2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nörüonuz millet.
ben ankaradayım pzartesı geceye kdr da donmemeye karar verdım :) annecım guzel guzel karnımı doyuruyo fln. ama bızım evdekı problemler burda da aynen dvm yanı. dün asolara gittik demir zart zurt osurdu durdu :) gaz durumumuzda bı degısıklık yok. uyku bıraz daha fazla uyuyo cunku annem pışpış yapıo tam uyanmadan o da 1 saat daha fazla uyuyo mesela. ama sabaha karsı yıne uyanıp gozlerı acıp 2 saat fln uyanık kalıo bu da yenı adetımız 4-5 gıbı uyanıp 6-7ye kdr oyle kucak dansı yapıo kımıl kımıl. acayıp hedıye geldı ve ben de alısverıs yaptım sımdıden doldu valız bılmıom pazartesıye kdr nolcek. ama hep demıre calısıorum valla :)

ne var ne yok

kızlar oğlum dün sabah ve bu sabah kustu((biraz önce de kustu neredeyse içtiğini çıkardı(((snra tekrar emdi....neden böyle olduk anlayamadım..daha önceleri hiç kusmazdı((ilacı var mı bunun?
hasta olduğundan mı kusuyoo?yoksa çok yediği için mi kusuyoo anlamadım?yada ben kendimi üşüttüm ondan mı?ooooooooooooooooffffffffffffffffffffffffffffffff

oh oh sefan olsun evden çıkamadığın günlere sayarak bol bol gez. demir daha da düzelir ... bende haftaya gidecem annemin yanına

bizim yerimize de gez prop:)))biz kalakaldık evde dışarı çıkamıyoz offfffffff....annelerin hakkı ödenmez ah anne neredesin:84::84:
valla bebişlerimizin birgünü bir gününe tutmuyo ki hergün yeni adetler............

oh oh sefan olsun evden çıkamadığın günlere sayarak bol bol gez. demir daha da düzelir ... bende haftaya gidecem annemin yanına

gezıom gezıom.. mısafırımız de eksık olmuo komsular arkadaslarım oh ınsna gordum rahatladım. darısı basınıza. ben kactım. kendınıze ıyı bakın. bebişlere 10 kat ıyı bakın

selam kızlar nasılsınız

gazımız var çooookkk 2 gündür ne gece ne gündüz adam gibi uyuyamıyor kuzum pek osuramıyoda zaten bi bıraksa 2 sanayi tüpünü doldurur eşşek sıpası

bu arada geçen aklıma arkadaşımın kızının 4 aylıkken zatüre olduğu aklıma geldi kendine sordum aşı olmamışmıydı diye oldu ama yinede zatüre oldu dedi baya hastanede yatmış ozaman sinir oldum ya tam korumuyomu bu aşılar bebelerimizi

prop hoşgeldin tatlım,bu tatil sana çoook iyi geldi,moral depoluyosun istanbul için,valla kalabildiğin kadar uzun kal bence,tadını çıkar.Uçak yolculuğunuz nasıl geçti bu arada merak ettim?

herkese selam,birazdan doktora gidicez kontrole,bi bakayım gitmeden önce dedim size.Umarım herkes iyidir

canım geçmiş olsun önemli bişey değildir heralde,benimkide her öğünden sonra yarısını çıkarıyo yediklerinin,ya midesini üşütüyo yada gazdan dolayı çıkarıyo

Selam kızlar, nasınız bakim???

Duru uyuyo, bende hazır o uyurken çamaşır ve yemek işimi hallediyim dedim, malum ne zaman uyuyup ne zaman uyumayacakları belli olmuyo bu maymunların...

Sabah yine beş buçuk gibi uyumuş duru, ben saat üçe doğru babasına devrettim, saatimi 5 e kurdum saat çalmış ama ben kapatıp uyumuşum, bi kalktım saat 6 ya geliyo, yazık eşimde beni uyandırmak istememiş oturmuş o saate kadar, neyse hiç olmazsa az da olsa biraz daha uyumuş oldu 6 dan sonra, hiç yoktan iyidir, ama var ya saati ne ara kapattım ne ara gece lambasını açtım da sonra tekrar uykuya daldım hiç hatırlamıyorum, normalde ışık açıkken hayatta uyuyamam ama bu sabah küp gibi uyumuşum valla, deliksiz 8-10 saat uyumayı özledim ben ya, inş. yakın zamanda uykusu düzene girerde rahat rahat uyuruz geceleri..

cıks semacım hiç bi aşı yüzde yüz korumaz, öle bi aşı yok, bu aşılar sadece yakalanma oranını en aza indiriyo ama yakalanacağı varsa yine yakalanır o hastalığa.

cnm endıselenme bebek alacagı vıtamını alıyor demıstı bana da dr

cnm endıselenme bebek alacagı vıtamını alıyor demıstı bana da dr

içimi rahatlattın bafo vitamini alıyorsa ne güzel:))bebişim gülücükler saçıyoo etrafına gayet ii belki çok yedi onda:)))

cıks semacım hiç bi aşı yüzde yüz korumaz, öle bi aşı yok, bu aşılar sadece yakalanma oranını en aza indiriyo ama yakalanacağı varsa yine yakalanır o hastalığa.

hadi ya allaha emanet bebeklerimiz o zaman

oh yarasın nalancım bende bugün duruyu ayağıma koydum salladım uyudu kendimde uzandım o ayakta ben yarım oturur şekilde 2 saat uyuduk ama tek gözüm durunun üstündeydi valla gerçi pozisyonu sağlama aldımda yattım ama işte analık bende sabırsızlıkla bekliyorum düzene giricemiz günleri

ya benim de oğluma dün 2. ay aşılarını yaptırdık verem karma ve zatürre
bugün oğlum da aşırı bi burun tıkanıklığı ve ciğerden öksürmeler var(( deli olcam ya aşı yaptırıp böle bişey yaşayan var mı
daha salı günü kontrolümüzd3e bi sorun yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…