2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyi yıllar arkadaşlar...daha kocam gelmedi benimde offfffffffff.en azında geriye saymaya yetişir inşallah...bebişim uyuyooo..evdeki annem babam kardeşimde uyuyooo offffffffffff...lohusalık bitmedi offffffffff...hala şişmanım..........

yeni yılda hamilelikten önceki kilolarımıza kavuşuruz inşallah:)
gaz sorunu çabuk bitsin inşallah...
nice yıllar bebişlerimize mutlu sağlıklı uzun ömürler inşallah:)))

Yeni Yılınız Kutlu Olsun Kızlar, Sağlıklı, Mutlu, Huzurlu Ve Bol Paralı Bir Yıl Geçirmeniz Dileğiyle...​

Anam ne yoğun bi gündü yine ya, hiç popomun üstüne oturamadım desem yalan olmaz, kuzum sağ olsun 15 - 30 dakika süren 2-3 uykudan sonra beni bütün gün mutfak salon arasında koşuşturdu, eşim güya erken gelecekti saat 6 da geldi zaten normalde de 7 gibi gelio, pehhh...

Zaten yarım gün temizlik vardı, sonrada ben akşam için biraz hazırlık yapim dedim, kuzumun böle zamanlarda içine doğuyo herhalde hemen uyanıyo hiç uyumak istemiyo cin gibi oluyo sonrada acayip huysuzlaşıyo...

Neyse öle ya da böle atlattım sayılır, gece 11 gibi duruyu yıkadık ondan sonrada ben girdim yıkandım, yarım saate kalmadı duru bi mıçtı, aman allahım tulum body si her yeri batmıştı, ilk defa böle bi şi yaşıyorum şok oldum valla, hadi bütün üstünü çıkarttık yeni kıyafetlet giydirdik, şimdi ayağımda uyuyo, birazdan yatağına yatırcam inş. uyanmaz...

Çok uykum var çok, bayılcam uykusuzluktan, dün gece duru uyudu ama ben uyuyamamdım nedense...

bugecede bitti..2010 yılını çok seviyorum,bana muhteşem bir hediye verdi,hayatımın en güzel senesi olarak hatırlanacak 2010..O nedenle birazda buruk uğurladım bu yılı.İnşallah 2011 hepimize mutluluk,huzur ve en önemlisi sağlık getirir.
Annem kocacım bebeğim ve ben kutladık yeni yılı,az ve öz Alyam mışıl mışıl uyudu ama tam 11buçukta uyandı,yeniyıla bizimle uyanık girmek istedi herhalde ve hala uyanık,uyumamakta ısrarlı.Sanırım yine saat 4e kadar yolu var

yeni yılın ilk günaydınıı benden olsun hadii..

kocaman bir GÜNAYDINNNN

.

Son düzenleme:
tünaydııın...
herkese sağlıklı mıtulu huzurlu bir yıl diliyorum :)
9da kahvaltı yaptık keyif yapıyoruz şimdi.

günaydın kızlarr

bebeğim uyumuyor bugun, onla uğraşıyorum., hergün başka film tam düzene girdi diyorum kiiii bakmışım değişmiş.pöffff:)

selam

yeni yıla ağlayarak girdim kızım hiç durmadı ağladı kucağa alınca sustu zaten bütün gün kucağımdaydı kollarım kopmuştu dizlerim tutmuyordu artık tam 12 ye 10 kala bastım fırçayı ağladım bağıra bağıra sustu resmen sinir krizi geçirdim sonra babası aldı onun kucağında uyudu bi arada sinirim bozuldu gülme krizi geçirdim hem güldüm hem ağladım

gecede toplam 2-3 saat uyuduk pffff bi gözümü kapasam açınca 6 aylık olsa kızım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…