2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

evin rahatloğı başka tabi ama en azından annenin yanındaymışsın canım. hem yardımcı oluyordur annen bebeğin bakımına.

yaa iyi bari sevindim..senin tatlış Buğradan 1 gün büyükmüş şimdi facede gördüm:))
ama biz 3. aya girdik..yani 3 bitmeden mi demek istedi
hadi ya.:S allah yardımcınız olsun canım ya doğum üstü amma zor olmuştur uf:S
Evet canım dün aradım sordum doktoru 3 bitmeden işte sorun yok dedi.ben de yaptırıcam hala çünkü.

evin rahatloğı başka tabi ama en azından annenin yanındaymışsın canım. hem yardımcı oluyordur annen bebeğin bakımına.

evet çok şükür..ben bi de kayınvalidemde doğum yapayım diye ısrar etmiştim antalyada..annemle babam yollamadılar..iyi ki bırakmamışlar..off orda hepten çıldırırdım herlade..
yok ama şimdi yapayalnızım..iki buçuk hafta önce eşim bizi buraya getirdi..akşamları eşimleyiz işte...gündüz de oooluşla idare etmeye çalışıyoruz..ama tabi ağlama krizi gelince yalnızlığın çok zor olduğunu anlıyorum....

haklısın canım. allah kolaylık versin. allah yavrularımızı büyütmemiz için güç kuvvet versin hepimize.

hadi ya.:S allah yardımcınız olsun canım ya doğum üstü amma zor olmuştur uf:S
Evet canım dün aradım sordum doktoru 3 bitmeden işte sorun yok dedi.ben de yaptırıcam hala çünkü.

evet zaten doğumda da evimde değildim...çok zor günlerdi..ama iyi ki yani en azından annemdeydim..bi de onların sözünü dinlemeyip kayınvalideme gitseydim sanırım hepten kafayı yerdim..kadın o kadar yol tepip antalyadan malatyaya doğuma geldi, ilk torunu ya güya çok hevesle..sezeryan oldum bi bardak su vermedi hastanede bile akşamdan eve gidip yattı...görümcemle bi hafta kendilerini bi güzel misafir ettirdiler annem garibim bi bana bi onlara baktı...düşündükçe gıcık oluyorum..hele o görümcem...saygısızlar yaa
nerden nereye geldim:)))

selam herkese
benim oğlanda uyumadı bi türlü şimdi tekrar emzirip uyutmaya çalışcam bilgisayarı kapamadan yazayım dedim

aso bebeleriniz çok tatlı çıkmış canım ya yorum yazamadım bile oğlan uyumamakta diretiyor

bide aklıma Melodi diye bir üye vardı izmirden o geldi. napıyor acaba doğum iznine çıktığından beri hiç yazmadı sanırım umarım iyidir diyelim özlem de gelip yazmıyor
insan özlüyor ve merak ediyor ya sonuçta o kadar zaman geçirdikki burada herkes ayrı ayrı kıymetli benim gözümde
hadi hepinize iyi geceler canlar umarım delksiz bir şekilde uyur evlatlarımız ve tabikide bizlerde

Kesinlikle canım,ağlama ve huysuzluk krizlerinde yalnız hiç iyi değil,insan napcanı şaşırıyo,yanında biri varken destek alıyosun,güç alıyosun ondan.Çok kolay gelsin sana ve tüm yalnızlara

he ya,melodi hiç girmedi buraya,iyidir inşallah

aynen hayatım sana katılıyorum hatta eşimle izledik..kadınlara düşkünlügüanlatılmıs ama güzedizi benimde çok ilgimi çeker böyle şeyler..

sonuçta bizim tarihimizde kadınlarla bir yerlere gelinmemiş..gerçekten tepkitoplar

canim sendemi malatyalisin merak ettimbende malatyaliyimda

günaydın bayanlar. sabah sabah gazdan kıvranarak uyandık. gazsız bir gün dilerim.

günaydın annişkolar..

biz yine herzaman olduğu gibi güne çook erken başladık. dün akşam içtiğim şarabın bile bu çocuğun uyku düzenini etkilememesi çok garip.. biraz uyur diye umud etmiştim

haftaya neler olcak bakalım esincim :))))hiç reklam da verilmedi dizide çok sürükleyiciydi.kızlar nasıl oldu canım iyiler mi

kızzlar günaydın,hergün aynı şeyleri yapmaktan ,malum havalar gezip dolaşamamaktan o kadar çook sıkıldım ki, dün şu siteyi keşfettim ve mail attım bir kaç yere .en azından can sıkıntımı önlüyoruum.

hergünkampanya sitenin adı, ordan numunelere bakın ve siteye uye olun (yoksa linkler açılmıyor)

bioblas
dogacı
drynites
babystar
evybaby
ixora
anew
herobaby
milupa
bebelac
...
...
...
bir dolu yer numune yolluyormuş. bana milupa ve hero babyden geldi.birde dün akşam bioblastan 20 adet krem geldi. selülüt kremi güneş kremleride var şampuanlar vs. canınız sıkılıyorsa bu iş tam size gööre :)))

Son düzenleme:

günaydın kızlar:)))

ay merak ettim şimdi bir gireyim siteye:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…