2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N'apıyorsunuz yavrular?Hiç sesiniz çıkmıyor.

jokerde chicco ürünlerinde indirim varmış onlara bakıyorum,belki kızıma bişey bulurum diye
sen neler aldın oralardan bakalım? Allahım biran önce gitse şu kilolarda bende alışverişin dibine vursam

jokerde chicco ürünlerinde indirim varmış onlara bakıyorum,belki kızıma bişey bulurum diye
sen neler aldın oralardan bakalım? Allahım biran önce gitse şu kilolarda bende alışverişin dibine vursam
chicco nun kendi mağazasında da ndirim var canım.ordan da bak.neler almadımki valla deli gibi özlemişim alışverişi darısı sana :))))))))) sen çok kilo almamışsın ki resimlerde inceciksin sen de kız

chicco nun kendi mağazasında da ndirim var canım.ordan da bak.neler almadımki valla deli gibi özlemişim alışverişi darısı sana :))))))))) sen çok kilo almamışsın ki resimlerde inceciksin sen de kız

güle güle giy canım,ahh ah şuanki halim 10 kilo fazlalıklı halim.neydim noldum,ama rejime başladım azmettim eskiye dönücem

güle güle giy canım,ahh ah şuanki halim 10 kilo fazlalıklı halim.neydim noldum,ama rejime başladım azmettim eskiye dönücem

internette varmı satışı kendi mağazasında,ben neden bulamadım yaw?:26:
sağol canım.verirsin kiloları merak etme sen.yaza cillop gibi olucaz.canım internette satışı var mı bilmiyorum ki:s

Muhteşem yüzyıl başladı acaba nasıl bir dizi.Severim tarihi dizileri filmleri.İzleyebilirsem izlicem yoksa tekrarına talim:S

Herkes kayıpta.Diziyi izledim osmanlı padişahının sex düşkünü tarafının anlatılması çok tepki alacak bence.aşk dizisi yönüyle bakılırsa güzel bir dizi.ama bir yandan da tarihimizi böyle kötü anlatmaları pek hoş olmamış.

Ne alaka, seni duyanda bebeklere işkence ediyoruz sanacak, hem ayrıca herkesin kendi çocuğu sana mı sorcaz nasıl davrancağımızı!!!!!

selam ızlar dün gece benim kız deli gibi ağladı ve saat 4 e kadar hiç uyumadı ya nasıl dayanıyor ben uykusuzluktan geberdim sonra o kadar uğraştıktan sonra sinirden bi baktım benim uyku uçuvermiş nol du bu çocuğa ya 2 aylık oldu derken iyice çıldırdı tabi onla beraber bende allahım bi 6 aylık olsa diye bekler oldum ''baharı bekleyen kumrular gibiiiiiiiii''çıldıriciiiiiiiiiimmmmmm

tam buraya şikayet ettim, oğlum kuzu gibi uyudu iyi mi
gece ayaktayız sabaha kadar demekki....

Aso ben de izledim diziyi Buğrayı dizimde sallaya sallaya..evet katılıyorum sana..ama oyuncu kadrosu falan süper olmuş..hürremi de pek bi beğendim 350 kızın içinden seçmişler zilliyi :))

ya bizim 2.ayımız dün doldu normalde aşımızı cuma yaptırcaz ama s.ocağını aradım bi aşı eksikmiş..gelmeyebilir dedi cumaya kadar..off haftaya kalırsa çok mu gecikiriz yaa bişe olur mu acaba? zatürreyi de tek cumaları yapıyolarmış......ah ahhh öyle bi mahrum yerdeyim ki (((
evim yok barkım yok..ormanın dibinde bi yerde kalıyos....homeless olduk diyorum arkadaşlarıma:))) çok özledim ankarayı..evimi....evimiz deponun birinde yatıyo malesef.....
iki buçuk haftadır hiç dışarı çıkmadım..sadece aşağı yemeğe cafeye falan iniyos..o da Buğra beyi zar zor uyutursak ve o da o kısıtlı zamanda uyanmazsa...
aaahh ahh evinizin kıymetini bilin kızlar..tavamı tenceremi bile özlüyorum

dün bütün gün uyudu. bugün çok az uyudu. ne zaman düzene girecek acaba?

:s 6 ay zamanlarında dişler çıkacak yavrukuş:))))))
evet canım kadro süper.ve kaliteli olmuş hem de çok sürükleyiciydi.ben de çok beğendim ama tepki de alır dizi bu seks mevzusundan:)
siz nerdesiniz ki niye evinizde değilsiniz ne deposu ne evsizliği ben bilmiyorum nolduuu??

sen nerdesin ki canım

ay evet bi de diş muhabbeti olacak di mi? çoook çalışman lazım oğlum çoookk..

birtane; ben de hala aşıları yaptıramadım.doktor 3.aya girmeden bişey olmaz endişelenme dedi.

biz ankaradaydık, eşimin tayini çıktı..teeee kars sarıkamıştayız şimdi...evimizi taşımadık çünkü eşimi geçici görevle farklı yerlere de veriyolar..ben yazdan beri annemdeydim malatyada..orda yaptım doğumu falan...ööle yaniii((

birtane; ben de hala aşıları yaptıramadım.doktor 3.aya girmeden bişey olmaz endişelenme dedi.

yaa iyi bari sevindim..senin tatlış Buğradan 1 gün büyükmüş şimdi facede gördüm:))
ama biz 3. aya girdik..yani 3 bitmeden mi demek istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…