Selam kızlar, nasılsınız?
Ben çok yorgunum valla, kızımın 3 gündür huyu değişti. Geceleri güzel güzel uyuyan çocuk yatağına yatırdığımız an isyan çıkartıyo artık. Gerçekten çok yoruldum kaç gündür, hakkımızda hayırlısı olsun. Nazar değdi çocuğuma valla ya...
slm kızlar nasılsınız?bebişlrine verem aşısı yaptıranlara sorum olucak cuma günüde beren suyun aşısı var,bebekler için olan calpolden aldım gitmeden önce calpol veriyim mi,yoksa aşıdan sonra ateş oluncamı veriyim siz nasıl yaptınız???
kılar gaz için ben oğluma nurse harveys veriyorum.gaz için iyi geliyor bi de rahatlatıp uyutuyo.
bebeği çok ağlayan annelere allah yardım etsin.benim ilk oğlum öyleyde hala öylede oturup öfkemden ağladığımı bilirim.sizi anlıyorum inşallah tez zamanda rahatlarlarda ağlamazlar.ağlayan susmayan bi çocuğa sahip olmak çok zor çok.ağlamayan uyuyan bi çocuk gördüğümde nasıl imrenirdim.ilk oğlumda aylarca uyumadım zombiyie dönmüştüm.ayakta uyukluyordum.allahım ne zor günlerdi ama çok şükür bu oğlum daha sakin daha az ağlıyo ve daha iyi uyuyor
kılar gaz için ben oğluma nurse harveys veriyorum.gaz için iyi geliyor bi de rahatlatıp uyutuyo.
bebeği çok ağlayan annelere allah yardım etsin.benim ilk oğlum öyleyde hala öylede oturup öfkemden ağladığımı bilirim.sizi anlıyorum inşallah tez zamanda rahatlarlarda ağlamazlar.ağlayan susmayan bi çocuğa sahip olmak çok zor çok.ağlamayan uyuyan bi çocuk gördüğümde nasıl imrenirdim.ilk oğlumda aylarca uyumadım zombiyie dönmüştüm.ayakta uyukluyordum.allahım ne zor günlerdi ama çok şükür bu oğlum daha sakin daha az ağlıyo ve daha iyi uyuyor
selam kızlar,hasta olan bebişlere çoook geçmiş olsun,hemencecik iyileşin emi:94:
Bizde sabahtan beri ayaktaydık yeni uyuduk. Tam uyuyacak caart kaka,altını değiştirirken yine uyanıyo,sallayıp pışpışlıyorum uyuyo derken yine caaart
selam anneler:)))
gazsız,sancısız,hastalıksız,nazarsız günler inşallah:))
dün mızmızdık bugün iyiyiz çok şükür maşallahşimdi çekirdek çıtlatıyorum
meme ucum yoktu şimdi süt sağma makinesiyle meme ucum oldu...bu seferde çok büyük oldu bebişim zorlanıyoo almaktanbunada şükür...
kaynanam 2 haftadır göremiyordu oğlumu tam gelecekti ayağını burkmuş çook sevindim
gerçi telefonda bile delirtiyor ya beni neyse
ben ateş çıkmadıkça ilaç hiç vermedim büyük oğlumda da öyle yaptım hiç ateşleri de çıkmadıslm kızlar nasılsınız?bebişlrine verem aşısı yaptıranlara sorum olucak cuma günüde beren suyun aşısı var,bebekler için olan calpolden aldım gitmeden önce calpol veriyim mi,yoksa aşıdan sonra ateş oluncamı veriyim siz nasıl yaptınız???
seninki de çok kusuyo.MAŞALLAH CANIMbu gaz nasıl bir illetse günde 2_3 defa ancak sütümü veriyorum çünkü yetmiyor buna rağmen sürekli gazdan kıvranıyor zaten kusma sorunumuz var ıkınırken daha beter kusuyor günü geceyi öylee kısa uykularla geçiriyoruz işte Allah hepimizin yardımcısı olsun
seninki de çok kusuyo.
