çok geçmiş olsun ben öyle bi problem yaşamadım ama bi doktora götürsen iyi olur canım
sezen seni yakaladığım iyi oldu naptınız 3 ayın dolmak üzere varmı canım bi değişiklik gazda valla güzel bi haber verde sevinsin şu garip be
hadi geçmiş olsun ateş insanlarda en çok akşam 6 ile sabah 4 arası çıkar bu saatler arasında daha dikkatli olcanım
noldu canım sabaha kadar beşik mi salladınay çok demode bir espiri olduuu
evet cnm gaz ilacı vermiyorum artıkk geçtii doktorda bağırsaklarını dinledi azalmış bayağı dedi geçen hafta 2.5 aydan sonra geçti bizimkii
aslıcım kolay gelsin şimdiden mevlüt hazırlığı için. ve de hayırlı olsun allah kabul etsin. ben yapmıcam galiba bu gidişle mevlüt fln. Hala ankaradayım annemdeneyseki kocam hayırlısıyla yarın akşam geliyor deli gibi özledim kocamı deligibi:)))))
öyle tabi de bakalım ben büyük bir mevlüt yapmayı düşünmüyorum zaten.kaynanamın sülalaesine gezme çıksın diye uğraşamıcam yüz kişiyle. az kişiyle evde bebeğime kuran okunsun diye küçk bir mevlüt yapıcam o kadar.canım çok sağolasın yaparsın canım ya daha vakit var süresi yook ya bu işin
Allah kavuştursun canım benim gerçekten iyi sabrettin
Asya'yı öp benim için
bende çıkayımda yemek hazırlıyım adam aç aç bekliyor valla
öpüldün canım
krdln; nasıl oldu kusmalarınız canım?Ben şurubu bıraktım bırakalı azaldı kusması sanki ama belki de tesadüftür:S
evet cnm gaz ilacı vermiyorum artıkk geçtii doktorda bağırsaklarını dinledi azalmış bayağı dedi geçen hafta 2.5 aydan sonra geçti bizimkii
ne verdi size bi om... diye bi ilaç verdi adına gidip bakmam lazım içerden.kilo alımı nasıl haftada 100-150 arası normal olanıymış bizim doktor öyle dedi canım.eğer bu sınırlardaysa lütfen üzülme olur muben şurubu 2 gün kullandım aso bir işe yaramadığı belliydi mamasını yedikten sonra ayağa kaldırıyorum geğirirse kusmuyor geğirmezse kusuyor şansıma ne çıkarsa artık ar mamaya henüz başlamadım yarın öbür maması bitiyor başlıcam sonra herkeste işe yaramış bakalım bende yarıcakmı ? ama çok gerginim ve moralim bozuk kilosu çok canımı sıkuyor
eğer çok şiddettli bir koku varsa üşütmüştür. yoksa bizimki de kokuyo. ama şiddetli bir kokuysa üşütmüştürBayanlar bi sorum olcak sizlere..
Benim minik kızımın kakası çok kokuyoo.. Küçücük bebeğin kakası boyle kokar mı??
üstelik sadece anne sütüyle besleniyor bebeğim..
Sizlerde durumnasıl???
ne verdi size bi om... diye bi ilaç verdi adına gidip bakmam lazım içerden.kilo alımı nasıl haftada 100-150 arası normal olanıymış bizim doktor öyle dedi canım.eğer bu sınırlardaysa lütfen üzülme olur mu
Bayanlar bi sorum olcak sizlere..
Benim minik kızımın kakası çok kokuyoo.. Küçücük bebeğin kakası boyle kokar mı??
Sizlerde durumnasıl???
yanlış yazmışım bizimki de ondan aynıymış şuruplarımız.Kıyamam ya inşallah düzelirler bir an önce:Smotiluim diye bir şurup yok keşke o kadar alsa almıyor(
eğer çok şiddettli bir koku varsa üşütmüştür. Yoksa bizimki de kokuyo. Ama şiddetli bir kokuysa üşütmüştür
Bayanlar bi sorum olcak sizlere..
Sizlerde durumnasıl???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?