ya kızlar lohusalık kanamanız nasıl odu. benim ilk 5-6 gün çok yoğun geldi. ondan sonra kanama falan kalmadı. şimdi adet falan da yok ortada. ama sadece 5-6 günlük kanama normal mi ? daha sonrasında sarı bi akıntı oldu çok az az okadar?
benimki biberona alıştı memeyi asla almıyor her emmesinde resmen savaşıyoruz sürekli itiyor bazen eliyle vuruyor midesi bulanıyor artık almaz herhalde umudumu kestim çalışacak annelerin Allah yardımcısı olsun yarım saat dışarı çıksam gözüm arkada kalıyor anneme bıraktığım halde bakıcımı düşünüyorsunuz Allah iyi insanlarla karşılaştırsın zor bir durum bebeğini başkasına emanet etmek zorunda kalmak
benimde çok azdı kanamam 20 gün oldu oda sadece lekelenme gibi sağlık ocağındaki hemşire daha iyi fazla kanama iyi değil dedi fazlada üstünde duramadım çocukla uğraşmaktan
lohusalık kanamsı dediğin 40 çıktıktan sonra gelen kanamamıben 40 bittikten sonra 10 güne yakın yoğun kanamam oldu.o bitti iki hafta sonra 2-3 gün süren bi kanamam oldu bence bu adetti.ya kızlar lohusalık kanamanız nasıl odu. benim ilk 5-6 gün çok yoğun geldi. ondan sonra kanama falan kalmadı. şimdi adet falan da yok ortada. ama sadece 5-6 günlük kanama normal mi ? daha sonrasında sarı bi akıntı oldu çok az az okadar?
prop yokmu kızlarr gözükmüyo
lohusalık kanamsı dediğin 40 çıktıktan sonra gelen kanamamıben 40 bittikten sonra 10 güne yakın yoğun kanamam oldu.o bitti iki hafta sonra 2-3 gün süren bi kanamam oldu bence bu adetti.
o kadar hauysuzluktan sonra yerde battaniyenin üzerinde sızdı yerine alsam uyanacak bu çocuk böyle giderse beşiğini unutacak kustuğu sürece odasınıda ayıramam oda takımını boşa almışım gibi geliyor ya neyse şansımı deniyim bakım beşiğine koyunca uyanacak mı
ben pazartesi itibariyle çalışmaya başladım oğlum hem emiyor hem biberondan içiyor ama tabiki memenin yerini tutmuyor eve gittiğimde biberonla içmiş bile olsa illa emmek istiyor yazık yavruma.
ama biberonum nuby damla akıtmayan ve çoooook memnunum çünkü çektikçe geliyor anne memesi gibi o yüzdende memeyi unutmaz gibime geliyor.çünkü başka biberonla denedim 15 dakka içiyor 100 cc mesela ama bu biberonla yarımsaate anca örnek verecek olursam o yüzden işe başlayacaklara tavsiye ederim ve bu özellik nuby de var sadece...
bende nuby den para alıyorum sankiamma övmüşüm
hepimiz öyleyiz ben yorgunluktan sıkıntıdan hemoroidm arttı ve acil ameliyata alındım.napayım yani olacak bunlar dert mi yanıyoruz sanki bazları geliyor saçma sapan konuşuyor çok bilmiş gibi!!!!asocum ben de artık sürekli emzir alt değiştir fala çok fena sırt ağrılarım başladı bazen eşim kamburun çıktı dik dur biraz diyor, çok dikkat etmeye çalıştım en baştan ama ciddi sırt ağrıları çekiyorum(( bebeğimin tabikide canı sağolsun ama onlara daha iyi bakabilmek için bizimde iyi olmamız lazım, doğmdan buyana hiç egzersiz falan da yapamadım kalas gibi oldum
ya güelim reflü bizim suçumuz değil ki her 4 bebeğin 3ünde olan bir şey bu. mide kapakları gelişmediği için oluyor zamanla düzelecek. merak etme sen hiç biz de reflüyüz alıştık doktor 6 ay odasını ayırma dedi.reflüsünden bile kendimi sorumlu tutuyorum nerde yanlış yaptımda böyle oldu sadece sütümü kussa kahrımdan ölürdüm heralde of offf kızlar siz nasıl yatırıyorsunuz çocukları yan tutmak çok zor dönüp duruyor( o anda kussa kendini korurmu acaba kafasını çevirir mi ki
prop demin bizdeydi:)prop yokmu kızlarr gözükmüyo
yok bırakmadı. benim biberon dr. browns doğal akış zaten. iice çekmesi lazım süt gelmesi için..biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı
canım anlıyorum. göğüslerim sönük oluyor akşamüstü. sıktırınca fışkırmıyor falan.. o zaman veriyorum 50 cc. birkaç saat sonra bir daha 50 cc veriyorum sonra süt dolmuş oluyor. evet ben böyle kestim mamadan. içim çok rahatladı..bende aynı yöntemi deniyeceğimde sen mamdan böylelikle kurtulmuştun dimi?ben mamaya başlamadım ama doymuyoo bizimki sütüm de az benden 60 lık çıkıyoo enfazla.ne zaman veriyorsun çok aç olduğunda doymadığında mı?
sağol canım benim:) beraber de çekilriiz inşallah sen nerdeydin isrtanbul muyduaso bayıldım fotolara çok güzel çıkmışlar
sağol canım benim:) beraber de çekilriiz inşallah sen nerdeydin isrtanbul muydu[/QUOTE
İNŞALLAH CANIM EVET İSTANBULDAYIM AVRUPA YAKASINDA
Aaa iyi bari biz bir ara buluşma ayarlıcaz seni de haberdar edelim eğer gelebilirsen.sen bizim buluşmaya niye gelmemişdin bakiyim:)sağol canım benim:) beraber de çekilriiz inşallah sen nerdeydin isrtanbul muydu[/QUOTE
İNŞALLAH CANIM EVET İSTANBULDAYIM AVRUPA YAKASINDA
Aaa iyi bari biz bir ara buluşma ayarlıcaz seni de haberdar edelim eğer gelebilirsen.sen bizim buluşmaya niye gelmemişdin bakiyim:)
ay ne güzel olur buluşmadan haberim olmadı canım geç üye oldum galiba
bir daha internetten hiçbirşey hakkında araştırma yapmıcam reflüyü araştırım dedim içimi kararttı
4 aylıkken buluşmuştuk biz canım.demekki yoktun sen.neyse ki bir dahaki sefere inşallah.o zman da herkes gelcez gelcez demişti de biz 4 kişi buluşabilmiştikay ne güzel olur buluşmadan haberim olmadı canım geç üye oldum galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?