N'apıyorsunuz yavrular?Hiç sesiniz çıkmıyor.
chicco nun kendi mağazasında da ndirim var canım.ordan da bak.neler almadımki valla deli gibi özlemişim alışverişi darısı sana :))))))))) sen çok kilo almamışsın ki resimlerde inceciksin sen de kızjokerde chicco ürünlerinde indirim varmış onlara bakıyorum,belki kızıma bişey bulurum diye
sen neler aldın oralardan bakalım? Allahım biran önce gitse şu kilolarda bende alışverişin dibine vursam
chicco nun kendi mağazasında da ndirim var canım.ordan da bak.neler almadımki valla deli gibi özlemişim alışverişi darısı sana :))))))))) sen çok kilo almamışsın ki resimlerde inceciksin sen de kız
güle güle giy canım,ahh ah şuanki halim 10 kilo fazlalıklı halim.neydim noldum,ama rejime başladım azmettim eskiye dönücem
sağol canım.verirsin kiloları merak etme sen.yaza cillop gibi olucaz.canım internette satışı var mı bilmiyorum ki:sinternette varmı satışı kendi mağazasında,ben neden bulamadım yaw?:26:
ya hanimlar ne kadar sabirsizsiniz bebeklerinize karsi, gelsin gelsin diye yalvariyorduk gelincede aman niye agladi aman niye kustu, ama niye gaz çikarmiyor diyoruz. Yapmayin ya ,konusamiyorlar tabiki sorunlarini dertlerini aglayarak belirtiyorlar.
Sabirli olalim bagirip çagirincada uzuluyoruz sonra;
ayenn katılıyorum sana beni de deli etti saçmasapan konuşmasıNe alaka, seni duyanda bebeklere işkence ediyoruz sanacak, hem ayrıca herkesin kendi çocuğu sana mı sorcaz nasıl davrancağımızı!!!!!
:s 6 ay zamanlarında dişler çıkacak yavrukuş:))))))selam ızlar dün gece benim kız deli gibi ağladı ve saat 4 e kadar hiç uyumadı ya nasıl dayanıyor ben uykusuzluktan geberdim sonra o kadar uğraştıktan sonra sinirden bi baktım benim uyku uçuvermiş nol du bu çocuğa ya 2 aylık oldu derken iyice çıldırdı tabi onla beraber bende allahım bi 6 aylık olsa diye bekler oldum ''baharı bekleyen kumrular gibiiiiiiiii''çıldıriciiiiiiiiiimmmmmm
evet canım kadro süper.ve kaliteli olmuş hem de çok sürükleyiciydi.ben de çok beğendim ama tepki de alır dizi bu seks mevzusundan:)tam buraya şikayet ettim, oğlum kuzu gibi uyudu iyi mi
gece ayaktayız sabaha kadar demekki....
Aso ben de izledim diziyi Buğrayı dizimde sallaya sallaya..evet katılıyorum sana..ama oyuncu kadrosu falan süper olmuş..hürremi de pek bi beğendim 350 kızın içinden seçmişler zilliyi :))
ya bizim 2.ayımız dün doldu normalde aşımızı cuma yaptırcaz ama s.ocağını aradım bi aşı eksikmiş..gelmeyebilir dedi cumaya kadar..off haftaya kalırsa çok mu gecikiriz yaa bişe olur mu acaba? zatürreyi de tek cumaları yapıyolarmış......ah ahhh öyle bi mahrum yerdeyim ki(((
evim yok barkım yok..ormanın dibinde bi yerde kalıyos....homeless olduk diyorum arkadaşlarıma:))) çok özledim ankarayı..evimi....evimiz deponun birinde yatıyo malesef.....
iki buçuk haftadır hiç dışarı çıkmadım..sadece aşağı yemeğe cafeye falan iniyos..o da Buğra beyi zar zor uyutursak ve o da o kısıtlı zamanda uyanmazsa...
aaahh ahh evinizin kıymetini bilin kızlar..tavamı tenceremi bile özlüyorum
tam buraya şikayet ettim, oğlum kuzu gibi uyudu iyi mi
gece ayaktayız sabaha kadar demekki....
Aso ben de izledim diziyi Buğrayı dizimde sallaya sallaya..evet katılıyorum sana..ama oyuncu kadrosu falan süper olmuş..hürremi de pek bi beğendim 350 kızın içinden seçmişler zilliyi :))
ya bizim 2.ayımız dün doldu normalde aşımızı cuma yaptırcaz ama s.ocağını aradım bi aşı eksikmiş..gelmeyebilir dedi cumaya kadar..off haftaya kalırsa çok mu gecikiriz yaa bişe olur mu acaba? zatürreyi de tek cumaları yapıyolarmış......ah ahhh öyle bi mahrum yerdeyim ki(((
evim yok barkım yok..ormanın dibinde bi yerde kalıyos....homeless olduk diyorum arkadaşlarıma:))) çok özledim ankarayı..evimi....evimiz deponun birinde yatıyo malesef.....
iki buçuk haftadır hiç dışarı çıkmadım..sadece aşağı yemeğe cafeye falan iniyos..o da Buğra beyi zar zor uyutursak ve o da o kısıtlı zamanda uyanmazsa...
aaahh ahh evinizin kıymetini bilin kızlar..tavamı tenceremi bile özlüyorum
birtane; ben de hala aşıları yaptıramadım.doktor 3.aya girmeden bişey olmaz endişelenme dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?