2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ayağa kaldıramıyorum ki ( kaldırdığım an ne varsa çıkarıyor doktorada söyledim başının altına yastık koy bırak bir süre dedi yok oda işe yaramıyor ama yağa kaldırınca hepsini yatırınca bir kısmını kusuyor işte yan yatma yastığı bana yapışık artık bir kolumda çocuk bir kolum yan yatış yastığı çok korkuyorum Allahım hepsini korusun inşallah

bana kusması için emzirdikten sonra dik tut gazını iyi çıkar küçük bi yastık kullan ve sol tarafına yatır dedi.ama çoğu zaman daha emerken kucağımda kusuyo.kaldırmaya fırsat bile kalmıyo

Son düzenleme:
ya hanimlar ne kadar sabirsizsiniz bebeklerinize karsi, gelsin gelsin diye yalvariyorduk gelincede aman niye agladi aman niye kustu, ama niye gaz çikarmiyor diyoruz. Yapmayin ya ,konusamiyorlar tabiki sorunlarini dertlerini aglayarak belirtiyorlar.

Sabirli olalim bagirip çagirincada uzuluyoruz sonra;

banada aptamil ar verdi.o işe yaradı biraz.ama anne sütünü kusuyo ona üzülüyorum.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum.
senin bebek kaç gr almış canım.doğum kilosu kaçtı.

2900 doğdu benimki çok az alıyor 20 günde 150 gram almıştı o zaman takibe aldı bu seferde mamayı verdi işte ya benim karnımdaykende hep kilosuna takardım böyle geldi böyle gidiyor çok üzülüyorum inşallah toparlar

yarın götürücem,diyeceği şey bellide en azından belki ilaç milaç bişey verir yada bilmediğim farketmediğim bi ağrısı varsa onu söyler bari.Gece 11e gelirken başlıyor benim çarpıntım:18: ben kendimi geçtimde el kadar bebecikler nasıl dayanıyo bu sancıya,ağlamaya,uykusuzluğa:26: kıyamıyorum yaa

evet sağıyorum.. gece 4-5 gibi sagıyorum 100 cc. akşama sütüm bitince 50 şer cc olarak 2 kerede veriyorum. neden sordun canım?

bende aynı yöntemi deniyeceğimde sen mamdan böylelikle kurtulmuştun dimi?ben mamaya başlamadım ama doymuyoo bizimki sütüm de az benden 60 lık çıkıyoo enfazla.ne zaman veriyorsun çok aç olduğunda doymadığında mı?

geçmiş olsun canım yaa ( peki denemissindir muhakkak ama tam doymadan biraz gazını ckarıp sonra tekrar emzirmeyi hiç denedin mi yani biraz emzirip biraz gazını alıp biraz daha emzirme gibi inşallah çabuk düzelir kıyamam ben ona

benimki de 21 günde 300 gr almış.benimki 3900 doğdu ama dışarda almıyor kiloyu şimdi ikinci ay kontrolünde 5100 gr dedi doktor.

ne var biz pişman mıyız sanki????? ne demek istiyosun ki şimdi sen.biz de bilinçli anneyiz neyin ne olduğunu biliyoruz. kimse de pişman değil sadece yorgunluktan herkes dertlerini söylüyor ne var yaniiiii

nalancığım üzme kendini bazen hepimizi delirtiyorlar ben ona bağırmaya tövbe ettim bir gece bağırdım ertesi gün akşama kadar ağladım artık sabrım sınıra gelince beşiğine bırakıyorum ağla diyede gaz veriyorum :) mutfağa yada başka bir odaya gidiyorum bişeyler kırıp döküp sakinleşiyorum
sende sakin ol canım dönem dönem değişiyor bunlar bir bakıyorsun bütün gece uyumuş bir bakıyorsun ne gece ne gündüz uyumuyor ben saldım çayıra inatlaşmıyorum nasıl isterse öyle oluyor nasılsa her savaştan o galip çıkıyor

kusması bir sorun çünkü kilo almıyor farketmesek boğulabilirde Allah korusun

çok haklısın canım ben o kadar sabırsızlıkla bekledim ki yavrumu zaten tedaviyle oldu, çok özlemini çektim ( ağlasa bile sımsıkı sarılıyorum öpüyorum koklyorum hiç kızmıyorum ona, hem zaten bi derdi olmasa ağlamıyor yavrumun ya gazı oluyor ya altı kitli oluyor ya uykusu oluyor uyumakta zorlanıyor kıyamam ben ona yaa kurban olurum ben ona... dün televizyonda bebeklere bakıcı işkencesi gizli görüntülerini izlemiştim o bakıcıları gebertesim geldi nasıl kıyıyorlar ya insan değiller (((

biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı

hep öyle derler ama benimki hem biberon hem meme alıyor.Bırakmadı memeyi yani.

sabırsızlık değilde çaresizlik ve endişe diyelim buna bence.İşte konuşamayıp dertlerini anlatamadıkları için neresi ağrıyo,bişeymi oldu bilemiyosun ve telaş yapıyosun.İnsan onları öyle çığlık çığlığa görünce içi parçalanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…