nalan ve bijo nerelere kayboldu ya. allahallaa:S haberi olan var mı.nalana mesaj attım ama ses seda yok bijoya da atayım bari
çok teşekkür ederim o kadar bunaldım ki beni anlıyorsundur mutlaka kilo alımını ayrı takıyorum kusarken boğulacak diye korkuyorum artık yan yatırsamda o dönüyor yan yatma yastığında bile kafasını düz çeviriyor psikoloji falan kalmadı bende gözüm hep üstünde inşallah atlatırız(
canım inan dün çok bitkindim giremedim.. bilg. açmaya halim yoktu.. merak etmişsin yerim seninalan ve bijo nerelere kayboldu ya. allahallaa:S haberi olan var mı.nalana mesaj attım ama ses seda yok bijoya da atayım bari
selam kızlar miracle esin geçmiş olsun inşallah çabuk atlatırlar
bizde bu gün doktordaydık kusma problemi kilo alımını ciddi anlamda etkilemiş(( aptamil ar kullanıcaz bundan sonra doktor tadı kötüdür inşallah içer dedi umarım beğenir kızım sadece 4200 gram haftada 100_150 gram falan alıyor oda az tabiki şu mamayı kullanalım bakalım ne olacak
zeyn, esin, barays ve bebeği hasta olan tüm annelere çok geçmiş olsun
iyi geceler anneler;
ben bu gece nöbetteyim.
oğlum sabah uyandığında öksürükle uyandı tıkanacaak gibi öksürdü.
biraz uyudu ama halsizdi.
akşam üzeri drumuza götürdük. Larenjit olmuş oğlum bronşite dönebilirmiş
nefes borusu ile ilgiliymiş
ilaç verdi bize ilaçalrımızı kullanmaya başladık ama burnu da tıkandığı iç,n uyuyamıyor ilaçlar etki etmezse iğne yapılacakmış 2 gün sonra kontrole gidecez
off küçücük oğlum nasıl hasta oldu anlamadım ama çok üzgünüm
Bizde aynı durumdayız yarencim tam 11 gündür.Bizimkinin adı belli:
koliksizinkide uzun zamandır devam ediyomu yoksa bir geceye mahsus bişeymiydi? Elma yağı her banyodan sonra sürüyorum ben ama malesef bi işe yaramıyo.Yada bizimki bağışıklık kazandı artık
Valla çığlık çığlığa ağlarken hiçbirşey kar etmiyor,bizde elektrik süpürgesi ile biraz sakinleşiyor o kadar.
Yoksa kendi kndilerine sakinleşmiyolar malesef
doymadığını anlayınca veriyorum canım 60 cc süüm bazen çok az oluyo göğsüm yumuşacık oluyo mecbur veriyorum dokorda ver dedi 3 saatte bir 60 cc ama dediğim gibi sütüm çoksa bi gece uyurken 60 cc veriyorum bi de ben önce emdirip sonra mamayı veriyorum bilmiyorum ne kadar doğru
ay kız sorma çok para harcadım 3-4 milyarlık alışveriş yaptım :S koca valiz alınan eşya dolu.kocama dedim gelirken büyük valizi boş getir diye.kendi kıyafetleirmiz eşyalarımız dışarda kaldı onları koycam onun getirdiğine de.:)canım inan dün çok bitkindim giremedim.. bilg. açmaya halim yoktu.. merak etmişsin yerim senineler aldın bakayım kız ank daki magazaları boşalttın valla. ben bu dombili halimle hiçbişe almıyorum yaza artık..
günaydın
dün toprak öğlen saat 2 den beri ağladı zaten sabahtan beri de kucağımdan inmiyodu. 5 de babası geldi ona devrettim bi nefes aldım. bakalım allah bugünümüzü hayır etsin..
dün eşime tel açtım dedim ki başardımmmmmmmmmmmm.. noldu ya falan dedi.. dedim başardım 2 çeşit yemek yaptım
siz de mi brütüs? biz kaç gündür öyleyiz her zaman uyuyan çocuk uyumaz oldu uyku vakitleri deliriyorum dün gece yine bağıra çağıra durdum. annem kıyamadı aldı çocuğu elimden.büyük insan gibi kavga ediyosun el kdr bebekle diye de kızdı:SSelam kızlar, nasılsınız?
Ben çok yorgunum valla, kızımın 3 gündür huyu değişti. Geceleri güzel güzel uyuyan çocuk yatağına yatırdığımız an isyan çıkartıyo artık. Gerçekten çok yoruldum kaç gündür, hakkımızda hayırlısı olsun. Nazar değdi çocuğuma valla ya...
Selam kızlar, nasılsınız?
Ben çok yorgunum valla, kızımın 3 gündür huyu değişti. Geceleri güzel güzel uyuyan çocuk yatağına yatırdığımız an isyan çıkartıyo artık. Gerçekten çok yoruldum kaç gündür, hakkımızda hayırlısı olsun. Nazar değdi çocuğuma valla ya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?