2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm anneler ...........
hasta olanlara çok geçmiş olsun......bir an önce iileşirler inş.
nalan kızın için üzüldüm ama inş. tekrar düzene girersiniz... kızına çok çabuk nazar değiyor gerçi bebeişlerin hepsi öyle ben gece uykusunu ve gündüz uykusunu kimseye söylemiyorum babasına bile hep uyumadı sancısı var diyorum.Her ağlayışında sesli sesli dua okuyorum oda sakinleşiyor.. dene bence canım.

Aso cicilerini güle güle kullan tabi kilolar verilince alışveriş güzel oluyor.........
yaren ben elma yağını göbek deliiğninede sürüyorum ii geliyor.

nalancim allah kolaylik versin dedigin gibi nazarda olmus olabilir durucugu bol bol oku

slm kızlar nasılsınız?bebişlrine verem aşısı yaptıranlara sorum olucak cuma günüde beren suyun aşısı var,bebekler için olan calpolden aldım gitmeden önce calpol veriyim mi,yoksa aşıdan sonra ateş oluncamı veriyim siz nasıl yaptınız???

selam kızlar,hasta olan bebişlere çoook geçmiş olsun,hemencecik iyileşin emi:94:
Bizde sabahtan beri ayaktaydık yeni uyuduk. Tam uyuyacak caart kaka,altını değiştirirken yine uyanıyo,sallayıp pışpışlıyorum uyuyo derken yine caaart

eğer ateşi çıkarsa ver bence. bazı bebeklerin ateşi çıkmıyor boşa ilaç vermiş olursun. ben öyle yaptım..

Son düzenleme:
kılar gaz için ben oğluma nurse harveys veriyorum.gaz için iyi geliyor bi de rahatlatıp uyutuyo.
bebeği çok ağlayan annelere allah yardım etsin.benim ilk oğlum öyleyde hala öylede oturup öfkemden ağladığımı bilirim.sizi anlıyorum inşallah tez zamanda rahatlarlarda ağlamazlar.ağlayan susmayan bi çocuğa sahip olmak çok zor çok.ağlamayan uyuyan bi çocuk gördüğümde nasıl imrenirdim.ilk oğlumda aylarca uyumadım zombiyie dönmüştüm.ayakta uyukluyordum.allahım ne zor günlerdi ama çok şükür bu oğlum daha sakin daha az ağlıyo ve daha iyi uyuyor

MAŞALLAH CANIM bu gaz nasıl bir illetse günde 2_3 defa ancak sütümü veriyorum çünkü yetmiyor buna rağmen sürekli gazdan kıvranıyor zaten kusma sorunumuz var ıkınırken daha beter kusuyor günü geceyi öylee kısa uykularla geçiriyoruz işte Allah hepimizin yardımcısı olsun

selam anneler:)))
gazsız,sancısız,hastalıksız,nazarsız günler inşallah:))
dün mızmızdık bugün iyiyiz çok şükür maşallahşimdi çekirdek çıtlatıyorum
meme ucum yoktu şimdi süt sağma makinesiyle meme ucum oldu...bu seferde çok büyük oldu bebişim zorlanıyoo almaktanbunada şükür...
kaynanam 2 haftadır göremiyordu oğlumu tam gelecekti ayağını burkmuş çook sevindim
gerçi telefonda bile delirtiyor ya beni neyse

bizede doktor onu tavsiye etmişti ama eczanede bulamayınca biogaia aldık onun yerine.Valla artık bağışıklık kazandı kızım,sancısı olduğunda onu susturabilecek hiçbir güç yok.Allah acımış canım sana,2.bebeğin sakin olmuş ondan maşallah Uykusuzluk çok zor,hiçbirşeye tahammülün kalmıyo

senin kızda benimki gibi bayılıyor ağlamaya uykusuz kalmaya bizi delirtmeden düzelseler bari benim sinirlerim iyice laçka oldu ağlanacak halime kahkahalarla gülüyorum doktora götürecektin götürdün mü gerçi kolik der gönderir ben 2 aydır öyle dönüyorum her doktordan