benim oğlum iki aydır sürekli kusuyo.zaten sütüm az olanıda kusuyo.doktor reflü olabilir dei kilo alımınıda beğenmedi iki ayda 1200 gr almış yani yaklaşık ayda 600 gr almış.3900 doğdu ama ikinci ayında 5100 gr olmuş.
bana dr mama ile memenin arasında 2 saat olsun yoksa gaz yapar ikisi karışınca demişti istersen sor bir dr canım
Tünaydın Herkese
Nalan oku çocuğu valla ben üç gündür okuyorum sürekli hakkat çok çabuk nazar alıyor bu yavrular
ay kız sorma çok para harcadım 3-4 milyarlık alışveriş yaptım :S koca valiz alınan eşya dolu.kocama dedim gelirken büyük valizi boş getir diye.kendi kıyafetleirmiz eşyalarımız dışarda kaldı onları koycam onun getirdiğine de.:)
siz de mi brütüs? biz kaç gündür öyleyiz her zaman uyuyan çocuk uyumaz oldu uyku vakitleri deliriyorum dün gece yine bağıra çağıra durdum. annem kıyamadı aldı çocuğu elimden.büyük insan gibi kavga ediyosun el kdr bebekle diye de kızdı:S
ay kıyamam cnmm ya hemen nazar değiyo bebeklere birden değişiveriyolar en güzeli iyiysede kimseye söylememekk
slm anneler ...........
hasta olanlara çok geçmiş olsun......bir an önce iileşirler inş.
nalan kızın için üzüldüm ama inş. tekrar düzene girersiniz... kızına çok çabuk nazar değiyor gerçi bebeişlerin hepsi öyle ben gece uykusunu ve gündüz uykusunu kimseye söylemiyorum babasına bile hep uyumadı sancısı var diyorum.Her ağlayışında sesli sesli dua okuyorum oda sakinleşiyor.. dene bence canım.
Aso cicilerini güle güle kullan tabi kilolar verilince alışveriş güzel oluyor.........
yaren ben elma yağını göbek deliiğninede sürüyorum ii geliyor.
nalancim allah kolaylik versin dedigin gibi nazarda olmus olabilir durucugu bol bol oku
slm kızlar nasılsınız?bebişlrine verem aşısı yaptıranlara sorum olucak cuma günüde beren suyun aşısı var,bebekler için olan calpolden aldım gitmeden önce calpol veriyim mi,yoksa aşıdan sonra ateş oluncamı veriyim siz nasıl yaptınız???
allaha çok dua ettim benimle beraber herkes dua ediyordu.ilk oğlumdan çektiklerimin tarifi yok görenler şok luyordu bu nasıl bi çocuk diye.17 aylık oldu hala çok zor bi bebk.hala gece 2-3 de zorla saatlerce ağlayarak uyur sabah kaldığı yerden devam eder ağlamaya.uyanıncada saatlerce ağlar.ondan diğerine vakit bulamıyoum.allah bana acıdı da ikinciyi uslu verdi herhalde.sabah 6 da yatıp 7 de de kalkıp okula gidiyordum.o yüzden allah ağlayan susmayan uyumayan çocuğu olanlara allah yardım etsin.bizede doktor onu tavsiye etmişti ama eczanede bulamayınca biogaia aldık onun yerine.Valla artık bağışıklık kazandı kızım,sancısı olduğunda onu susturabilecek hiçbir güç yok.Allah acımış canım sana,2.bebeğin sakin olmuş ondan maşallahUykusuzluk çok zor,hiçbirşeye tahammülün kalmıyo
banada aptamil ar verdi.o işe yaradı biraz.ama anne sütünü kusuyo ona üzülüyorum.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum.aşırı kusuyor dün yine doktordaydık 4200 haliyle az dedi doktor ultrasona falan girdi çok şükür birşey çıkmadı reflüdür dedi aptamil ar verdi bize diğer maması bitsin başlıcam bakalım işe yarayacakmı umarım yarar artık kıyafet değiştirmekten harap oldum
bijo sütünü sağıyormuydun sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?