merhaba anneler nasılsıız bebeklerı hasta olan annelere gecmıs olsun, bizimde düzenimiz sürekli değişiyor bi gece daha iyi uyuyoruz diğer gece sık sık uyanıyoruz falan... sanırım böyle böyle düzene girecek.. bebekleri cok kusan annelere bir tavsiyem var emdikten sonra mutlaka bir süre dik pozisyonda kucagınızda tutun yada omzunuza yatırıp sırtını sıvazlayın bıraz mide gazı cıkınca kusmuyor yada daha az kusuyor.. benim bebeğim, her seferde emzirdikten sonra geğirmezse rahatlamıyor huzursuz oluzyor ve hepsini geri çıkarıyordu bu yöntemle olukça rahatladık... ben her emzırmeden sonra mide gazı cıkıncaya kadar odanın içinde turluyoruz biraz... umarım sizlerede faydası olur.. Allah bebişlerimizi korusun
evet sağıyorum.. gece 4-5 gibi sagıyorum 100 cc. akşama sütüm bitince 50 şer cc olarak 2 kerede veriyorum. neden sordun canım?
banada aptamil ar verdi.o işe yaradı biraz.ama anne sütünü kusuyo ona üzülüyorum.bende sürekli kıyafet değiştiriyorum.
senin bebek kaç gr almış canım.doğum kilosu kaçtı.
senin kızda benimki gibi bayılıyor ağlamaya uykusuz kalmaya bizi delirtmeden düzelseler bari benim sinirlerim iyice laçka oldu ağlanacak halime kahkahalarla gülüyorum doktora götürecektin götürdün mü gerçi kolik der gönderir ben 2 aydır öyle dönüyorum her doktordan
evet sağıyorum.. gece 4-5 gibi sagıyorum 100 cc. akşama sütüm bitince 50 şer cc olarak 2 kerede veriyorum. neden sordun canım?
ayağa kaldıramıyorum ki( kaldırdığım an ne varsa çıkarıyor doktorada söyledim başının altına yastık koy bırak bir süre dedi yok oda işe yaramıyor ama yağa kaldırınca hepsini yatırınca bir kısmını kusuyor işte yan yatma yastığı bana yapışık artık bir kolumda çocuk bir kolum yan yatış yastığı çok korkuyorum Allahım hepsini korusun inşallah
benimki de 21 günde 300 gr almış.benimki 3900 doğdu ama dışarda almıyor kiloyu şimdi ikinci ay kontrolünde 5100 gr dedi doktor.2900 doğdu benimki çok az alıyor 20 günde 150 gram almıştı o zaman takibe aldı bu seferde mamayı verdi işte ya benim karnımdaykende hep kilosuna takardım böyle geldi böyle gidiyor çok üzülüyorum inşallah toparlar
ne var biz pişman mıyız sanki????? ne demek istiyosun ki şimdi sen.biz de bilinçli anneyiz neyin ne olduğunu biliyoruz. kimse de pişman değil sadece yorgunluktan herkes dertlerini söylüyor ne var yaniiiiiya hanimlar ne kadar sabirsizsiniz bebeklerinize karsi, gelsin gelsin diye yalvariyorduk gelincede aman niye agladi aman niye kustu, ama niye gaz çikarmiyor diyoruz. Yapmayin ya ,konusamiyorlar tabiki sorunlarini dertlerini aglayarak belirtiyorlar.
Sabirli olalim bagirip çagirincada uzuluyoruz sonra;
ya hanimlar ne kadar sabirsizsiniz bebeklerinize karsi, gelsin gelsin diye yalvariyorduk gelincede aman niye agladi aman niye kustu, ama niye gaz çikarmiyor diyoruz. Yapmayin ya ,konusamiyorlar tabiki sorunlarini dertlerini aglayarak belirtiyorlar.
ya hanimlar ne kadar sabirsizsiniz bebeklerinize karsi, gelsin gelsin diye yalvariyorduk gelincede aman niye agladi aman niye kustu, ama niye gaz çikarmiyor diyoruz. Yapmayin ya ,konusamiyorlar tabiki sorunlarini dertlerini aglayarak belirtiyorlar.
ne var biz pişman mıyız sanki????? ne demek istiyosun ki şimdi sen.biz de bilinçli anneyiz neyin ne olduğunu biliyoruz. kimse de pişman değil sadece yorgunluktan herkes dertlerini söylüyor ne var yaniiiii
biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı
biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?