2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

bizde ağlama krizi yaşandı 10 gün daha yeni düzeldik özgülcüm aşılar herkezde değişik reaksiyon gösteriyo demekki
ama doktorumuz burun tıkanıklığı için kış bebeklerinde oluyo sıksık buhar makinesini 24 saat kapatma ve deniz suyu damlatıp aspiratörle çek dedii

6 üye görünüyo ama kimselerin sesi çıkmıyor..
nerelerdesiniz bayanlar????

selam herkese
prop özendim sana tadını çıkar gez dolaş canım maşallah diyeyimde nazar almayasın

özgül geçmiş olsun canım sık sık emzir oğlunu ve calpol ver bence endişelenme sen sakin ol ki o da sakinlesin

benimde cumartesi mevlütüm var kısmetse hayırlısı ile bir atlatsamda rahatlasam
off ev leş gibi temizlemem lazım çook iş var çoooooooooook

özgül daha aşımızı olmadığımız için soruna cevap veremicem ama geçmiş olsun demek istedim. oğluşuna acil şifalar dilerim. öksürmeler için bi doktora görünün olmazsa, tabi aşıların etkisi de olabilir. ben de sırtına ve göğsüne havlu koyup sık sık değiştiriyorum ki terleyince üşütüp öksürük olmasın diye. burun tıkanıklığıysa bizde de çok var bir haftalıktan beri. serum fizyolojik kullanıyorum ama geçmek bilmedi, oda nemli olduğu halde. tekrar çok geçmiş olsun. öpüyorum.

Son düzenleme:

kolay gelsin aslıcımm çok yorucu oluyo cnmmm hem misafir öncesi temizlik hem misafir sonrasıı

selaamm
kızımın maşallahı varrr tü tüüü tüüüüüü
akşam 1de uyudu ama çok huysuz değildi . bugunde çok ağlamadı.
o uyurken bende evi süpürdüm toz falan aldım.
şimdide karnıyarık yaptım eşimin gelmesine yakın pilav yapıcam :) uyusa çok iş yapılcakdaa
kolik müziği açıyorum tam dalarken ,telefona yuklemıstım yanına koyuyorum uyuyor sallamadan

kolay gelsin aslıcım sana.. biz de yapcaz da bakalım herkesin ortak bi zamanını bulabilirsek...

kolay gelsin aslı . bız 20 günlükken yaptık mevlütü.
yorucu oluyor gerçekten. .
bız atlattık geç olmadan yaptık ii oldu aradan çıktı

selam kizlar..

dün sabah aşi olacaktik ama hastanede kalmamiş sonra sağlik ocağina gittik ordada kalmamiş :/
sonra aradilar sağlik ocağindan geldi diye bu sabah gittik 3 aşimizida olduk.
ben daha çok stresse girdim tutkudan eve gelincede calpol verdim yarim ölçek dr ver dedi.
kontrol ediyorum ateşini şimdilik yok inşallah çikmaz

dünkü kontrolde dr a mama takviyesi yapayim mi hergün 60 cc versem ne olur dedim
bir kilo almiş 500 gr a kadar normal kabul ediyoruz sen çocuğu obezmi yapican dedi
serum fizyolojik verdi arada damlatirsin burnuna.

bizden haberler şimdilik böyle..mıkır mıkır şu anda keyfi yok yavrumun

çok geçmiş olsun ben öyle bi problem yaşamadım ama bi doktora götürsen iyi olur canım

sezen seni yakaladığım iyi oldu naptınız 3 ayın dolmak üzere varmı canım bi değişiklik gazda valla güzel bi haber verde sevinsin şu garip be

hadi geçmiş olsun ateş insanlarda en çok akşam 6 ile sabah 4 arası çıkar bu saatler arasında daha dikkatli olcanım

kolay gelsin aslıcımm çok yorucu oluyo cnmmm hem misafir öncesi temizlik hem misafir sonrasıı

kolay gelsin aslıcım sana.. biz de yapcaz da bakalım herkesin ortak bi zamanını bulabilirsek...

kolay gelsin aslı . bız 20 günlükken yaptık mevlütü.
yorucu oluyor gerçekten. .
bız atlattık geç olmadan yaptık ii oldu aradan çıktı

hepinize tşkrler kızlar..ya en çok nazardan korkuyorum aslında biliyor musunuz
herkesin yavrusu kendine en tatlı gelir ama Allah korusun nazardan yavrucaklarımızı
annemle eti pişirdik bugün cumartesi sabahta pilavı yapıcaz tatlı vs hazır alınacak zaten yarın akşamda sarma sarıcaz komşuyla kısmetse

merhaba kızlar nasılsınız, bebiş uyurken bi bakayım size dedim..ya bakın ne diycem dün aksam muhallebi yemiştim ece uyandığımda memelerim patlıyordu resmen, daha önce yediğimde tesadüf demiştim ama ikinci kez sütümü çok etkiledi aman nazar değmesinn süte alerjisi olmayanlar denesin bence merak ettim bana da söyleyin sonucu ama

kızlar nerdesiniz ya benim yavrunun da uyuyacağı tuttu ama kimse yokkkkk, ya bu çocuk da amma uyudu bu gece nöbet vaaarrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…