zalim gelin ayağını burkmuş çok sevindim ay uzak olsunlar tek kaynanama değil koca tarafımın topuna gıcık oluyorum

ben ateş çıkmadıkça ilaç hiç vermedim büyük oğlumda da öyle yaptım hiç ateşleri de çıkmadı

seninki de çok kusuyo.
benim oğlum iki aydır sürekli kusuyo.zaten sütüm az olanıda kusuyo.doktor reflü olabilir dei kilo alımınıda beğenmedi iki ayda 1200 gr almış yani yaklaşık ayda 600 gr almış.3900 doğdu ama ikinci ayında 5100 gr olmuş.

aşırı kusuyor dün yine doktordaydık 4200 haliyle az dedi doktor ultrasona falan girdi çok şükür birşey çıkmadı reflüdür dedi aptamil ar verdi bize diğer maması bitsin başlıcam bakalım işe yarayacakmı umarım yarar artık kıyafet değiştirmekten harap oldum

Okudum cnm okumam mıi nazar boncuğa da takılı ama nedense tersi döndü düzüne döndüremiyorum çocuğu, gözü kalanların gözü çıksın yarabbim...(((

hiç sorma bende sabah 4 de bastım kalayı, zaten beynim olmuş bi dünya bi de her ota poka zırlıyo, sonra sızdı kaldı ayağımda bu seferde çok üzüldüm, sanki anlıyoda bağırıyorum, el kadar bebe ya ağlamayacak da napacak ki..

ay kıyamam cnmm ya hemen nazar değiyo bebeklere birden değişiveriyolar en güzeli iyiysede kimseye söylememekk

doğru diyosun sezencim kimseye sölememek lazım hemen nazar değiyo ya bebeme...

nalancim allah kolaylik versin dedigin gibi nazarda olmus olabilir durucugu bol bol oku

okudum kızlar ben sürekli okuyup üflüyorum kuzumu zaten, ama işte değeceği varsa değiyo valla...

bence sonra ver ateş yapmazsa boşu boşuna vermiş olursun ama ateşini sürekli takip et...

allaha çok dua ettim benimle beraber herkes dua ediyordu.ilk oğlumdan çektiklerimin tarifi yok görenler şok luyordu bu nasıl bi çocuk diye.17 aylık oldu hala çok zor bi bebk.hala gece 2-3 de zorla saatlerce ağlayarak uyur sabah kaldığı yerden devam eder ağlamaya.uyanıncada saatlerce ağlar.ondan diğerine vakit bulamıyoum.allah bana acıdı da ikinciyi uslu verdi herhalde.sabah 6 da yatıp 7 de de kalkıp okula gidiyordum.o yüzden allah ağlayan susmayan uyumayan çocuğu olanlara allah yardım etsin.

merhaba anneler nasılsıız bebeklerı hasta olan annelere gecmıs olsun, bizimde düzenimiz sürekli değişiyor bi gece daha iyi uyuyoruz diğer gece sık sık uyanıyoruz falan... sanırım böyle böyle düzene girecek.. bebekleri cok kusan annelere bir tavsiyem var emdikten sonra mutlaka bir süre dik pozisyonda kucagınızda tutun yada omzunuza yatırıp sırtını sıvazlayın bıraz mide gazı cıkınca kusmuyor yada daha az kusuyor.. benim bebeğim, her seferde emzirdikten sonra geğirmezse rahatlamıyor huzursuz oluzyor ve hepsini geri çıkarıyordu bu yöntemle olukça rahatladık... ben her emzırmeden sonra mide gazı cıkıncaya kadar odanın içinde turluyoruz biraz... umarım sizlerede faydası olur.. Allah bebişlerimizi korusun

banada aptamil ar verdi.o işe yaradı biraz.ama anne sütünü kusuyo ona üzülüyorum.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum.
senin bebek kaç gr almış canım.doğum kilosu kaçtı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…