2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neyyyyse ben gittim o zaman hadi tüm annelere bol sütlü , bebişlerede gazsız sancısız günler ve uykulu geceler diliyorum

slm kızlar. benim oğlum emzik almıyor sinir oluyor. sütümü sağınca kaşıkla içmiyor. biberona da pek alışamadı. nasıl işe başlıcam ben yaa..

evet cnm gaz ilacı vermiyorum artıkk geçtii doktorda bağırsaklarını dinledi azalmış bayağı dedi geçen hafta 2.5 aydan sonra geçti bizimkii

Son düzenleme:
aslıcım kolay gelsin şimdiden mevlüt hazırlığı için. ve de hayırlı olsun allah kabul etsin. ben yapmıcam galiba bu gidişle mevlüt fln. Hala ankaradayım annemde neyseki kocam hayırlısıyla yarın akşam geliyor deli gibi özledim kocamı deligibi:)))))

krdln; nasıl oldu kusmalarınız canım?Ben şurubu bıraktım bırakalı azaldı kusması sanki ama belki de tesadüftür:S

canım çok sağolasın yaparsın canım ya daha vakit var süresi yook ya bu işin
Allah kavuştursun canım benim gerçekten iyi sabrettin
Asya'yı öp benim için
bende çıkayımda yemek hazırlıyım adam aç aç bekliyor valla
öpüldün canım

öyle tabi de bakalım ben büyük bir mevlüt yapmayı düşünmüyorum zaten.kaynanamın sülalaesine gezme çıksın diye uğraşamıcam yüz kişiyle. az kişiyle evde bebeğime kuran okunsun diye küçk bir mevlüt yapıcam o kadar.
evet ya iyi dayandım valla yeter sanırım artık evimi kocamı özledim. öperim canım sen de minik melekleirni öp benim için.kolay gelsin sana da görüşürüz canım

krdln; nasıl oldu kusmalarınız canım?Ben şurubu bıraktım bırakalı azaldı kusması sanki ama belki de tesadüftür:S

ben şurubu 2 gün kullandım aso bir işe yaramadığı belliydi mamasını yedikten sonra ayağa kaldırıyorum geğirirse kusmuyor geğirmezse kusuyor şansıma ne çıkarsa artık ar mamaya henüz başlamadım yarın öbür maması bitiyor başlıcam sonra herkeste işe yaramış bakalım bende yarıcakmı ? ama çok gerginim ve moralim bozuk kilosu çok canımı sıkuyor

Bayanlar bi sorum olcak sizlere..
Benim minik kızımın kakası çok kokuyoo.. Küçücük bebeğin kakası boyle kokar mı??
üstelik sadece anne sütüyle besleniyor bebeğim..
Sizlerde durumnasıl???

ne verdi size bi om... diye bi ilaç verdi adına gidip bakmam lazım içerden.kilo alımı nasıl haftada 100-150 arası normal olanıymış bizim doktor öyle dedi canım.eğer bu sınırlardaysa lütfen üzülme olur mu

Benim minik kızımın kakası çok kokuyoo.. Küçücük bebeğin kakası boyle kokar mı??
Sizlerde durumnasıl???
eğer çok şiddettli bir koku varsa üşütmüştür. yoksa bizimki de kokuyo. ama şiddetli bir kokuysa üşütmüştür

motiluim diye bir şurup yok keşke o kadar alsa almıyor (

eğer çok şiddettli bir koku varsa üşütmüştür. Yoksa bizimki de kokuyo. Ama şiddetli bir kokuysa üşütmüştür

en baştan bu yana kokuyor.. Ilk zamanlar doktor da üşüttüğündendir demişti.
1. Ay gittiğimiz başka bi doktor annenin yediklerindendir dedi.. Ee.. Hep mi anormal besleniyorum.bu çocuğun kakası hep kokuyo..

evet cnm gaz ilacı vermiyorum artıkk geçtii doktorda bağırsaklarını dinledi azalmış bayağı dedi geçen hafta 2.5 aydan sonra geçti bizimkii

sezencim ben dogdugundan beri vermiyorum..
gazı var ama çokşiddetli degildi bende hiçvermedim..halada öyle devam ediyor.
ayrıca sevindim yaa gazlar gidiyor yavaşyavaş..
3 ayakadar bişicikler kalmazişşşaallaa
amakolikler ayrı allah onlara sabır versin(

Sizlerde durumnasıl???

ilk zamanlar güzel kokuyordu. şimdi kötü kokuyor. sadece anne sütüne rağmen.

ASO haberturkte dünkü dizi konuşuluyor. eleştiri toplamış dediğin gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…