2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

benimde çok azdı kanamam 20 gün oldu oda sadece lekelenme gibi sağlık ocağındaki hemşire daha iyi fazla kanama iyi değil dedi fazlada üstünde duramadım çocukla uğraşmaktan

ben kızım üç aylık olduğunda başlıcam çalışmaya. bakıcı değil de kayınvalidem gelcek. tabi öyle olunca da güveniyorum. ya da en olmadı eşimin teyzesii var o bakcak. nekadar olsa bakıcıdan iyidir dedik şimdilik. seneye de bakcaz bakalım. büyük ihtimalle teyzeyle devam etcez. amin. inşallah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın Rabbim. neler duyuyoruz.

benimde çok azdı kanamam 20 gün oldu oda sadece lekelenme gibi sağlık ocağındaki hemşire daha iyi fazla kanama iyi değil dedi fazlada üstünde duramadım çocukla uğraşmaktan

demekki benim de ilk günler çok yoğun olduğu için devam etmemiş olabilir.zaten adetim de öyle oluyodu. ama o ilk günler de kan kaybından ölcem sandım. herkesin bünyesi farklı işte bak senin de 20 gün sürmüş ama az az. teşekkürler cevap için.

lohusalık kanamsı dediğin 40 çıktıktan sonra gelen kanamamıben 40 bittikten sonra 10 güne yakın yoğun kanamam oldu.o bitti iki hafta sonra 2-3 gün süren bi kanamam oldu bence bu adetti.

o kadar hauysuzluktan sonra yerde battaniyenin üzerinde sızdı yerine alsam uyanacak bu çocuk böyle giderse beşiğini unutacak kustuğu sürece odasınıda ayıramam oda takımını boşa almışım gibi geliyor ya neyse şansımı deniyim bakım beşiğine koyunca uyanacak mı

lohusalık kanamsı dediğin 40 çıktıktan sonra gelen kanamamıben 40 bittikten sonra 10 güne yakın yoğun kanamam oldu.o bitti iki hafta sonra 2-3 gün süren bi kanamam oldu bence bu adetti.

ooooooooovvv. ben 40 içerisinde demiştim yani doğumdan hemen sonra başlayan.bende çok bişey olmadı öyle. 40 çıktıktan sonra falan bişey yoktu yani. demek ki senin kanaman uzadı. sonrası büyük ihtimal adettir ewet. ama böyle sizi görünce benim hiç kanamam olmamış . hayret !:44:

yok ya boşa almamışındır da biraz gecikebilir orda yatması. benim kızımda öyle kusma yok ama bu kusma işinin çok sürmediğini okumuştum internette. üç aylık olunca falan düzene giriyomuş. reflü falan olsa bile çok sürceni zannetmem. Allah kolaylık versin. ben de odasına artık yaz tatilinden sonra geçirmeyi düşünüyorum. şimdi bizim odada beşiği ama yaza dönünce 9-10 aylık falan olcak. uzmanlar 6. ay diyolar ama ben küçük olduğunu düşünüyorum. inşallah kusma yatmaayla ilgili de problem olmazsa, seneye odasında yatar kızım diyorum bakalım.

bende nuby yavaş akışkanını kullanıyorum bunu http://www.annebebekmagazalari.com/store/ProductDetails.aspx?productId=91426 ama öyle yarım saat falan sürmüyor 90cc 10 dakikada içiyor seninki nuby'nin başka bir modeli mi acaba??

Son düzenleme:
hepimiz öyleyiz ben yorgunluktan sıkıntıdan hemoroidm arttı ve acil ameliyata alındım.napayım yani olacak bunlar dert mi yanıyoruz sanki bazları geliyor saçma sapan konuşuyor çok bilmiş gibi!!!!
ya güelim reflü bizim suçumuz değil ki her 4 bebeğin 3ünde olan bir şey bu. mide kapakları gelişmediği için oluyor zamanla düzelecek. merak etme sen hiç biz de reflüyüz alıştık doktor 6 ay odasını ayırma dedi.
prop yokmu kızlarr gözükmüyo
prop demin bizdeydi:)

selam herkese oğlum bugün gündüz çok uyudu uyandıramıyorum hala evdede temizlik vardı kadın falan ben uyuyamadım sabaha kadar uyumaz buggün hapı yuttum valla..yarın doğum iznim bitiyor devlet yeter bak çocuğunun artık anasına ihtiyacı yok git çalış diyo oğlumla doktor kapılarında sürünecez rapor almak için ilk dönem böyle geçsin ikinci dönem başı mecbur ücretszi izin artık

biberona alısınca memeyı bırakır ıyorlar olmuyor degıl mı
yok bırakmadı. benim biberon dr. browns doğal akış zaten. iice çekmesi lazım süt gelmesi için..

canım anlıyorum. göğüslerim sönük oluyor akşamüstü. sıktırınca fışkırmıyor falan.. o zaman veriyorum 50 cc. birkaç saat sonra bir daha 50 cc veriyorum sonra süt dolmuş oluyor. evet ben böyle kestim mamadan. içim çok rahatladı..

bir daha internetten hiçbirşey hakkında araştırma yapmıcam reflüyü araştırım dedim içimi kararttı

bir daha internetten hiçbirşey hakkında araştırma yapmıcam reflüyü araştırım dedim içimi kararttı

Aynen valla google sağolsun. hemen en kötü şeyler çıkıyor. zaten pinpirikliyiz bi de onları görünce iyice bunalıyoruz. en iyisi düşünmemek ama mümkün mü?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…