kansızlıkda olabilir yorgunluktanda bitgin düşüyo olabilirsin.bi doktora git kan sayımını yaptır gerekirse kan yada vitamin haplari al.bebeğin için dirençli olmalısınarkadaşlar ben kendimi özellikle akşam üstleri çok bitkin hissediyorum bebeğimle ilgilenecek halim bile kalmıyo sanırım kansız kaldım kan haplarımı pek kullanamadım aceba ondanmıdır sizlerdede benim gibi olan varmı
kızlar ayaklanınca işler yine çok zorlaşıyo.büyük oğlumun peşinden koşmaktan bitgin düşüyoruz.ya resmen koltukların üzerinde sandalyelerde ordan oraya zıplıyor.düşüyor bi tarafını kıracak diye ödümüz kopuyo.kendiniç ok yaraladı düştü ağzı burnu kanadı.resmen düz duvara tırmanıyo.bu seferde peşinden koşmak yoruyor insanı.sonra inatlaşmalrı ağlama krizleri var şaşırıp kalıyorsunuz.inanın okuduğumuz bildiğimiz her teorik bilgi bazen havada kalıyor.ben rehber öğretmen ve psikolojik danışmanım okullarda.ama çocuğuma karşı teorik bilgiler yetmiyo bazen.
ay bu korku omu boyu ıtmeyecek bızde sanırım analık dedıklerı bu ıstemutlu yıllar anneler bizde sabah 4 te yattık kızımla bu çocuk inat ediyor beşikte yatmamak için ya benim yanımda yatıyor bende rahat uyuyamıyorum ya bir yerine basarsam diye çıldıricimmm:84:boşu boşunamı aldık bu anasını sattımın beşini yaaa
bu arada canım sıkkın ya ölürsem bebeme kim bakar psikolojısınden çıkamadım daha bir de onun için çıldiriciimmm:2:
yada ben çoktan delirdim haberim yok
bu arada asoo ameliyattan sonra durumun nasıl bende olursam eğer diye soruyorum tuvalette sorun varmı rahatmısın?
ay bu korku omu boyu ıtmeyecek bızde sanırım analık dedıklerı bu ıste
kızlar ayaklanınca işler yine çok zorlaşıyo.büyük oğlumun peşinden koşmaktan bitgin düşüyoruz.ya resmen koltukların üzerinde sandalyelerde ordan oraya zıplıyor.düşüyor bi tarafını kıracak diye ödümüz kopuyo.kendiniç ok yaraladı düştü ağzı burnu kanadı.resmen düz duvara tırmanıyo.bu seferde peşinden koşmak yoruyor insanı.sonra inatlaşmalrı ağlama krizleri var şaşırıp kalıyorsunuz.inanın okuduğumuz bildiğimiz her teorik bilgi bazen havada kalıyor.ben rehber öğretmen ve psikolojik danışmanım okullarda.ama çocuğuma karşı teorik bilgiler yetmiyo bazen.
merhaba Sonuyok.Ameliyatlık durumdaysan hiç bekleme ve hemen ol çocuğun iyice büyümeden bence.İyiki beklemedim ben büyümesini.bana kalsa biraz daha büyüdüğünde yaptırcaktım ama doktor acil aldı ameliyata beni.Şöyle söyleyim ameliyatta genel anestezi yapıldı ayılırken ağrım oldu birazcık. ama o gece hastanede yatırdı beni doktorum sürekli ağrı kesici serumlar takıldı ağrı hissetmedim fazla o gece.ama arad ağrılar oluyor ama olsun çektiğin ağrının yanında sinek ısırığı gibi. ilk tuvaletimde hiç ama hiç ağrım olmadı. ama tuvaletten çıktıktan 10 dakka sonra ağrılarım başladı hemen ağrı kesici içtim geçirdi. 2,5 hafta oldu ameliyat olalı bikaç gündür daha rahatım ağrım yok ama akıntılar devam ediyor yeşil bir akıntı oluyor fena kaşındırıyor bunun için sürekli sıcak su tutmak gerekiyor.kanamam da bitti çok şükür.oturma banyosunu düzenli yapmanın da faydasını gördüm. Merak ettiğin başka bir şeyler olursa mesaj at bana olur mumutlu yıllar anneler bizde sabah 4 te yattık kızımla bu çocuk inat ediyor beşikte yatmamak için ya benim yanımda yatıyor bende rahat uyuyamıyorum ya bir yerine basarsam diye çıldıricimmm:84:boşu boşunamı aldık bu anasını sattımın beşini yaaa
bu arada canım sıkkın ya ölürsem bebeme kim bakar psikolojısınden çıkamadım daha bir de onun için çıldiriciimmm:2:
yada ben çoktan delirdim haberim yok
bu arada asoo ameliyattan sonra durumun nasıl bende olursam eğer diye soruyorum tuvalette sorun varmı rahatmısın?
selam :)
hiçbirnşey olmuyor merak etme.ben bi kalkarken emzirdim onda da ememeden uyuyakaldı.merak etme bir şey yapmana da gerek yok.benim emzirme önlüğüm var ben onunla emzirdim wcye gitmene hiç gerek yok yani.ben emzirme önlüğüyle valizleri alcağım yerde bile emzirdim beklerken
yazarkasa naber yahu sen yoktun dımı ne zamandır
Günaydın anneler
Pazar diye mi kimse yok acaba.. bizimkiler ailece uyuyor bir ben ayaktayım. terslik ya ege uyanıkkende uykum gelir. boynum falan her yerlerim ağrıyor. tutulmuşum resmen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?