Günaydın kızlar,
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum.Umarım bu yılı sıkıntısız dertsiz tasasız atlatırız.Kocalarımızın işleri açılsın,yavrularımız sağlıklı olsun evlerimiz huzurla dolsun bereketli olsun.Kocalarımızla aşkımıza aşk katılsın.GÖZÜ OLANIN GÖZLERİ ÇIKSIN.
AMİN:82:
MUTLU SENELEEEEEEERRR:))))))))))))))))))))
amin ki ne amin.bu sene güzel geçsn valla:))sen de inş hemondan da kurtulursun:)aminn asocum aminn ne güzel dilekler bunlar:)))
amin canım benim aminGünaydın kızlar,
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum.Umarım bu yılı sıkıntısız dertsiz tasasız atlatırız.Kocalarımızın işleri açılsın,yavrularımız sağlıklı olsun evlerimiz huzurla dolsun bereketli olsun.Kocalarımızla aşkımıza aşk katılsın.GÖZÜ OLANIN GÖZLERİ ÇIKSIN.
AMİN:82:
MUTLU SENELEEEEEEERRR:))))))))))))))))))))
amin canım benim amin
ama benim senem pok gibi geçcek bu gidişle ya daha kimseler regl olmadı ben 2.yi oluyorum kasıklarım karnım:S
o daa duzene gırer ısalla ama sut gelmese de az da olsa emzırmelısın o saatte yoksa tumden bıter hiç gelmez o saatte. ben hep ısrarla emzırdım bıtınce snr da mama yaptım verdım kı sut uretımı uyarılsın.
ya valla uyuyan butun bebeklere masallahdemır 5den 6.30 a kdr melettı benı uyumadı en sonunda ehhh dedım koydum anakucagına aldım ustume bı battanıye salona yattım uyudum :) uyndıgımda uyuyodu artık kacta uyuduysa
günaydın herkese...
son zamanlarda gece uykumuz arttı ben de uyuyabiliyorum artık. gece 12-1-2 civarı uyumuş oluyor odasında yatağında. sabah 7 gibi uyanıyor tabi arada kalkkıp emziriyorum gece 1 kere. sanırım benim içtiğim milupa rezenenin faydası oldu gaz sancısı da azaldı kendi kendi çıkarıyor çoğu zaman. inşallah böyle gider.
p.tesi aşılarımız var kolay atlatırız inşallah...
selaammmm
bugun bızede kardeşim gelicek nişanlısıyla.
menümde ;
mercimek çorbası - köfte - patates - pilav
sarma - sigara böreği - patlıcan salatası - havuç salatası - rus salatası
meyve - çerez ..
pastaa ( kardeşim getircek nerden alacaklr bilmiyorum herkes nerden aldığını yazıyor ya)
biraz yaptım bişiler kzıım uyusa devaammm
kızım inşallah uyur bızde okey tombala oynarız rahatça :86::79:
Merhaba herkese,uykusuzumonun dışında iyiyim ama bebişim uyanık olduğunda sürekli alayıp mızıldıyo,gece 4te uyudu sabah 9da kalktı,biraz önce zorla uyutabildim mızıldanmalar arasında ve şimdi mıkırdanmaya başladı bile.Canım yavrum ya,şöle bi derin derin huzurlu uyuyabilse,kalktığında sancılar ve hıçkırık rahat bıraksa...
Ay ne güzel kendi kendinemi uyudubenimkinin mümkün değil öyle kendi haline bırakıp ağlamadan durup uyuması,maşallah demire
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?