2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben gidip temıızlık yapacağım bakalım üstünkörü de olsa. hadı herkese iyi seneler snr gırdıgımde burda olmayacaklar vardır sımdıden soylıyım

Günaydın kızlar,
Hepimize mutlu sağlıklı huzurlu bir yıl diliyorum.Umarım bu yılı sıkıntısız dertsiz tasasız atlatırız.Kocalarımızın işleri açılsın,yavrularımız sağlıklı olsun evlerimiz huzurla dolsun bereketli olsun.Kocalarımızla aşkımıza aşk katılsın.GÖZÜ OLANIN GÖZLERİ ÇIKSIN.
AMİN :82:
MUTLU SENELEEEEEEERRR:))))))))))))))))))))

aminn asocum aminn ne güzel dilekler bunlar:)))

nerdesiniz ya.akşam herkes partiye gidiyor hehalde hazırlık mı yapıyorsunuz :))))))))))))))) kimseler yok

amin canım benim amin
ama benim senem pok gibi geçcek bu gidişle ya daha kimseler regl olmadı ben 2.yi oluyorum kasıklarım karnım:S

selaammmm
bugun bızede kardeşim gelicek nişanlısıyla.
menümde ;
mercimek çorbası - köfte - patates - pilav
sarma - sigara böreği - patlıcan salatası - havuç salatası - rus salatası
meyve - çerez ..
pastaa ( kardeşim getircek nerden alacaklr bilmiyorum herkes nerden aldığını yazıyor ya )
biraz yaptım bişiler kzıım uyusa devaammm
kızım inşallah uyur bızde okey tombala oynarız rahatça :86::79:

amin canım benim amin
ama benim senem pok gibi geçcek bu gidişle ya daha kimseler regl olmadı ben 2.yi oluyorum kasıklarım karnım:S

bende oldum cnm adet ((
gece karnım ağrıdı çok fena . kızımda hiç durmadı ağladı durdu . bende sinirden ağladım

bu arada HERKESE MUTLU YILLAR HERŞEY İSTEDİİĞİNİZ GİBİ OLSUN .

Merhaba herkese,uykusuzum onun dışında iyiyim ama bebişim uyanık olduğunda sürekli alayıp mızıldıyo,gece 4te uyudu sabah 9da kalktı,biraz önce zorla uyutabildim mızıldanmalar arasında ve şimdi mıkırdanmaya başladı bile.Canım yavrum ya,şöle bi derin derin huzurlu uyuyabilse,kalktığında sancılar ve hıçkırık rahat bıraksa...

Ay ne güzel kendi kendinemi uyudu benimkinin mümkün değil öyle kendi haline bırakıp ağlamadan durup uyuması,maşallah demire

kocaman bi maşallah çok şanslısın :)

bebişlerimizle yuvalarimizda mutlu mesut gazsiz sancisiz sağlikli bir yil geçirmeniz dileğiyle güzel anneler..

inanilir gibi diil geçen yil bu zaman hamile bile diildik..hatta bende plani bile yoktu :)
Rabbim evlat sevgisini isteyen herkese tattirsin

selam kızlar

nalancım beni sormuşsun biz aşının etkilerini dün atlattık şükür ama dünden beri acayip gazımız var gece 12 de yattı 12 ye kadar ağladı 3 te uyandı gazdan kıvrana kıvrana sabahı ettik halada devam ediyor bırakıp 5 dakika iş yapamıyorum kıvranırken kusuyor boğazına kaçıyor
allahtan dün gece tiramisuyu yapmıştım tavuğuda bütün atıcam fırına iç pilavında eşim ön hazırlığını yaptı akşam gelince yapıcak artık allah ne verdiyse fırsat bulursak yiyip içicez

oooo maşallah afiyet olsun eğer gaz sorununuz varsa sanırım bebişin bu gece bomba gibi olur bende gaz derdinden bişey yapmıyorum yoksa kestane rus salatası çerez meyva salatası eksik olmazdı

güzel anneler hepinize bebişlerinizle eşlerinizle ailelerinizle mutlu huzurlu sağlıklı bir yıl diliyorum

bugüne 2-0 yenik başladım:S eşimle tartıştım,regl oldum:S berbat bigün geçiriyorum daha ne olcak bilmiyorum
ben mutsuzum ama herkese mutlu ve huzurlu (bütün bir yıl )güzel günler diliyorum

ah cnm nerde yaa sızdı işte uykusuzluktan benden yuz bulamayınca :) keske kendı kendıne uyusa onu gectım keske uyusa :)) sbhtan berı 3 defa yarım saat uyudu ve kıcıma motor takmıs gıbı kosturuyorum o uyuyunca. bgn de cok mızmız uyanıkken ana kucagında fln durmuo sureklı mememde emınce susuo bı tek kucagımda bıle aglıoç bgn de bole bı gun ıste, hıc duzsenımız yok hergın bısı cıkartıo paşa oğlum :))

selam anneler
hayirli cumalar

herkese hayirli saglikli mutlu huzurlu bir sene diliyorum hersey gönlünüzce olsun hepinizi öpüyorum

Son düzenleme:
selam güzel anneler ve melekleri,
hepinize sevdiklerinizle geçireceğiniz sağlıklı, mutlu, huzurlu ve neşe dolu bir yıl diliyorum...
kocamann öpüyorum herkesi...sevgiler..

bu arada ege banyosunu yaptı, şimdi kucağımda mışıl mışıl uyuyor bende yerimden kımıldayamıyorum..bırkınca uyanıyor çünkü:)
allahtan bende duşumu aldım, saçımı fönledim, tatlımı yaptım:)
babamız gelince giyinip çıkcaz hemen..
bu akşam arkadaşlarda olcaz 2 aile evli, mutlu, çocuklu ailelerin saadetini yaşıcaz inş..tabi bizim sıpalar durursa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…