sagol canimaman canım aman çok dikkat et geçmiş olsun kızına da...
sagol canim insallah bulasmazyazarkasa hoşgeldin,döndünmü evine? Hangi tarihte doğdu bebeğin?
Geçmiş olsun zeyncim,inşallah bulaşmaz bebeğe
sagol tatlim sizede gecmis olsunmiracle ve zeyn bebişlerinize geçmiş olsun..Kızıma da benden geçti maalesef..Ama çok şükür ki geceleyin çok aazbir burun tıkanıklığı var..Başka yok..
canim allah bagislasin iki aciyi birden cekmissin acilman olmadimievet döndük şükür
27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)
kızlar slm nasılsınız?
ayben hiç iyi degilim..eylülbronşit olmuştuyaa
şimdide kardesine geçti obronşit degil sadece hafif soguk alginligi dedi doktor amann dikkat edin gerçi bende çok dikkat ettim onllar hiç yanyana getirmedimama genede bulaşti..
:S
miracle ve zeyncim sizede geçmiş olsun..
çok zoryaa içim el vemiyor onlarin hastalanmasinaa
benimki şundan cnm OTRİBEBE BURUN ASPİRATÖRÜ ECZANEDEN GittiGidiyor.com'da #26829402
eczanelerde oluyo 10-15 lira bişi ama çok işe yarıyo
seninki makinaysa oda olur ben yoksa die dedim =)
gün içinde çekiyorum sürekli pek hoşlaşmıyo ama işe yarıyo
malesef insanlarımız çok düşüncesiz artık darıldı darılcak die bakmadan kim olursa olsun azarlıyorum elinizi yüzünüzü yıkamadan şu çocuğa dokunmayın
bide bok var gibi yüzüne dokunmuyolarmı ne anlarsın el kadar bebenin yüzüne dokunmaktan
bebemin yüzü fosur fosur kabardı ben bile öpmüyorum kıyamıyorum
kesin yasak getirdim kimse öpemiyoda dokunamıyoda gördüğüm an bozuyorum yetti gari
miracle ve zeyncim sizede geçmiş olsun..
çok zoryaa içim el vemiyor onlarin hastalanmasinaa
cnm gecmıs olsun cokkızlar slm nasılsınız?
ayben hiç iyi degilim..eylülbronşit olmuştuyaa
şimdide kardesine geçti obronşit degil sadece hafif soguk alginligi dedi doktor amann dikkat edin gerçi bende çok dikkat ettim onllar hiç yanyana getirmedimama genede bulaşti..
:S
ay cnm baya zor olmus ama sonucuna deger degıl mıevet döndük şükür
27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)
cnm sana da gecmıs olsunbenimde kizim grip oldu ogluma yaklastirmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah oglusuma gecmez
selam kızlar miracle esin geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırlar
bizde bu gün doktordaydık kusma problemi kilo alımını ciddi anlamda etkilemiş(( aptamil ar kullanıcaz bundan sonra doktor tadı kötüdür inşallah içer dedi umarım beğenir kızım sadece 4200 gram haftada 100_150 gram falan alıyor oda az tabiki şu mamayı kullanalım bakalım ne olacak
krdln benim oğlum da çok kusuyodu.hala da çok kusuyor.bi çözümünü bulamadık.kasık fıtığındandır gazdandır dediler.ameliyat ettirdik yine biişey değişmedi.
ben de humana ar kullandım.gerçi ben doktora sormadan kendim almıştım.çok işe yaradı.kıvamı yoğun baya bu antireflü mamaların.o yüzden kusamıyolar.hem tadı da çok ta kötü değildi.gayet güzel içti benimkisi.eğer aptamili beğenmezse aklında bulunsun.o zaman bir de humanayı dene canım.
bende düzelir diye bekliyordum.çıkar gezerim biraz sefa süreyim ama yoookkkk bunlar durmaz yaaemziğe alıştırtım 3 saattir uğraşıyorum o çıkarıyo ben veriyorum.ben yendim
şimdi emzikle sessiz sessiz bana bakıyoo bakalım ne kadar sürecek???
nalan ve bijo nerelere kayboldu ya. allahallaa:S haberi olan var mı.nalana mesaj attım ama ses seda yok bijoya da atayım bari
ay bu kusmalar ne zaman bitecek ya.zaten canım da sıkıldı kocam yarın akşam gelicekti gelemiyor işleri uzamış:S buraya yerleştim iyice.Valizler ağır olmasa taşıyabilsem gitcem kendi başıma. uöağa binmek problem değil ama indikten sonra valizi nasıl taşıycam ki kendim gitsem.neyse biraz daha bekleyelim bakalım en kötü cuma gelirmiş
çok teşekkür ederim o kadar bunaldım ki beni anlıyorsundur mutlaka kilo alımını ayrı takıyorum kusarken boğulacak diye korkuyorum artık yan yatırsamda o dönüyor yan yatma yastığında bile kafasını düz çeviriyor psikoloji falan kalmadı bende gözüm hep üstünde inşallah atlatırız(
ay bu kusmalar ne zaman bitecek ya.zaten canım da sıkıldı kocam yarın akşam gelicekti gelemiyor işleri uzamış:S buraya yerleştim iyice.Valizler ağır olmasa taşıyabilsem gitcem kendi başıma. uöağa binmek problem değil ama indikten sonra valizi nasıl taşıycam ki kendim gitsem.neyse biraz daha bekleyelim bakalım en kötü cuma gelirmiş
ya evet canım yaa bayağı ayrı kaldık ama bu kez:S 20 güne yakın oldu galiba:S yarın tam 17.gün hatta:Sgazını çıkarmak içinmi kusuyo,yoksa daha büyük boyuttamı? Benimkide her beslenme sonrası bbirazını çıkarıyo.İnşallah yeni mama iyi gelir,sıkma canını
ne güzel annenin yanında sefasını sürsene,dinleniyosundur,eve gidince yorgun günler başlıcak yine,kocalar hemende özleniyo ama dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?