2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar slm nasılsınız?
ayben hiç iyi degilim..eylülbronşit olmuştuyaa
şimdide kardesine geçti obronşit degil sadece hafif soguk alginligi dedi doktor amann dikkat edin gerçi bende çok dikkat ettim onllar hiç yanyana getirmedimama genede bulaşti..
:S

miracle ve zeyncim sizede geçmiş olsun..
çok zoryaa içim el vemiyor onlarin hastalanmasinaa

aman canım aman çok dikkat et geçmiş olsun kızına da...
sagol canim
yazarkasa hoşgeldin,döndünmü evine? Hangi tarihte doğdu bebeğin?

Geçmiş olsun zeyncim,inşallah bulaşmaz bebeğe
sagol canim insallah bulasmaz
miracle ve zeyn bebişlerinize geçmiş olsun..Kızıma da benden geçti maalesef..Ama çok şükür ki geceleyin çok aazbir burun tıkanıklığı var..Başka yok..
sagol tatlim sizede gecmis olsun
evet döndük şükür

27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)
canim allah bagislasin iki aciyi birden cekmissin acilman olmadimi

miracle ve zeyncim sizede geçmiş olsun..
çok zoryaa içim el vemiyor onlarin hastalanmasinaa

sagol canim senin bebelerede cok gecmis olsun

10 cm açılmam vardı ve oğlum da dibe kadar gelmişti ama üstten çekiyo falan dedi doktor çıktı çıktı geri girdi resmen :S
sonuçta çizdirdik kaseyi

en iyisini yapmışsın iloşum benimkinin yüzüde öyle oldu babası da çok öpüyodu ona da öptürmüyorum artık yazık ya canları ne daha çocuklar perişan oluyo valla onun bunun kucağında...ya aynen her burnunu temizlediğimde ciyak ciyak bağrıyo ama napayım mecbur işte...bundan sonra eve kabul etmicem çocuklu misafir iloş görmemişin oğlu olmuş desinler valla napim hasta olunca bende çekiyorum çocuk da çekiyor

selam kızlar miracle esin geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırlar
bizde bu gün doktordaydık kusma problemi kilo alımını ciddi anlamda etkilemiş (( aptamil ar kullanıcaz bundan sonra doktor tadı kötüdür inşallah içer dedi umarım beğenir kızım sadece 4200 gram haftada 100_150 gram falan alıyor oda az tabiki şu mamayı kullanalım bakalım ne olacak

Son düzenleme:
cnm gecmıs olsun cok

evet döndük şükür

27 kasımda doğdu oğluşum. bir bütün gün sancı çektim saatlerce sunisancı üstüne 3 saat çatalda kaldım veee epidural sezeryanla dünyyaya getirdim oğluşumu :)
ay cnm baya zor olmus ama sonucuna deger degıl mı
bende 20 saat falan cekmıstım ama kolay oldu benım dogum

benimde kizim grip oldu ogluma yaklastirmamak icin elimden geleni yapiyorum insallah oglusuma gecmez
cnm sana da gecmıs olsun

krdln benim oğlum da çok kusuyodu.hala da çok kusuyor.bi çözümünü bulamadık.kasık fıtığındandır gazdandır dediler.ameliyat ettirdik yine biişey değişmedi.

ben de humana ar kullandım.gerçi ben doktora sormadan kendim almıştım.çok işe yaradı.kıvamı yoğun baya bu antireflü mamaların.o yüzden kusamıyolar.hem tadı da çok ta kötü değildi.gayet güzel içti benimkisi.eğer aptamili beğenmezse aklında bulunsun.o zaman bir de humanayı dene canım.

çok teşekkür ederim o kadar bunaldım ki beni anlıyorsundur mutlaka kilo alımını ayrı takıyorum kusarken boğulacak diye korkuyorum artık yan yatırsamda o dönüyor yan yatma yastığında bile kafasını düz çeviriyor psikoloji falan kalmadı bende gözüm hep üstünde inşallah atlatırız (

iyi alıştırmışsın bende çok uğraştım ama almıyor diliyle ittiriyor

nalan ve bijo nerelere kayboldu ya. allahallaa:S haberi olan var mı.nalana mesaj attım ama ses seda yok bijoya da atayım bari

hayret valla gelirlerdi hiç gelmemişler ben de dışardaydım fınfık söyleyince anladım girmediğini hiç.allahalla umarım bir şey yoktur.

ay bu kusmalar ne zaman bitecek ya.zaten canım da sıkıldı kocam yarın akşam gelicekti gelemiyor işleri uzamış:S buraya yerleştim iyice.Valizler ağır olmasa taşıyabilsem gitcem kendi başıma. uöağa binmek problem değil ama indikten sonra valizi nasıl taşıycam ki kendim gitsem.neyse biraz daha bekleyelim bakalım en kötü cuma gelirmiş

sizin kilo alımınız nasıl aso beni mahvetti bu çocuğun kusması delircem artık

Bizim kilo alımımızda problem yok allahtan canım hatta kusmasa bayağı kilolu olucak.Kusunca nötrleşiyor işte. kilo alımında problem olsaydı mamaya başlatacaktı doktor.2.ay kontrolümüz geldi de geçiyor bile:S bi evime dönemedim ki gideyim doktora:S kocam daha gelebilrise cuma gelicek pazar döneriz diyor.ne olcak ne bitcek bende bilmiyorum valla

gazını çıkarmak içinmi kusuyo,yoksa daha büyük boyuttamı? Benimkide her beslenme sonrası bbirazını çıkarıyo.İnşallah yeni mama iyi gelir,sıkma canını

ne güzel annenin yanında sefasını sürsene,dinleniyosundur,eve gidince yorgun günler başlıcak yine,kocalar hemende özleniyo ama dimi?

ya evet canım yaa bayağı ayrı kaldık ama bu kez:S 20 güne yakın oldu galiba:S yarın tam 17.gün hatta:Sözleidm kocamı çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…