niye kusuyorlar demiyoruz.kusması bi sağlık sorunu olduğu için ortak sorunu olanlarla konuşuyoruz.bu bi şikayet değil fikir alışverişi.ben iki çocukla baş ediyorum çok şükür biri 17 biri 2 aylık.daha 17 aylık oğluma bağırmışlığım yok ama kendimi yiyp bitirip ben onu susturamayınca oturup ağladığımı biliyorum.bu bir gün iki gün üç gün bi ay 5 ay süren bi durum değil.17 aydır uyumaz ağlar hep ağlar ee insanız elbette bitgin düşebilir sinirlerimiz yıpranabilir.üstelik çalışıyorumya hanimlar ne kadar sabirsizsiniz bebeklerinize karsi, gelsin gelsin diye yalvariyorduk gelincede aman niye agladi aman niye kustu, ama niye gaz çikarmiyor diyoruz. Yapmayin ya ,konusamiyorlar tabiki sorunlarini dertlerini aglayarak belirtiyorlar.
Sabirli olalim bagirip çagirincada uzuluyoruz sonra;
ne var biz pişman mıyız sanki????? ne demek istiyosun ki şimdi sen.biz de bilinçli anneyiz neyin ne olduğunu biliyoruz. kimse de pişman değil sadece yorgunluktan herkes dertlerini söylüyor ne var yaniiiii
ben yine çocuk yapıcam
reflüsünden bile kendimi sorumlu tutuyorum nerde yanlış yaptımda böyle oldu sadece sütümü kussa kahrımdan ölürdüm heralde of offf kızlar siz nasıl yatırıyorsunuz çocukları yan tutmak çok zor dönüp duruyor( o anda kussa kendini korurmu acaba kafasını çevirir mi ki
ben de canım sen ne zaman düşünüyosun bizimki seneye inşallah
asocum ben de artık sürekli emzir alt değiştir fala çok fena sırt ağrılarım başladı bazen eşim kamburun çıktı dik dur biraz diyor, çok dikkat etmeye çalıştım en baştan ama ciddi sırt ağrıları çekiyorum(( bebeğimin tabikide canı sağolsun ama onlara daha iyi bakabilmek için bizimde iyi olmamız lazım, doğmdan buyana hiç egzersiz falan da yapamadım kalas gibi oldum
kızlar aranızda adet gören oldumu :26:
kızlar aranızda adet gören oldumu :26:
ilki okula başlayınca kolay olur gibi geliyor ama o kadar aradan sonra cesaret edebilirmiyim hiç bilmiyorum 3 yaşındayken falan daha uygun gibi bilmiyorum ki kısmet
biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı
4 yaş çok uygun bence.. benim kızım 4 yaşında.. hamileyken sürekli alıştırdım şimdi nasıl seviyorAllahtan... bazen ege uyu yada neden ağlıyorsun dediğimde anne o daha bebek bana kız ona kızma diyor en azından ece okula başladığında egeninde birçok zorluğu geçmiş olur..
benden çok yaşayacaksın Ela:))
oldum sanırım adet gibi ağrılarım var daha koyu kanamam var filan....
ben pazartesi itibariyle çalışmaya başladım oğlum hem emiyor hem biberondan içiyor ama tabiki memenin yerini tutmuyor eve gittiğimde biberonla içmiş bile olsa illa emmek istiyor yazık yavruma.
ama biberonum nuby damla akıtmayan ve çoooook memnunum çünkü çektikçe geliyor anne memesi gibi o yüzdende memeyi unutmaz gibime geliyor.çünkü başka biberonla denedim 15 dakka içiyor 100 cc mesela ama bu biberonla yarımsaate anca örnek verecek olursam o yüzden işe başlayacaklara tavsiye ederim ve bu özellik nuby de var sadece...
bende nuby den para alıyorum sankiamma övmüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?