masallah canim kayraya asinizida olmusunuz atlattiniz cok sükür
sezen senin oğlanlarının isimlerini okuyunca çok hoşuma gidiyo.
benim miniklerden bi tanesinin ismi de eren kayra.ondan olmasın :))
cetvelde de yazıyo emir talha :)
valla hiç kolay diyemiycem.
şimdiye kadar daha kolaydı aslına ama artık birbirlerinin seslerinden uyanıyolar.aynı anda ağladıkları da oluyo.genelde beslenme saatleri çakışıyo.o yüzden biraz sıkıntı oluyo.bazen bağırmaktan sesleri kısılıyo.yalnız olmak çooooook zor.arada benim kayış kopuyo.özellikle geceleri.
geçen hafta bi tanesi kasık fıtığından ameliyat oldu.sünnetini de çıkardık aradan.ondan dolayı ameliyattan önce çok huzursuzdu eren kayra.ama şimdi rahatladı çok şükür.
iki gündür de aşının huzursuzluğu var ikisinde de.ateşleri 38.5 e çıktı.ama geçiyo galiba artık etkisi yavaş yavaş.
öyle böyle idare ediyoruz işte :)
allah yardımcın olsun cnmm ama ikisi birden büyüycek ilerde rahat edersinn
sezen maşallah kayraya koca adam olmuşgaz sancılarınızda azalmış biran önce biterde rahat eder yavrucaklar inşallah
slm kızlar hepinize sağlıklı mutlu güzel bir yıl diliyorum o kadar mutluyumki duygularımda karmakarışık geçen yıl tam 12 de dilediğim dileğim bu yıl kollarımda biz annemlerde olucaz kzımı bırakıp gidemedim bir yere
sağol canım inş.,
tabi beyin sağlığım yerinde olursa o zamana kadar...
ohh yarasın. çok imrendim, allah bozmasın ağzınızın tadını
bugün doktor kontrolümüz vardıı kuzum 5640 gr olmuş
boyu 60 cm olmuş rota aşısını yaptırdık ilk dozunu gaz sancımız azalmaya başlamış şimdilik bu kadar bizden
sagol canım...
maşşallah kuzuna.. geçmiş olsun... ah bu aşılar yokmu????
tel içinde teşekkur ederım.. p.tesi gidecegız bızde
sağol cnmmm randevu aldınmı?
bizdede aynen durumlar..Çok şükür zarar vermiyor hatta bayağı ilgileniyor bile. Ama bazen ilgi çekmek için ben oğlanı emzirirken o saçımı topla, derslerime bak, yemek hazırla gibi isteklerde bulunuyor. Buna şükür diyelim dimi canım neler var neler..ilk başta ilgi çekmek için ağladı sızladı okula gitmek istemedii eren şimdi alıştıı ama kardeşini çok seviyo allahtan ona zarar vermedii seninkide vermemiş bide verenler varr alışıcaklar mecburen ama biz yıprandık arada
asenam bende burdayım canım. ikimiz buranın bekçiliğini yaparız artıkın
nbr napıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?