2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bütün gece allaha şükrettim zor bi sene geçirdim ama mükafatımı bana verdiği için ve sabır diledim şu ilk 1 sene için akşam kızıma kızarken aslında kendime kızdım neden bakamıyorum niye susturamıyorum neyi beceremiyorum diye sabahta özür diledim kızımdan seni seviyorum dedim sarıldım

off içim sıkılıyor ruhum sıkılıyor :S sanki kötü bişeyler olcak gibi bir his var içimde tövbeler olsun. hayrolsun

Yeni yılın kutlu olsun semacım , niye kendini suçluyosun ya da kendine kızıyosun ki cnm senin bu durumda bi suçun yok, bu yaşanması gereken bi süreç, çocuk bu ağlayacak da huysuzluk da yapacak, hepimiz aynı şeyler yaşıyoruz aşağı yukarı, canını sıkma yavaş yavaş bi düzene girmeye başlayacaklar az kaldı, baksana 2 ayı geride bıraktık bile, çok çabuk büyüyolar bu günlerin bile tadını çıkartmak lazım bence...

seninde yeni yılın kutlu olsun canım sağol desteğin için öyle doğru söylüyosun bağıra çağıra öpe kokluya büyüycek bu sıpalar bi bünleri bi günlerini tutmuyor arkadaşım derdide inanmazdım uçakla antalyaya gelirken eğer ogün çok huysuzsa valla pencereyi açıp aşa atmak geldi içimden derdi şaşırırdım ama o çok çekmişti destek olucak kimseside yoktu üstelik onunki gaz kaka filanda değildi sürekli hastanelerdelerdi şimdi büyüdü maşallah rahata erdi allah beterinden saklasın yavrularımızı tek dertleri gaz aşı kaka diş olsun aman allah bugünlerimizi aratmasın

slm kizlar herkesin yeni yili kutlu olsunn 2010 yilinda bize en guzel hediyeyi verdi RABBIM 2011 yilindada bebklerimiz sorunsuz saglikli bir sekilde buyutmek nasip olur ins. herkese once saglik, huzur mutluluk,ve bol para diliyorum. bu senede nese ile gecer ins..

valla biz de yeni yıla oğluşumla uğraşaraak girdik sanırım bu yıl hep böyle yrı uykulu zomibe şeklinde geçecek bizim artık ağlamasın istiyorum yaa

iyi günler hanımlar bende kasım annesı olarak oncelikle yeni yılınız bebeşlerinizle mutlu huzurlu bır yıl olur...sizi okuyarak takıp edıyorum sorum asomsl ye canım sanırım sen bebeğinle uçağa binmiştin bende bebeğimle uçağa bineceğim acaba rahat oluyor mu bebekle uçakta bi şey olurda bebeğe bi zararı olur dıye korkuyorum.. şimdiden teşekkurler...

bebesi ağlasın die bekleyen tek piskopat benim heralde
uyanırken ağlıyo sadece oda karnı açsa bende biraz daha ağla çok güzel ağliosun die bekliyorum nihahahahaha

iyi seneler şişkolarr

sadece yapman gereken uçak kalkarken ve inerken emzirmek yada biberon vermek neyse artık
yutkunmasını sağlamak yani
onun dışında bi sorun olmaz

sadece yapman gereken uçak kalkarken ve inerken emzirmek yada biberon vermek neyse artık
yutkunmasını sağlamak yani
onun dışında bi sorun olmaz

tamam canım sağo...l bide emzirebilceğim bi yer var mı wc dısında uçağa bindim ama hiç kalkmadiğim için farketmedım ne var ne yok uçakta...

selam :)
hiçbirnşey olmuyor merak etme.ben bi kalkarken emzirdim onda da ememeden uyuyakaldı.merak etme bir şey yapmana da gerek yok.benim emzirme önlüğüm var ben onunla emzirdim wcye gitmene hiç gerek yok yani.ben emzirme önlüğüyle valizleri alcağım yerde bile emzirdim beklerken

mutlu yıllar anneler bizde sabah 4 te yattık kızımla bu çocuk inat ediyor beşikte yatmamak için ya benim yanımda yatıyor bende rahat uyuyamıyorum ya bir yerine basarsam diye çıldıricimmm:84:boşu boşunamı aldık bu anasını sattımın beşini yaaa
bu arada canım sıkkın ya ölürsem bebeme kim bakar psikolojısınden çıkamadım daha bir de onun için çıldiriciimmm:2:
yada ben çoktan delirdim haberim yok

bu arada asoo ameliyattan sonra durumun nasıl bende olursam eğer diye soruyorum tuvalette sorun varmı rahatmısın?

bi oğlum 17 aylık bi oğlum 2 aylık.2 aylık oğlum 17 aylık olandan daha erken uyuyor
büyük oğlum 17 aylık oldu ama hala uyumadan önce saatlerce ağlar zar zor gece 2-3 gibi uyuturuz ben 17 aydır uykuyu ve dinlenmeyi unuttum.üstüne 2 aylık bi oğlum daha var.insanın zor çocuğu olursa 2 yaşında bile olsa uyumuyor oturmuyor durmuyor düz duvara tırmanıyor.bende senin gibi 3 aylık olsun 6 aylık olsun bi yaşına gelsin diye bekledim olmadı.uyuturdum daha kıçımı yere koymadan geri kalkardı.düşün bide bu çocukla hamilelik geçirdim.iki oğlumun arasında 15 ay var.ama sabrı ve soğukkanlılığı öğrendim.ikisinden fırsat kalmıyo yemek yiyeyim çay içeyim uyuyayım dinleneyim.zamanla alışıyor insan.sabret canım.inşallah seninki benimkine benzemez.benim 17 aylık oğlum gece hala 3-4 kez uyanır dakikalarca ağlar zor uyuturuz.üstüne bide yeni bebeğim kalkar o uyur o uyanır ikisi birden bağırır bazen.onu doyur onu emzir böyle geçiyo.bide şubatta çalışmaya başlayacağım.allah hepimize dayanma gücü versin.

Son düzenleme:
kızlar ayaklanınca işler yine çok zorlaşıyo.büyük oğlumun peşinden koşmaktan bitgin düşüyoruz.ya resmen koltukların üzerinde sandalyelerde ordan oraya zıplıyor.düşüyor bi tarafını kıracak diye ödümüz kopuyo.kendiniç ok yaraladı düştü ağzı burnu kanadı.resmen düz duvara tırmanıyo.bu seferde peşinden koşmak yoruyor insanı.sonra inatlaşmalrı ağlama krizleri var şaşırıp kalıyorsunuz.inanın okuduğumuz bildiğimiz her teorik bilgi bazen havada kalıyor.ben rehber öğretmen ve psikolojik danışmanım okullarda.ama çocuğuma karşı teorik bilgiler yetmiyo bazen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…