masallah canim kizina cok tatlimasalım burada 1 aylık maşallah teyzeleri
tuuuu tuuu tuuu
zeynepcim bu arada ben geçmişi okumadım ne oldu??? bebişin ii di mi?herkes geçmiş olsun yazmış sana inşallah kötü bişi yoktur
canım çok tşk ederim.. gelip buraya yazdım ya uyudu diye saat 17.30 falandı. o saatten bu saate uyudu sadece emmeye kalktı.. işte ne hikmetse akşamüstü 1 saat ağlama peydah oldu bizde :SZeynep toprak nasıl oldu merak ettim, umarım şimdi daha iyidir cnm...
günaydın fınfıkkk
günaaydın yavrim demir nasıl sakin mi
evet evet gayet iyi birazdna emzirmeye başlamazsam önlüğünü yicek ama garip sesler çıkartıyo
selam kızlar
nalancığım çok geçmiş olsun ben sürekli yan yatırma yastığı kullanıyorum bebefon sürekli açık buna rağmen en fazla 15 dakikada bir yanına gidip bakıyorum eşim ailem halime gülüyor sen delimisin falan diyor ama ne yapım her an dikkatli olmamız lazım Allah korusun bütün yavrularımızı en çokta uykum gelince korkuyorum( çocuklarımız hayırlısıyla kendini koruyacak kadar büyüseler kafamız daha rahat olurdu çok abarttım çoook sesini duyamam diye eşim yoksa süpürge açmıyorum adımı piskopat taktılar
canım çok tşk ederim.. gelip buraya yazdım ya uyudu diye saat 17.30 falandı. o saatten bu saate uyudu sadece emmeye kalktı.. işte ne hikmetse akşamüstü 1 saat ağlama peydah oldu bizde :S
Günaydın millet..
Ölüyoruum uykusuluktan başım çatlıyor dün gece 3 den sonra bebem ıkınmaktan uyumadı bende tabi :S sonra kıyameti kopardı zorla sakinleştirdik babasıyla emzirdim yattı tekrar ıkınmalar başladı kalktım inat edip 3 gündür vermediğim gaz ilacını verdim sabah 7 de yine kıyamet koptu aldım kucağımda pırtlattı bir kaç defa uyudu kaldı göğsümde 1 saat uayndı emdi şimdi etrafına gülücükler saçıyor..
linden önce uykusuna maşallah de nazar degerayrıca aksamları benım de azalıo ama ısrarla emzırdıkce sut grelıo 1 saatın sonunda :)
haklısın canım 41kere maşallah
malesef ısrarla emmiyor istediği gibi gelmeyince çığlığı basıyor ve tek ayağıyla tepiniyor sonra yaşıyla ağlıyor
Nalancım geçmiş olsun inşallah bir daha yaşamazsın böyle bir durum. bizde de kaç defa oldu malesef hem de kucağımdayken. genizleri doluyor bazen nasıl yutkunup rahatlayacaklarını bilmedikleri için tıkanıyorlar. bizim bir de mama yedikten sonra burundan kusma olayımız oldu kaç defa o yüzden aspiratörü yanımdan ayırmıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?