ya benim de oğluma dün 2. ay aşılarını yaptırdık verem karma ve zatürre
bugün oğlum da aşırı bi burun tıkanıklığı ve ciğerden öksürmeler var(( deli olcam ya aşı yaptırıp böle bişey yaşayan var mı
daha salı günü kontrolümüzd3e bi sorun yoktu
bugün oğlum da aşırı bi burun tıkanıklığı ve ciğerden öksürmeler var(( deli olcam ya aşı yaptırıp böle bişey yaşayan var mı
selam herkese
prop özendim sana tadını çıkar gez dolaş canım maşallah diyeyimde nazar almayasın
özgül geçmiş olsun canım sık sık emzir oğlunu ve calpol ver bence endişelenme sen sakin ol ki o da sakinlesin
benimde cumartesi mevlütüm var kısmetse hayırlısı ile bir atlatsamda rahatlasam
off ev leş gibi temizlemem lazım çook iş var çoooooooooook
selam herkese
prop özendim sana tadını çıkar gez dolaş canım maşallah diyeyimde nazar almayasın
özgül geçmiş olsun canım sık sık emzir oğlunu ve calpol ver bence endişelenme sen sakin ol ki o da sakinlesin
benimde cumartesi mevlütüm var kısmetse hayırlısı ile bir atlatsamda rahatlasam
off ev leş gibi temizlemem lazım çook iş var çoooooooooook
bizde ağlama krizi yaşandı 10 gün daha yeni düzeldik özgülcüm aşılar herkezde değişik reaksiyon gösteriyo demekki
ama doktorumuz burun tıkanıklığı için kış bebeklerinde oluyo sıksık buhar makinesini 24 saat kapatma ve deniz suyu damlatıp aspiratörle çek dedii
selam kizlar..
dün sabah aşi olacaktik ama hastanede kalmamiş sonra sağlik ocağina gittik ordada kalmamiş :/
sonra aradilar sağlik ocağindan geldi diye bu sabah gittik 3 aşimizida olduk.
ben daha çok stresse girdim tutkudan eve gelincede calpol verdim yarim ölçek dr ver dedi.
kontrol ediyorum ateşini şimdilik yok inşallah çikmaz
dünkü kontrolde dr a mama takviyesi yapayim mi hergün 60 cc versem ne olur dedim
bir kilo almiş 500 gr a kadar normal kabul ediyoruz sen çocuğu obezmi yapican dedi
serum fizyolojik verdi arada damlatirsin burnuna.
bizden haberler şimdilik böyle..mıkır mıkır şu anda keyfi yok yavrumun
kolay gelsin aslıcımm çok yorucu oluyo cnmmm hem misafir öncesi temizlik hem misafir sonrasıı
kolay gelsin aslıcım sana.. biz de yapcaz da bakalım herkesin ortak bi zamanını bulabilirsek...
kolay gelsin aslı . bız 20 günlükken yaptık mevlütü.
yorucu oluyor gerçekten. .
bız atlattık geç olmadan yaptık ii oldu aradan çıktı
hu hu kimse yokmu yaa((
ben buradayım ama çooooooook uykum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?