2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
niye kusuyorlar demiyoruz.kusması bi sağlık sorunu olduğu için ortak sorunu olanlarla konuşuyoruz.bu bi şikayet değil fikir alışverişi.ben iki çocukla baş ediyorum çok şükür biri 17 biri 2 aylık.daha 17 aylık oğluma bağırmışlığım yok ama kendimi yiyp bitirip ben onu susturamayınca oturup ağladığımı biliyorum.bu bir gün iki gün üç gün bi ay 5 ay süren bi durum değil.17 aydır uyumaz ağlar hep ağlar ee insanız elbette bitgin düşebilir sinirlerimiz yıpranabilir.üstelik çalışıyorum

ne var biz pişman mıyız sanki????? ne demek istiyosun ki şimdi sen.biz de bilinçli anneyiz neyin ne olduğunu biliyoruz. kimse de pişman değil sadece yorgunluktan herkes dertlerini söylüyor ne var yaniiiii

asocum ben de artık sürekli emzir alt değiştir fala çok fena sırt ağrılarım başladı bazen eşim kamburun çıktı dik dur biraz diyor, çok dikkat etmeye çalıştım en baştan ama ciddi sırt ağrıları çekiyorum (( bebeğimin tabikide canı sağolsun ama onlara daha iyi bakabilmek için bizimde iyi olmamız lazım, doğmdan buyana hiç egzersiz falan da yapamadım kalas gibi oldum

reflüsünden bile kendimi sorumlu tutuyorum nerde yanlış yaptımda böyle oldu sadece sütümü kussa kahrımdan ölürdüm heralde of offf kızlar siz nasıl yatırıyorsunuz çocukları yan tutmak çok zor dönüp duruyor ( o anda kussa kendini korurmu acaba kafasını çevirir mi ki

dediğin gibi mamayı kusmasa belki senin yediğin birşey allerji yapıyordur diyecem... başlarını illaki çeviriyorlar.. Allah korusun dikkat et tabiki ama bu psikolojinde sütünle bebeğine gecer daha huzursuz olur..

al benden de o kadar şişman,göbekli,koyu renkte çatlaklar,şiş gögüsler üstüne kamburumda çıkmaya başladı offfffffffffffffffffffffffffffff
kocam boşamasa beni inşallah..bu gögüslerle parise nasıl giderim bilemiyorum:84::84:ya koyu çatlak ve sezeryan izine ne demeli moral sıfır bende
lohusalıktan sonra adet hemen oldunuz mu kızlar?benim lohusalık bitmesine 2 gün kala karın ağrılarım başladı adet oldum?normali bu mudur ki????

ilki okula başlayınca kolay olur gibi geliyor ama o kadar aradan sonra cesaret edebilirmiyim hiç bilmiyorum 3 yaşındayken falan daha uygun gibi bilmiyorum ki kısmet

4 yaş çok uygun bence.. benim kızım 4 yaşında.. hamileyken sürekli alıştırdım şimdi nasıl seviyor Allahtan... bazen ege uyu yada neden ağlıyorsun dediğimde anne o daha bebek bana kız ona kızma diyor en azından ece okula başladığında egeninde birçok zorluğu geçmiş olur..

biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı

bende de tam tersi. arada sağıp vermeye kalkıyorum sütümü. biberonu alıp alıp diliyle ittiriyo. göğsümde de süt doğru düzgün kalmamış oluyo yine de göğsümü istiyo. yarın ben işe başlayınca sağılmış sütü almıcak diye korkuyom, bi tek azcık uykuluyken o sersemliğini kullanıp verirsem ne ala. ozaman içiyo baya biberondan. ama yine de illa sonunu bırakıyo. Allah yardımcımız olsun. hakkaten zor. ama bana bi ebe demişti hakikaten öyle. meme de versen biberon da versen meme emecek olan yine emer demişti. öyle biberona alıştı diye bişey olmaz dedi. tabi alışanlar da var. ama bence orda biberonun deliği çok önemli ben hep dar deliklileri kullandım. yazık yavrum belki göğsümden dah iyi emiyo

bana kız ona kızma ..... nekadar tatlı maşşallah. ewet ben de ikinci çocuk için 3 yaşı uygun buluyorum. büyük 3 yaşındayken hamile kalınsa o 4 yaşına gelince doğar diyorum. tabi sizin kız gibi severse bi de ohhh. ne iyi olur. yalnız 5 ve 6 yaşların en çok kıskanç olunan yaşlar olduğu için kardeş için uygun olmadığını söylüyo uzmanlar.

ben pazartesi itibariyle çalışmaya başladım oğlum hem emiyor hem biberondan içiyor ama tabiki memenin yerini tutmuyor eve gittiğimde biberonla içmiş bile olsa illa emmek istiyor yazık yavruma.
ama biberonum nuby damla akıtmayan ve çoooook memnunum çünkü çektikçe geliyor anne memesi gibi o yüzdende memeyi unutmaz gibime geliyor.çünkü başka biberonla denedim 15 dakka içiyor 100 cc mesela ama bu biberonla yarımsaate anca örnek verecek olursam o yüzden işe başlayacaklara tavsiye ederim ve bu özellik nuby de var sadece...
bende nuby den para alıyorum sanki amma övmüşüm

benimki biberona alıştı memeyi asla almıyor her emmesinde resmen savaşıyoruz sürekli itiyor bazen eliyle vuruyor midesi bulanıyor artık almaz herhalde umudumu kestim çalışacak annelerin Allah yardımcısı olsun yarım saat dışarı çıksam gözüm arkada kalıyor anneme bıraktığım halde bakıcımı düşünüyorsunuz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın zor bir durum bebeğini başkasına emanet etmek zorunda kalmak

benden çok yaşayacaksın Ela:))
oldum sanırım adet gibi ağrılarım var daha koyu kanamam var filan....

ya kızlar lohusalık kanamanız nasıl odu. benim ilk 5-6 gün çok yoğun geldi. ondan sonra kanama falan kalmadı. şimdi adet falan da yok ortada. ama sadece 5-6 günlük kanama normal mi ? daha sonrasında sarı bi akıntı oldu çok az az okadar?

dr brovns kullanıyorum ben oda öyle çektikçe geliyor bitirmesi uzun sürüyor ama benim şansıma alıştı çocuk memeyle hiç uğraşmıyor çok geriliyor mememde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…