2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
2010 nun melek anneleri hepinize yavrularınızla beraber mutlu,huzurlu ve sağlıklı bir yıl diliyorum
mutlu yıllarrrrrrrrrrrr

selam kızlar,

herkese iyi seneler güzel yavrucaklarımızla...
birkaç gündür giremiyorum nete anca fırsat bulabildim...sütüm yetmiyoo diye çok üzülüyordum.meme başı kullandığımdan gögüslerimde hem yaraydı(neyse birgün mememi sağıp verdim sütümü azdı tabi yetmiyordu....mem ucu yara ve çatlaklarından kurtuldum süt sağma makinasıda meme ucumu daha çok belirginleştirdi ve çok şükür bebişim möem başını kullanmadan artık emebiliyor...sütümde de artış oldu artık doyuyooo fazla bile geliyooo..gögüs petleri taşıyoo üstün süt oluyoo çok şükür
diğer deneyimlerim sütün artması için çok su içmek,uykusuz kalmamak,stresten uzak durmak ve bol tarçınlı boza içmek sütü artırıyooo

slm kızlar nasılsınız....

herkese iyi seneler... mutlu yıllar..

geçmişe bıraz bakabildim.. hepınızın bebişlerine ayrı ayrı geçmiş... aşı sırası bızede gelıyor iki gun sonra nasıl dayanacagım bilmiyorum...

bu arada eşim bana suprız yapmiş... herşeyı ayarlamiş eve geldi hazırlan çıkıyoruz dedi.. ve 1 saat içinde hazırlanıp yola çıktık.. abantta iki gun kaldık.. çok guzeldi... kızımızda bızımleydı tabıkı... her dışarı çıktıgımızda aklım kızımda kaldı.. eşim kuzenını çagırmış.. bızımle bırlıkte kuzenı de tatıl yapmiş oldu.:))))bız dışarı çıktıgımızda bebekle ilgilendi... ama bır iki saatlık ayrılık bıle çoook zor geldi.. parise gıtmedık tabıkı... çunku 40 mız daha çıkmadı...

sömıne başında kahvemızı içtik.. soguk havada yuruyuş yaptık.. harıkaydı...

yeni yııln herkese sağlık mutluluk başarı ve de huzur getirmesini dilerim, bebişlerimizle beraber. gazsızz, sancısız, bol uykulu ve bol iştahlı bir yıl geçirelim.

ohh yarasın. çok imrendim, allah bozmasın ağzınızın tadını

slmm annelerrr bu gece bebiklerimizle yeni yıla giricezz herkeze sağlıklı mutlu bol paralı bir sene diliyorumm

bugün doktor kontrolümüz vardıı kuzum 5640 gr olmuş
boyu 60 cm olmuş rota aşısını yaptırdık ilk dozunu gaz sancımız azalmaya başlamış şimdilik bu kadar bizden

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar

herkese iyi seneler bebişlerimizle sevdiklerimizle sağlıklı bir yıl diliyorum nasılsınız bizim bebe çok yaramaz uykumuz çok az o uyudukça işimi gücümü yapıyorum pek internete giremiyorum buraları çok özledim paylaşımları fırsat buldukça okuyorum kendinize iyi bakın öpüyorum hepinizi :):)

İyi seneler arkadaşlar hepimize gazsız huzurlu bol uykulu bir yıl dilerim kısmetse bu akşam dışaı cıkacağız buna cok ihtiyacım var kayınvalidem bazen işe yarıyor hepinizi ve bebişlerinizi cok öpüyorum

Güzelcik anneler gelecek yılımız bebelerimizle, eşimizle, ailemizle sevdiklerimizle çoooooooooooooooookkkkkk güzel bir yıl olsun... Uğurlar getirsin yeni yıl..

Nalancığım çok geçmiş olsun canım böyle durumlarda panik olmamak lazım. Allah vermesin bidaha inş. korusun hepimizin yavrusunu canım

yazdıklarına canı gönülden AMİNNNNNNNNNNN diyorum ve tamamen katılıyorum canım

harika ya kendimi senin yerine koydum ve gözümde canlandırdım Allah tekrarlarını nasip etsin sana ve hepimize

bugün doktor kontrolümüz vardıı kuzum 5640 gr olmuş
boyu 60 cm olmuş rota aşısını yaptırdık ilk dozunu gaz sancımız azalmaya başlamış şimdilik bu kadar bizden

maşallah sezen büyüttün oğlanı :)

sağol aslıcımm nasılsınn?

Yeni yılda gönlünüzden geçen herşey gerçekleşsin inşallah. Allah hepimize en başta sağlık olmak üzere huzur,mutluluk,saadet, bol para versin, herkesin işi rast gitsin inşallah

sağol aslıcımm nasılsınn?

Ahh sezen bu soruyu bana sormıcaktın dermişim gerçi sendede aynı sorunlar var beni çok iyi anlarsın canım sen.
Oğlumdan çok kızım uğraştırıyor beni sürekli kucağına almak istiyor, biz ya da başka birisi bebişi alınca böyle melür melür bakıyor, alttan alttan süzüyor gözleri ile vs vs...Okulunu etkilemesinden korkuyordum ama şükür şu anda bir sorun yok en azından okulu ile ilgili. Başlarda karnım ağrıyo filan dedi bikaç gün gitmedi bebek ilk doğduğunda.Şimdi gitmemek için sorun çıkartmıyor en azından

Sende nasıl durumlar nasıl Eren ile Kayra'nın arası canım

herkese aileleriyle birlikte mutlu,huzurlu bir sene diliyorum.inş. yeni yıl da bebeklerimizle daha gzl,gazsız,uyuyabildiğimiz günler yaşarız.

yemek bile yiyemediğim gbi akşama hiç bişey yok,eşim ben dışardan getiririm dedi ama deniz durursa bişeyler yaparım.

tiremisu yapacaklara afiyet olsun 5 gündür gece gündüz uytmadı bebişim dün gece uyuduk sonunda ve rüyamda tiremisu yiyordum,bir bakıyım bizim kızlara dedim tiremisu yapacaklar varmış:125:

buarada bakalım kimlere nasip olcak paris seyehati

ilk başta ilgi çekmek için ağladı sızladı okula gitmek istemedii eren şimdi alıştıı ama kardeşini çok seviyo allahtan ona zarar vermedii seninkide vermemiş bide verenler varr alışıcaklar mecburen ama biz yıprandık arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…