2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar ben kendimi özellikle akşam üstleri çok bitkin hissediyorum bebeğimle ilgilenecek halim bile kalmıyo sanırım kansız kaldım kan haplarımı pek kullanamadım aceba ondanmıdır sizlerdede benim gibi olan varmı

kansızlıkda olabilir yorgunluktanda bitgin düşüyo olabilirsin.bi doktora git kan sayımını yaptır gerekirse kan yada vitamin haplari al.bebeğin için dirençli olmalısın

AYYYYY ısın cok or tatlım ya kolay gelsın :26:

ay bu korku omu boyu ıtmeyecek bızde sanırım analık dedıklerı bu ıste

bafo bayarsım...bebişlerinizle iyi yıllar dileyeyim istedimmm...öperim

yaa sendemi psikoljik danışmansın...ne güzel...bende bunndan sonra velilerle görüşürken başka bir modda görüşeceğim valla..... şımarık bir çocuk yetiştirmekten korkmuşumdur hep...ama sanırım biz çocuk merkezli aile olduk bile...

merhaba Sonuyok.Ameliyatlık durumdaysan hiç bekleme ve hemen ol çocuğun iyice büyümeden bence.İyiki beklemedim ben büyümesini.bana kalsa biraz daha büyüdüğünde yaptırcaktım ama doktor acil aldı ameliyata beni.Şöyle söyleyim ameliyatta genel anestezi yapıldı ayılırken ağrım oldu birazcık. ama o gece hastanede yatırdı beni doktorum sürekli ağrı kesici serumlar takıldı ağrı hissetmedim fazla o gece.ama arad ağrılar oluyor ama olsun çektiğin ağrının yanında sinek ısırığı gibi. ilk tuvaletimde hiç ama hiç ağrım olmadı. ama tuvaletten çıktıktan 10 dakka sonra ağrılarım başladı hemen ağrı kesici içtim geçirdi. 2,5 hafta oldu ameliyat olalı bikaç gündür daha rahatım ağrım yok ama akıntılar devam ediyor yeşil bir akıntı oluyor fena kaşındırıyor bunun için sürekli sıcak su tutmak gerekiyor.kanamam da bitti çok şükür.oturma banyosunu düzenli yapmanın da faydasını gördüm. Merak ettiğin başka bir şeyler olursa mesaj at bana olur mu

bende heryerde zırt pırt emzırıyorum sankı goguslerım elım kolum gıbı utanma falan kalmadı
yazarkasa naber yahu sen yoktun dımı ne zamandır

kıs sen nasıl vakıt buluyorsun hem face hem blog hem forum tum tebrıkler sana

cok kotu bı gece gecırıyoruz fecı gazımız var, aksam da gazdan kıvrana kıvrana uyumustu zaten sımdı 2 saatten fazladır uyanıgız yıne ıkınıo kıvranıo offff masaj yaptım yarım saat bayag bı cıkardı ama daha cooook var. cok uzuluyorum yavruma

sabah 6 ya kdr uyuyamadı yavrum, gaz çıkartmaktan bı hal oldu 6da emzırırken uyuyakaldım bıkac kez gıdıp babasını uyandırdım ben de korktum dusurcem fln dıye 2 saat ben uyudum sımdı yıne ben kalktım babası yattı ve cocuk hala kıvranıyo.. allahım nolur gecsın bunlar artık nolur yarabbım

Günaydın anneler

Pazar diye mi kimse yok acaba.. bizimkiler ailece uyuyor bir ben ayaktayım. terslik ya ege uyanıkkende uykum gelir. boynum falan her yerlerim ağrıyor. tutulmuşum resmen...

günaydın
ağrısı olanlara geçmiş olsun ben de bitkin hissediyorum bugün :S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…