nasıl zayıflayacam araştırıyorum... eşim kızım uyuyor.. benımde hıç uykum yok takılıyorum böyle.. sen neler yapıyorsun
benım şu an 10 kg fazlam var.. dogumdan sonra 6 kılo falan verdım..(((( aynaya bakamıyorum yaaa çok kötu gözukuyorum....
sana öyle geliyodur canım daha 1 ay oldu doğum yapalı emzirdikçe kg vermeye devam etcen zaten
bende doğumdan beri 9 kg verdim hamile kaldığım kg ya inmeme 4 kg kaldı ama göbekte kaldı malesef kotlarım olmuyor bacaklarfı zor bela giriyor ama düğmesi kavuşmuyor bir türlü
diyet için acele etme belli şeylerden uzak dur verirsin zaten kiloları
dıkkat edıyorum.. hatta genelde sebze yemegı ve dıyet olarak yapıyorum.. hamur işi tatlı yok zaten.. göbegım fazla kalmadı.. kalanda sporla gider zaten.. ama ben hemen ideal kıloma inmek istıyorum... daha pantolanlarımı denemeye cesaret edemedım.. ama geçen sene aldıgım kabanın dugmeleri kapandı ama dar oldu yanı...
sankı hep kalacakmışım gıbı gelıyor böyle...
kalmazsın canım merak etme ben ilk çocukta 3 ay sonunda eski kiloma dönmüştüm hemen
bunda ne kadar sürecek bilmiyorum ama emin ol ki veriliyor hepsi şekerli şeylerden uzak dur sen bilirsin ztn ne yiyip ne yememen gerektiğini
benim kabanın düğmeleri hala daha kapanmıyor ama hiç takmıyorum kafaya hepsi gidecek
offf oğlum akşamları tam kurt adam oluyo yaaa...emmek istemiyo..uyumak istemiyo..ağlıyo ağlıyo..kaç saat uğraşıyorum hıh tam uyudu derken 15dk sonra uyanıyo..off offf...gözümü kapasam açsam oğlum 1 yaşında olsa keşke keşkeeeee
selam kızlar
nalancım beni sormuşsun biz aşının etkilerini dün atlattık şükür ama dünden beri acayip gazımız var gece 12 de yattı 12 ye kadar ağladı 3 te uyandı gazdan kıvrana kıvrana sabahı ettik halada devam ediyor bırakıp 5 dakika iş yapamıyorum kıvranırken kusuyor boğazına kaçıyor
allahtan dün gece tiramisuyu yapmıştım tavuğuda bütün atıcam fırına iç pilavında eşim ön hazırlığını yaptı akşam gelince yapıcak artık allah ne verdiyse fırsat bulursak yiyip içicez
Nalancığım çok geçmiş olsun canım böyle durumlarda panik olmamak lazım. Allah vermesin bidaha inş. korusun hepimizin yavrusunu canım
nalan hg canım yavaş yavaş müdavimler geliyor
aynennnnnnnn deminden beri ağlayıp duruyor her akşam aynı
bizimki gaz sancısından yapıyor muhtemelen kıpkırmızı kesiliyor ağlarken
Ooooooo pek kalabalığız nasılsınız analar:) ben de yeni geldim gittim yine bir dolu alışveriş yaptım kocam beni bir daha ankaraya yollamıcak batırdım adamcağızı:)))))
Ooooooo pek kalabalığız nasılsınız analar:) ben de yeni geldim gittim yine bir dolu alışveriş yaptım kocam beni bir daha ankaraya yollamıcak batırdım adamcağızı:)))))
konuşmuştuk ya,tüm Buğralar aynı işte:))) ayaklandıktan sonra daha da yaramaz olmazlarsa iyi..uyudu gibi bakalım 15dk da olsa nefes alayım..banyoda saç kurutma mk açtım kucağımda pış pış zorla sakinleşti aç aç uyudu..hadi gazını anlıyorum da bu emmemesi nerden çıkıyo anlamıyorum ya..gündüz bişe yok gece uykusuna dalınca da uyandıkça emiyo..ama akşam delleniyo..memeyi ağzına verince daha çok bağırıyo sanki zehir veriyorum herife yaa:)) gözlerinden pıtır pıtır yaşlar dökülüyo...
neyse ben de gaz sancısına vereyim..ööle düşünmek istiyorum zaten..aksini düşünmek bile istemiyorum..en azından gaz en fazla 4 ay sürüyo...pöfff
sen beni gördün mü kuşum?:)sefan olsun canımcım..ne güzel yapmışsın..tabi kilo neyim de yok sende..
aaah aaaaaaaaaaahhh keşke ben de ankarada olsaydım şimdi...
ben ne yapayım kocamdan ayrıyım 2 haftadır yılbaşına da yalnız girdik.kocamın doğumgününde de ameliyat oldum hastanedeydim ya ben napimm ya benherkes eşiyle yılbaşı kutlamasında..biz ooluşumla yapayalnız gircez yeni yıla(( eşim nöbetçi..
bu evliliğimizdeki 4. yılbaşı gecemiz..diğerleri hep çok güzeldi yaaa
oğlumu delicesine seviyorum hiç kıyamyorum ama eski rahat günlerimi de özlüyorum yaaa..özür dilerim oğlum..napayım sen de bu kadar huysuz yaramaz olmasaydın bebeğim yaaa
işte böyle düşününce de deli gibi suçlu hissediyorum kendimi yaa..minicik savunmasız yavrum..babanla ne çok istedik gelmeni..sana haksızlık yapamam..iyi kii varsın yavrum..sen yeterki sağlıklı ol..ben canımı bile feda ederim sana..
pöööff annelik bööle bişeymiş..
ben şu lohusalık sendromundan çıkamadım galiba yaaa.......
ben de annem sayesinde gidiyorum canım.kızıma annem bakıyor:) darısı size valla.:)iyi günlerde kullan canım arada olur öyle boşver iyi yapmışsın ben hala daha AVM açılışı yapamadım
bütün bebeler böyle genelde cnm benim valla ben sakinlikle karşılıyorum sonuçta geçecek bunu biliyorum Allah dermansız dert vermesin ağlamaları bişey değil bişekilde başedilebiliyor sağlıkları yerinde olsun yeter ki yavrucakların
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?