biz ankaradaydık, eşimin tayini çıktı..teeee kars sarıkamıştayız şimdi...evimizi taşımadık çünkü eşimi geçici görevle farklı yerlere de veriyolar..ben yazdan beri annemdeydim malatyada..orda yaptım doğumu falan...ööle yaniii((
biz ankaradaydık, eşimin tayini çıktı..teeee kars sarıkamıştayız şimdi...evimizi taşımadık çünkü eşimi geçici görevle farklı yerlere de veriyolar..ben yazdan beri annemdeydim malatyada..orda yaptım doğumu falan...ööle yaniii((
hadi ya.:S allah yardımcınız olsun canım ya doğum üstü amma zor olmuştur uf:Syaa iyi bari sevindim..senin tatlış Buğradan 1 gün büyükmüş şimdi facede gördüm:))
ama biz 3. aya girdik..yani 3 bitmeden mi demek istedi
evin rahatloğı başka tabi ama en azından annenin yanındaymışsın canım. hem yardımcı oluyordur annen bebeğin bakımına.
evet çok şükür..ben bi de kayınvalidemde doğum yapayım diye ısrar etmiştim antalyada..annemle babam yollamadılar..iyi ki bırakmamışlar..off orda hepten çıldırırdım herlade..
yok ama şimdi yapayalnızım..iki buçuk hafta önce eşim bizi buraya getirdi..akşamları eşimleyiz işte...gündüz de oooluşla idare etmeye çalışıyoruz..ama tabi ağlama krizi gelince yalnızlığın çok zor olduğunu anlıyorum....
hadi ya.:S allah yardımcınız olsun canım ya doğum üstü amma zor olmuştur uf:S
Evet canım dün aradım sordum doktoru 3 bitmeden işte sorun yok dedi.ben de yaptırıcam hala çünkü.
evet çok şükür..ben bi de kayınvalidemde doğum yapayım diye ısrar etmiştim antalyada..annemle babam yollamadılar..iyi ki bırakmamışlar..off orda hepten çıldırırdım herlade..
yok ama şimdi yapayalnızım..iki buçuk hafta önce eşim bizi buraya getirdi..akşamları eşimleyiz işte...gündüz de oooluşla idare etmeye çalışıyoruz..ama tabi ağlama krizi gelince yalnızlığın çok zor olduğunu anlıyorum....
selam herkese
benim oğlanda uyumadı bi türlü şimdi tekrar emzirip uyutmaya çalışcam bilgisayarı kapamadan yazayım dedim
aso bebeleriniz çok tatlı çıkmış canım ya yorum yazamadım bile oğlan uyumamakta diretiyor
bide aklıma Melodi diye bir üye vardı izmirden o geldi. napıyor acaba doğum iznine çıktığından beri hiç yazmadı sanırım umarım iyidir diyelim özlem de gelip yazmıyor
insan özlüyor ve merak ediyor ya sonuçta o kadar zaman geçirdikki burada herkes ayrı ayrı kıymetli benim gözümde
hadi hepinize iyi geceler canlar umarım delksiz bir şekilde uyur evlatlarımız ve tabikide bizlerde
:s 6 ay zamanlarında dişler çıkacak yavrukuş:))))))
aso haklısın o hiç aklıma gelmemişti ben günü kurtarmaya çalışıyorum demek inş o dönemlerinide kazasız belasız atlatırız
bu arada benim kinin uyanmasını bekliyorum uyansın emziriyim ediyim derken 1 saat geçer inş bu gece rahat uyur amin
herkesin bebesine sağlıklı huzurlu uykular olsun annelere de öptüm herkesi
cuma günü aşımız var offf yarın akşam yıkıcam yavruyu malum 3 gün yıkanmaycak inş ateşi çıkmazda huysuzluk etmez allahım yardım et
Herkes kayıpta.Diziyi izledim osmanlı padişahının sex düşkünü tarafının anlatılması çok tepki alacak bence.aşk dizisi yönüyle bakılırsa güzel bir dizi.ama bir yandan da tarihimizi böyle kötü anlatmaları pek hoş olmamış.
haftaya neler olcak bakalım esincim :))))hiç reklam da verilmedi dizide çok sürükleyiciydi.kızlar nasıl oldu canım iyiler miaynen hayatım sana katılıyorum hatta eşimle izledik..kadınlara düşkünlügüanlatılmıs ama güzedizi benimde çok ilgimi çeker böyle şeyler..
sonuçta bizim tarihimizde kadınlarla bir yerlere gelinmemiş..gerçekten tepkitoplar
canim sendemi malatyalisin merak ettimbende malatyaliyimda
Günaydın hepinize
cuma kşamı gelebilrimiş kocam inşallah bu kez gelir:) acayip özleidm evimi kocamı.senin annen nerdegünaydın senle ben varız sadece... bende haftaya gidiyorum annemin yanınasenin dönüş belli oldu mu ..
kızzlar günaydın,hergün aynı şeyleri yapmaktan ,malum havalar gezip dolaşamamaktan o kadar çook sıkıldım ki, dün şu siteyi keşfettim ve mail attım bir kaç yere .en azından can sıkıntımı önlüyoruum.
hergünkampanya sitenin adı, ordan numunelere bakın ve siteye uye olun (yoksa linkler açılmıyor)
bioblas
dogacı
drynites
babystar
evybaby
ixora
anew
herobaby
milupa
bebelac
...
...
...
bir dolu yer numune yolluyormuş. bana milupa ve hero babyden geldi.birde dün akşam bioblastan 20 adet krem geldi. selülüt kremi güneş kremleride var şampuanlar vs. canınız sıkılıyorsa bu iş tam size gööre :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?