selam
yeni yıla ağlayarak girdim kızım hiç durmadı ağladı kucağa alınca sustu zaten bütün gün kucağımdaydı kollarım kopmuştu dizlerim tutmuyordu artık tam 12 ye 10 kala bastım fırçayı ağladım bağıra bağıra sustu resmen sinir krizi geçirdim sonra babası aldı onun kucağında uyudu bi arada sinirim bozuldu gülme krizi geçirdim hem güldüm hem ağladım
gecede toplam 2-3 saat uyuduk pffff bi gözümü kapasam açınca 6 aylık olsa kızım
bütün gece allaha şükrettim zor bi sene geçirdim ama mükafatımı bana verdiği için ve sabır diledim şu ilk 1 sene için akşam kızıma kızarken aslında kendime kızdım neden bakamıyorum niye susturamıyorum neyi beceremiyorum diye sabahta özür diledim kızımdan seni seviyorum dedim sarıldım
Yeni yılın kutlu olsun semacım, niye kendini suçluyosun ya da kendine kızıyosun ki cnm senin bu durumda bi suçun yok, bu yaşanması gereken bi süreç, çocuk bu ağlayacak da huysuzluk da yapacak, hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz aşağı yukarı, canını sıkma yavaş yavaş bi düzene girmeye başlayacaklar az kaldı, baksana 2 ayı geride bıraktık bile, çok çabuk büyüyolar bu günlerin bile tadını çıkartmak lazım bence...
iyi günler hanımlar bende kasım annesı olarak oncelikle yeni yılınız bebeşlerinizle mutlu huzurlu bır yıl olur...sizi okuyarak takıp edıyorum sorum asomsl ye canım sanırım sen bebeğinle uçağa binmiştin bende bebeğimle uçağa bineceğim acaba rahat oluyor mu bebekle uçakta bi şey olurda bebeğe bi zararı olur dıye korkuyorum.. şimdiden teşekkurler...
sadece yapman gereken uçak kalkarken ve inerken emzirmek yada biberon vermek neyse artık
yutkunmasını sağlamak yani
onun dışında bi sorun olmaz
tamam canım sağo...l bide emzirebilceğim bi yer var mı wc dısında uçağa bindim ama hiç kalkmadiğim için farketmedım ne var ne yok uçakta...
selam :)iyi günler hanımlar bende kasım annesı olarak oncelikle yeni yılınız bebeşlerinizle mutlu huzurlu bır yıl olur...sizi okuyarak takıp edıyorum sorum asomsl ye canım sanırım sen bebeğinle uçağa binmiştin bende bebeğimle uçağa bineceğim acaba rahat oluyor mu bebekle uçakta bi şey olurda bebeğe bi zararı olur dıye korkuyorum.. şimdiden teşekkurler...
bi oğlum 17 aylık bi oğlum 2 aylık.2 aylık oğlum 17 aylık olandan daha erken uyuyorofff oğlum akşamları tam kurt adam oluyo yaaa...emmek istemiyo..uyumak istemiyo..ağlıyo ağlıyo..kaç saat uğraşıyorum hıh tam uyudu derken 15dk sonra uyanıyo..off offf...gözümü kapasam açsam oğlum 1 yaşında olsa keşke keşkeeeee
kızlar ayaklanınca işler yine çok zorlaşıyo.büyük oğlumun peşinden koşmaktan bitgin düşüyoruz.ya resmen koltukların üzerinde sandalyelerde ordan oraya zıplıyor.düşüyor bi tarafını kıracak diye ödümüz kopuyo.kendiniç ok yaraladı düştü ağzı burnu kanadı.resmen düz duvara tırmanıyo.bu seferde peşinden koşmak yoruyor insanı.sonra inatlaşmalrı ağlama krizleri var şaşırıp kalıyorsunuz.inanın okuduğumuz bildiğimiz her teorik bilgi bazen havada kalıyor.ben rehber öğretmen ve psikolojik danışmanım okullarda.ama çocuğuma karşı teorik bilgiler yetmiyo bazen.konuşmuştuk ya,tüm Buğralar aynı işte:))) ayaklandıktan sonra daha da yaramaz olmazlarsa iyi..uyudu gibi bakalım 15dk da olsa nefes alayım..banyoda saç kurutma mk açtım kucağımda pış pış zorla sakinleşti aç aç uyudu..hadi gazını anlıyorum da bu emmemesi nerden çıkıyo anlamıyorum ya..gündüz bişe yok gece uykusuna dalınca da uyandıkça emiyo..ama akşam delleniyo..memeyi ağzına verince daha çok bağırıyo sanki zehir veriyorum herife yaa:)) gözlerinden pıtır pıtır yaşlar dökülüyo...
neyse ben de gaz sancısına vereyim..ööle düşünmek istiyorum zaten..aksini düşünmek bile istemiyorum..en azından gaz en fazla 4 ay sürüyo...pöfff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?