2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

anlamaz mıyım,hem de çok iyi anlıyorum.
benimkinin kilo alımında sorun yok şükür.iyi kilo alıyor.ama kusması bi dehşet.yani bi fışkırtıyo en az yarım metre öteye.yani nası kilo alıyo anlamıyorum bende.100cc içiyosa en az 70 cc kusuyodur diye tahmin ediyorum.belki de daha fazla.emzirdikten sonra gazını çıkarmak için kucağıma alıyorum.önce şiddetli bi gaz çıkartıyo.arkasından 3-4 kere de süt fışkırtıyo.
çamaşır yetiştiremiyorum.eğer kustuğunu farketmezsem ıslak ıslak yatıyo ben görene kadar.hasta olcak diye de korkuyorum.
kardeşi azıcık ağzının kenarından sızdırıyo emdikten sonra.ama bu öyle değil.

dediğin gibi artık dönmeye de başladılar.daha zor oldu durum.ben de dün yan yatırmıştım.nası becerdiyse kafasını yatağına doğru çevirmiş.bi geldim yüzüstü yatıyo.hemen nefesini kontrol ettim ödüm koptu.boğulacakmış allah korusun.

doktorumuz bize reflü olabilir diye gaviscon infant vermişti.onu da kullandık ama hiç işe yaramadı.kusmalar aynen devam.
allah yardımcımız olsun hepimizin.

iyi geceler anneler;
ben bu gece nöbetteyim.
oğlum sabah uyandığında öksürükle uyandı tıkanacaak gibi öksürdü.
biraz uyudu ama halsizdi.
akşam üzeri drumuza götürdük. Larenjit olmuş oğlum bronşite dönebilirmiş
nefes borusu ile ilgiliymiş
ilaç verdi bize ilaçalrımızı kullanmaya başladık ama burnu da tıkandığı iç,n uyuyamıyor ilaçlar etki etmezse iğne yapılacakmış 2 gün sonra kontrole gidecez
off küçücük oğlum nasıl hasta oldu anlamadım ama çok üzgünüm

nalan ve bijo nerelere kayboldu ya. allahallaa:S haberi olan var mı.nalana mesaj attım ama ses seda yok bijoya da atayım bari
canım inan dün çok bitkindim giremedim.. bilg. açmaya halim yoktu.. merak etmişsin yerim seni neler aldın bakayım kız ank daki magazaları boşalttın valla. ben bu dombili halimle hiçbişe almıyorum yaza artık..

günaydın
dün toprak öğlen saat 2 den beri ağladı zaten sabahtan beri de kucağımdan inmiyodu. 5 de babası geldi ona devrettim bi nefes aldım. bakalım allah bugünümüzü hayır etsin..

dün eşime tel açtım dedim ki başardımmmmmmmmmmmm.. noldu ya falan dedi.. dedim başardım 2 çeşit yemek yaptım

zeyn, esin, barays ve bebeği hasta olan tüm annelere çok geçmiş olsun

günaydın kızlar bebekleri hasta olanlara acil şifa diliyorum ayy bayılazağım bugün avm ye gitmem lazım masalı da götüreceğim tek olduğum için arabanın ön koltuğuna bağlıyacam istemeye istemeye off yalnızlık

Biz de dün doktordaydık. Bizimki de o kadar çok kusuyor ki önlüksüz dolaştıramıyorum. Sürekli çamaşır yıkıyorum. Anne sütünün neredeyse hepsini kusuyor, mama daha kıvamlı olduğu için onu daha az kusuyor. 4760gr olmuş. 1 ayda sadece 670 gr almış. Çok canım sıkıldı. Biz de aptamil ar aldık. Umarım işe yarar.

canımm çok geçmiş olsun..
bendede aynı sorunvardi..
kızım 5 gündürara ara öksürüyor.
hatta biakşam okadar öksürdüki acile götürdükk..hafif bi soguk alginligi dedi..
sonra şurupla bi damla verdi..
bende hemenkendi doktorumuzu aradim böyle böyle diyeilaçlarinda adınıverdim
amabana dediki 3 ayınaltindakilere ilaç vermiyrouz esincim dedi..onlar için suan eniyisi anne sütü sen bol bol emzirdedi bana..
şurup falanda verme dedi..eger emmesi iyi degilse ateşiçıkarsa
hırıltılı öksürürse getir dedi..
bende anlamadim senin doktor nasil ilaç vermiş
şimdi benimkinin öksüürügü geçti iyiki vermemişimdiyorum canim çokküçükler yaa ilaç kullanmak için

günaydın:80:
dün eşim elma yağı almış. akşam yıkadık kızımı . ayaklarına elma yağı sürdük.
huysuzluğu olmadı pek
bakalım bugun nasıl olacak akşam yine sürcem elma yağını . güya bende sürcekmişim ama sürmedim. kokusu iğreennçççç

bizde 2 haftadır geceleri böyleyiz cnm . bende kolik dedim . önceden 7den 12ye kadar sürekli ağlıyordu . şimdi 10dan 2ye kadar
dün akşam biraz daha iidi . banyo yaptırıp elma yağı sürdük ayakalrına. bide ayaklarının altına sıcak su torbası koyuyorum. inşallah artık böyle yapmaz. benımde sinirim bozuluyor o ağladıkça bende ağlıyorum

Selam kızlar, nasılsınız?

Ben çok yorgunum valla, kızımın 3 gündür huyu değişti. Geceleri güzel güzel uyuyan çocuk yatağına yatırdığımız an isyan çıkartıyo artık. Gerçekten çok yoruldum kaç gündür, hakkımızda hayırlısı olsun. Nazar değdi çocuğuma valla ya...

bana dr mama ile memenin arasında 2 saat olsun yoksa gaz yapar ikisi karışınca demişti istersen sor bir dr canım

Tünaydın Herkese

Nalan oku çocuğu valla ben üç gündür okuyorum sürekli hakkat çok çabuk nazar alıyor bu yavrular

ay kız sorma çok para harcadım 3-4 milyarlık alışveriş yaptım :S koca valiz alınan eşya dolu.kocama dedim gelirken büyük valizi boş getir diye.kendi kıyafetleirmiz eşyalarımız dışarda kaldı onları koycam onun getirdiğine de.:)
siz de mi brütüs? biz kaç gündür öyleyiz her zaman uyuyan çocuk uyumaz oldu uyku vakitleri deliriyorum dün gece yine bağıra çağıra durdum. annem kıyamadı aldı çocuğu elimden.büyük insan gibi kavga ediyosun el kdr bebekle diye de kızdı:S

valla bebişleri huy değiştirenler çok ağlayanlar yediklerine dikkat etsin derim...benim oğlumun süt alerjisi çıktı ortaya..pek süt içmiyordum bi sabah içeyim dedim kakasında kan gördük...sabahları peynir yiyiyordum çikolata kurabiye onlarda kan olmuyordu bende farketmemiştim...meğerse ne çektiriyormuşum oğluma bilmeden... sürekli huzursuzdu...yılbaşı akşamı 2 tane baklava yedim hafta sonumuz kötü geçti..annem dedi meğerse baklavaya da süt konuluyormuş..ne bileyim ben...şimdi ne yersem içeriğine bakıyorum artık....oğlumda nispeten daha iyi allaha şükür

ay kıyamam cnmm ya hemen nazar değiyo bebeklere birden değişiveriyolar en güzeli iyiysede kimseye söylememekk

uyumak istiyorum yaa boş boş yatmak canım ne kadar isterse o kadar uyumak istiyorum :2: çok şeymi istiyorum sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…