün gece 3 den sonra bebem ıkınmaktan uyumadı bende tabi :S sonra kıyameti kopardı zorla sakinleştirdik babasıyla emzirdim yattı tekrar ıkınmalar başladı kalktım inat edip 3 gündür vermediğim gaz ilacını verdim sabah 7 de yine kıyamet koptu aldım kucağımda pırtlattı bir kaç defa uyudu kaldı göğsümde 1 saat uayndı emdi şimdi etrafına gülücükler saçıyor..

günaydın herkese...
son zamanlarda gece uykumuz arttı ben de uyuyabiliyorum artık. gece 12-1-2 civarı uyumuş oluyor odasında yatağında. sabah 7 gibi uyanıyor tabi arada kalkkıp emziriyorum gece 1 kere. sanırım benim içtiğim milupa rezenenin faydası oldu gaz sancısı da azaldı kendi kendi çıkarıyor çoğu zaman. inşallah böyle gider.
p.tesi aşılarımız var kolay atlatırız inşallah...

bu arada pazar günü malum mevlüt için evdeki hummalı temizlik bugünde devam ediyor :)) bugün her bi işimi bitirmem lazım yarın için forum planlarım var :))
dün akşam profilo kanz a gittim kıç kadar yer bi pok da yoktu kızıma elbise almam lazım bulamadım bi türlü:84:

sizde de oluyor mu bilmiyorum ama akşamustü sütüm iyice tükeniyor emince sinirleniyor tabi. ben mama hazırlayana kadar gözün yaşlar aka aka ağlıyor açlıktan. keşke sütüm aksa taşsa...

Nalancım geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durum. bizde de kaç defa oldu malesef hem de kucağımdayken. genizleri doluyor bazen nasıl yutkunup rahatlayacaklarını bilmedikleri için tıkanıyorlar. bizim bir de mama yedikten sonra burundan kusma olayımız oldu kaç defa o yüzden aspiratörü yanımdan ayırmıyorum

teşekkür ederim cnm, bende hep dikkat ediyorum ama işte biz dikkate etsek de olacağı varsa oluyo bazı şeyler, tükürüğünün boğazına kaçacağı varmış demek, aman Allah beterinden sakınsın hepimizin yavrusunu...

canım çok tşk ederim.. gelip buraya yazdım ya uyudu diye saat 17.30 falandı. o saatten bu saate uyudu sadece emmeye kalktı.. işte ne hikmetse akşamüstü 1 saat ağlama peydah oldu bizde :S

onu okudum tatlım, sonradan naptınız onu merak ettim onun için şeyettidim...

Allah yardımcın olsun fınfık, karnına bol bol masaj yap cnm he bi de altı açıkken ayalarından tut kafasına kadar uzat 5-10 kere o zamanda pırtlıyolar...

linden önce uykusuna maşallah de nazar deger ayrıca aksamları benım de azalıo ama ısrarla emzırdıkce sut grelıo 1 saatın sonunda :)

linden önce uykusuna maşallah de nazar deger ayrıca aksamları benım de azalıo ama ısrarla emzırdıkce sut grelıo 1 saatın sonunda :)

haklısın canım 41kere maşallah
malesef ısrarla emmiyor istediği gibi gelmeyince çığlığı basıyor ve tek ayağıyla tepiniyor sonra yaşıyla ağlıyor

haklısın canım 41kere maşallah
malesef ısrarla emmiyor istediği gibi gelmeyince çığlığı basıyor ve tek ayağıyla tepiniyor sonra yaşıyla ağlıyor

o daa duzene gırer ısalla ama sut gelmese de az da olsa emzırmelısın o saatte yoksa tumden bıter hiç gelmez o saatte. ben hep ısrarla emzırdım bıtınce snr da mama yaptım verdım kı sut uretımı uyarılsın.

ya valla uyuyan butun bebeklere masallah demır 5den 6.30 a kdr melettı benı uyumadı en sonunda ehhh dedım koydum anakucagına aldım ustume bı battanıye salona yattım uyudum :) uyndıgımda uyuyodu artık kacta uyuduysa

Çok saol cnm, aman Allah hepimizin yavrularını korusun valla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…